2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

mrh 11 yumurtam toplandı 7 tanesi döllendi 2 tanesi transfer edildi bugun 12. günüm ve sonuç 13.58 olmadı hayırlısı buymuş

selam arkadaşlar uzun zamandır yazamadım
bugun transferımın 10,gunu ama ohss olsugumiçin 7.gunde bebeğimin bizle oldugunu öğrendik çok şükür yarabbimm
7.gün gece değerim 78,36
9,gün 122.0
umarım 12,gunde yukselerek devam eder

bende ohss olmuştum. sakın endişelenme. 3. ayda çok şükür karnın azalıyor. yastığını yükselt. hatta 2 yastıkla yat. bol su iç. protein ağırlıklı beslen. benim nerdeyse ilk ay bayağı azaldı. biraz ağrıların oluyor o kadar.
gözünaydın bu arada rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

selam herkese bende hafta sonu ıspartda dim eşimin ailesinin yanına gittik iyi oldu çarşamba 12 yumurtam toplanmıştı 11döllendi ve cuma günü aradığımızzda 4 hücreli idi pazartesi yani yarın transfer var bakalım hayırlısı birkaç gün giremem allahım herkesin yardımcısı olsun

nutella üzülme allah hayırlı sonucu göstersin üzülme allahım herşeyin hayırlısını versin çok heyecanlıyım allah herkesin yardımcısı olsunnn

ohss ne demek arkadaşlar ne oluyor o zaman biraz bilgi verebilirmisiiniz

ya arkadaşlar benim degerler çok düşük çıkıyor ama adetim geçeli bugun 3 gün oldu adette olmadım.kahverengi akıntı geliyor bazen.degerlerim çok düşük am bilmiyorum kafam karıştı benim.acaba kullandıgım ilaçlardanmı gelmiyor.böylemi oluyor yani.vajinal jel clexsana 4000 ve ecoprin kullanıyorum.bide kahverengi akıntı için prostan diye igne.bunlardanmı kanamam olmuyor acaba kafam karıştı.

arkadaşlar c.tesi transferim vardı bana anestezili yaptılar sersem gibiyim hala kendime gelemdim transferin geceside evi su bastı musluk patladı iyiki kaynanam vardı ve ben çok korktum bugün ise sürekli bende yanma üşüme ateş ter hepsi bir arada ve dayanamadım gözüm karardı afedersiniz bir ıstifra ettim ağla ağla ölüyorum normalde kolay kolay istifra edemem başım hala çok dönüyo moralman sıfırım daha transferin 2. günümde yııkıldım kendimi hiç iyi hissetmiyorum

sagol cnm ınsallah raporun hayırlısıyla cıkar bende carsamba gunu kısmet olursa transfr olucam ınsallah ısteyen herkesın olur arada takılırım sıze yanlız bırakmayın benı cok heyecanlıyım ıyıkı varsınız bende genel de eylul ekım de transfer olucaklara takılıyorum cok hbrlerle gelırım ınsallah dr bu defa 2 embıroyo transfer edıcek yasım 24 normalde bı tane olması gerekıyo ama dondurulmuslar oldugu ıcın 2 tane ısteyım kırmadı bızı sagolsun optum senı

canım çok geçmiş olsun. sen büyük ihtimalle üşüttün, üşüme ateş istifra.... umarım musluk patladığında ortalığı temizlemeye kalkmamışsındır. sakın yerinden kalkma sadece yat canım. inşallah bişeycikler olmamıştır.

bugün transferimin 11.günü
hiç bir belirti anormallik yok sanırım tutunamadı
birazdan gidip kan testi yaptıracağım

Canım dilerim en kısa zamanda sorunumuzu hep birlikde çözeriz bende aynı şekildeyim çok araştırıorum ve bu doktora çok fazla bilgi olarak aksettiriliyor ve bu durumdan hiç hoşnut deil ler dilerim bir gün bizde anne oluruz

slm arkadaslar
bi heyecanli maratona daha basladim allahin izniyle
pazar gunu ugs randevum vardi,3 tane yumaslar 18 mm kadar olmus ,digerleri 16ile14 arasinda degisiyordu
rahim kalinligi ise 10.6 mm gibiydi,doktor demedi ama ben ekrandan gordum.
doktor dun aksam icin saat 19.00 da pregnly 50000 igne vurulmami istedi,ve kendim gobekten vurdum..
bugun ikindin arayip transfer gununu soyleyecekler buyuk ihtimal cuma ve cumartesi allahim nasip ederse
umarim saglikli bi sekilde cozulurler..
2 tane 4.gun dondulurmusum vardi morula asamasindaymis
ben 1 transfer beklerken doktorum saglikli cozulurlerse ikisinide transfer edilebilcegini soyledi
sankinliktan baka kaldim,normalde hem 1 embriyo kanunu var birde bu hollandalilar acayip kuralcidirlar
yani sonuc olarak sevincliyim ve heyecanliyimmmm

allahim hepimizin yuzune baksin,

Baharkus allah yardimcin olsun guzelim,umarim guzel haberler alirsin :

hayirli ugurlu olur insallah,allahim kucaginiza almayida nasip etsin

ohss ne demek arkadaşlar ne oluyor o zaman biraz bilgi verebilirmisiiniz

yumurtaların fazla uyarılması . verilen hormon ilaçlarından dolayı bazen böyle durumlar ortaya çıkabiliyor bende yaşamıştım karnın su topluyor, şişiyor ,hareket kısıtlılığı , bazen mide bulantısı , idrara çıkamama ,nefes alamama olabiliyor.eğer benim hamilelik olursa karnından sık sık su çekeceğiz demişti dr ama bende hamilelik olmamıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…