2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

canım geçmiş olsun..hemde hayırlı olsun benımde çok kanamam olmuştu..adet gıbı ilk denememde ..nasıl gelıyo canım çok mu azmı ..

cnm çok sağol benim dualarımda hepinizle tanımasamda o kadar yakın hissediyorumki sizleri birbirimizin derdinden anladığımız için.tam bir arkası yarın gibi takip ettim senin durumunu.inşallah bu sefer yüzün güler cnm bize güzel haberler verirsin.benim 2.tedavimdede dondurulmuşlarım vardı ama çözülünce transfer kalitesinde olmadığı için transfer edilmediler.tabii bu 10 yıl önceydi yani o zamanın saklama şrtlarıyla şimdikiler farklıymış bir çok arkadaştanda duydum ilk tedavi tutmayıp dondurulmuşlarla hamile kalan inşallah seninde öyle olur.

benım dondurulmus embrıyo transferım 26 eylul de oldu bugun transferımın 7 gunu kanda test yaptım 4.98 cıkmtı moralım cok bozuk 6 gun embrıyosuydu.umıtlerım bır baska bahara kaldı

cnmmm bence boşa üzülüyorsun 7.gün çok erken hem bak sınır 5 le başlıyo senin nerdeyse 7.gün 5 çıkmış ben 12 gün bekledim 5 e ulaşamadım benim sonuç 2.87 filandı 12 gün sonunda senin 7.günde böyleyse bence yükselecektir boşa üzme kendini lütfen ya hamileysen üzüntüyle embriyoya zarar verirsin.

peki dr lar ne diyor...

canım geçmiş olsun..hemde hayırlı olsun benımde çok kanamam olmuştu..adet gıbı ilk denememde ..nasıl gelıyo canım çok mu azmı ..

cuma kanam oldu ben,m sancılı bişeyler düştü bitti şuan kanamam yok..

muminin mumine duası kabul olurmuş.. dualarım sizlerle kardeşim..

baharef test sonucu ne bu gün testin tekrarı vardı diye hatırlıyorum

380 ..
peki dr lar ne diyor...

yarın ayrıntılı usg çekecekler bakalım...

ne olacak..

eylülün 20 sinde transferim yapılmıştı yumurtalarım 1. kaliteydi 2 tane koyuldu hiçbir sorun yoktu cumartesı öğrendim kan testi yaptırdım sonuç negatiff ne yol izliyceğimi şu anda ne yapmam gerektiğini bilmiyorum . ufakda olsa bir çikolata kistim var ara versem o kist büyürmü şu anda negatif sonuç alan arkadaşklrımı daha iyi anlıyorum çook zormuş.

senin transferden sonra kaçıncı günün inşallah herşey olundadır canımm

bnce pozitif görünüyor...

hayırlı olsun..

canım ya benim 5. gün blastosist trnsferim oldu iki tane cumartesi günü 7.gnümdü kahverengi akıntım geldi dünde 8.günüm sabah kalktığımda iç çamaşırıma bir iki damala koyu kırmızı kan geldi sonrada biraz tuvalet kağıdına geldi merkezi aradım gün aşırı proynex iğne kullanıyorm onun günüydü zaten hastaneye gidip bhcg baktırmamı ve iğnemi yaptırmamı istediler hastaneye gitmeden kanamam durdu zaten bhcg sonucumda 41.48 çıktı yarın tekrar baktırıcam artrmı acaba birde dün akşamüstü kan pıhtısı eldi o beni çok korkuttu birşey olmuşmudur kuşkusu beni delirticek...

evet cnm insan ne yapacağını bilmiyor umutlar kırılıncaaa.geçmiş olsun allah sabır versin dondurulmuş embriyon varmı??

Allah sabır versin.ya pes diyeceksin yada devam ama önce kendini düşün sağlığını düşün.kistlerin için tedavi ol.daha fazla makale forum oku daha fazla dua et..Rabbim önce sağlık versin.gerisi illak, hallolur...

hilka Allah sabır versin canım ben 2 başarısız tüp bebek denemesi geçirdim inşallah bu olumlu olur yani seni çok iyi anlaıyorum zamanla acın hafifliyor ve birdahaki deneme için hevesleniyosun bir an önce yaptırmak istiyosun

doktorun ne diyor bence kist sorunu önemli..
onu konuş doktorunla benim arkadaşımın kisti bebekler beraber büyümüştü..

hamileyken kistti aldılar...falan konuş bence..

bencede pozitif gibi yarına kadar stres yaratmaktansa uyumaya çalış vakit geçer...

baharcım neler oluyor hızına yetişemiyorummmmm

kuzum bir gün teselli bir gün sevinç işalllah biter bu günler de sadece kutlama yaptırırz bizim topikten devam edersin sende benimleeeeee....(işalllah bende devam ederim tabii)

asıl yarın mı belli olcak şimdi ben ööle anladım ama;???

peki kızlar birşey sorucam 7. ve 8. gün idrar testinde ikinci çizgi çok silikti bugün baksam daha koyu çıkarsa bhc biraz daha artmış olmazmı ya kusura bakmaın ama napıym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…