2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

canım çooookkkk geçmiş olsun. Inşallah herşey çok daha iyi olacak bundan sonra. Dediğin gibi hamile kalma potansiyelin varmış en azından:))) inşallah bir dahaki sefere herşey yolunda olacak. öptüm.

inşallah canım..

bugün doktor estrofem verdi...onları kullanıcam taaa 31 ekim e kadar...benim transfer işim gene bayrama denk gelicek anlıcanız...geçende öle olmuştu...neyse bayram şekeri olsun inşallah bize...

bayram şekerin tuttarda yersin şekerini.. :))

merhaba canım sende osman develioğlunun hastasısın sanırım maj larını okudum bende 2 ay önce ona gittim tüp bebek tedavisi için bana 3 aylık yalancı menopoz iğnesi verdi bayramdan sonra gel dedi.osman hoca nasıl biri tecrübeli olduğunu duydum birde ben şimdi kontrole gidicem ve ona göre karar vericek tedaviye başlamak için.acaba benden ücret alırmı ilk gittiğimde 250 tl vermiştim.çok da pahalı geldi ama napalım hepimiz için hayırlısı olsun inşallah allah tez zamanda gönlümüzdekini verir...

inşallah canım..
bayram şekerin tuttarda yersin şekerini.. :))

ağzından balll damlıyorrr duygu teyzesiiii....:)))))..yerim ben onu ayyahayayyy.....

evet osman beye gidiyorum...ilk deneme eylül ayında yaptık malesef negatif...2. deneme kasımda nasipse...osman hoca süperrr biri kesinlikle işinde çok ii tüp bebek işinide öle para kazanmak adına yapan biri değil zaten sana bütün olasılıkları tek tek anlatıyor karar vermek sana kalıyor...bu konuda senin doktoruna güvenmen çok önemli ya da ii elektrik alman dediğim gibi bunun dışında kendisinin bilgi ve deneyimi tartışılmaz bir gerçek....senin durumun daha farklı sanırım sorunun nedir?yaşın kaç?

ücret konusu evet pahalı ama şöle düşünüyorum benim diğer doktorlara harcadığım toplam para ve en önemlisi zaman kaybım bunların yanında hiçbirşey değil...ben ilk muayene gittiğimde verdim 250 tl daha sonrasında hemen karar verdik ve başladık tedaviye canım zaten tüp tedavisi görmeye başladın mı muayene ücreti filan vermiyorsun....

aklına takılan şeylerde sana yardımcı olmaya çalışırım ben buralardayım....:)))...belkide kimbilir inşallahh göbişimizde bebeklerimizle merkezde karşılaşırız...:)))....hakkınızda hayırlısı olsun...

merkeze kan vermeye gidiyorum
sonucun negatif olduğunu bilsemde onlardan duymak istiyorum((

herşey allahtan baharkus hakkında hayırlısı canım...

canım benim inşallah canım inşallah hamile kalırız da karşılaşırız:)benim sorunum kistlerimin olması canım daha önce iki kez tüp bebek tedavisi gördüm ikiside iptal oldu yumurtalarım gelişmediği için acıbadem şahin zeteroğlunda dr um bu sefer osman hocaya gönderdi beni ilk görüşme benim için pozitifti acıbademde 1 ,1:30saat bekliyodum tam randevu saatinde muayene olamıyodum okadar stresli gidiyordumki oraya burası çok rahat inşallah artık güzel sonuçlar alırız.şimdilik osman hoca yumurtalıklarımı baskılaması için ilaç verdi artık sonun u bilmiyorum canım yaşım30 allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah benim durumum böyle sen de sorun neydi ?

bende şahin beyin hastasıydım geçen ay bayram izninde başlamıştık tedaviye kontrollerde 1 o varsa 3 başka doktor oluyodu. Işleme 4 gün kala tedavi iptal olabilir dendi yumurta 3 taneydi 16,5-17,5-14,5 olanlarda.rahin duvarı yarım santim inceldi dendi snr kan tahl normal çıkınca poya aldılar.snr 2 si döllendi 3.gün embr su ama negatiff sonuç ii bi doktor aslında ama dediğin gibi işten izin alıp gidiyosun 2 saat beklediğin oluyo sinir-stres oluyosun bide benim tedavimde pek burda olmadığı için yurtdışında old için sürekli telle arayıp bilgilendirme yapıldı e uzaktan ne kadar vakıf olabilirsinki konuya...olmadı işte

seni şahin beymi yönlendirdi develioğluna

arkadaşlar bende 1 hafta sonra anadolu sağlık merkezinde tüp bebek tedavisine başlıycaktım ama burda yazılanları okuduktan sonra memorial e gitmeye karar verdim.randevuda aldım bakalım hayırlısı ne olur.

arkadaşlar bende 1 hafta sonra anadolu sağlık merkezinde tüp bebek tedavisine başlıycaktım ama burda yazılanları okuduktan sonra memorial e gitmeye karar verdim.randevuda aldım bakalım hayırlısı ne olur.

