canım ya benim 5. gün blastosist trnsferim oldu iki tane cumartesi günü 7.gnümdü kahverengi akıntım geldi dünde 8.günüm sabah kalktığımda iç çamaşırıma bir iki damala koyu kırmızı kan geldi sonrada biraz tuvalet kağıdına geldi merkezi aradım gün aşırı proynex iğne kullanıyorm onun günüydü zaten hastaneye gidip bhcg baktırmamı ve iğnemi yaptırmamı istediler hastaneye gitmeden kanamam durdu zaten bhcg sonucumda 41.48 çıktı yarın tekrar baktırıcam artrmı acaba birde dün akşamüstü kan pıhtısı eldi o beni çok korkuttu birşey olmuşmudur kuşkusu beni delirticek...
canım ya benim 5. gün blastosist trnsferim oldu iki tane cumartesi günü 7.gnümdü kahverengi akıntım geldi dünde 8.günüm sabah kalktığımda iç çamaşırıma bir iki damala koyu kırmızı kan geldi sonrada biraz tuvalet kağıdına geldi merkezi aradım gün aşırı proynex iğne kullanıyorm onun günüydü zaten hastaneye gidip bhcg baktırmamı ve iğnemi yaptırmamı istediler hastaneye gitmeden kanamam durdu zaten bhcg sonucumda 41.48 çıktı yarın tekrar baktırıcam artrmı acaba birde dün akşamüstü kan pıhtısı eldi o beni çok korkuttu birşey olmuşmudur kuşkusu beni delirticek...
hilka Allah sabır versin canım ben 2 başarısız tüp bebek denemesi geçirdim inşallah bu olumlu olur yani seni çok iyi anlaıyorum zamanla acın hafifliyor ve birdahaki deneme için hevesleniyosun bir an önce yaptırmak istiyosun
baharcım neler oluyor hızına yetişemiyorummmmm
kuzum bir gün teselli bir gün sevinç işalllah biter bu günler de sadece kutlama yaptırırz bizim topikten devam edersin sende benimleeeeee....(işalllah bende devam ederim tabii)
asıl yarın mı belli olcak şimdi ben ööle anladım ama;???
peki kızlar birşey sorucam 7. ve 8. gün idrar testinde ikinci çizgi çok silikti bugün baksam daha koyu çıkarsa bhc biraz daha artmış olmazmı ya kusura bakmaın ama napıym
aynen öyle oluyor cnm ama insanda çok yıpranıyor bu tedavilerden kullanılan ilaçların vücuda bayağı bi zararları var psikolojin bozuluyor maddii yönden etkiliyor her yönden çok yıpratıyor.güzel sonuçlar alınsa bunların hiçbiri göze gelmeyecekde.inşallah bize güzel sonuçlar yazarsın bizede umut olursun.
bahar sana yazdığım öbür sayfada mı kalmışşşş:44::44::44::44:
baharcım neler oluyor hızına yetişemiyorummmmm
kuzum bir gün teselli bir gün sevinç işalllah biter bu günler de sadece kutlama yaptırırz bizim topikten devam edersin sende benimleeeeee....(işalllah bende devam ederim tabii)
asıl yarın mı belli olcak şimdi ben ööle anladım ama;???
peki kızlar birşey sorucam 7. ve 8. gün idrar testinde ikinci çizgi çok silikti bugün baksam daha koyu çıkarsa bhc biraz daha artmış olmazmı ya kusura bakmaın ama napıym
duygu cum benimde irem
eski zmanlarda olsaydık dedin ya şimdi ne olurdu biliyomusun herkes sana üstüne gördün hamilesin derlerdi :))
hiç vajinal ultrason bakıldı mı?? keseyi görmeye çalışmadılar demii değerler 1000in altında olunca görünmüyo diyolar kese için ama acaba başka bi doktora gidip hiçbişe sölemeden adetim gecikti diyip bi görünsen mi acaba??
selam..
