Selam kızlar.
Bugün tedaviye başlayacağım bir aksilik olmazsa. Çooookkk heyecanlıyım çokkk..... :18::18::18:
yedi tane yumurta topladılar 7 side gelişmemiş laborutuvarda geliştirebilirsek geliştiricez. beklediğimiz sonuccu alamadık dedi dr
merhaba kızlar bugun benım transferın 3 gunu heyecanla beklıyorum bakalım hayırlısı sız neler yapıyosunuz
slm kızlar.allah inşallah cümlemizin emeğini boşa cikarmasın.bende 3.cü tüp bebeği denicem dondurulmuşlarla bu sefer 2 tane embiryo tıransferi edilicek,
eylül sonu ekim başı tedaviye başlıcağım 2.ci tüp bebeği 7.ci ayda denemiştim ama bu sefer ara vermeden 3.cüyü istiyorum tedaviye hazır olduğumu düşünüyorum allahı hepimizin yardımcısı olsun bir birimizi tanımasakta duallarımızı eksik etmeyelim birbirimizde,aramızda ank.maya tüp bebeğe giden varmı
yedi tane yumurta topladılar 7 side gelişmemiş laborutuvarda geliştirebilirsek geliştiricez. beklediğimiz sonuccu alamadık dedi dr
cnm benim sen ve bebişlerinde allaha emanet olun. rabbim yar ve yardımcınız olsun emeklerinizi boşa çıkarmasın inş.
iyi haberlerini bekliyoruz canım dalarımız seinle,,,
KIVILCIM söyle bakim haberler sende nasıldı önlükmü giydiriyolar alt kattamı topluyolar yumurtaları geçmiş olsun canım
sende allaha emanet ol...allah yardımcın olsun...çok kolay başarılı bir transferin olur inşallahhhhhhh...bebişin sana sıkı sıkı tutunur inşallahhhhhhhh...dualarım seninle...:))
:) kesinlikle katılıyorum sıkışık girme benimde canımı sıkıyor... ama bizler neler yaşıyoruz kadınlar olarak neleri atlatmıyoruzki. bunuda atlatcaz inşallah daisy3434 ve onlar bize sıkı sıkı tutunacaklar ve alacagız bebişlerimizi kucaklarımıza.. allah yardımcın olsun sana yarın için bol şans diliyorum canım....
AMİNNNN...
dualarımız seninle canım... sıkı sıkı tutunur inşallah sanan bebişin. allah yardımcın olsun canım.
merhaba kızlar
yasım 41 bu nedenle, ben 40 yas ustu anne olanlar forumana yazıyorum.
ben gecen sene evlendım ve maalesef yumurta rezervım cok 2 kez baslanan tedavım yumurta gelısmemesı nedenıyle ıptal oldu 3 kez basladıgım tedavıde 2 yumurta oldu bırı onceden catladı dıgerıde kalıtesız olması nedenıyle transfer edılemedı yanı transfer asamasına hıc gelemedım. doktorumu degıstırdım. yapılan son hormon testlerımle yıkıldım. fsh 18,50 cıktıyıkılmıstım. doktorum uzun prtokol denemek ıstedıgını soyledıgı.aslında uzun protokol yumurtası cok olan kısılere uygulanırmıs am doktorum 1 tane yumurta bıle versen kalıtelı olmasını uzun protokol saglar dedı. dun yanı 13 agustos da lucrıne basladım. ama cuma gunu cevremdekı bır cok kısı bahcecı'ye gıtmemı soyledı. bende tesadufen randevu saatı yakaldım.aslında yakalamaz olsaydım.tum dosyamı hazırladım ve gttım. sevgılı bahcecı dosyama bakmadan muayene edeyım bakmama gerek yok dedı. muayene sonucu ıse bosuna ugrasmayın sız anne olamazsınız dedı. ınanın dunya basıma yıkıldı.doktorun agzından o