hastaneden emriyolog aradı
3 yumurtamın 3 de döllenmiş bölünmeleri ve kalitesi çok iyiymiş
perşembe günü saat 11 de transferim var
çok şükür inşallah herşey böyle güzel gider
selam güzel anne adayları..
benim yılan hikayem bugun sol tüpümüm genişlediğini görünce doktorum tarafından isimi aklımda değil
mexato..... diye bir iğne vurularak sonlandırıldı... eritip dışarı atılımı sağlanacakmış..
bilmiyorum kafam karışık?
ektopik gebelik teşhisi koydu... ve bekliyorum şimdi eriyerek kaybolmasını..
bakalım..cuma günü tekrar test yapılacak eğer gitmemiş ise tekrar iğne yada laparoskopi..
ektopik geçirip gebe kalan varmı arınızda yada bildiğiniz..
doktorum hemen dondurulmuşa başlayalım dedi ama önce biraz araştırma yapmam lazım ektopik niye olmuş neden yani.. diye..
ne paarsam olu yada olmaz offf biraz daha araştırayımm..
ilacın isminide hatırlamıyorum..
kızlar değerim katlamış 105.43 olmuş embriyo transferi 10.günüm bugün sizce nasıl
farklı bi konu açayım kızlar....
geçen tüp bebek uygulaması ile hamile kalan arkadaşım bahsetti şaşırdım belkide sizler biliyorsunuzdur...
embriyolog ve doktor transfer ettikleri embriyonun cinsiyetini biliyormuş...dondurulanlarda dahil bu arada... ama söylemezlermiş kesinlikle....
ben embiryo ölsede içe yarleştirenleri bile duydum.. doktoruma güveniyorum..
embiryoloğu tanımıyorum zaten duyduğuma göre işten ayrılmış.. başka biri gelmiş şimdi..
o yüzden kafamda soru işaretileri fazlaca aslında şimdi bu dış gebelik tam kafamı karıştırdı.. tekrar olursa vs vs..
hey yarrabbim yardım et..
hbyiron nasılsın canım? bana yazan ve cevap veren bir sen varsın bi de maybe:)))
kizlar benimde dondurulmuslarla tedavim allaha sukur basladi.
haftaya carsamba 12.gun ultrasyon randevum var.
ultrasyonla rahim duvar kalinligina bakilacak ve duruma gore devam edecegiz.
8mm ustuyse ilaca gerek yok dedi doktor
ve preng.vurunacagim sadece.
simdilik bu kadar ve cok heyecanliyim ya
2 tane dondurulmusum var insallah saglikli bi sekilde cozulurler.:18::18:
diğer arkadaşların dediği gibi dış gebelik yaşamışsın malasef. daha öncede belirttiğim gibi bendede aynısı olmuştu ve benimde aynı şekilde sonlandırılmıştı.
şu tüpte sıvı birikme işini mutlaka doktorunla konuş derim bende.
eminim şu anda bir tarafın hemen beklemeden tekrar deneyip anne olmak istiyor, ama diğer tarafında ya olmazsa ya yine aynı şeyi yaşarsam diyede korkuyor, ama unutmaki korkunun ecele faydası yok, bence biraz kafanı rahatlatıp dinlendikten sonra vakit kaybetmeden tekrar dene derim..
kız cinsiyet dedin bak akan sular durdu..
aslında embiryoloğa gerek yok.. babaanne formulu..
eğer erkenden idrarda görünürse kızdır.. kız bebek erken tutunur geç doğar.. 9 ay 10 günü tamamlar
eğer adet kanamsı değil yattığı yeri temizleme kanaması olur derler o tarz bir kanama varsa geç gebeliği öğrenirse ,erkek bebektir geç yerleşri erken doğar.9 ayı tamamlar.
bişey daha bacakların ağırıyorsa eğer erkektir..
bilimsel açıklaması magnezyum eksikliği... hamile kadınların bacaklarını ağırtır ve eğer potasyumu fazla olması ise erkeğe zemin hazırlar bol potasyum erkek çoçuğa neden olur..
bir yolu daha var hata anne karnındayken beslenmeyle bile cinsiyeti etkileyebiliyorsun yaaaaaaaaaaaaaa
kısacası y kromozomu erkekten gelsede anne kanındaki vitamin ve minaraller baskılayıp yada açığa çıkara biliyor..
