2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

canım benimde test günüm 27 si perşembeye geliyor

sermuhcum hakkında hayırlısı olsun inş dualarım seninle.

inş canım hakkımızda hayırlısı olsun ALLAH bu yolda olanların duarını kabul etsin inş.çok az kaldı bende heyecanla bekliyorum benimde 5.gün embriyosu ben 12 gün bekliyorum inş hayırlı sonuçlar alırız.

uzun zamandır yazamadım..

ben dondurulmuşların nekadar süre saklandığını bilmiyorum.. bu arada bunu araştırmaktayım..? galiba 5yıl.. tam bir bilgim yok..

dış gebelik ameliyatının cd sinde gördümki benim tüpler kapalı yapışık ve sağlıksızmış.. doktorumun dediği.. hepsini düzeltim dedi..yani güvenmek istiyorum doktoruma..koskoca prof yalan demez herhalde..

neyse..

ben bir karar verdim.. çok araştırdım pressed denilen jeli..
onu ve ovulasyon testini alcam.. 3 ay bununla deneyeceğim.. çok faydasının olduğunu rahim içinin ph dengesini düzeltip spermlerin hızlı ve sağlıklı hareket ettirdiğini okudum birazda araştırdım..

ve

doğal yöntemlerle kalmaya karar verdim..

embiryolarıma gelince onlar kalıp beklesinler.. 3ay kendim deneyeceğim olmazsa embiryolarımı kullanacağım..

--------------------------------

bu arda geçirdiğim iç kanama kullandığım mext... iğnesi hormon ilaçları derken 2 haftada saçlarımın yarısını abartısız yarısını kaybettim..halende dökülmesi devam ediyor.

tahlil yaptırdım kan verilecek düzeyde kansızlık ve bağışıklık sistemim çok düşük..

dışardan kan verilmesini kabul etmedim..

mesir macunu pekmez ilaç vs.. deneyeceğim.. umarım düzelirim..

bu arada şu düşük için iğne mext... bu iğne direk vucutta b vitamin stoğunu indiriyormuş .. bu ilaçtan dolayı özürlü bebek hikayesi bundanmış..

tekrardan fobiol aldım 3 defa içiyorum
benexol b12 içiyorum..
yanında pekmez ve mesir macunu umarım düzellirim..

-----------------------------------------------------------------

.............
umarım yolumuz açık olur ve inşallah hepimiz anne oluruz..
---------------------

hem ben hem eşim hemde herşey çook yıprandık..

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsun. inşallah en kısa zamanda tekrar sağlığına ve tüm bunları sana unutturacak bir bebişe kavuşursun. saçların için bişey önermek istiyorum kuaför bir arkadaşım ani olarak saç dökülmesi için her gün zeytinyağıyla saç diplerine masaj tavsiye etmişti. kendi kız kardeşinin olmuş yapmışlar. 1 ay kadar her gün sonra 2-3 günde bir sonra da haftada bir yapmışlar ve saçları eski haline dönmüş.

canım çok geçmiş olsun inş en kısa zamanda sağlığına kavuşursun herşeyden önce senin sağlıın önemli.canım kansızlığın içinde çok kuru siyah çekirdekli üzüm tavsiye ederim.bana çok iyi geldi ilaçların çıkaramadığı kanımı düzeltti kendine çok iyi bak çok geçmş olsun öpüyorum :)

tavsiyeler için teşekkürler...
daisy;
saçlar kansızlıkla alakalı dökülüyor..bundan eminim.. zaten doktorlarda kansızlık ve vitamin eksikliğinden olduğunu söylüyorlar.. bu dönemde dışardan hiçbirşey etki etmezmiş..
canım nasılsın nasıl gidiyor?

wish;

siyah çekirdekli üzüm bencede harika bu konuda..
dut pekmezinide öneririm.

canım kardeşlerim.. sevgimizi sağlımızı kaybetmeden inşallah sağlıklı hayırlı bebecikleri kucağımıza alırız..

bu arda wish nasılsın? nasıl gidiyor ..

saol canım iyi olmaya çalışıyorum birazda gerginim bugun 9.günüm perşembe büyük gün bakalım nasıl sonuç alıcam bende seni inan çok merak ediyordum hatta özelden msj atıcaktım seni göremeyince merak ettim sürekli porfiline baktım :)iyi olmana sevindim inş dahada iyi olucaksın dualarım seninle k.i.b görüşmek üzere:)

benimkide 5. güm embriyosu blastosist denilen embriyo konuldu 10 gün dendi 17 si idi transferim bakalım hayırlısı inşallah allah herkese bekleyen herkese pozitif sonuçlar versinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn perşembe günü akşam görüşmek üzer

allah yardımcın olsun zor günler geçirmişssin en iyi ve doğru karar seniin kararındır hadi hayırlısı allah yüzüne güler belkide bu 3 ay içinde hamile olursun inşallah allahım herkesin yer ve yardımcısı olsun

canımm..
duallarım seninle perşembe günü umarım senin miladın olur bitanem..
msn verebilirim :)

sen meryem süresini ve yusuf süresini okudun mu?
inşallah görüşmek üzere..
kendine iyibak moral çok önemli son dakkikaya kadar..
öpücükler..
:)

hepimizin rabbim yar ve yardımcımız olsun canım..

senin sonucun yarın mıydı ayın 27sindemi?

inşallah pozitif cevap alırız sözleşelim ben öğleye gidicem doktora akşam 7 gibi diyelim tamamı alırız inşallah müjdeli haberi hayırlısı allahım yzümüze güler inşallah

inşallah canım o kadar heyacanlıyımki anlatamam ben sabah 9 da giderim herhalde allah dualarımızı kabul eder inşallah herkesin gönlüne göre versin

çok sağol canım :)meryem suresini klınıkte transfer günü birisinden duydum 61 tane okuyormuşsun çocuk için ben sadece bir tane okudum yusuf suresini duymamıştım onuda okuyayım 500 yasinim fazlasıyla bitti:)ALLAH razı olsun okuyanlardan şuan ise tefriciye çekiyorum rabbim inş kabul eder bu arada dayanamadım idrar tahlili yaptım çıkmadı özelden msn adresimi veriyim eklerim seni:)

çok sağol canım :)meryem suresini klınıkte transfer günü birisinden duydum 61 tane okuyormuşsun çocuk için ben sadece bir tane okudum yusuf suresini duymamıştım onuda okuyayım 500 yasinim fazlasıyla bitti:)ALLAH razı olsun okuyanlardan şuan ise tefriciye çekiyorum rabbim inş kabul eder bu arada dayanamadım idrar tahlili yaptım çıkmadı özelden msn adresimi veriyim eklerim seni:)

iyiyim canım sağol, benim de adetim 12 gün gecikmişti. nihayet bugün geldi. geçen ay 1 hafta erken ve 11 gün sürmüştü. bu düzensizlik 2. tedaviye başlayacağım için çok canımı sıkıyor. 2. tedavi de ne zaman başlıcak belli değil aslında. raporum bir türlü çıkmadı. yeni yasadan dolayı doktorlar bir türlü kurulu toplayamadı. anlayacağın beklemedeyim hala.
sen moralini yüksek tutmaya çalış canım. inşallah en kısa zamanda toparlanacaksın, herşey yoluna girecek. öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…