kadar kolay ve acımazsızca cıktı kı beynıme cıvı gıbı ısledı. muayene yatagından ınanın nasıl kalktım bılemıyorum. oda da tekrar o sozlerı tekrarladı. UGRASMAYIN ANNE OLAMAZSINIZ BOSUNA DEDI.UZUN PROTOKOL FALAN HAYATTA OLMAZ dedı. ben oradan cıktım ama nereye gıttıgımı bılmeden caddelerde saatlerce agladım. ınsanlar bana acıyarak bakıyordu. ama umrum degıldı kımseyı gormuyordum. denız kenarında bır bankta oturup allaha yalvardım.. Ama doktorun dedıklerı aklımdan cıkmıyordu BOSUNA UGRASMA ANNE OLAMAZSIN sızlere bunları yazarken bıle aglıyorum.. elımden hıc bırsey gelmıyor cunku..eve geldım esım sagolsun cok destek veren ve cocugumuz olursa sevınırız ama olmazsa da dunyanın sonu degıl dıyen bırı ama ben hayatım boyunca bır cocugum olmasını ıstedım. ama maalesef sevebılecegım kısıyı gec buldum.. sonucta dun baslamam gereken tedavıye baslamanın bır anlamı yok derken eşimde asıl doktorumun deneyecegı uzun protokole baslamamı ıstedı. olursa surprız olur olmazsada canın sagolsun dedı cuma gecesı hıc uyumadım. ve cumartesı sabahı ıgnemı yapmaya karar verdım. bugun 2.lucrınımı yaptım. 25 agustostan doktor kontrolum var Allahım su mubarek ayda bı mucıze yaratsa ve yüzüme baksa.. bu yolda mucadele veren herkese dua edıyorum.LUTFEN kızlar sızzlerde dualarınıza benı de katın sevgılerımle
saol canım biraz ağrım var karınkaslarım mı ağrıyor yoksa bağırsaklarımmı bilmiyorum. önemli olan bebiş olsunda diyorum. bakalım laboratuvardan ne haber gelecek hayırlısı. seninde transferin iyi geçer inşallahiyi haberlerle gelirsin.canım nasıl geçti?...şimdi nasılsın? ağrın sızın varmı?...
Amin iyi haberlerle gel inşallahcanlarım günaydın,
dün transferim yapıldı. ne ilginç değilmi 10 un üstünde yumurtalardan 2 si oluşmuş ikisi de bende şu an. transfer çok kolay geçti ilk yaptıracaklar merak etmesin. bu arada çiş muhabetine geri döneyimmi:))) 2 küçük pet şişe su içtim 2 defa da tuvalete gittim (azıcık geldi ikisinde de ama) sorun olmadı. görmek için karnıma bastırdıklarında eyvah ya kaçarsa dedim doktor sorun değil bişey olmaz deyip güldü. ama bişey olmadı neyseki:))) işlem bitince doktor ve hemşire gülümseyerek 2 si de iyi merak etme dediklerinde gözyaşlarımı tutamadım. ama çok çok çok korkuyorum, dünden beridir belimde ve karnımda ağrım var hemşire ağrım olabileceğini söylemişti ama psikolojim bozuluyor.
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz bu arada, hepinize iyi dilekleriniz dualarınız desteğiniz için çok teşekkür ederim. Allahım hepimize hayırlısıyla bebişlerimizi kucaklamayı nasip etsin.
canım üzme sen kendini bekleyelim bakalım ne olacak. umudunu kaybetme.
canlarım hepiniz sağolun, Allahım burdaki herkese nasip etsin isteyen herkese versin.
Bu arada ben onlara tutunuyorum inşallah onlar da bana tutunurlar... ikisini de istiyorum.
kıvılcım canım senin tranfer ne zaman bugün mü? Senin de güzel haberlerini bekliyoruz.
