ayy ne güzel bi haber hemde kendiliğinden olması gözünüzaydın allah tamamına erdirsin.sizde problem neydi???
ohhh ohhh maşallahhh ne güzellll...hayırlı uğurlu olsun...sen bursadaydın dimi? sorun neydiki sizin?
gözünaydın canım çok sevindim. allah kucağına almayı nasip etsin. allah nazarlardan saklasın, kendiliğinden olması süper olmuşben hamlieyimm geçen ay başarız bir tüp ebek denemem vardı acıbademde
ama bu ay kendiliğinden hamile kaldım
geçen ayda 313 ayetl kürsi okumuştuk hepinizden allah razı olsun
dün gittim kan testine değerim 978.5 çıktı
inşşalhh alljım kucağıma almayıda nasip eder
allahım hepinize nasip etsin inşşlahh
kızlar benimde bugün doktor kontrolüm vardı...rahim kalınlığım olmuş 7,15mm yani daha yeterli değil...hormonlanmaya devam....
hayırlısı canım. hormon hormon hormoninşallah sonuç güzel olur da emeklere değer. uzun zamandır giremedim siteye işlerim çok yoğundu ve biraz da moral bozukluğu... geçen hafta hastaneye gittim raporum kuruldan geçti ama ben marta kaldım malesef belki bi ihtimal ocakta da olabilirmiş... sanırım adet düzensizliğimin de bunda bir rolü var:26: beklicem artık.
gözünaydın canım çok sevindim. allah kucağına almayı nasip etsin. allah nazarlardan saklasın, kendiliğinden olması süper olmuş
teşekkür ederim canım
amin inşşlh kucağımada alabilmeyi nasip eder rabbim
darısı hepinize inşşlh
herkezler kayboldu...:44::44::44::44:
ama ben genede yazayım uğrayan olursa haberiniz olur...
10 kasımda 2. deneme kısmetse...
merhaba canim
vallaha haklisin kimse ugramiyor,ben arasira bi geliyorum lamlari kapatip cikiyorumkimse yok
bende diger topige takiliyorum,sizden iyi olmasin cok cici seker insanlar hepsi
bu arada hayirli olsun tatlim,insallah bu sefer seytaninbacagini kirarsin
10 kasimda transferinmi olacak canim?
benim icin diger topige yazmissin tesk.ederim canim guzel dileklerin icin
dualarimdasin,insallah rabbim bu defa ol der
benimde sabah 11.00 de hastanede randevum var,insallah ilk regl.doneminde baslarim oda 2 aralik gibi denk gelecek
hayirlisini dilemekten baska bisey gelmiyor insanin elinden,vakti zamani var herseyin
merhaba canim
vallaha haklisin kimse ugramiyor,ben arasira bi geliyorum lamlari kapatip cikiyorumkimse yok
benimde sabah 11.00 de hastanede randevum var,insallah ilk regl.doneminde baslarim oda 2 aralik gibi denk gelecek
hayirlisini dilemekten baska bisey gelmiyor insanin elinden,vakti zamani var herseyin
canım hayırlı olsun tedavin inş herşey çok güzel olur rabbim bundan sonra güldürsün yüzümüzü bende bu ay dinlenip aralıkta dondurulmuşumla başıyacağım inş durmak yok yola devam :)
wish canım inşallah senin de tedavin mutlu sonla biter. 2012 de hepinizi anne olarak görmek istiyorum:))) inşallah benim de adetim normale döner de tedavimi ocak ayına başlatabilirlerse sizde beni anne olarak görürsünüz:))) 20 sene bir tek günü bile şaşmadan adet oldum transferden sonra feleğim şaştı bu nasıl iştir... ben daha erken denemek istiyorum deyince bi de hemşire acele etme daha çok gençsin tekrar tekrar deneriz olur inşallah dedi bende ne genci 37 yaşındayım deyince şaştı kaldı iyi mi, göstermiyormuşum:)) sonra lafı çevirdi 40 yaşından sonra bile gelenler hamile kalıyor merak etme dedi:)))
saol canım çoooooooooook istiyorum 2012 anne oalrak girmeyi:)) inş herşey çok güzel olur senin için. hormanları alıyoruz sonrada düzeniniz şaşıyor.hatırdadığıma göre çapaya gidiyorsun dimi bizim bir tanıdık 2 sene önce tüp bebek tedavisinde ilk denede ikizlerine hamile kaldı.inş senin de ikiz olur :)) benimde 2 dondurulmuşum var inş güzel çözülürler şimdiden kafamı dondurulmuşlara yoruyorum acba nasıl çözüleceklermi yoksa olmıcakmı diyee.birde sence histereskopi yaptırayımmı yoksa yaaptırmayımıı kararsız kaldım dr aaştırmak istiyoum neden olamadı herşey güzeldi dedi tabi herşey ALLAH ın elinde ol dese olucak.bu aymı yaptırayım yoksa tedaviyle birmi yoksa hiç mi yaptırmayım ayy konuştum yine çok kararsızım.