hayırlı olsun canım ii yapmıştım memorıala bu işte en ii hast diyorlar
hangi doktordan aldın rand

sermuhtu sanırım yada baharef birinizde memorıale gidip bilgi vericekti

semra kahraman dan aldım randevuyu sadece görüşme için 300 tl istediler...bayağı külfetli olacak herkalde...kasımın 4 üne verdiler randevuyu,heyecanla bekliyorum :18::18::18::18:

semra kahraman dan aldım randevuyu sadece görüşme için 300 tl istediler...bayağı külfetli olacak herkalde...kasımın 4 üne verdiler randevuyu,heyecanla bekliyorum :18::18::18::18:

semra hanım için zaten çok bilgili diyorlar pişman olmazsın ama dediğin gibi biraz fiyatlar yüksek
istanbuldamısın gidip gelmen kolay olucakmı

Sonucunu merakla bekliyorum arkadaşım. İnşallah pozitif bilgi verirsin bizlere...

19 nunda yani dün yatrırdım 119.14 çıktı yükseliyor şükür.ama hergün 4-5 saat kanamam oluyor sonra kesiliyor anlamadım.ignede yaptırıyorum.dr da sonuçun ii yükseldi kanaman ağrın olabilir dedi.kısmet

aminn....inşallah bu sefer hayırlı sağlıklı evlatların olur hemde ikizzz.....:)))
evet çok rahat osman hocam randevu konusunda ve her konuda çok titiz zaten randevuyu telefonda kendisi veriyor kendisi ayarlıyor randevu saatlerini sekreterle filan değil ben çok şaşırmıştım mesela ilk konuştuğumda osman hocayla...ve ilk randevu alacaklara soruyor sorunun ne eğer anlattıkları çok ciddi bir problem değilse sanırım randevu vermiyor bana benim zamanın çok kıymetli demişti basit problemli hastalar bana gelene kadar başka doktorlarda sorunlarını halledebilir...osman hocam saat 2 de verdiyse muhakkak 2 de giriyorsun bazen erken bile...en fazla extra bişiy olursa 5 veya 10 dk beklersin oda zaten normal...gittiğin o özel hastane artık olayı para kazanmaya dökmüş direk yani o neymiş 1 saat 1.30 saat insan beklerken sinir olur yaa...

ah ben nerden başlasam nasıl anlatsam kısaca geçeyim:
33 yaşındayım (hala inanamıyorum)
2009 evlendim...ilk istediğimiz ay hamile kalmışım ama sazan doktorum anlamadı...ben hayati tehlike ile iç ve dış kanamayla hastaneye gittim pazar günüydü benim doktor yurtdışındaymış...meğersem dış gebelik yaşıyormuşum ne biliyim ilk gebelik deneyimim dış gebelik nedir onu bile bilmiyordum...neyse apar topar gece yarısı ameliyata aldılar sağ tüp gitti sol tüpümde başka doktor saolsun kemiğe yapışmış beceriksiz çıktı...2 sene boyunca gittiğim hiçbir doktor bunu anlayamadı...en son artık osman hocamı buldum o daha filmime bakar bakmaz anladı şak diye herşeyi anlattı...biz tabi şok bu kadar geçen zamana mı üzülelim yoksa yıprandığımıza üzüleyim harcadığımız paraya mı üzüleyim...böle işte bizim hikayemizde kısaca....:)

rabbim yüzümüzü güldürsün tez zamanda...

hiç sanmıyorum şahin bey yönlendirmemiştir...

haydiii hayırlısııı.....:)

ah canım benim ya ne güzel yazmışsın sen öyle ikizzzz aminnnn inşallah allah isteyen herkeze versin inşallah okurken bile bi hoş oluyo insan.ewt canım bende çok şaşırmıştım ilk defa bi dr randevularını kendisi ayarlıyor banada sormuştu sorun nedir diye o sorusuda çok şaşırttı beni beni tanımadan sorması.ama benim için harika bir dr ben böyle dr görmedim acıbademe gittiğime okadar pişmanımki çok stresli gidiyordum oraya her gidişimde beklerdim 1 saat bazen 1.30saat.napalım herşeyde vardır bi hayır diyorum osman hoca hakkında çok güzel yorumlar duyuyorum.inşallah bize vesile olur canım evlatlarımızı kucağımıza almamızda.sana ne için dedi benim boşa harcıycak vaktim yok diye birşeymi sormuştunda dedi.

osman hocada tedavi olanlar
tüp bebek fiyatı nedir şuann:18::18:

osman hocada tedavi olanlar
tüp bebek fiyatı nedir şuann:18::18:

canım ben osman hocaya gidiyorum kendim sormadım ama gidenlerden duydum ilaç1500 tüp bebek 3500 toplam 5000 liraymış muayene ücretide 250 tl.gitmeyi düşünüyorsan kesinlikle tavsiye ederim canım allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…