AMİN inşallah. evet canım ransferim bu gün saat 11 de orda olcam çok heycanlıyım... tedavinin son aşamasına geldim hayırlı olur inşallah.. bu arada herkese günaydınnnn
Canım benim sen canını hiç sıkma,inşallah yeterli büyüklüğe ulaşacaklar,sağlıkla embriyo olacaklar,sanada tutunacaklar,iyi düşünelim iyi olsun değilmi?yedi tane yumurta topladılar 7 side gelişmemiş laborutuvarda geliştirebilirsek geliştiricez. beklediğimiz sonuccu alamadık dedi dr
Mineciğim hayırlı olsun tedavin,inşallah güzel sonuçlar alırsın.Beklemek çok zor benimde test günüme az kaldı,kendimi dinleyerek,abuk sabuk rüyalarımı hayra yormaya çalışarak vakit geçiriyorum.Allah yardımcımız olsun...merhaba kızlar bugun benım transferın 3 gunu heyecanla beklıyorum bakalım hayırlısı sız neler yapıyosunuz
Aygüncüğüm hayırlı,uğurlu,bol bebişli olsun tedavin canım,inşallah güzel haberler paylaşırız buradan...slm kızlar.allah inşallah cümlemizin emeğini boşa cikarmasın.bende 3.cü tüp bebeği denicem dondurulmuşlarla bu sefer 2 tane embiryo tıransferi edilicek,
eylül sonu ekim başı tedaviye başlıcağım 2.ci tüp bebeği 7.ci ayda denemiştim ama bu sefer ara vermeden 3.cüyü istiyorum tedaviye hazır olduğumu düşünüyorum allahı hepimizin yardımcısı olsun bir birimizi tanımasakta duallarımızı eksik etmeyelim birbirimizde,aramızda ank.maya tüp bebeğe giden varmı
Doğru söylüyorsun arkadaşım zor bir süreç Rabbim hepimize güç kuvvet versin.Dualarımızı karşılıksız bırakmasın Rabbim tez vakitte evlatlarımıza kavuşalım inşallah...arkadaşlar Allah hepimize şu mübarek ramazan günlerinin yüzü suyu hürmetine hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.Allahım annelik özlemiyle yanıp tutuşan bizlerin kucaklarımızı boş bırakmasın.bende 6 yıllık evliyim,ha oldu ha olucak derken 3,5 senedir boş işlerle zaman kaybettik.1 aşılama denedik,klomen tedavisi,rahim filmi,bitkisel macunlar,keçi boynuzları,ayakları havaya dikmeler,vs.vs.uğraştık durduk.sonuç negatif tabi.hiç hamile kalmadım.eşimin ufak bi morfoloji sorunu var,başkada Allahıma şükür bişeyimiz yok.nihayet eşimi ikna edip (hala bekleyelim olur diyor) bu ay alman hastanesinde başlıyoruz.adetimin 21.günümde bant kullanmaya başladım.25 ağustos gibi adet olucam şimdilik sabırsızlıkla beklemedeyim adet günümü.Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar,zorlu bir süreçten geçiyoruz çünkü,emeklerimizi boşa çıkarma yarabbim..
Daisyciğim hayırlı sonuçlar alırsın inşallah.Rabbimin yardımıyla tutunur bebişlerin sana sıkı sıkı 11 gün sonra müjdeler paylaşırsın bizimle inşaaaalllllaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh...canlarım günaydın,
dün transferim yapıldı. ne ilginç değilmi 10 un üstünde yumurtalardan 2 si oluşmuş ikisi de bende şu an. transfer çok kolay geçti ilk yaptıracaklar merak etmesin. bu arada çiş muhabetine geri döneyimmi:))) 2 küçük pet şişe su içtim 2 defa da tuvalete gittim (azıcık geldi ikisinde de ama) sorun olmadı. görmek için karnıma bastırdıklarında eyvah ya kaçarsa dedim doktor sorun değil bişey olmaz deyip güldü. ama bişey olmadı neyseki:))) işlem bitince doktor ve hemşire gülümseyerek 2 si de iyi merak etme dediklerinde gözyaşlarımı tutamadım. ama çok çok çok korkuyorum, dünden beridir belimde ve karnımda ağrım var hemşire ağrım olabileceğini söylemişti ama psikolojim bozuluyor.
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz bu arada, hepinize iyi dilekleriniz dualarınız desteğiniz için çok teşekkür ederim. Allahım hepimize hayırlısıyla bebişlerimizi kucaklamayı nasip etsin.
