allahım herkesin yar ve yardımcısı olsun uzun zamandır giremedim ama geçmişi de okuyamadım sanırım aramıza yeni arkadaşlar atılmış hoşgeldiniz diyorum yeni tedaviye başlayan arkadaşlara başarılara diliyorum transfer olmuş olanlara test sonucu için sabır hayırlı sağlıklı haberler alması için dua ediyorum. allah herkesin yardımcısı olsun yüzümüze gülsün bana da blastosist düzeyinde bir embriyo transferi yapıldı 10 gün test günüm yani 27 ekim çarşamba 3 günüm kaldı allah bekleyen herkese müjdeli haberleri versin inşallah çarşamba görüşmek üzere
merhaba herkeze
tranfer olan arkadaşlar hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlarını duyarız..gün bekleyen arkadaşlara sabır..
ben çapadan vazgeçtim daha önce bahsettimmi hatırlamıyorum.
memorila gittim müstecep beyle görüştüm.
muane etti yumurta rezervlerin azalmış dedi.ama daha yeni tüp bebek yapıldığı için yumurtan bu ay az görünebilir dedi.benim 2 tüpümde yok ve histeroskopi yaptırmıştım.bebek rahime neden tutunmuyor onu çözmek lazım dedi takrar histeroskopi yapmak gerekebilir dedi.bir sürü test verdi bunalrı yaptır gel dedi.kanla ilgili bir problem olabilirmiş.dodndurulmuşları alıp burda yapabiliriz ama benim tavsiyem sağlıklı bir laboratuvar ortamında tekrar yumurta toplamakta fayda var rezervlerin az durumda zamanı iyi kullanmalıyız dedi.rahim kalınlığını beğenmedi tekrar kontrole gideceğim.ama bu ay bekliyoruz tekrar adet olduktan sonra 19.gün gel dedi.
eşimle karar verdik dondurulmuşların olduğu hastanede kasımda tekrar denyeceğiz.bu arada yumurta geliştirme ve toplama işlemi yapılmayacağı için vucudum biraz daha rahatlar.buda olmazsa kesinlikle memorila gideceğiz.asıl semra hanımla görüşmek istemiştim ama ona kasım başına randevü veriyorlar.1,5-2 saatlik bir görüşme oldu tüm dosyamı tek tek incelediler ilk kez eski takiplerimi bu kadar inceleyen bir dr la karşılaştım.pgt ye gerek yok dedi.6.gün tranferinde yaşayan embiryolar zaten pgt yi aşmış embiryolar oluyormuş ve pgt yapılması için 1 .kalite 5 in üzerinde embiryo olması gerekiyormuş bizde genetik bir problem olmadığı için gerek yok dedi.co-kıültürü sordum onuda artık yapmıyorlarmış çok verimli değilmiş.şimdi rahimin durumunu inceleyecekler ve tüp bebek yapacaklar.fiyat olarakta 2000 euro artı ilaçlar onlarda 1500 tl civarı.ama benim ekstradan histeroskopi ameliyatı çıkabilir karşıma onun fiyatını sormadım.
adam sen biri aşılamada olsan 2 kere normal yolla hamile kalmışsın neden bu embiryolar rahime değilde tüpe yapışıyorlar demekki rahim içerisinde bir problem var diyor.çünkü 1.ve2.rahim filmimdede tüpler açıktı 2.rahim filmi kalan tüpe çekilmişti ve açık çıkmıştı ama bebişler rahimi beğenmiyor tüpe yapışıyor.adetimin 3.günü parmak büyüklüğünde et parçaları geldi büyük ihitimalle düşmemişler içerde yaşayamışlar..
işte durum böyle arkadaşlar..
