2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

Bir bayram gülüşü savurun göklere, eski zamanlara gülücükler getirsin öyle içten samimi, gözyaşlarını bile tebessüme çevirsin. İyi Bayramlar canlarım,bir daha ki bayramda kucaklarımızda bebeişlerimizin olması dileğiyle

amin canım inş :))

bende 10 kasımda histeroskopi için gün aldım.zor bir işlem değildir umarım.
hadi hayırlısı canım. umarım çok iyi geçer.

inşallah ocakta olur canım. ikizde olsa tekte olsa bursaya yanına getirip senin bebişle tanıştıracağım. bu da hby teyzen dicem. biz birbirimize çok dua ettik öpün elini dicem:)) inşallah tatlım Allah hepimize o duyguyu tattırsın. bende hepimiz için dua ediyorum. inşallah bu sefer olacak.

herkezin bayramı kutlu olsun...

ne güzel dilekler tüm kalbimle katılıyorum ve aminnnnn diyorummm...

canım ya çok teşekkür ederim inşallahh...sevgiler....

bende 10 kasımda histeroskopi için gün aldım.zor bir işlem değildir umarım.

zannetmiyorum...allah kolaylık versin...

Huzurlu sağlıklı mutlu bayramlar

sanada datlummm....

dualarım sizinle umarım bu son denemeleriniz olur. diger yeni arkadaşlarında tabiki ben pek sık giremesemde sizleri takip ediyorum.bu arada herkesin kurban bayramı mubarek olsun.

kızlar dualarınızı eksik etmeyin...yarın 3 te transfer işlemim olucak nasipse...rabbim yüzümü bu güldürür inşallah....

kıvılcımmmmm gördüm seniii naber nerlerdesin?

dualarım sizinle umarım bu son denemeleriniz olur. diger yeni arkadaşlarında tabiki ben pek sık giremesemde sizleri takip ediyorum.bu arada herkesin kurban bayramı mubarek olsun.

amin canım saol...maybe de unuttu artık hiç uğramaz oldu....sen neler yapıyosun?

amin canım saol...maybe de unuttu artık hiç uğramaz oldu....sen neler yapıyosun?

bizde beklemedeyiz canım şuan bitkisel bir hapa başladı eşim panax bir sonuç olamazsak ocak şubat gibi tekrar denemeyi düşünüyoruz dondurulmuşumuz olmamıştı. umarım sonuç alabilirz yada tüp bebekte son demenememiz olur bebişlerimizi kucaklarımıza alırız.

allah inşallah güzel sonuçlandırır çabalarınızı...belki biliyorsundur kıvılcım arı sütü tabiki hakiki olucak bu konuda birebirmiş tabi başka konulardada bi araştırsana...

allah inşallah güzel sonuçlandırır çabalarınızı...belki biliyorsundur kıvılcım arı sütü tabiki hakiki olucak bu konuda birebirmiş tabi başka konulardada bi araştırsana...

araştırdım canım keçiboynuzu kürü, arı sütübirde bu ilacı içiyor eşim inşalah bakalım bu ay sonu 2 ay olcak test yaptırcaz bi fayda görürsek devam yoksa bırakacagız tüp bebege hazırlancagız hayırlısı olsun bakalım.

rabbimin sınavından geçiyoruz bizi bu şekilde sınıyor diye düşünüyorum...rabbim yar ve yardımcınız olsun canım inşallah olurda tedaviye gerek kalmaz...

rabbimin sınavından geçiyoruz bizi bu şekilde sınıyor diye düşünüyorum...rabbim yar ve yardımcınız olsun canım inşallah olurda tedaviye gerek kalmaz...

amin inşallah canım.bende öyle düşünüyorum. allahım herkezin yardımcısı olsun çok zor bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…