selam..
cuma geçirdiğim kanama düşük vs derken düşmemekte ısrar den beta hcg m yükselmeye devam ediyor
benim beta hcg IMKB yi geçti valla bir yükselişte bir kez düşüyor derken derken aniden yükselişe geçti
ve yükselişe sabitlendi bende borsa haberleri gibi artık size % şukadar artışta diye haber geçiyorum beta hcg muhabiri olaraktan :))))
bugun ki beta hcg değerimiz 380 ...
cumadan bu yana 80 puanlık artışla kapandık bugun...
hayırlısıyla yarın ayrıntılı vaginal USG miz var sabahtan
bakalım herşeyi ortaya koyacak ve son nokta konacak yarın iğne hap biopsi ne olacaksa olacak..
acep benim yavru yaşam mücadelesimi veriyorsa beni üzen o ya yavaş yavaş büyüyorsa
ya onun gelişimini beklemeden sonlandırma olursa
allahım yardım et..
canım benim dualarım seninle hilka..
seni anlıyoruz hepimiz hemde buna emin ol benim 3 aşılamam ve 1 başarısız tüp bebeğim var..
ve kafanı anne olmayla bozmuşsun diyen , anne olamammın nedeni kusuru ondayken ve hep alttan almış yüzüne vurmamaış hep desteklemiş iken, benim anne olma isteğime kusur bulan bir kocam var...
allah gunahlarımızı affedip bizleri bağılasın ve bizlere hayırlı evlatlar nasip etsin..
ben rabbimin mucizelerine inanaıyorum inanıyorum ki olacak..
benım dondurulmus embrıyo transferım 26 eylul de oldu bugun transferımın 7 gunukanda test yaptım 4.98 cıkmtı moralım cok bozuk 6 gun embrıyosuydu.umıtlerım bır baska bahara kaldı
selam..
cuma geçirdiğim kanama düşük vs derken düşmemekte ısrar den beta hcg m yükselmeye devam ediyor
benim beta hcg IMKB yi geçti valla bir yükselişte bir kez düşüyor derken derken aniden yükselişe geçti
ve yükselişe sabitlendi bende borsa haberleri gibi artık size % şukadar artışta diye haber geçiyorum beta hcg muhabiri olaraktan :))))
bakalım herşeyi ortaya koyacak ve son nokta konacak yarın iğne hap biopsi ne olacaksa olacak..
acep benim yavru yaşam mücadelesimi veriyorsa beni üzen o ya yavaş yavaş büyüyorsa
allahım yardım et..
canım geçmiş olsun..hemde hayırlı olsun benımde çok kanamam olmuştu..adet gıbı ilk denememde ..nasıl gelıyo canım çok mu azmı ..
cnm çok sağol benim dualarımda hepinizle tanımasamda o kadar yakın hissediyorumki sizleri birbirimizin derdinden anladığımız için.tam bir arkası yarın gibi takip ettim senin durumunu.inşallah bu sefer yüzün güler cnm bize güzel haberler verirsin.benim 2.tedavimdede dondurulmuşlarım vardı ama çözülünce transfer kalitesinde olmadığı için transfer edilmediler.tabii bu 10 yıl önceydi yani o zamanın saklama şrtlarıyla şimdikiler farklıymış bir çok arkadaştanda duydum ilk tedavi tutmayıp dondurulmuşlarla hamile kalan inşallah seninde öyle olur.
baharef test sonucu ne bu gün testin tekrarı vardı diye hatırlıyorum
peki dr lar ne diyor...
ya kızlar neden bana kimse cevap yazmadı dünden beri bekliyorum:26::26::26::26:
selam..
allahım yardım et..
senin transferden sonra kaçıncı günün inşallah herşey olundadır canımm
mrb kızlar ya dün benim kahverengi akıntım geldi akşam idrar testi yaptım ikinci çizgi çok çok silik çıktı.bugün sabahta koyu kırmızı kanamam geldi yine test yaptım ve yine çok silik çıktı...sonra hastaneyle görüştük ve beta_hcg baktırdık 41.48 çıktı iki gün sonra tekrarlıycaz sizce katlarmı..
eylülün 20 sinde transferim yapılmıştı yumurtalarım 1. kaliteydi 2 tane koyuldu hiçbir sorun yoktu cumartesı öğrendim kan testi yaptırdım sonuç negatiff ne yol izliyceğimi şu anda ne yapmam gerektiğini bilmiyorum . ufakda olsa bir çikolata kistim var ara versem o kist büyürmü şu anda negatif sonuç alan arkadaşklrımı daha iyi anlıyorum çook zormuş.
eylülün 20 sinde transferim yapılmıştı yumurtalarım 1. kaliteydi 2 tane koyuldu hiçbir sorun yoktu cumartesı öğrendim kan testi yaptırdım sonuç negatiff ne yol izliyceğimi şu anda ne yapmam gerektiğini bilmiyorum . ufakda olsa bir çikolata kistim var ara versem o kist büyürmü şu anda negatif sonuç alan arkadaşklrımı daha iyi anlıyorum çook zormuş.
canım ya benim 5. gün blastosist trnsferim oldu iki tane cumartesi günü 7.gnümdü kahverengi akıntım geldi dünde 8.günüm sabah kalktığımda iç çamaşırıma bir iki damala koyu kırmızı kan geldi sonrada biraz tuvalet kağıdına geldi merkezi aradım gün aşırı proynex iğne kullanıyorm onun günüydü zaten hastaneye gidip bhcg baktırmamı ve iğnemi yaptırmamı istediler hastaneye gitmeden kanamam durdu zaten bhcg sonucumda 41.48 çıktı yarın tekrar baktırıcam artrmı acaba birde dün akşamüstü kan pıhtısı eldi o beni çok korkuttu birşey olmuşmudur kuşkusu beni delirticek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?