çok denemeniz varsa kesinlikle memoril deneyin ben çok fazla tatmin oldum araştırmanızda fayda var...
allahım herkesin yar ve yardımcısı olsun uzun zamandır giremedim ama geçmişi de okuyamadım sanırım aramıza yeni arkadaşlar atılmış hoşgeldiniz diyorum yeni tedaviye başlayan arkadaşlara başarılara diliyorum transfer olmuş olanlara test sonucu için sabır hayırlı sağlıklı haberler alması için dua ediyorum. allah herkesin yardımcısı olsun yüzümüze gülsün bana da blastosist düzeyinde bir embriyo transferi yapıldı 10 gün test günüm yani 27 ekim çarşamba 3 günüm kaldı allah bekleyen herkese müjdeli haberleri versin inşallah çarşamba görüşmek üzere
uzun zamandır yazamadım..
ben dondurulmuşların nekadar süre saklandığını bilmiyorum.. bu arada bunu araştırmaktayım..? galiba 5yıl.. tam bir bilgim yok..
dış gebelik ameliyatının cd sinde gördümki benim tüpler kapalı yapışık ve sağlıksızmış.. doktorumun dediği.. hepsini düzeltim dedi..yani güvenmek istiyorum doktoruma..koskoca prof yalan demez herhalde..
neyse..
ben bir karar verdim.. çok araştırdım pressed denilen jeli..
onu ve ovulasyon testini alcam.. 3 ay bununla deneyeceğim.. çok faydasının olduğunu rahim içinin ph dengesini düzeltip spermlerin hızlı ve sağlıklı hareket ettirdiğini okudum birazda araştırdım..
ve
doğal yöntemlerle kalmaya karar verdim..
embiryolarıma gelince onlar kalıp beklesinler.. 3ay kendim deneyeceğim olmazsa embiryolarımı kullanacağım..
--------------------------------
bu arda geçirdiğim iç kanama kullandığım mext... iğnesi hormon ilaçları derken 2 haftada saçlarımın yarısını abartısız yarısını kaybettim..halende dökülmesi devam ediyor.
tahlil yaptırdım kan verilecek düzeyde kansızlık ve bağışıklık sistemim çok düşük..
dışardan kan verilmesini kabul etmedim..
mesir macunu pekmez ilaç vs.. deneyeceğim.. umarım düzelirim..
bu arada şu düşük için iğne mext... bu iğne direk vucutta b vitamin stoğunu indiriyormuş .. bu ilaçtan dolayı özürlü bebek hikayesi bundanmış..
tekrardan fobiol aldım 3 defa içiyorum
benexol b12 içiyorum..
yanında pekmez ve mesir macunu umarım düzellirim..
-----------------------------------------------------------------
.............
umarım yolumuz açık olur ve inşallah hepimiz anne oluruz..
---------------------
hem ben hem eşim hemde herşey çook yıprandık..
ben dondurulmuşların nekadar süre saklandığını bilmiyorum.. bu arada bunu araştırmaktayım..? galiba 5yıl.. tam bir bilgim yok..
dış gebelik ameliyatının cd sinde gördümki benim tüpler kapalı yapışık ve sağlıksızmış.. doktorumun dediği.. hepsini düzeltim dedi..yani güvenmek istiyorum doktoruma..koskoca prof yalan demez herhalde..
neyse..
onu ve ovulasyon testini alcam.. 3 ay bununla deneyeceğim.. çok faydasının olduğunu rahim içinin ph dengesini düzeltip spermlerin hızlı ve sağlıklı hareket ettirdiğini okudum birazda araştırdım..
ve
embiryolarıma gelince onlar kalıp beklesinler.. 3ay kendim deneyeceğim olmazsa embiryolarımı kullanacağım..
bu arda geçirdiğim iç kanama kullandığım mext... iğnesi hormon ilaçları derken 2 haftada saçlarımın yarısını abartısız yarısını kaybettim..halende dökülmesi devam ediyor.
tahlil yaptırdım kan verilecek düzeyde kansızlık ve bağışıklık sistemim çok düşük..
bu arada şu düşük için iğne mext... bu iğne direk vucutta b vitamin stoğunu indiriyormuş .. bu ilaçtan dolayı özürlü bebek hikayesi bundanmış..
benexol b12 içiyorum..
.............
