2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

hastaneden emriyolog aradı
3 yumurtamın 3 de döllenmiş bölünmeleri ve kalitesi çok iyiymiş
perşembe günü saat 11 de transferim var
çok şükür inşallah herşey böyle güzel gider

maşallah cnm çok sevindim umarım sağlıkla tutunurlar annesine

diğer arkadaşların dediği gibi dış gebelik yaşamışsın malasef. daha öncede belirttiğim gibi bendede aynısı olmuştu ve benimde aynı şekilde sonlandırılmıştı.
şu tüpte sıvı birikme işini mutlaka doktorunla konuş derim bende.
eminim şu anda bir tarafın hemen beklemeden tekrar deneyip anne olmak istiyor, ama diğer tarafında ya olmazsa ya yine aynı şeyi yaşarsam diyede korkuyor, ama unutmaki korkunun ecele faydası yok, bence biraz kafanı rahatlatıp dinlendikten sonra vakit kaybetmeden tekrar dene derim..

kızlar değerim katlamış 105.43 olmuş embriyo transferi 10.günüm bugün sizce nasıl

çok güzel bir hbr bu gerçekten çok sevindim

ewet cnm ben biliyordum söylemiyorlar çünki yasak. tamam önemli olan sağlıklı ve hayırlı olması ama yinede bilmek güzel olurdu

canim sen oncelikle kafandaki sorularin cevabini doktorla iyi bi netlestir ki,bundan sonraki tedavine ruhsal ve fiziksel olarak daha verimli olursun.
ona kalirsan benim ilk doktorum bana menopoza giriyorsun demisti, o zaman daha 32 yasindaydim,
ama mucadele ettim 6xasilama,6xay ilacsiz yumurta kontrolu,klomen,ovulasyon testleri doktor kontorolunde inanki denemedigi sey kalmadi en son tup bebek denediler ve 1.de tuttu suan oglum 17.ayinda

2.tup bebek icin acelemde bu zaten,nedense korku var menopoza girecem diye elbette eninde sonunda girecegimde suan 35 yasindayim ama doktor saolsun beni coktan soktu o psikolojiye.)) ha oldum olacam diye bekliyorum saka sakaa

durumunu bilmiyorum ama baska bi doktorla yeniden sifirdan start versen tedavine,
allaha sukur hamile kalabiliyorsun bunu bile bilmek herseye deger guzelim.
allah hepimizin yardimcisi olsun

hbyiron nasılsın canım? bana yazan ve cevap veren bir sen varsın bi de maybe:)))

iyiyim daisycim sen nasılsın?en son kutlama yaptık gittiler diye bi daha ses çıkmadı senden,ee tabi kocişinle anca yanlızlığın tadını çıkarmışsınızdır...:78:...

nezle oldum bende ama iyileşiyorum...ee biz eskilerden demirbaşı olduk artık kimseler yok pek fazla girmiyorlar...

hele konu sahibi jakobicim hepten terk etti bizi inşallah sağlığı iiyidir...

Ekinbebek canım seni ve eşini tebrik ediyorum,sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun inşallah...

hayırlısı olsun arkadaşım. belki biliyorsundur bende dondurulmuşlarla tedavideyim. benimde 3 tane 10 hücreli 3. gün embriyom var. bakalım sağlıklı çözünürlerse bu sefer blast aşamasına geldikten sonra transer edilsin istiyorum.

iğne vurulduktan sonra canım okadar yandı ki ağladım..

sesli sesli düşünürken seni andım..

eşime emel demişti dış gebelik geçiriyorsun diye dedim.

oda emel kim dedi..

bende arkadaşımmmm oda yaşamış.. eee dedi oda ne olmuş? başka ne anlattı diye üsteledi..
2 kez anlattım ama olsun..

