2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

ikili tarama testiii yaprırdımmm.bugünn dr aradıı.vee sonuçççç çokk iiiiiiiiii değilll.down sendromu oolabılırmışşşş.kasımmm ortasındaaa kontrolumm varrr .ultrasonn esliğinde bakacaakkkk.1.26 dediii.acaba 26 da 1 mı anlamadımmm.cvp yazarmısınızzzzzzzzzz

maybeeee

minecan77 hollanda hollanda sesim geliyor mu?

elvanelvan

kıvılcım

hilka

nerelerdesiniz arkadaşlar son durumunuz nedir?

veee hamiş arkadaşlar arada girin bi haber edin ama....((
cnmmmm 2.sayfalara düşmüş topik arıyorum arıyorum bi baktım 2.sayfada niye böyle oldu acaba herkes nerede???:99::99:bayram hazırlıkları başladı herhalde.cnm senin nasıl gidiyor tedavi? haberlerinizi takip ediyorum yazmasamda inşallah güzel haberlerinizi okurum burdan.

bu konuyla ilgili bi bilgim yok ama bi geçmiş olsun demek istedim inşallah öyle değildir allah yardımcın olsun.

kuden inşallah öle değildir canım ya hiçbir bilgim yok...tabi bu konular çok hassas böle sorun var deyip olmayan bildiğim hikayeler var...sen gönlünü ferah tut...arkadaşım doktor o anlatmıştı bunu bi hemşire arkadaşı hamile buna benzer bi sorun var demiş doktorları aldırmanız lazım bayada 4 veya 5 ay olmuş sanırım...doktor arkadaşım sorunlu gebeliklerde gerçekten bir numara olan prof yalçın kimya ya (bursa'da) gidin demiş onlarda gitmişler...onlardan bazı testler istemiş dna analizi ile ilgili ankara da yapılıyormuş sadece...demiş hiçbirşey yok bu çocuğu doğur eşi istememiş böle bir riske girmeyelim diye kadın ben bu çocuğu doğurucam demiş...ve çocuk sapasağlam doğmuş...ilk gittikleri doktora uyup aldırsalarmış çocuğu hiç yoktan bi cana mal olucakmış....

hakkınızda hayırlısı canım....allah yardımcın olsun...

vallahi yaa herkez dağıldı...ben ilaçlara devam hilkacım kasım ilk haftası bi aksilik olmazsa inşallahh 2. denememizi gerçekleştiricez...heyecanlı ve endişeliyim...

wish minecan77 ve ben sonuç bekleyenlere takılıyoruz ama eylül ekim topii varmış orayada takılıyorlaarmış arkadaşlar

kudencim 80 bencde hemen ümitsizliğe kapılma başka doktora da git benimde öle bildiğim arkadaşlar var doktor dawn sendromu dedi ama arkadaşım israrla inanmadı ve bebek çok sağlıklı doğdu benim görümcem ikili tarama yaptırmadı bile onunda tüp bebek ikizleri var şimdi 14 aylık maşallahları varo yüzden kafanın karışmasına izin verme allah sağlıkla sıhatle doğmayı nasip etsin

yinede sağolll...bakalımmm ne gösterecek önumuzdeki günlerrrrrrrrrr

aslındaaa gercektennnn bizimmm kızlarrr ortadaaa yokk gibilerrr.neee yorumlarr yapılıyoduu eskıdennn.kaç sayfaa ilerlliyodukkkk.su an için tarama diyo dr...daha en az 18.19 haftalık olmasını beklıcezzz.tabııı üçlüü tatmadaaa.varrr.bidee ayrıntılı ultra varrrr.bakalımmm kısmettt

maybeeee

minecan77 hollanda hollanda sesim geliyor mu?

elvanelvan

kıvılcım

hilka

nerelerdesiniz arkadaşlar son durumunuz nedir?

veee hamiş arkadaşlar arada girin bi haber edin ama....((

burdayım canım arada girip okuyorum yazılarınızı biz panax diye bir hapa başladık bitkisel sayı artırmak için bu arada da maddi olarak kendimizi güclendirip tekrar deniycez ocak şubat gibi tabi ilaçtan bi fayda göremezsek kısmet artık sen yeniden başladın galiba tedaviye umarım son olur ve bir an önce bebişlerimizi alırız kucaklarımıza her geçen gün özlemim artıyor ama elden bişi gelmiyor. dualarım sizinle merak etmeyin...:80:

kızlar bugün sonuç alacak arkadaşlar hemen haber verin olur mu...allah gönlünüze göre versin inşallahhh....

slm kader arkadaşlarım, nasılsınız, görüşemedik uzun süredir. Annemler gitti bir kaç gün oldu, ama ben hala toparlanamadım, onlar gidince kendimi çok mutsuz hissettim, işten eve gelince onları görmeye cok alışmışım, zor geldi eski halimize alışmak. şimdi kocişim ve ben ve de bebeğimizin olmadığı gerçeği ile başbaşayız yine. bu gercege alışmak zor olsa da , umut hep var tabiki...

Tedavi sürecinde olan arkadaşlarım, Allah gönlünüzün muradını en kısa zamanda hayırlısıyla versin inş. Hepinize duacıyım.

Biz de dondurulmuş tedavisine başlarız heralde 1 ay içinde. Umarım çektiklerimiz son bulur, bizim de yüzümüz güler

kızlar malesef olmadı benim sanki dünya başıma yıkıldı

geçmiş olsun canım inşallah bundan sonraki olur umudunu kaybetme herzamam olumlu düşünki olumlu sonuçlar alabilesin hernekadar üzülme desemde elbette üzülüyorsundur herşey gönlünce olur inşallah

geçmiş olsun canım inşallah bundan sonraki olur umudunu kaybetme herzamam olumlu düşünki olumlu sonuçlar alabilesin hernekadar üzülme desemde elbette üzülüyorsundur herşey gönlünce olur inşallah

saycan sende bugün öğrenmiyormuydun sonucu,seninki ne oldu?

maybebaybe
inşallah canım dondurulmuşlarla yüzün güler bazı şeyleri kabullenmek ve umutla yola devam etmek en doğrusu daha moralli oluyor insan....Rabbim en yakın zamanda bizimde yüzünü güldürsün ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…