2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

canım üzülme neden oralini bozuyorsun belkide tutunma belirtileridirç,. bende bugün transfer lsum inşallah 27 sinde sonuç alıcaz ikimizde müjdeli haberi alırız inşallah gönlünü ferah tut

selam herkese transferim bitti allahın izniyle ne acı ağrı sızı bişey olmadı çok iyi geti dedi dokttorum. 1 yumurta konuldu blast denildi yani en iyi yumurta imiş %50 dedi doktorum çok umutlu allahın izniyle tutunacakinanaıyorum allahım herkese bu yolda yar ve yardımcısı olsun herkes için dua ediyorunm iyi düşünün iyi olsunn 27 sinde sonuç alıcammmm görüşmek üzere

hayirli olsun,insallah bebisin seni birakmaz canim
senin icin heyecanli sayim basladi..allahim insallah yuzunu guldurur

benimde bu cumartesi transfer olacak ins.tabi saglikli cozulurse

hayirli olsun,insallah bebisin seni birakmaz canim
senin icin heyecanli sayim basladi..allahim insallah yuzunu guldurur

benimde bu cumartesi transfer olacak ins.tabi saglikli cozulurse

çözülür aksini düşünme inşallah ağrısız sızısız geçer allahın izniyle teşekkür ederim iyi dileklerin için

hayırlı olsun canım inş güzel haberler alırız ikimizin test günü aynı baş dönmelrim hala geçmedi midem şuan biraz daha iyi hemşire geçmezse yarın klınığe gel dedi ama keyfim hiç yok çok umutsuzum

allah yardımcın olsun canım.....

canım ben hergün isıra kimdeyse ona okuyorum hep. bir kaç gündür haber veremedim. beni de okudu diye yazabilirsiniz.

baharef79 ameliyat olacakti ama halen ses seda yok
insallah durumu iyidir.
merak ettim dogrusu

merhaba nasılsın inş iyisindir seni çok merak ettim

selam arkadaşlar..

MERAK EDEN ARKADAŞLARIMDAN ALALH RAZI OLSUN.. İNANIN AKLIMDAN BİR AN ÇIKMADINIZ.

cuma günü ameliyat oldum.
ameliyat için başka bir doktor bulmuştum. ankarda hrs de tarık aksu tarafından yapıldı allah razı olsun hocam ultrasonla bakar bakmaz 1,5 cm bebeği gördü benim doktorumun görememsine sinirlendi öğrencisiymiş zaten ve dediki 0.8 cm geçtimi iğne yapılmazmış neyse vs..

cuma günü ameliyat çıkışında doktorum tüpü kurtardıklarını ama iç kanamanın başladığını yarım litre içimden kan boşaltıklarını söyledi..

ve bana ameliyatın cd sini de verdi.. bayağı müdahalelerde yapmış..içimde.. bu arada insanın kendi ameliyatını izlemsi ilginç oluyor.. zayıf olmama rağmen çok yağlıymış içim hahaha:))

tüplerimde tıkanma ve yapışıklık varmış.. daha yeni ymurta toplanmıştı gayet açıkolması gerekmezmı? ilginç geldi bana doktorla daha görüşmedim ameliyat sonrası sormam lazım.

bide patolojiye yolladık bebeği koyun böbreğine benziyor ilginç bişi... 6+2 dedi kalbi atmaya başlasaydı zehirlerdi kalp oluşamamış ondan zehirlememiş seni dedi bana..

pataloji sonucuna göre konuşacağız...

dondurulmuşlarımıda HRS ye taşıyacağız bakalım artık..
umarım herşey daha güzel olacak..

en azından hamile kalma potansiyelim var yanlış yerde olmuş olsada..

BU ARADA AMELİYATLI VE HASTANIN DUASI KABUL OLURYA HEPİmİZE
DUA ETTİM..
ÜSTÜME DÜŞENLERİDE OKUDUM..
SEVGİLER..

binnurcuğum hayırlı olsun umarım sana sıkıca doğru yere tutunur..

BUARADA YENİ KATILIMLAR HAYIRLI OLSUN TÜP KARDEŞLERİM..
YENİ NEGATİFLER OKUDUM YILMAK YOK YOLA DEVAM.. BİZ OLMAZSAK BEBEĞİMİZİ DOĞAMAZ.. DEĞİLMİ ÜZÜLMEK YOK..

HERKESLERE KOCAMAN SEVGİLER..