öyle işte.. desteğin için teşekürler..

ah duygu neler neler var bu doktorların hepsi ne yazık ki güvenilir değil yatcak yerleri yok...
ben dedim korkuyorum 2 tane var sağlıklı çözülecek mi diye doktorum aynen şöle dedi:ne yazık ki kalitesi iyi olmasada iyilerle kötülerle hepsini donduruyorlar dedi biz öle yapmıyoruz sağlıkla çözülecekler inşallah dedi...gözlerini para bürümüş o doktorların... kalitesi kötü olanlarda bu sefer çözülünce canlı kalamıyormuş...vs vs...

elvan kız biliyordun niye sölemedin aşkolsunnn...ee ii olur tabi bilmek ama ne bilim bilmesek daha ii gibi sanki...yasak olması normal bencede kötü niyetli olanlar çok çünkü...

kıslar bı sorum olucak dondurulmuşlarda dıyelımkı allah korusun kı saglıklı çozulmedı ..ozaman transfer olmuyo bıldıgım kadarıyla..ucret odenıyomu??

wwoooooooooooowwwww! meğer ne yönemler varmış bebeğin cinsiyetini öğrenmek için. yemişim embriyoloğu o isterse söylesin. gözünü seveyim şuu eski toprakların

wwoooooooooooowwwww! meğer ne yönemler varmış bebeğin cinsiyetini öğrenmek için. yemişim embriyoloğu o isterse söylesin. gözünü seveyim şuu eski toprakların

allah rahmet eylesin benin babaannem alem kadındı yaşasaydı benim kocama da bana da tüp bebeğede ne laflar sayardı..

ooo daha neleri var..

Son düzenleme:
kıslar bı sorum olucak dondurulmuşlarda dıyelımkı allah korusun kı saglıklı çozulmedı ..ozaman transfer olmuyo bıldıgım kadarıyla..ucret odenıyomu??

yok ödenmiyo bildiğim kadarıyla sonuçta transferin olmuyo eee yapmadıkları işlem için niye para alsınlarki dimi ama:26:

hayirli olsun canim,insallah saglicakla cozulurler
bende senin gibi dusunuyorum 2 tane var blast olsun istiyorum,riske girecegim bakalim
insallah allah hepimizin yuzunu guldursun.
nezaman transferin canim?

dur aklıma geldi bir kaçtane daha..
benim babaannem öyle bilmiş tatlı kadındı yawff ..ona buna sataşırdı bide dediği çıkardı işte bende annem çalıştığı için onda kalırdım arada.. ve sorardım nerden biliyon belki erkek belki kız diye aklımda kalanlar..

ah ah yaşasaydı vara tüp bebeğe gerek kalmazdı bir çare bulurdu şifalı macunları çaylarıyla...

neysede yazayım konu değişsin..

kipriklerin buruşur göz bebeğin büyürse güzel dinç kalkarsa erkek.. erkektir kesin..
kirpikleri buruşmuş sabah yorgun ve çirkinsen kız.. kesin .. hep sonunada kızdır kesin der..

kıların çabuk çıkıyorsa kadının erkek.. hata bişeyderdi yazılmaz burada..
kılları geç çıkıyorsa kızdır kesin...

bide mesala erkek karısına merhametli olursa çok amanda amanda yapasa derdiki kızı olacak allah şimdiden karısını sevdirtiyor kızı olacak ya derdi..
ama adamda kadında güzelleşip kilo almışlarsa böyle adam da kadında dinç ise oğulları olacak ondan allah güçveriyor ki yiğit olsun derdi...
pat diye derdi millete kimse alınmaz kırılmazdı hatuna..

bide rahmetli çooooooook güzel yemek yapardı zaten yemekten öldü..
87 yaşında sen yap perdeli pilav üstüne lokma dök ye.. bide üstüne baz karpuz.. şeker kolestrol tavan beyin kanaması..

zaten doktorlar hastasın der ilaç yazardı hee oğul he der geçerdi..
kimyasal ilaçları çöpe bitkiler ocağa.. allah var iyiydi bitki konusunda..

bende bilirm bir kaç şey ama yaşasaydı ooo ben bu hallere düşmezdim..

yanı canım bende ekimde dondurulmuş denıycemde merak ettım..

bilgisi olan varmı ??

aynen benimde ekimde hiç bilgim yok ama??????

biz ne zaman alıcaz şu dondurmalarımızı göbişlerimize yauww. bende artık gün saymak istiyorum.

ay yaa banada uzun gibi geliyor geneee....valla ya bir an evvel olsunda bizimde yüzümüz gülsün artık...

allah yerinde dinlendirsin babaanneni...ne çok şey biliyormuş...gene maşşallah 87 yaşına kadar yaşamış tabi onları yemese daha yaşardı demek boş takdiri ilahi vakti saati gelmiş hep bir sebep oluyor işte....ama hakikaten kitap gibiymiş babaannen...neler neler ya komikte bazıları...oo ayıp olan neymiş merak ettimmm.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…