amin canım inş:)dua et olurmu çok heyecanlıyım.
amin inşallah hayırlısı perşembeyi bekliyoruz allah herkesin yardımcısı olsun bol bbişli zamanlar inşallah:))
inşallah canım o kadar heyacanlıyımki anlatamam ben sabah 9 da giderim herhalde allah dualarımızı kabul eder inşallah herkesin gönlüne göre versin
iyiyim canım sağol, benim de adetim 12 gün gecikmişti. nihayet bugün geldi. geçen ay 1 hafta erken ve 11 gün sürmüştü. bu düzensizlik 2. tedaviye başlayacağım için çok canımı sıkıyor. 2. tedavi de ne zaman başlıcak belli değil aslında. raporum bir türlü çıkmadı. yeni yasadan dolayı doktorlar bir türlü kurulu toplayamadı. anlayacağın beklemedeyim hala.
sen moralini yüksek tutmaya çalış canım. inşallah en kısa zamanda toparlanacaksın, herşey yoluna girecek. öpüyorum.
slm kizlar
nasilsiniz? topice kimse ugramiyor,bende diger topige takiliyorum artik
benim cumartesi 4.gun 2 tane dondurulmus embriyom transfer oldu allaha sukur
suan beklemedeyim,ve fazla girmiyorum nete
test gunum 4 kasim,insallah kendime guzel bi dogum gunu hediyesi olur
hersey gonlunuzce olsun
hyb.canim burdayim bak sesini duydum hemen damladim topige
canımm..
Duallarım seninle perşembe günü umarım senin miladın olur bitanem..
Msn verebilirim :)
sen meryem süresini ve yusuf süresini okudun mu?
Inşallah görüşmek üzere..
Kendine iyibak moral çok önemli son dakkikaya kadar..
öpücükler..
:)
hepimizin rabbim yar ve yardımcımız olsun canım..
Senin sonucun yarın mıydı ayın 27sindemi?
çok sağol canım :)meryem suresini klınıkte transfer günü birisinden duydum 61 tane okuyormuşsun çocuk için ben sadece bir tane okudum yusuf suresini duymamıştım onuda okuyayım 500 yasinim fazlasıyla bitti:)allah razı olsun okuyanlardan şuan ise tefriciye çekiyorum rabbim inş kabul eder bu arada dayanamadım idrar tahlili yaptım çıkmadı özelden msn adresimi veriyim eklerim seni:)
kızlar güzel haberlerinizi heyecanla bekliyorum...allah yüzünüzü güldürsün inşallahhh....
daisycim nasılsın tatlım...?yeni başlangıç yeni heyecan ne güzel...
ee her denemede yeni rapor mu çıkıyor?aman ya bu devletin işleri deli edici olması gerekenleri daha hızlı yapsana dimi ama...hem sen raporlusun işte tekrar ne raporu yaa...sanki araya 3 sene verdin hayret bişiy ama...
bende ilaçları kullanıyorum yani çok sıkıcı bi süreç...ben donmuş tedavi daha kısa sürer sanıyordum ama buda gayet uzunmuşşşşşşşş............
baharef sen sağlıklı sıhhatli ol geresi gelir inşallahhh hemde doğalllllll yolllaaa inşalllahhhhhh....
slm kizlar
nasilsiniz? Topice kimse ugramiyor,bende diger topige takiliyorum artik
benim cumartesi 4.gun 2 tane dondurulmus embriyom transfer oldu allaha sukur
suan beklemedeyim,ve fazla girmiyorum nete
test gunum 4 kasim,insallah kendime guzel bi dogum gunu hediyesi olur
hersey gonlunuzce olsun
Hyb.canim burdayim bak sesini duydum hemen damladim topige
hayırlı uğurlu olsun canım hadi inşallahhh ikiz bebiş müjdesi olur ayyy ne güzellllll.....
çok hızlı oldu bende bakıyorum kimseler yok terk edildik...başta topik sahibi terk etti sonra hamiş olanlar ......ve tabi sende terk ettin desene.......ama ama ama....olmadı yeni topik açayım bari napayım böle olmıcak...
hayırlı uğurlu olsun canım hadi inşallahhh ikiz bebiş müjdesi olur ayyy ne güzellllll.....
çok hızlı oldu bende bakıyorum kimseler yok terk edildik...başta topik sahibi terk etti sonra hamiş olanlar ......ve tabi sende terk ettin desene.......ama ama ama....olmadı yeni topik açayım bari napayım böle olmıcak...
evet evet boyle olmuyacak sen yeni bi topic ac..)))
Ayrica guzel dileklerin icin tesk.ederim
valla guzelim kimse gelmeyince bende takildim baska yere..))
kimse ugramiyor eskisi gibi,in cin top oynuyor resmen..))
evet evet boyle olmuyacak sen yeni bi topic ac..)))
ayrica guzel dileklerin icin tesk.ederim
valla guzelim kimse gelmeyince bende takildim baska yere..))
kimse ugramiyor eskisi gibi,in cin top oynuyor resmen..))
hanigi topik bizde girelim giriyorum giriyorum kimse yok herkes nerede yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bence de açınca banada haber verin buradan da yazın bende sonuç bekleyenler buraya oraya takılıyorum sende gel
slm canim
ayy senin az kalmis heyecan doruktadir sende
allahim yuzunu guldursun insallah
ben eylul-ekim topigine takiliyorum
burda kimse olmayinca oraya suruklendim
slm canim
ayy senin az kalmis heyecan doruktadir sende
allahim yuzunu guldursun insallah
ben eylul-ekim topigine takiliyorum
burda kimse olmayinca oraya suruklendim
evet heyecan dorukta ama bir yandan da korkuyorum 7 gün idrar testi yaptım çıkmadı ama görümcem de silik dedi zaten çokta inanmadım ama yinede korkuyorum ama içimden bir ses pozitif diyor bakalım hayırlısı
tatlim cok erken yapmissin
ben dun hamilelik belirtileri topiginde geriye donuk biraz okudumda
orda 12.gunde bile cikmayanlar kan testinde ciktigini okudum hemde cogunlukta oyleydi
senin silik ciktiysa bile gercekten olumlu dusun
gor bak bosuna tedirgin oluyorsun canim
peki belirtiler varmi sende? Seninde dondurulmus blastti hatirladigim kadariyla degilmi
bende hic bi sekilde belirti yok,sadece transfer sonrasi koyu kvamda akintinin icinde pembemsi bisey vardi
o kafama takiliyor,bence tutunma lekesi degildi cunki leke olarak degilde akintinin icinde biseydi
offf ne zor beklemek
bilmem hatirlarmisin bu benim 1.tup bebek tedavimden oglusum var,onun tedavi surecinde bilincsiz ve koru korune olmus hersey
belki o yuzden tuttu..))) stress yapmadigim icin
burda kk da herseyi okuyorum iyi veya kotu etkileniyorum
hayirlisi artik,,,
inşallah canım o kadar heyacanlıyımki anlatamam ben sabah 9 da giderim herhalde allah dualarımızı kabul eder inşallah herkesin gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?