Son düzenleme:
kızlar preseed denilen bir jel varmış
kk de de topic var hamile kalamya yardımıcı olan birjel kullandınızmı hiç? yada duydunuz mu?

kızlar merhabalar herkeze...

bu aralar çok yoğundum sadece okuyabildim yazılanları...yarın doktor randevum var.hormona başlıcaz rahimi beslemek için....bakalım bu ay sonuna denk gelicek sanırım 2. denememiz off offf sabırsızlanıyorum....

maybeeeeeeeeeeeeee nerdesinnnn canım yaaaa??????????

baharef çok geçmiş olsun canım büyük bir sorun atlattın bak sana demiştim başka doktora git diye...senin eski doktorun allahlık kesinlikle neyse...bundan sonrası çok ii olur inşallah senin için...sen bir an evvel toparlanmaya bak bebişin sana nasıl olsa gelicek sağlıklı sıhhatli olmak daha önemli....bu arada tüp yapışıklığı ile opu işleminin hiçbir bağlantısı yok canım bende tüplerden geçerek toplandığını düşünürdüm ama hiç öle değilmiş...vajina girişinden 2 veya 2.5 cm içeriden vajina duvarından iğneyle sağ ve sol yumurtalıklara direk girilerek opu işlemi yapılıyor....

Son düzenleme:

wish çok geçmiş olsun canım yaa..hay allah ne aksilikler yaşamışsın...olsun sen genede moralini yüksek tutmaya çalış üşütmüşsün sanırım ya da ilaçlar bu kadar yan etki yapar mı diye sordun mu doktoruna?hem niye anestezili yaptılar ki?

hayırlısı olsun inşallah bebişin sana sıkı sıkı tutunacak..ah canım ben o kadar dikkat ettim olmadı mı olmuyor sen bozma moralini yani dicem tutunacağı varsa rabbim ol dedi mi öle de olur meraklanma...

ayy ne güzell minecan hayırlısı ikiside tutarsa süperrr olurrrr çok sevindim...

hayırlı uğurlu olsun inşallahh....

kk de de topic var hamile kalamya yardımıcı olan birjel kullandınızmı hiç? yada duydunuz mu?

hiç bilmiyorummm....

İlişki sırasında ipeksi bir rahatlık verir. En çok ihtiyaç duyulan yerlerde, güvenle nemlendirme sağlar. Spermlere zarar

vermeyen, DOĞAL formüle sahiptir. Uygulama sonrası, vajina ve serviksi kaplar. pH dengesi, Servikal Mukusa göre

ayarlanmıştır. Klinik onaylı olup, tüm dünyada doktorlar tarafından tavsiye edilmektedir. Sperm hücrelerinin fonksiyonlarını

koruyarak güçlendiren ve antioksidan özelliğine sahip DOĞAL Arabinogalaktan bitkisi içerir. Pre~seed formülü, Üretkenlik Tıbbı

Fizyolojisti Dr. tarafından 8 yıllık bir çalışma sonucu bulunmuştur. Her aşamada " Doğal Yolla Hamile Kalmaya Yardımcı - Sperm

Dostu " olduğunu kanıtlamak için, tüm klinik testleri yapılmıştır. Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi-FDA (US Food and Drug

Administration) tarafından doğurganlık ile ilgili müdahalelerde kullanılması tavsiye edilen ve " Hamile kalmaya çalışırken

kullanılması güvenlidir " ibaresi onayı olan ilk ve tek vajinal jeldir. Pre~seed, " Doğal Yolla Hamile Kalmaya Yardımcı " olan,

Dünyada benzeri olmayan tek üründür.

(sitesinden alıntıdır....)

Son düzenleme:
mrh 11 yumurtam toplandı 7 tanesi döllendi 2 tanesi transfer edildi bugun 12. günüm ve sonuç 13.58 olmadı hayırlısı buymuş

değerle ilgili hiç bilgim yok canım,bi daha yaptırdığında inşallah yükselir...hayırlısı olsun hakkınızda....

ohss derken geçmiş olsun...ohss yeee inat şöleee ohhhhhhhhhh çekelim o zaman maşşallahhh.......rabbim kucağınada almayı nasip etsin....darısııı başımızaaa......

cnm öncelikle geçmiş olsun.evet bende okudum diğer topiklerde birde ateş filan ölçüyorlar yumurtlama günlerini takip ediyorlar filan :44: bilmiyorum fayda ediyormu?

