Bir bayram gülüşü savurun göklere, eski zamanlara gülücükler getirsin öyle içten samimi, gözyaşlarını bile tebessüme çevirsin. İyi Bayramlar canlarım,bir daha ki bayramda kucaklarımızda bebeişlerimizin olması dileğiyle
hadi hayırlısı canım. umarım çok iyi geçer.bende 10 kasımda histeroskopi için gün aldım.zor bir işlem değildir umarım.
amin saol canım inşallahhhh...aynı yerde doktoruma güveniyorum...bursa art'da prof.osman develioğlu...
merhaba minecan saol canım 10 kasım transfer kısmetse...şu şeytanı yakalarsam kafasını gözünü kırıcam bacağıda dahil...
ne güzel ya hormon yok doğal bi süreç gibi yaşıyorsun transferini...bizim burda hormon hormonnnn 3 kilo aldım bende bismillah ilaçlar yüzünden...
inşallah aralıkta ikizler gelsinde evlatların 4 tane oluversinnn....
saol canım durmak yok önce sağlığımız hayırlısı olsun senin içinde...negatiflere inat umutlarımızla yola devam...
önce sağlığın wish sen nasıl kendini ii hissediyorsan öle yap...yaptırmanda fayda varsa neden yaptırmayasın...
aminnnnnnnn saol daisycim canım benim hamiş kalıp sağlıklı sıhhatlı evladım olsun çok istiyorum güya 5 tane çocuk yapıcaktım evlenmeden önceki hayalimdi nerdeeee...ama başımıza neler geldi bi tane bile olsa şimdi buna şükür edicem....
ben bu ay hamiş kalırsam daisy teyzesi sende ocakta kalırsan bizim bebişler yaşıt olucak inşalllahhhhh....hatta senin ikizler dicem ben inanıyorum ki sen ikiz annesi olucaksın rabbimin izniyle dularım hepimiz için...
herkezler kayboldu...:44::44::44::44:
ama ben genede yazayım uğrayan olursa haberiniz olur...
10 kasımda 2. deneme kısmetse...[/QUO
inşallah güzel haberlerini bekliyoruzzzzzzz
Bir bayram gülüşü savurun göklere, eski zamanlara gülücükler getirsin öyle içten samimi, gözyaşlarını bile tebessüme çevirsin. İyi Bayramlar canlarım,bir daha ki bayramda kucaklarımızda bebeişlerimizin olması dileğiyle
insallah 10 kasim sana positif getirsin tum kalbimle diliyorum tatlim
takip edicem seni..)))
bende cuma gorustum hastaneyle,dondurulmus embriyom kalmadigi icin tekrar sil bastan hormon depolamaya devam..)) suan adet goruyorum,bi dahaki adet donemi icin start verdik insallah
oda 2 aralik gib olur sanirim.transferimde araligin 3.haftasini bulur diye hesapliyorum..tabi evdeki hesap hastaneye uyarmi bilmem
2 embriyo transferi icin israr ettim olmaz dediler.yani 1 embriyo olacak.. ikiz olmaz artik..gerci sorunda etmiyorum,allahim evlat diye yanip tutusanlara nasip etsin
hayirlisi olacagi varsa olur...
bende 10 kasımda histeroskopi için gün aldım.zor bir işlem değildir umarım.
Huzurlu sağlıklı mutlu bayramlar
inşallah ocakta olur canım. ikizde olsa tekte olsa bursaya yanına getirip senin bebişle tanıştıracağım. bu da hby teyzen dicem. biz birbirimize çok dua ettik öpün elini dicem:)) inşallah tatlım Allah hepimize o duyguyu tattırsın. bende hepimiz için dua ediyorum. inşallah bu sefer olacak.[/QUOTE .!.:aminnnn...ahh keşkem bi olsa tüp kardeşi olucaklar inşallahhh...
inşallah güzel haberlerini bekliyoruzzzzzzz
herkese iyi bayramlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:86::86::86::86::86::86::86::86:
saol hilkacım inşallah bu sefer güzel haberler veririm sizlere...
buradakiler,bir şey sormak istiyorum,transferin 5 günü östorojen ve progesteran testi istenmişmiydi sizlerden
dualarım sizinle umarım bu son denemeleriniz olur. diger yeni arkadaşlarında tabiki ben pek sık giremesemde sizleri takip ediyorum.bu arada herkesin kurban bayramı mubarek olsun.
amin canım saol...maybe de unuttu artık hiç uğramaz oldu....sen neler yapıyosun?
bizde beklemedeyiz canım şuan bitkisel bir hapa başladı eşim panax bir sonuç olamazsak ocak şubat gibi tekrar denemeyi düşünüyoruz dondurulmuşumuz olmamıştı.umarım sonuç alabilirz yada tüp bebekte son demenememiz olur bebişlerimizi kucaklarımıza alırız.
kızlar dualarınızı eksik etmeyin...yarın 3 te transfer işlemim olucak nasipse...rabbim yüzümü bu güldürür inşallah....
kıvılcımmmmm gördüm seniii naber nerlerdesin?
canım benim dualrım seninle olcak inşallah sana sıkı sıkı tutunurlar.
allah inşallah güzel sonuçlandırır çabalarınızı...belki biliyorsundur kıvılcım arı sütü tabiki hakiki olucak bu konuda birebirmiş tabi başka konulardada bi araştırsana...
araştırdım canım keçiboynuzu kürü, arı sütübirde bu ilacı içiyor eşim inşalah bakalım bu ay sonu 2 ay olcak test yaptırcaz bi fayda görürsek devam yoksa bırakacagız tüp bebege hazırlancagız hayırlısı olsun bakalım.
rabbimin sınavından geçiyoruz bizi bu şekilde sınıyor diye düşünüyorum...rabbim yar ve yardımcınız olsun canım inşallah olurda tedaviye gerek kalmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?