arkadaşlar c.tesi transferim vardı bana anestezili yaptılar sersem gibiyim hala kendime gelemdim transferin geceside evi su bastı musluk patladı iyiki kaynanam vardı ve ben çok korktum bugün ise sürekli bende yanma üşüme ateş ter hepsi bir arada ve dayanamadım gözüm karardı afedersiniz bir ıstifra ettim ağla ağla ölüyorum normalde kolay kolay istifra edemem başım hala çok dönüyo moralman sıfırım daha transferin 2. günümde yııkıldım kendimi hiç iyi hissetmiyorum
selam herkese transferim bitti allahın izniyle ne acı ağrı sızı bişey olmadı çok iyi geti dedi dokttorum. 1 yumurta konuldu blast denildi yani en iyi yumurta imiş %50 dedi doktorum çok umutlu allahın izniyle tutunacakinanaıyorum allahım herkese bu yolda yar ve yardımcısı olsun herkes için dua ediyorunm iyi düşünün iyi olsunn 27 sinde sonuç alıcammmm görüşmek üzere
bugün transferimin 11.günü
hiç bir belirti anormallik yok sanırım tutunamadı
birazdan gidip kan testi yaptıracağım
hayirli olsun,insallah bebisin seni birakmaz canim
senin icin heyecanli sayim basladi..allahim insallah yuzunu guldurur
benimde bu cumartesi transfer olacak ins.tabi saglikli cozulurse
selam herkese transferim bitti allahın izniyle ne acı ağrı sızı bişey olmadı çok iyi geti dedi dokttorum. 1 yumurta konuldu blast denildi yani en iyi yumurta imiş %50 dedi doktorum çok umutlu allahın izniyle tutunacakinanaıyorum allahım herkese bu yolda yar ve yardımcısı olsun herkes için dua ediyorunm iyi düşünün iyi olsunn 27 sinde sonuç alıcammmm görüşmek üzere
allah yardımcın olsun canım.....
cumanın hayrı hepinizin üstüne olsun.. Allaha emanet olun.
dualarım sizinle...nihayet sonuçlanacağına sevindim ben baharef seni baya yıprattı bu durum çok zor tabi...allah yardımcın olsun ameliyatta dualarım seninle habersiz bırakma bizi...
canım şimdiden Allah acil şifalar versin.dr una söyle tüpü alırken diğer tüpünüde kontrol etsinler mutlaka.çünkü diğer tüpte bir problem varmı yokmu yine laproskopi ile bakmaları gerekiyor.hatta benim 2.tüpümü aldıklarında histeroskopiyide yapmışlardı yani ikisi bir arada çıkmış oldu laproskopi çok kolay bir ameliyat sonrası 3 günde ayaktasın sadece karnında 3 tane delik oluyor :)(bende 6 tane var)deliklerin tek sıkıntısı bikini ile denize girerken bıçaklanmış gibi br görüntü kalıyor:) ama olsun gelecek bebişlerimiz için değer..
ben regl oldum 3 sıradan itibaren okuyamadım ama reglim bitince hepsini okuyacağım.
Allah yardımcın olsun..
1-bahar ef -------
2 semruh---------
3-wish_------------
4- minecan----------
5-elvanelvan---------
6-maybebaby..-------
7-Kuden--------------
8-daisy---------------
9-baharkus----------
10-BAELAM---------okudu
elvanelvan için okudum.allah kabul etsin inş
1-bahar ef ------- okudum
2 semruh---------okudum
3-wish_------------ mazeretliyim ama biter bitmez okuyacağım
4- minecan----------mazeretliyim ama biter bitmez okuyacağım
5-elvanelvan---------mazeretliyim ama biter bitmez okuyacağım
6-maybebaby..-------mazeretliyim ama biter bitmez okuyacağım
7-Kuden--------------
8-daisy---------------
9-baharkus----------
10-BAELAM---------
canım ben hergün isıra kimdeyse ona okuyorum hep. bir kaç gündür haber veremedim. beni de okudu diye yazabilirsiniz.
slm arkadaslar
bi heyecanli maratona daha basladim allahin izniyle
pazar gunu ugs randevum vardi,3 tane yumaslar 18 mm kadar olmus ,digerleri 16ile14 arasinda degisiyordu
rahim kalinligi ise 10.6 mm gibiydi,doktor demedi ama ben ekrandan gordum.
doktor dun aksam icin saat 19.00 da pregnly 50000 igne vurulmami istedi,ve kendim gobekten vurdum..
bugun ikindin arayip transfer gununu soyleyecekler buyuk ihtimal cuma ve cumartesi allahim nasip ederse
umarim saglikli bi sekilde cozulurler..
