kızlar değerim katlamış 105.43 olmuş embriyo transferi 10.günüm bugün sizce nasıl
canim oncelikle gecmis olsun,ben senin adina gercekten sevindim durumunun sonlanmasina,
seni takip ediyorum karmasik olmaktansa boyle net olmasi daha iyi,eminimki kesinlikle sende boyle dusunuyorsundur .
once fiziksel kontrolun olduktan sonra hic tereddut etmeden dondurulmuslarla devam etmeni tavsiye ederim.
bende tereddutluydum fakat arastirdim,doktorla bizzat uzun bi gorusme yaptim ve ikna oldum canim.
tabi sen nasil kendini iyi hissediyorsan o sekilde devam etmelisin yoluna.
farklı bi konu açayım kızlar....
geçen tüp bebek uygulaması ile hamile kalan arkadaşım bahsetti şaşırdım belkide sizler biliyorsunuzdur...
embriyolog ve doktor transfer ettikleri embriyonun cinsiyetini biliyormuş...dondurulanlarda dahil bu arada... ama söylemezlermiş kesinlikle....
sana özel değilse doktorunun tavsiyelerini yada dediklerini paylaşırmısın..
öyleki
ben doktorumun bana demediğini başkalarının doktorlarından yola çıkıp parçaları bütünleştirerek gitmenin faydalı olacağını düşünüyorum..
mesala kan pıhtılaşma problemi olan hastaların diyeti olduğunu yeni öğrendim başladım o diyete..
yada bana coraspin benexol iç dememişti onada başladım.. hayır söylediğimde iyi yapmışsın dedi.. tuhaf ama gerçek..
o sadece iğne ve folbiol vermişti..ama olsun günde 4 ilaç kullanılıyor..
yani demek istediğim yaşayan kişilerden dinlemek daha gerçekçi veiyi oluyor..
ciddi misin??? nasıl öğrendin bunu çok şaşırdım....
Gerçektenmi ilk defa duydum yaa...
nasıl bir diyet duygu?
nasıl yani iyi yapmışsın dedi...ee kendi niye sölememiş ii bişeyse madem....
sana özel değilse doktorunun tavsiyelerini yada dediklerini paylaşırmısın..
öyleki
ben doktorumun bana demediğini başkalarının doktorlarından yola çıkıp parçaları bütünleştirerek gitmenin faydalı olacağını düşünüyorum..
mesala kan pıhtılaşma problemi olan hastaların diyeti olduğunu yeni öğrendim başladım o diyete..
yada bana coraspin benexol iç dememişti onada başladım.. hayır söylediğimde iyi yapmışsın dedi.. tuhaf ama gerçek..
o sadece iğne ve folbiol vermişti..ama olsun günde 4 ilaç kullanılıyor..
yani demek istediğim yaşayan kişilerden dinlemek daha gerçekçi veiyi oluyor..
valla kızlar arkadaşım söledi bende çok şaşırdım...hani X ve Y kromozomlar belirliyor ya cinsiyeti embriyolog bunu bilirmiş bende çok çokkkk şaşırdım tabi...ama kesinlikle sölemezlermiş gittiğimde kendi doktoruma sorucam böle bir şey var gerçek mi diye?
hatta hamile arkadaşım 2.5 aylıkken mi ne sormuş doktora cinsiyetini çok kızmış sağlıklı sıhhatli olsun napıcan cinsiyeti demiş baya haşlamıış...tabi hızını alamamış hemşireye bile sormuş ...amma oda bişey dememişşş...
kızlar değerim katlamış 105.43 olmuş embriyo transferi 10.günüm bugün sizce nasıl
kizlar benimde dondurulmuslarla tedavim allaha sukur basladi.
haftaya carsamba 12.gun ultrasyon randevum var.
ultrasyonla rahim duvar kalinligina bakilacak ve duruma gore devam edecegiz.
8mm ustuyse ilaca gerek yok dedi doktor
ve preng.vurunacagim sadece.
simdilik bu kadar ve cok heyecanliyim ya
2 tane dondurulmusum var insallah saglikli bi sekilde cozulurler.:18::18:
elbette canim nedemek tabiki paylasirim,burda olmamizin sebebi bu zaten.
aslinda benim hic bi bilgim yoktu,netten biraz arastirinca konusmaya karar verdim.
bizzat emriyologlada gorustum, sana ozet geceyim:taze ve dondurulmus farki asla yoktur,ve dondurulmuslar saglikli cozulunce tazelere gore daha saglikliymis,cozulmeyi basarabiiyorsa sansini daha bi artiriyormus.
taze embriyoda mesela 3.gun embriyo transferi olduysa vucut bunu bi sekilde sagliksizsa atiyor.
ama dondurulmuslarda ise zaten saglikla cozulemiyorsa onceden anliyorsun, transfer asamasini ve o insanin omrunden omur alan bekleme surecini yasamiyorsun.
yabanci sitelerde ayni seyi dogruloyor dondurulmusla saglikli ve daha sans artirici bi surec oldugunu yaziyor
ben bundan onceki tup bebek tedavimde 9 tane embriyomu cope attirmistim ama ozaman bilgilendirilmedigim icin,uzak bakiyordum konuya,allahtan 1.denemede tutmustuda o 9 taneye gerek kalmamisti.
asil gercek allahim verdikten sonra oyle boyle fark etmiyorda biz kullar ne bilim iste...
hayırlı uğurlu olsun minecan bende bu ay başlıyorum 2. denememe cumartesi randevum var ultrasonla bakıcak doktor bakalım kısmet bu defa yüzümüz güler inşallah....benimde iki tane var bende merak içindeyim nasıl olucak diye...
valla kızlar arkadaşım söledi bende çok şaşırdım...hani X ve Y kromozomlar belirliyor ya cinsiyeti embriyolog bunu bilirmiş bende çok çokkkk şaşırdım tabi...ama kesinlikle sölemezlermiş gittiğimde kendi doktoruma sorucam böle bir şey var gerçek mi diye?
hatta hamile arkadaşım 2.5 aylıkken mi ne sormuş doktora cinsiyetini çok kızmış sağlıklı sıhhatli olsun napıcan cinsiyeti demiş baya haşlamıış...tabi hızını alamamış hemşireye bile sormuş ...amma oda bişey dememişşş...
kizlar benimde dondurulmuslarla tedavim allaha sukur basladi.
haftaya carsamba 12.gun ultrasyon randevum var.
ultrasyonla rahim duvar kalinligina bakilacak ve duruma gore devam edecegiz.
8mm ustuyse ilaca gerek yok dedi doktor
ve preng.vurunacagim sadece.
simdilik bu kadar ve cok heyecanliyim ya
2 tane dondurulmusum var insallah saglikli bi sekilde cozulurler.:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?