---------------------
canım çok geçmiş olsun. inşallah en kısa zamanda tekrar sağlığına ve tüm bunları sana unutturacak bir bebişe kavuşursun. saçların için bişey önermek istiyorum kuaför bir arkadaşım ani olarak saç dökülmesi için her gün zeytinyağıyla saç diplerine masaj tavsiye etmişti. kendi kız kardeşinin olmuş yapmışlar. 1 ay kadar her gün sonra 2-3 günde bir sonra da haftada bir yapmışlar ve saçları eski haline dönmüş.
canım çok geçmiş olsun inş en kısa zamanda sağlığına kavuşursun herşeyden önce senin sağlıın önemli.canım kansızlığın içinde çok kuru siyah çekirdekli üzüm tavsiye ederim.bana çok iyi geldi ilaçların çıkaramadığı kanımı düzeltti kendine çok iyi bak çok geçmş olsun öpüyorum :)
tavsiyeler için teşekkürler...
daisy;
saçlar kansızlıkla alakalı dökülüyor..bundan eminim.. zaten doktorlarda kansızlık ve vitamin eksikliğinden olduğunu söylüyorlar.. bu dönemde dışardan hiçbirşey etki etmezmiş..
canım nasılsın nasıl gidiyor?
wish;
siyah çekirdekli üzüm bencede harika bu konuda..
dut pekmezinide öneririm.
canım kardeşlerim.. sevgimizi sağlımızı kaybetmeden inşallah sağlıklı hayırlı bebecikleri kucağımıza alırız..
bu arda wish nasılsın? nasıl gidiyor ..
sonuç bekleyen arkadaşlar inşallah mutlu haberleri alırsınız haftaya bol bebişli haberler almak dileğiyle.....
ah canım benim inşallah hayırsıyla pozitifi alırsın
allahım herkese yaşatsın bu duyguyu inşşlhh
canım benimde test günüm 27 si perşembeye geliyor
inş canım hakkımızda hayırlısı olsun ALLAH bu yolda olanların duarını kabul etsin inş.çok az kaldı bende heyecanla bekliyorum benimde 5.gün embriyosu ben 12 gün bekliyorum inş hayırlı sonuçlar alırız.
sonuç bekleyen arkadaşlar inşallah mutlu haberleri alırsınız haftaya bol bebişli haberler almak dileğiyle.....
neyse..
ve
benexol b12 içiyorum..
.............
---------------------
saol canım iyi olmaya çalışıyorum birazda gerginim bugun 9.günüm perşembe büyük gün bakalım nasıl sonuç alıcam bende seni inan çok merak ediyordum hatta özelden msj atıcaktım seni göremeyince merak ettim sürekli porfiline baktım :)iyi olmana sevindim inş dahada iyi olucaksın dualarım seninle k.i.b görüşmek üzere:)
allah yardımcın olsun zor günler geçirmişssin en iyi ve
doğru karar seniin kararındır hadi hayırlısı allah yüzüne güler belkide bu 3 ay içinde hamile olursun
inşallah allahım herkesin yer ve yardımcısı olsun
inşallah pozitif cevap alırız sözleşelim ben öğleye gidicem doktora akşam 7 gibi diyelim tamamı alırız inşallah müjdeli haberi hayırlısı allahım yzümüze güler inşallah
canımm..
duallarım seninle perşembe günü umarım senin miladın olur bitanem..
msn verebilirim :)
sen meryem süresini ve yusuf süresini okudun mu?
inşallah görüşmek üzere..
kendine iyibak moral çok önemli son dakkikaya kadar..
öpücükler..
:)
hepimizin rabbim yar ve yardımcımız olsun canım..
senin sonucun yarın mıydı ayın 27sindemi?
canımm..
duallarım seninle perşembe günü umarım senin miladın olur bitanem..
msn verebilirim :)
sen meryem süresini ve yusuf süresini okudun mu?
inşallah görüşmek üzere..
kendine iyibak moral çok önemli son dakkikaya kadar..
öpücükler..
:)
hepimizin rabbim yar ve yardımcımız olsun canım..
senin sonucun yarın mıydı ayın 27sindemi?
tavsiyeler için teşekkürler...
daisy;
saçlar kansızlıkla alakalı dökülüyor..bundan eminim.. zaten doktorlarda kansızlık ve vitamin eksikliğinden olduğunu söylüyorlar.. bu dönemde dışardan hiçbirşey etki etmezmiş..
canım nasılsın nasıl gidiyor?
wish;
siyah çekirdekli üzüm bencede harika bu konuda..
dut pekmezinide öneririm.
canım kardeşlerim.. sevgimizi sağlımızı kaybetmeden inşallah sağlıklı hayırlı bebecikleri kucağımıza alırız..
bu arda wish nasılsın? nasıl gidiyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?