2 tane 4.gun dondulurmusum vardi morula asamasindaymis
ben 1 transfer beklerken doktorum saglikli cozulurlerse ikisinide transfer edilebilcegini soyledi
sankinliktan baka
kaldim,normalde hem 1 embriyo kanunu var birde bu hollandalilar acayip kuralcidirlar
yani sonuc olarak sevincliyim ve heyecanliyimmmm
allahim hepimizin yuzune baksin,
Baharkus allah yardimcin olsun guzelim,umarim guzel haberler alirsin:
baharef79 ameliyat olacakti ama halen ses seda yok
insallah durumu iyidir.
merak ettim dogrusu
merhaba nasılsın inş iyisindir seni çok merak ettim
arkadaşlar c.tesi transferim vardı bana anestezili yaptılar sersem gibiyim hala kendime gelemdim transferin geceside evi su bastı musluk patladı iyiki kaynanam vardı ve ben çok korktum bugün ise sürekli bende yanma üşüme ateş ter hepsi bir arada ve dayanamadım gözüm karardı afedersiniz bir ıstifra ettim ağla ağla ölüyorum normalde kolay kolay istifra edemem başım hala çok dönüyo moralman sıfırım daha transferin 2. günümde yııkıldım kendimi hiç iyi hissetmiyorum
slm arkadaslar
bi heyecanli maratona daha basladim allahin izniyle
pazar gunu ugs randevum vardi,3 tane yumaslar 18 mm kadar olmus ,digerleri 16ile14 arasinda degisiyordu
rahim kalinligi ise 10.6 mm gibiydi,doktor demedi ama ben ekrandan gordum.
doktor dun aksam icin saat 19.00 da pregnly 50000 igne vurulmami istedi,ve kendim gobekten vurdum..
bugun ikindin arayip transfer gununu soyleyecekler buyuk ihtimal cuma ve cumartesi allahim nasip ederse
umarim saglikli bi sekilde cozulurler..
2 tane 4.gun dondulurmusum vardi morula asamasindaymis
ben 1 transfer beklerken doktorum saglikli cozulurlerse ikisinide transfer edilebilcegini soyledi
sankinliktan baka kaldim,normalde hem 1 embriyo kanunu var birde bu hollandalilar acayip kuralcidirlar
yani sonuc olarak sevincliyim ve heyecanliyimmmm
allahim hepimizin yuzune baksin,
Baharkus allah yardimcin olsun guzelim,umarim guzel haberler alirsin:
kızlar preseed denilen bir jel varmış
kk de de topic var hamile kalamya yardımıcı olan birjel kullandınızmı hiç? yada duydunuz mu?
mrh 11 yumurtam toplandı 7 tanesi döllendi 2 tanesi transfer edildi bugun 12. günüm ve sonuç 13.58 olmadıhayırlısı buymuş
selam arkadaşlar uzun zamandır yazamadım
bugun transferımın 10,gunu ama ohss olsugumiçin 7.gunde bebeğimin bizle oldugunu öğrendik çok şükür yarabbimm
7.gün gece değerim 78,36
9,gün 122.0
umarım 12,gunde yukselerek devam eder
kızlar preseed denilen bir jel varmış
kk de de topic var hamile kalamya yardımıcı olan birjel kullandınızmı hiç? yada duydunuz mu?
selam arkadaşlar..
Merak eden arkadaşlarımdan alalh razı olsun.. Inanın aklımdan bir an çıkmadınız.
Cuma günü ameliyat oldum.
Ameliyat için başka bir doktor bulmuştum. Ankarda hrs de tarık aksu tarafından yapıldı allah razı olsun hocam ultrasonla bakar bakmaz 1,5 cm bebeği gördü benim doktorumun görememsine sinirlendi öğrencisiymiş zaten ve dediki 0.8 cm geçtimi iğne yapılmazmış neyse vs..
Cuma günü ameliyat çıkışında doktorum tüpü kurtardıklarını ama iç kanamanın başladığını yarım litre içimden kan boşaltıklarını söyledi..
Ve bana ameliyatın cd sini de verdi.. Bayağı müdahalelerde yapmış..içimde.. Bu arada insanın kendi ameliyatını izlemsi ilginç oluyor.. Zayıf olmama rağmen çok yağlıymış içim hahaha:))
tüplerimde tıkanma ve yapışıklık varmış.. Daha yeni ymurta toplanmıştı gayet açıkolması gerekmezmı? Ilginç geldi bana doktorla daha görüşmedim ameliyat sonrası sormam lazım.
Bide patolojiye yolladık bebeği koyun böbreğine benziyor ilginç bişi... 6+2 dedi kalbi atmaya başlasaydı zehirlerdi kalp oluşamamış ondan zehirlememiş seni dedi bana..
Pataloji sonucuna göre konuşacağız...
Dondurulmuşlarımıda hrs ye taşıyacağız bakalım artık..
Umarım herşey daha güzel olacak..
En azından hamile kalma potansiyelim var yanlış yerde olmuş olsada..
Bu arada ameliyatlı ve hastanın duası kabul olurya hepimize
dua ettim..
üstüme düşenleride okudum..
Sevgiler..
Binnurcuğum hayırlı olsun umarım sana sıkıca doğru yere tutunur..
Buarada yeni katılımlar hayırlı olsun tüp kardeşlerim..
Yeni negatifler okudum yılmak yok yola devam.. Biz olmazsak bebeğimizi doğamaz.. Değilmi üzülmek yok..
Herkeslere kocaman sevgiler..
Merhaba wish, hic ama hic endiselenme. benim de transferim sonrasi kusmalarim veatesim yuzunden 1 gece hastanede yatmam gerekti. Ben de hungur hungur agladim, olmadi bu simdiden belli oldu dedim. Ama sonra pozitifi gordum, suan 6 haftalık. umarim sen de pozitifi gorursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?