mrh 11 yumurtam toplandı 7 tanesi döllendi 2 tanesi transfer edildi bugun 12. günüm ve sonuç 13.58 olmadıhayırlısı buymuş
bu değer hamilelik değeri ..bence 2 gün sonra tekrar test yap yükselecektir...
ama internette yazanlara göre 12. gün en az 17 olmalıymış
selam arkadaşlar uzun zamandır yazamadım
bugun transferımın 10,gunu ama ohss olsugumiçin 7.gunde bebeğimin bizle oldugunu öğrendik çok şükür yarabbimm
7.gün gece değerim 78,36
9,gün 122.0
umarım 12,gunde yukselerek devam eder
bende ohss olmuştum. sakın endişelenme. 3. ayda çok şükür karnın azalıyor. yastığını yükselt. hatta 2 yastıkla yat. bol su iç. protein ağırlıklı beslen. benim nerdeyse ilk ay bayağı azaldı. biraz ağrıların oluyor o kadar.
gözünaydın bu arada rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
nutella ,
İnş güzel sonucunu 2 gün sonra daha net bir şekilde doktorunla birlikte göreceksin.
Lütfen sabırsızlanma ve telaş yapma. Herşey Allah'tan işin nihayetinde.
yarın tekrar tahlil yaptıracagız.inşallah dedigin gibi olur..
canım hoşgeldin biz de seni özledik. inşallah transferin başarılı geçer ve bu sefer Allahım yüzünü güldürür. ben de 2.yi denicem bakalım kasım veya aralık olacak raporumun çıkmasını bekliyorum. bu hafta çıkmadı önümüzdeki salı belli olacak sanırım. Allah hepimize yardım etsin. öpüyorum.
arkadaşlar c.tesi transferim vardı bana anestezili yaptılar sersem gibiyim hala kendime gelemdim transferin geceside evi su bastı musluk patladı iyiki kaynanam vardı ve ben çok korktum bugün ise sürekli bende yanma üşüme ateş ter hepsi bir arada ve dayanamadım gözüm karardı afedersiniz bir ıstifra ettim ağla ağla ölüyorum normalde kolay kolay istifra edemem başım hala çok dönüyo moralman sıfırım daha transferin 2. günümde yııkıldım kendimi hiç iyi hissetmiyorum
cok gecmis olsun malesef cektiklerimiz ayni ben 4. Tup bebekle negatifi aldim..simdi dondurulmuslarim var onlarla tekrar kasim gibi transfer yaplacak ama benim yapin dediklerimi yaptiramiyorum gitmedigim hastane dr kalmadi ..zorla genetik yaptirdim problem cikmadi simdi 2 tupumde gitmis vaziyette ve israrla pgt yapin diyorum yaptiramiyorum cok konusunca cokmu biliyorsun modunda davraniyorlar neden negatif diye soruyorum cevap yok ama isleme baslamadan ukalik tavan yapiyor hepsinde malesef umarim bir yol buluruz ve cozeriz simdi ben ozel hast birakip capada tedavi gormeyi dusunuyorum en azindan arastirma hastanesi ve bir cok dr capa cikisli birde orada sansimi deneyecegim...
bugün transferimin 11.günü
hiç bir belirti anormallik yok sanırım tutunamadı
birazdan gidip kan testi yaptıracağım
selam arkadaşlar uzun zamandır yazamadım
bugun transferımın 10,gunu ama ohss olsugumiçin 7.gunde bebeğimin bizle oldugunu öğrendik çok şükür yarabbimm
7.gün gece değerim 78,36
9,gün 122.0
umarım 12,gunde yukselerek devam eder
ohss ne demek arkadaşlar ne oluyor o zaman biraz bilgi verebilirmisiiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?