selam kader arkadaşlarım, bir süredir giremedim topiğe, nette ciddi bir sorun vardı, arıza kaydı aldılar telekomdan , 1 haftada anca düzelttiler...

bu arada bu hafta da çook yoğun geçti aslında, annem babam kardeşim bana moral olsun diye geçen hafta geldiler, hala buradalar, eşim ve babam pc başından kalkmayınca bana pek fırsat kalmıo ... ben de annem ve kardeşimle moral buldum saolsunlar...

transfer olan arkadaşlarım, Allah yardımcınız olsun, inş pozitifi sizler görürsünüz...

negatif gören arkadaşlarım, Allah sabır versin, ama durmak yok, umutlarınızı sakın ola yitirmeyin, anneannemin eski bir özlü sözü vardır, " insanın kısırı olmaz, kusuru olur" Allah kusurlarımızın da çaresini de bulduracaktır inşallah, inançla devam edersek eğer...

Elvancıım, canım, dondurulmuşların durumu beni de ziyadesiyle üzdü... Umarım bu işin içinde bir bit yeniği yoktur... Peki bundan sonra ne yapmayı düşünüyorsunuz? Ben de dondurulmuşlarda aynı durumla karşılaşırsam 2. deneme için hemen bir özel hastaye başvurucam inş.

Hby ciim canım, mesajlarını aldım tatlım, dondurulmuş embrio tedavin başlamış canım Allah yardımcın olsun, inş herşey gönlümüzce olsun.

Minecan ablacıım, siz de dondurulmuşlara başlamışsınız, hatta 2 embrio olayı çok ii olmuş, ben de aksilik olmazsa bu konuda direticem. Sizin de tedaviniz hayırlı olsun , gelişmelerinizi bildirin bize de.

Daisyciim , beklemek zor değil mi? İnsan bir an evvel sonuca ulaşmak istiyor, umarım hiç anlamadan geçer vakitler biz de mis kokulu bebişlerimizi koklayabilirz...

Baharefciim çook geçmiş olsun, ameliyattan sonra dua etmişsin , Allah razı olsun. Bu topiğe yazan yazmayan nerde varsa arayan, Allah hepimize artık müjdelerimizi versin.

Baharkuş canım olsaydı çıkardı gibi geldi bana ama Allahtan ümit kesilmez canım, sen yine de Çarşamba testi tekrarla ... Umarım mucizen seninledir...

Birnurcum, transferin hayırlı olsun. Güzel haberlerini alalım inş, buna çok ihtiyacımız var.

Kızlar geçmiş mesajlardan alıntı yapamadan , aklımda kaldığı kadarıyla cevaplamaya çalıştım, topiğimize yazan tüm arkadaşlarım, hepinize yazmak istiyorum ama bu ara çok yoğunum, vaktim olmuyor, kusura bakmayın, bazen sadece okuyabiliom cevap yazamadan çıkmak zorunda kalıorum, inş rahat rahat sohbet edebilceem vakitler tekrar gelecek. Şimdilik görüşürüüüzzz...

hıı bi de , ben bu ayetel kürsi leri 313 tane okuyamıyorum, ezbere biliom ama vaktim olmuo, aklıma geldikçe okumaya çalışıom ama sayısını unuttum, her arkadaşa 313 olmasa eksik olsa nolur, zamanla tamamlamaya çalışıcam inş. Öptm hepinisi

canım çooookkkk geçmiş olsun. Inşallah herşey çok daha iyi olacak bundan sonra. Dediğin gibi hamile kalma potansiyelin varmış en azından:))) inşallah bir dahaki sefere herşey yolunda olacak. öptüm.

bugün doktor estrofem verdi...onları kullanıcam taaa 31 ekim e kadar...benim transfer işim gene bayrama denk gelicek anlıcanız...geçende öle olmuştu...neyse bayram şekeri olsun inşallah bize...

Merhaba wish, hic ama hic endiselenme. benim de transferim sonrasi kusmalarim veatesim yuzunden 1 gece hastanede yatmam gerekti. Ben de hungur hungur agladim, olmadi bu simdiden belli oldu dedim. Ama sonra pozitifi gordum, suan 6 haftalık. umarim sen de pozitifi gorursun.

inş canım yaa bugun biraz daha iyim bende aynen senin gibi düşünüyorum şimdiden tutmadı diyorum inş yanılıyorumdur hayırlı olsun seninde bebişin ALLAH eline almayı nasip etsin inş darısı başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…