Kıvılcımım içini ferah tut biz dua ediyor olacağız sana,bebeklerini alıp geleceksin öyle düşün şekerim.AMİN inşallah. evet canım ransferim bu gün saat 11 de orda olcam çok heycanlıyım... tedavinin son aşamasına geldim hayırlı olur inşallah.. bu arada herkese günaydınnnn
canım hayırlısı olsun geliştiriler inşallah sen morelini yüksek tut canın sıklımasın... yumoşların olgunlaşacak ve bebibiş olcak inşşalah benimde 1 tane döllenmiş digerleri yarın belli olcakmış beni de 11 de çagırdılar hakkımızda hayırlısı. yüreğini ferah tut...
canım hayırlı olsun bebişin sana sıkı sıkı tutunur inşallah...benimde yarın transferim var hayırlısı bakalım....
sagol cnm hepimız icin hayırlısıolsun benım 2 denemem ılkını mayıs ayında yaptım tuttu ama 6 hafalıkken tutnamamıs ve dustu bu defa dondurulmumslarımız vardı daha rahattı ve enazından ıgne vurulma derdım yoktu sadece ılac kullandım ılk denemem de cok dıkkat ettım ama olmadı sımdı yemegı yapıyorum oturuyorum yatamıyorum cunku olacıgı varsa olur zaten dıyorum ama bu defa cok merak edıyorum olurmu dıye hayırlısı bakalım
slm kızlar.allah inşallah cümlemizin emeğini boşa cikarmasın.bende 3.cü tüp bebeği denicem dondurulmuşlarla bu sefer 2 tane embiryo tıransferi edilicek,
arkadaşlar Allah hepimize şu mübarek ramazan günlerinin yüzü suyu hürmetine hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.Allahım annelik özlemiyle yanıp tutuşan bizlerin kucaklarımızı boş bırakmasın.bende 6 yıllık evliyim,ha oldu ha olucak derken 3,5 senedir boş işlerle zaman kaybettik.1 aşılama denedik,klomen tedavisi,rahim filmi,bitkisel macunlar,keçi boynuzları,ayakları havaya dikmeler,vs.vs.uğraştık durduk.sonuç negatif tabi.hiç hamile kalmadım.eşimin ufak bi morfoloji sorunu var,başkada Allahıma şükür bişeyimiz yok.nihayet eşimi ikna edip (hala bekleyelim olur diyor) bu ay alman hastanesinde başlıyoruz.adetimin 21.günümde bant kullanmaya başladım.25 ağustos gibi adet olucam şimdilik sabırsızlıkla beklemedeyim adet günümü.Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar,zorlu bir süreçten geçiyoruz çünkü,emeklerimizi boşa çıkarma yarabbim..
maybebaby
sen buayda başlamıyormuydun tedaviye. hani adet olmuştun gidecektin hastaneye. eylülde başlıyorum diye yazmışsında ondan soruyorum merak ettim.
canlarım günaydın,
kıvılcımcıım, transferin sorunsuz geçer inş canım, güzel haberlerini bekliyoruuuz...
Daisy cim heyecanını paylaşıyoruz canım, dualarla gönülden destekliyoruz, bak bööle ...
"ALLAH'ım şu mübarek günlerde, DEYZİ ablamıza ikiz BEYBİlerini bağışla ya RABBİM"
Hadi çoook öptm
slm canım tedavin hayırlı olsun ben de Eylül'de başlayacağım nasipse... Listemizden takip edebilirsin topiğimize yazanları...
canım , bulduğun her fırsatta tüm evraklarını hazırla derim, sen hızlı davran ki, uzadıkça uzamasın işler... ama bazen ne kadar didinsen de uzayacaksa uzuyo , ona da Hayırlısı deyip geçiyorus işte, avuntu dünyası
Hayırlı olsun tedavin canım, iğnelere başlıyorsun değil mi? Gelişmeleri bildir olur mu listemize ekleyelim. Aslında bugün benim de adetimin 3. günü ve tedaviye başlamayı bekliyordum ancak, doktorum yıllık izindeymiş ve başlarsak bile bayrama denk gelebileceğinden, Eylül'e kaldı tedavim.Malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?