2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

canım ben 6+5 im ama hala lekelenmeler var alışmaya başladım sanki artık o kadar çok endişelenmiyorum sende korkma
özellikle bizim gibi tüp ve aşılama yapan kadınlarda görülmekle birlikte her 5 hamileden birinde kahverengi yada koyu tabir edilen lekelenmler oluyormuşş

hiç bebişini üzme kasma kendini

korkma içini ferah tutt talım rahatlamaya çalış ne yapsandan iş olacağına varıyor..

allaha emante ol dua et..

aynen öyle oluyor cnm ama insanda çok yıpranıyor bu tedavilerden kullanılan ilaçların vücuda bayağı bi zararları var psikolojin bozuluyor maddii yönden etkiliyor her yönden çok yıpratıyor.güzel sonuçlar alınsa bunların hiçbiri göze gelmeyecekde.inşallah bize güzel sonuçlar yazarsın bizede umut olursun.

bahar sana yazdığım öbür sayfada mı kalmışşşş:44::44::44::44:

evet ayrıntılı usg çekecekler kafam çok karışık..

korkum şu benim biz transferden önce beraber olmuştuk eşimle ya transferler gelişmedi.. ve cuma günü sancıyla düşenler transferler dersek..

bu ise belki transfersiz tutan sa eğer ve sper kuvetsiz olduğundan yavaş gelişiyorsa.. yani..

ne bileyim bünyeye göre değişir..

yani..ya gelişen bebeği yarın ultrasında göremedik hadi bakalım düşürelim derlerse

ne olacak..

ben çok korkuyorum aslında..

şimdi eski zaman kadınları gibi olsak ne olacaktı..

transferi bilmezsem 18 kanamam gerekecekti tam 12 gün geçmiş olacak adettimden
ve gebemiyim sorusunu yen yeni soracaktım kendime..

işte bu yüzden korkuyorum.. ya bebeğim tutma mücadeli veriyor ve ben ona haksızlık yaparsam yarın ki usg ona zarar verirse..

Son düzenleme:

kesinlikle haklısın canım ama bir umut işte biz bebişlerimiz için maddi ve manevi olarak elimizden geleni ypıyoruz inşallah birgin hepimizin misss okulu bebişleri olur

hilka sermuh baharef79 teşekkür ederim . ben zaten geçen sene çikolata kistinden ameliyat oldum bidahamı olucam ne bela bişeymiş ... dondurulmuş yumurtam yok çünkü onlar o kalitede değillermiş doktorun söylediğine göre böyle. bugun doktora gitmem lazımdı gitmek istemedim yarın gidicem bakalım ne söylicek

Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 2 ziyaretçi)

baharef79
kokos_
TUANAY
elvanelvan+
birnur79
sermuh+
hilka+
wintersun+
hbyiron+
MELGOK

herkescikler.. buradaymış..

bütün kızlar toplandık toplandık toplandık..

sorduk neden yıprandık yıprandık..

devam edeceksin merak etme bebeğine sağlığınla kavuşacaksın..

emin ol..

bana gelince ben IMKB gibi hcg değerlerimle yaşamaya alıştım hayır şimdi okadar alıştım ki 2 günde bir tahlil yapmaya yapmayınca ne olacak..

bilemeyrum..

yanlız adağım var bakalım..

bir önceki sayfada bir önceki soruna cevap vermiştim..

duygu cum benimde irem

eski zmanlarda olsaydık dedin ya şimdi ne olurdu biliyomusun herkes sana üstüne gördün hamilesin derlerdi :))

hiç vajinal ultrason bakıldı mı?? keseyi görmeye çalışmadılar demii değerler 1000in altında olunca görünmüyo diyolar kese için ama acaba başka bi doktora gidip hiçbişe sölemeden adetim gecikti diyip bi görünsen mi acaba??

iremciğim canım ya ..

walla aynen öyle derlerdi bide hamileyken kanadıysan erkektir ondan yatağını temizliyo derlerdi.. hahaha :))

bide beline yakı çek tutunsun sana derlerdi.. haha :))

başka doktora gittim;

çok cici bir kadıncağız ne yapacağını şaşırdı benim değerlerim karşısında ..

enson mecburen tüp bebek olduğunu söylemek zorun da kaldım çünkü bir anlam bulamadı..

telefon edip sağolsun gün gün soruyor ne oldu ben çook merak ediyorum diyor.

hiç böyle bişeyle karşılaşmadım da diyince döndüm kendi doktoruma anlayacağın..

yarın belli olur ama usg ile..
bakalim ne olacak teyzoşşumuz..
:))

Son düzenleme:

arkdaşım gerçekten yılan hikayesine dönmüş seninkisi. umarım yarın hakkında hayırlı olanı ne ise rabbim sana onu gösterir.

senin şu anda bulunduğun aşamada olduğum sırada, bana doktorum kan değerin yükselişte olsa bile, bu saatten sonra artık sağlıklı bir bebek beklentisi içinde olma demişti. normal sağlıklı bir bebek olsaydı şimdi neredeyse kalp atışını duymamız lazımdı diyede eklemişti. şu durumda daha çok önemli olan senin sağlığın.

sakın şu anda bulunduğun durumdan ve sonuçtan kendini sorumlu hissedip üzülme. eğerki içindeki sağlıklı bir bebek ise ve rabbimde onu sana verecek ise bir şekilde bi mucize yaratır ve onu sana bağışlar zaten.

sağol tatlım..

bakalım ne olacak...

hayır benim korkum şu emellim..

biz transferden önce birlikte olmuştulk.. şimdi ya bu karnımdaki bebek tüp değil normal gebelikse..

adetten 10 gün gecikince çıkmayacakmıydı.. işte o yüzden

bugun adettimden 12 gün geçmiş oldu ve değerim düşmüyor yükseliyor.. belki umut fakirin ekmeği gibi boşboş umutlanıyorum..

sadece ya bebeğim içimde yaşam mücadelesi veriyorsa ya yarın usg de ona zarar gelirse ya onu sağlıksız sanıp öldürürlerse vs vs
kafam karışık..

canım Çoookkk üzgünüm , Hayırlısı demek zorundayız. Allah sabırlar versin, yeni denemenizde inş başarıya ulaşırsınız.

senin kaçıncı gündü ilk kanaman geldiğinde. Ve bhcg baktırdığında kaçıncı günündü. Bir de idrar testin şu eczanelrde satılan 3-5 tl lik testlerden miydi.Ben idrar testi yapmayı düşünmüorum ama ne biliim sordum ööle işte. ( yoksa düşünüom mu:44:)

Benim bugün 9.günüm canım. Bazen (yürüyünce-ayaktayken) kasık , rahim ağrısı, adet sancısı gibi hafif bişeler oluo...:26:

kızlar grip oldum ben yaa tamda cumartesi ilaçlara başlıcaktım 2. deneme için... ben şimdi grip için ilaç kullansam mı kullanmasam mı?bilemedimmm...

baharef sana kaç tane transfer yapıldı?3 tane değil miydi?
hastalanınca 3 tane parça çıktı dedin ya o yüzden soruyorum bu kan testi niye böle çıkıyormuş doktor ne dedi?

bende 1 tane transfer vardı oda senin dediğin gibi 1 et parçası gibi çıktı regl olunca...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…