cuma geçirdiğim kanama düşük vs derken düşmemekte ısrar den beta hcg m yükselmeye devam ediyor
benim beta hcg IMKB yi geçti valla bir yükselişte bir kez düşüyor derken derken aniden yükselişe geçti
ve yükselişe sabitlendi bende borsa haberleri gibi artık size % şukadar artışta diye haber geçiyorum beta hcg muhabiri olaraktan :))))
bugun ki beta hcg değerimiz 380 ...
cumadan bu yana 80 puanlık artışla kapandık bugun...
hayırlısıyla yarın ayrıntılı vaginal USG miz var sabahtan
bakalım herşeyi ortaya koyacak ve son nokta konacak yarın iğne hap biopsi ne olacaksa olacak..
acep benim yavru yaşam mücadelesimi veriyorsa beni üzen o ya yavaş yavaş büyüyorsa
ya onun gelişimini beklemeden sonlandırma olursa
allahım yardım et..
arkdaşım gerçekten yılan hikayesine dönmüş seninkisi. umarım yarın hakkında hayırlı olanı ne ise rabbim sana onu gösterir.
senin şu anda bulunduğun aşamada olduğum sırada, bana doktorum kan değerin yükselişte olsa bile, bu saatten sonra artık sağlıklı bir bebek beklentisi içinde olma demişti. normal sağlıklı bir bebek olsaydı şimdi neredeyse kalp atışını duymamız lazımdı diyede eklemişti. şu durumda daha çok önemli olan senin sağlığın.
sakın şu anda bulunduğun durumdan ve sonuçtan kendini sorumlu hissedip üzülme. eğerki içindeki sağlıklı bir bebek ise ve rabbimde onu sana verecek ise bir şekilde bi mucize yaratır ve onu sana bağışlar zaten.
canım Çoookkk üzgünüm , Hayırlısı demek zorundayız. Allah sabırlar versin, yeni denemenizde inş başarıya ulaşırsınız.saol cnm ama malesefki size güzel haberler veremiycem... sonuc negatif.... 2. deneme ve negatif... şimdi uzun bi ara düşünüyorum.. ve bu işi sorgulamayı düşünüyorum.. okadar ağrılı sancılı bi transferden sonra tutması beklenmez.. bi kaç tanıdığıma akupunktur gibi sakinleştirici bişiler yapmışlar.. çünkü rahim kasıldığında bebeği atmak için uğraşıyormuş... hoş herşey bahane.. rabbim istesin yeterki... bide bi kaç denemeden sora 2 tane transfer ediliebiliyomuymuş bilen var mı... çok şükür bi çocuğum var.. binlerce şükür o duyguyu biliyorum.. allahım herkese 1 kere dahi olsa nasip eder inş. ama bu yolda 2. yada 3. için mücadele edenler de varsa bnm gibi verilen bunca emeği çekilen bunca çileyi rabbim görsün ve acısın halimize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin cümle isteyenlere...
mrb kızlar ya dün benim kahverengi akıntım geldi akşam idrar testi yaptım ikinci çizgi çok çok silik çıktı.bugün sabahta koyu kırmızı kanamam geldi yine test yaptım ve yine çok silik çıktı...sonra hastaneyle görüştük ve beta_hcg baktırdık 41.48 çıktı iki gün sonra tekrarlıycaz sizce katlarmı..
maybebaby sen ne yaptın canım bün kaçıncı günündü senin
sağol tatlım..
bakalım ne olacak...
hayır benim korkum şu emellim..
biz transferden önce birlikte olmuştulk.. şimdi ya bu karnımdaki bebek tüp değil normal gebelikse..
adetten 10 gün gecikince çıkmayacakmıydı.. işte o yüzden
bugun adettimden 12 gün geçmiş oldu ve değerim düşmüyor yükseliyor.. belki umut fakirin ekmeği gibi boşboş umutlanıyorum..
sadece ya bebeğim içimde yaşam mücadelesi veriyorsa ya yarın usg de ona zarar gelirse ya onu sağlıksız sanıp öldürürlerse vs vs
kafam karışık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?