mine ablacım çok geçmiş oolsun diğer topikte okudum ama cvp yazamamıştım inş aralık ayında güzel sonuç alırsın senin yazdıkların okouyunca kendime geliyorum ne güzel hiç bir zaman umutsuzluğa düşmüyorsun azimli ve isteklisin banada moral oluyo yazdıkların ben çabuk sıkılıyorum umutsuzluğa kapılıyorum bende bu ay dinlenip aralıkta dondurulmuşlarınla başlayacağım ama dr istersen histereskopi yapalım dedi bende çok krarsız kaldım acama yaptırsammı diye herşey çok güzeldi neden olmadı araştırmak istiyorum dedi kararı bana bıraktı birde histeroskopi ve dondurulmuş tedavi aynı anda olurmu?rahimin dinlenmesi lazmmı çok kararsız kaldım bu aymıyaptırsam adetin 10 gününe kadar yapılıyormuş araya bayram giriyo 10 kasımda adetimin 11 günü yoksa tedaviylemi yapılsın yoksa hiç yapılmasınmı ayy çok kararsız kaldım
inşallah bu son olur micecim tedavin kucağında bebişle sonuçlanır. Allahım hepimize hayırlısıyla nasip etsin.
hadi hayırlısı olsun olsun hbyiron inşallah bu defa rabbim yüzünü güldürür bu defa nerede yaptırıryorsun ?
merhaba canim
canım hayırlı olsun tedavin inş herşey çok güzel olur rabbim bundan sonra güldürsün yüzümüzü bende bu ay dinlenip aralıkta dondurulmuşumla başıyacağım inş durmak yok yola devam :)
mine ablacım çok geçmiş oolsun diğer topikte okudum ama cvp yazamamıştım inş aralık ayında güzel sonuç alırsın senin yazdıkların okouyunca kendime geliyorum ne güzel hiç bir zaman umutsuzluğa düşmüyorsun azimli ve isteklisin banada moral oluyo yazdıkların ben çabuk sıkılıyorum umutsuzluğa kapılıyorum bende bu ay dinlenip aralıkta dondurulmuşlarınla başlayacağım ama dr istersen histereskopi yapalım dedi bende çok krarsız kaldım acama yaptırsammı diye herşey çok güzeldi neden olmadı araştırmak istiyorum dedi kararı bana bıraktı birde histeroskopi ve dondurulmuş tedavi aynı anda olurmu?rahimin dinlenmesi lazmmı çok kararsız kaldım bu aymıyaptırsam adetin 10 gününe kadar yapılıyormuş araya bayram giriyo 10 kasımda adetimin 11 günü yoksa tedaviylemi yapılsın yoksa hiç yapılmasınmı ayy çok kararsız kaldım
canım benim inşallah bu son olur ve mutlu sonla neticelenir. dualarım seninle...
amin saol canım inşallahhhh...aynı yerde doktoruma güveniyorum...bursa art'da prof.osman develioğlu...
merhaba minecan saol canım 10 kasım transfer kısmetse...şu şeytanı yakalarsam kafasını gözünü kırıcam bacağıda dahil...
ne güzel ya hormon yok doğal bi süreç gibi yaşıyorsun transferini...bizim burda hormon hormonnnn 3 kilo aldım bende bismillah ilaçlar yüzünden...
inşallah aralıkta ikizler gelsinde evlatların 4 tane oluversinnn....
saol canım durmak yok önce sağlığımız hayırlısı olsun senin içinde...negatiflere inat umutlarımızla yola devam...
önce sağlığın wish sen nasıl kendini ii hissediyorsan öle yap...yaptırmanda fayda varsa neden yaptırmayasın...
aminnnnnnnn saol daisycim canım benim hamiş kalıp sağlıklı sıhhatlı evladım olsun çok istiyorum güya 5 tane çocuk yapıcaktım evlenmeden önceki hayalimdi nerdeeee...ama başımıza neler geldi bi tane bile olsa şimdi buna şükür edicem....
ben bu ay hamiş kalırsam daisy teyzesi sende ocakta kalırsan bizim bebişler yaşıt olucak inşalllahhhhh....hatta senin ikizler dicem ben inanıyorum ki sen ikiz annesi olucaksın rabbimin izniyle dularım hepimiz için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?