şimdi...
iğneyi vurunca adet göreceğim değil mi..
nihayet.. yani..
normal şartlarda 15 ekim adet tarihim..
13 kasımı bekleyeceğim..ama bir toparlanayım sağlıklı sağlıklı..
adet olmak ve sağlığıma kavuşmak, yavruma kavuşmak istiyorum..
allah yerinde dinlendirsin babaanneni...ne çok şey biliyormuş...gene maşşallah 87 yaşına kadar yaşamış tabi onları yemese daha yaşardı demek boş takdiri ilahi vakti saati gelmiş hep bir sebep oluyor işte....ama hakikaten kitap gibiymiş babaannen...neler neler ya komikte bazıları...oo ayıp olan neymiş merak ettimmm.....
önemli olan bu zaten allah sağlık sıhhat verdikten sonra olucak bizimdeee bebeşimiz/bebişlerimizzz olucakkkkkk....duygu teyzesiii....
bu arada 13 kasımdan önce olursun sanırım adet..doktor demedi mi?iğneden sonra olman lazım değil mi???
baharef79
canım ben 2 kere ektopik yani dış gebelik geçirdim.burda öndemli olan değerlerin.kaç şuan beta.benim 2 side laparoskopi ile sonlandırıldı.hattı birinde tüpüm patladığından tüpümü almak zorunda kaldılar.
canlarım cumartesi negatif sonucu aldım....
hiç dondurulmuşum da yok...çok kötü ümitsizliğe kapıldım ben.. neolur bana bişeyler deyin...
hiç dondurulmuşum da yok...
çok kötü ümitsizliğe kapıldım ben..
neolur bana bişeyler deyin...
hiç dondurulmuşum da yok...
çok kötü ümitsizliğe kapıldım ben..
neolur bana bişeyler deyin...
Merhaba canım. Karaciğerinde herhangi bir sorun varsa vermemiş olabilir diye düşünüyorum. Çünkü kullandığımız iğnelerin bir çok ciddi yan etkisi var. Mesela progynex iğne kolestatik sarılığa ve başka karaciğer hastalıklarına neden olabiliyormuş. Bende neden oldu sağolsun. Bİr buçuk haftadır kaşınıyorum. Karaciğer enzimlerim alt üst olmuş durumda. Kullandığım tüm ilaçları bırakmak zorunda kaldım. Riskli gebelik grubuna girdim. 10 günde bir kan değerlerim takip edilecek. Bebiş çok küçük olduğundan hiç bir şekilde ilaç vs. veremiyorlar bu değerleri düzeltmek için. Bebişimde kendi sağlığımda rabbime emanet.
Kısacası o kadar çok ilaç kullanmak o kadar da iyi bir şey değil arkadaşım. İnşallah en kısa zamanda bebişin sana gelir.
kızlar idrarda en erken kaçıncı günde belli olur (transferden sonraki) ben daha önce 7.gün diye duymuştum
bu arada bahar tüyolar süper doğrusu:))
herkeste aynı çıkmıama ihtimali var canım yapıp göremezsen sıkma canını sakın:)
iğne vurulduktan sonra canım okadar yandı ki ağladım..
sesli sesli düşünürken seni andım..
eşime emel demişti dış gebelik geçiriyorsun diye dedim.
oda emel kim dedi..
bende arkadaşımmmm oda yaşamış.. eee dedi oda ne olmuş? başka ne anlattı diye üsteledi..
2 kez anlattım ama olsun..
öyle işte.. desteğin için teşekürler..
hayirli olsun canim,insallah saglicakla cozulurler
bende senin gibi dusunuyorum 2 tane var blast olsun istiyorum,riske girecegim bakalim
insallah allah hepimizin yuzunu guldursun.
nezaman transferin canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?