kızlar dualarım sizinle inşallah müjdeli haberleri verirsiniz
cnmmmm 2.sayfalara düşmüş topik arıyorum arıyorum bi baktım 2.sayfada niye böyle oldu acaba herkes nerede???:99::99:bayram hazırlıkları başladı herhalde.cnm senin nasıl gidiyor tedavi? haberlerinizi takip ediyorum yazmasamda inşallah güzel haberlerinizi okurum burdan.maybeeee
minecan77 hollanda hollanda sesim geliyor mu?
elvanelvan
kıvılcım
hilka
nerelerdesiniz arkadaşlar son durumunuz nedir?
veee hamiş arkadaşlar arada girin bi haber edin ama....((
ikili tarama testiii yaprırdımmm.bugünn dr aradıı.vee sonuçççç çokk iiiiiiiiii değilll.down sendromu oolabılırmışşşş.kasımmm ortasındaaa kontrolumm varrr .ultrasonn esliğinde bakacaakkkk.1.26 dediii.acaba 26 da 1 mı anlamadımmm.cvp yazarmısınızzzzzzzzzz
ikili tarama testiii yaprırdımmm.bugünn dr aradıı.vee sonuçççç çokk iiiiiiiiii değilll.down sendromu oolabılırmışşşş.kasımmm ortasındaaa kontrolumm varrr .ultrasonn esliğinde bakacaakkkk.1.26 dediii.acaba 26 da 1 mı anlamadımmm.cvp yazarmısınızzzzzzzzzz
cnmmmm 2.sayfalara düşmüş topik arıyorum arıyorum bi baktım 2.sayfada niye böyle oldu acaba herkes nerede???:99::99:bayram hazırlıkları başladı herhalde.cnm senin nasıl gidiyor tedavi? haberlerinizi takip ediyorum yazmasamda inşallah güzel haberlerinizi okurum burdan.
bu konuyla ilgili bi bilgim yok ama bi geçmiş olsun demek istedim inşallah öyle değildir allah yardımcın olsun.
cnmmmm 2.sayfalara düşmüş topik arıyorum arıyorum bi baktım 2.sayfada niye böyle oldu acaba herkes nerede???:99::99:bayram hazırlıkları başladı herhalde.cnm senin nasıl gidiyor tedavi? haberlerinizi takip ediyorum yazmasamda inşallah güzel haberlerinizi okurum burdan.
bu konuyla ilgili bi bilgim yok ama bi geçmiş olsun demek istedim inşallah öyle değildir allah yardımcın olsun.
wish minecan77 ve ben sonuç bekleyenlere takılıyoruz ama eylül ekim topii varmış orayada takılıyorlaarmış arkadaşlar
kudencim 80 bencde hemen ümitsizliğe kapılma başka doktora da git benimde öle bildiğim arkadaşlar var doktor dawn sendromu dedi ama arkadaşım israrla inanmadı ve bebek çok sağlıklı doğdu benim görümcem ikili tarama yaptırmadı bile onunda tüp bebek ikizleri var şimdi 14 aylık maşallahları varo yüzden kafanın karışmasına izin verme allah sağlıkla sıhatle doğmayı nasip etsin
maybeeee
minecan77 hollanda hollanda sesim geliyor mu?
elvanelvan
kıvılcım
hilka
nerelerdesiniz arkadaşlar son durumunuz nedir?
veee hamiş arkadaşlar arada girin bi haber edin ama....((
kızlar bugün sonuç alacak arkadaşlar hemen haber verin olur mu...allah gönlünüze göre versin inşallahhh....
kızlar malesef olmadı benim sanki dünya başıma yıkıldı
geçmiş olsun canım inşallah bundan sonraki olur umudunu kaybetme herzamam olumlu düşünki olumlu sonuçlar alabilesin hernekadar üzülme desemde elbette üzülüyorsundur herşey gönlünce olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?