:))
buz bebeklerin hayırlı olsun.. çok üşümüşlerdir şimcik..
benimde 2 tane buz yavrum var 2. kalite 4.gün..
bir an önce iyleşmek üşüyen yavrularımı kucaklamak istiyorum.. umarım bunlar akıllı olur öyle tüplere falan kaçmazlar...
kıslar bı sorum olucak dondurulmuşlarda dıyelımkı allah korusun kı saglıklı çozulmedı ..ozaman transfer olmuyo bıldıgım kadarıyla..ucret odenıyomu??
wwoooooooooooowwwww! meğer ne yönemler varmış bebeğin cinsiyetini öğrenmek için. yemişim embriyoloğu o isterse söylesin. gözünü seveyim şuu eski toprakların
wwoooooooooooowwwww! meğer ne yönemler varmış bebeğin cinsiyetini öğrenmek için. yemişim embriyoloğu o isterse söylesin. gözünü seveyim şuu eski toprakların
allah rahmet eylesin benin baba abnnem alem kadındı yaşasaydı benim kocama da bana da tüp bebeğede ne laflar sayardı..
??????
yani olamıcak transferin parası ödenmez heralde....:44::44::44:
kıslar bı sorum olucak dondurulmuşlarda dıyelımkı allah korusun kı saglıklı çozulmedı ..ozaman transfer olmuyo bıldıgım kadarıyla..ucret odenıyomu??
hayırlısı olsun arkadaşım. belki biliyorsundur bende dondurulmuşlarla tedavideyim. benimde 3 tane 10 hücreli 3. gün embriyom var. bakalım sağlıklı çözünürlerse bu sefer blast aşamasına geldikten sonra transer edilsin istiyorum.
yanı canım bende ekimde dondurulmuş denıycemde merak ettım..
bilgisi olan varmı ??
biz ne zaman alıcaz şu dondurmalarımızı göbişlerimize yauww. bende artık gün saymak istiyorum.
dur aklıma geldi bir kaçtane daha..
benim babaannem öyle bilmiş tatlı kadındı yawff ..ona buna sataşırdı bide dediği çıkardı işte bende annem çalıştığı için onda kalırdım arada.. ve sorardım nerden biliyon belki erkek belki kız diye aklımda kalanlar..
ah ah yaşasaydı vara tüp bebeğe gerek kalmazdı bir çare bulurdu şifalı macunları çaylarıyla...
neysede yazayım konu değişsin..
kipriklerin buruşur göz bebeğin büyürse güzel dinç kalkarsa erkek.. erkektir kesin..
kirpikleri buruşmuş sabah yorgun ve çirkinsen kız.. kesin .. hep sonunada kızdır kesin der..
kıların çabuk çıkıyorsa kadının erkek.. hata bişeyderdi yazılmaz burada..
kılları geç çıkıyorsa kızdır kesin...
bide mesala erkek karısına merhametli olursa çok amanda amanda yapasa derdiki kızı olacak allah şimdiden karısını sevdirtiyor kızı olacak ya derdi..
ama adamda kadında güzelleşip kilo almışlarsa böyle adam da kadında dinç ise oğulları olacak ondan allah güçveriyor ki yiğit olsun derdi...
pat diye derdi millete kimse alınmaz kırılmazdı hatuna..
bide rahmetli çooooooook güzel yemek yapardı zaten yemekten öldü..
87 yaşında sen yap perdeli pilav üstüne lokma dök ye.. bide üstüne baz karpuz.. şeker kolestrol tavan beyin kanaması..
zaten doktorlar hastasın der ilaç yazardı hee oğul he der geçerdi..
kimyasal ilaçları çöpe bitkiler ocağa.. allah var iyiydi bitki konusunda..
bende bilirm bir kaç şey ama yaşasaydı ooo ben bu hallere düşmezdim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?