2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

şimdi...

iğneyi vurunca adet göreceğim değil mi..

nihayet.. yani..

normal şartlarda 15 ekim adet tarihim..

13 kasımı bekleyeceğim..ama bir toparlanayım sağlıklı sağlıklı..

adet olmak ve sağlığıma kavuşmak, yavruma kavuşmak istiyorum..

önemli olan bu zaten allah sağlık sıhhat verdikten sonra olucak bizimdeee bebeşimiz/bebişlerimizzz olucakkkkkk....duygu teyzesiii....

bu arada 13 kasımdan önce olursun sanırım adet..doktor demedi mi?iğneden sonra olman lazım değil mi???

Son düzenleme:

erkek bebekle ilgiliyse ne olabilir neresi olabilir sence hımsss

sağol doktorum benim gebeb kalammala ilgili hep yok sende pıhtılaş yok eşinden tese yapılarak alınan kuvvetsiz sperm diyip diyip suçlayacakmışım da savunmaya geçiyordu..sürekli
ne iğne nede tüpüm bilgi vermedi..

güvensizlik yaratmak için uğraşıyor ama.. ben yinede güveneceğim..
ebet inşallah .. tıpış tıpış yürütücez parka gidicez inş...

bu gun eşimle kadın doğum katındaydık iğne vurulması için yatış verdiler
1 saat hastanedede tutuldum odam tem bebek odasının karşısındaydı beklerken bebeklere baktık ağlaştık..

yumuk yumuk tu..hepsi çook tatlıysı hemde çoook..

Son düzenleme:
baharef79

canım ben 2 kere ektopik yani dış gebelik geçirdim.burda öndemli olan değerlerin.kaç şuan beta.benim 2 side laparoskopi ile sonlandırıldı.hattı birinde tüpüm patladığından tüpümü almak zorunda kaldılar.

canlarım cumartesi negatif sonucu aldım....

hiç dondurulmuşum da yok...

çok kötü ümitsizliğe kapıldım ben..

neolur bana bişeyler deyin...

allah sabır versin...niçin ümitsiizliğe kapılıyorsun...kaçıncı denemendi?biraz ara verip kendini toparlayıp gene başlarsın tedaviye şimdi canın sıkkın olumsuz düşünüyorsun... sabır sabır ya sabır...

allah sabır versin...niçin ümitsiizliğe kapılıyorsun...kaçıncı denemendi?biraz ara verip kendini toparlayıp gene başlarsın tedaviye şimdi canın sıkkın olumsuz düşünüyorsun... sabır sabır ya sabır...

tatlım işine karışmak istemem ama sana bir yol söyleye bilirmiyim karaciğer temizliği için..

zerdacalı suya kat ve iç sabah akşam 1 hafta git baktır enzimlerin düzelme olur allahın izniyle ama bırakma 1 hafta suya zerdaçal 1 hafta kimyon kat iç düzelirsin inşaallah..

Son düzenleme:
ekinbebek tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin

duygu nasılsın canım geçmişi okudum biraz aslında bir açıdan rahatladım en baştan kötü gitmesi yavaş yavaş yükselmesi hep dışgebeliği işaret ediyodu ama hiç kondurmak istemedim sana hiç dile de getirmedim düşünce gücüyle değiştiririz belki dedim ama kısmet değilmiş dediğin gibi bebiklerin uzun süre üşümesinler sen al onları içine canımmmm

ben hala doktoruna sinir olmaya devam ediyorum yalnız. ilk baktığında da besleyememişsin diyip moralini altüst etmişti şimdi de doğru düzgün konuşmuyo seninle baksana saçmalama filan sen kimsin ya sen benim için varsın orda kuzum yok mu başka doktor al bebişlerini gitttttttt ordan

dondurulmuş transferi var diye biliyorum geçen sene bi arkadaşım yapmıştı sen de benim kadar sinnir oluyosan doktoruna değiştir

kızlar idrarda en erken kaçıncı günde belli olur (transferden sonraki) ben daha önce 7.gün diye duymuştum
bu arada bahar tüyolar süper doğrusu:))

ayy 9.günde süper olur demek doğru hatırlıyormuşum 7.günde kandan belli olur diye duymuştum ama ben imkansız 7.günde kan testi yaptıramam eşim mahveder beni dayanamadınmı 5 gün daha bekleyemedinmi diye konu boşanmaya kadar gider o yüzden idrar testi ile gizlice evde bakmak istiyorum..

herkeste aynı çıkmıama ihtimali var canım yapıp göremezsen sıkma canını sakın:)

herkeste aynı çıkmıama ihtimali var canım yapıp göremezsen sıkma canını sakın:)

ah canım yaa benim bu 9.deneme bir kez daha negatif gelse çok etkilemez ama pozitif olursa ne olur bilemiyorum...
bağışıklık sistemim negatifi aştı ...olmadığını öğrenince oh be bu çile bitti der oturur bir sigara yakarım.yapacak bir şey yok

demek benim kulaklarım ondan çınladı duygucum biz hepimiz birbirimize destek olmak için burdayız

hayirli olsun canim,insallah saglicakla cozulurler
bende senin gibi dusunuyorum 2 tane var blast olsun istiyorum,riske girecegim bakalim
insallah allah hepimizin yuzunu guldursun.
nezaman transferin canim?

saol minecan. aynen bende senin gibi risk alıcam.
transfer için ekim 12 dediler bakalım bi aksilik olmazsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…