2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

arkadaşlar nasıl toparlanacağım bilmiyorum mutlaka pskolojık destek almam lazım bu benim aşılamam hariç ilk tedavimdi çevremde okadar ilk tedavisi tutan insan vardıkı onların oldu inş benimde olur diyordum bir taraftanda çok umutsuz başlamıştım transferden sonra rüyamda bile görmüştüm ama kendime yedirememiştim kuran-ı kerim görüyorum bir ses sen bu tedaviyi boş boşuna yaptırıyosun ALLAH a şirk koşuyosun olmıcak diyorlardı çok korkmuştum ve olmayacağına inanmaıştımdr benden çok umutluydu yaşım 27 herşey iyi bir sorun yok en güzel embriyoyo koydum 5.gün embriyosu sakin olmam için bana narkoz eşliğine yaptırmıştı trasferi herşey güzel olsun istiyordu dr um tabi herşey rabbimin elinde zamanı gememiş demekki dr um istersen hemen başlarız dedi 2 tane dondurulmuşum var ve histereskopi yapalım araştıralım neden oladı diye dedi o kararıda bana bıraktı ben bu ay dinlenip aralıkta takrar başlamayı düşünüyorum

benim sonucum 105.6 çıktı doktorum iyi dedi yarın testi tekrar yaptırıcam inşallah yükselir çok sevinmek istemiyorum wish ye üzüldüm onun için sonucu yazmak istememiştim canım

Gözün aydın canım. Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin. Test meselesine takılma o kadar. Benim doktor ikinci testi hiç yaptırmadı. Direkt 10 gün sonra keseyi görmeye gittim. Takrar tebriklerr.....

wish_ lütfen bu kadar kendini yıpratma bak benimd eilk denemem ama benimde olmadı bu kadar kendini bırakma lürfen ucunda ölüm yok sağlıklıyız sıhatliyiz bidaha denicez bende aralıkta başlaıcam hadi birlikte yeni bir umuda doğru yolculuk yapalım ama ne olur üzülme daha yaşında küçük herşey seninle aslında olmayabilir allah büyüktür vardır zamanı ben 11 yıllık evliyim ve ilk denemem düşün bu kadar yıpratma ne olur kendini üzülüyorum bak hoşçakal kendine iii bak diğer taraftan da yazdım sana

teşekürler canım darısı sana inşallah

wish kendini fazla üzme canım her işte bir hayır vardır.inşallah diğer denemede başarılı sonuç alırsın,herşeyden en önemlisi senin sağlığın.hiçbir zaman yılma...

malesef benimde olmadı sanırım buraya yazmamıştım yılmak yok yola devamm:)

kızlar malesef olmadı benim sanki dünya başıma yıkıldı

arkadaşlar geçmiş olsun sizleri o kadar iyi anlayabiliyorumki benim de 3 negatif tedavim oldu allah bizleri isyan ettirmesin inşallah sabır,dayanma gücü versin hepimize.

vallahi yaa herkez dağıldı...ben ilaçlara devam hilkacım kasım ilk haftası bi aksilik olmazsa inşallahh 2. denememizi gerçekleştiricez...heyecanlı ve endişeliyim...

Kızlar hadi bakalım inşallah dondurulmuşlarla yüzünüz güler bu sefer.Güzel haberlerinizi bekliyorum.Bol şanslar

ÖNCELİKLE CUMHURİYETİMİZİN 88. YILI KUTLU OLSUN...MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ün VE BU VATAN UĞRANA ŞEHİT OLMUŞ TÜM ASKERLERİMİZİN RUHU ŞAD OLSUN...

maybecim yılmak yok silkelen ve kendine gel bu sefer olmadıysa bi dahakine olucak inşallahh...
olmadıysa vardır bir hayır başka çare yok...umudumuz bir gün kucağımızda olucak ve bu zorluklar unutulacak...bak benim kısmetse bayramda 2. deneme....gelde başka topik açalım artık...öptümmmm çokkk...

NEGATİFLERE İNAT BENİM HALA UMUDUM VAR....HERŞEYİN HAYIRLISI....

benim sonucum 105.6 çıktı doktorum iyi dedi yarın testi tekrar yaptırıcam inşallah yükselir çok sevinmek istemiyorum wish ye üzüldüm onun için sonucu yazmak istememiştim canım

MAŞŞALLAHHHHHH oh ne güzel hayırlı olsunnn.....

malesef benimde olmadı sanırım buraya yazmamıştım yılmak yok yola devamm:)

allah sabır versin birnur...sağlık sıhhat versin gerisi gelicek inşallahhh...

Kızlar hadi bakalım inşallah dondurulmuşlarla yüzünüz güler bu sefer.Güzel haberlerinizi bekliyorum.Bol şanslar

saol hilkacım öptümmm çokkkk....

ben hamlieyimm geçen ay başarız bir tüp ebek denemem vardı acıbademde
ama bu ay kendiliğinden hamile kaldım
geçen ayda 313 ayetl kürsi okumuştuk hepinizden allah razı olsun
dün gittim kan testine değerim 978.5 çıktı
inşşalhh alljım kucağıma almayıda nasip eder
allahım hepinize nasip etsin inşşlahh

gözün aydın maşallah

canım çok sevindim harika bir haber bu ALLAH eline almayı nasip etsin darısı bizlerin başına inş bizler içinde çok dua et ALLAH hamilenin duasını kabul eder.

canım çok sevindim harika bir haber bu allah eline almayı nasip etsin darısı bizlerin başına inş bizler içinde çok dua et allah hamilenin duasını kabul eder.

teşekkür ederim canımm
etmez olurmuyum dualarım sizlerle
allahım hepinize yaşatsın inş tez zamanda

ayy ne güzel bi haber hemde kendiliğinden olması gözünüzaydın allah tamamına erdirsin.sizde problem neydi???

ohhh ohhh maşallahhh ne güzellll...hayırlı uğurlu olsun...sen bursadaydın dimi? sorun neydiki sizin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…