2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

Selam kızlar.
Bugün tedaviye başlayacağım bir aksilik olmazsa. Çooookkk heyecanlıyım çokkk..... :18::18::18:

hayırlı olsun canım. sorunsuz tedavin olur inşallah...

antalya tüp bebek merk. tedaviye başlayanlar varmı ? ben eylül de başlıcam

ben ve jakobi var canım. şimdiden hayırlı olsun tedavin

yedi tane yumurta topladılar 7 side gelişmemiş laborutuvarda geliştirebilirsek geliştiricez. beklediğimiz sonuccu alamadık dedi dr

canım hayırlısı olsun geliştiriler inşallah sen morelini yüksek tut canın sıklımasın... yumoşların olgunlaşacak ve bebibiş olcak inşşalah benimde 1 tane döllenmiş digerleri yarın belli olcakmış beni de 11 de çagırdılar hakkımızda hayırlısı. yüreğini ferah tut...

merhaba kızlar bugun benım transferın 3 gunu heyecanla beklıyorum bakalım hayırlısı sız neler yapıyosunuz

canım hayırlı olsun bebişin sana sıkı sıkı tutunur inşallah...benimde yarın transferim var hayırlısı bakalım....

sagol cnm hepimız icin hayırlısıolsun benım 2 denemem ılkını mayıs ayında yaptım tuttu ama 6 hafalıkken tutnamamıs ve dustu bu defa dondurulmumslarımız vardı daha rahattı ve enazından ıgne vurulma derdım yoktu sadece ılac kullandım ılk denemem de cok dıkkat ettım ama olmadı sımdı yemegı yapıyorum oturuyorum yatamıyorum cunku olacıgı varsa olur zaten dıyorum ama bu defa cok merak edıyorum olurmu dıye hayırlısı bakalım

slm kızlar.allah inşallah cümlemizin emeğini boşa cikarmasın.bende 3.cü tüp bebeği denicem dondurulmuşlarla bu sefer 2 tane embiryo tıransferi edilicek,
eylül sonu ekim başı tedaviye başlıcağım 2.ci tüp bebeği 7.ci ayda denemiştim ama bu sefer ara vermeden 3.cüyü istiyorum tedaviye hazır olduğumu düşünüyorum allahı hepimizin yardımcısı olsun bir birimizi tanımasakta duallarımızı eksik etmeyelim birbirimizde,aramızda ank.maya tüp bebeğe giden varmı

maybebaby
sen buayda başlamıyormuydun tedaviye. hani adet olmuştun gidecektin hastaneye. eylülde başlıyorum diye yazmışsında ondan soruyorum merak ettim.

hayrlısı olsun arkadaşım umarım bu defa son olur ve bebeklerine kavuşursun . bende bu ay başlıyorum kısmetse dondurulmuşlarla tedavime, ama ben izmir'deyim.

inşallah senin benim ve diğer arkadaşlarimizin da tedavileri boşa çıkmaz, emeklerimizin karşılığını nasip etsin allah, gerçekten hem madi hem manevi olarak insan çok yıpranıyor ama umudumuzu kaybetmeyip pes etmeden en önemliside isyan etmeden allah cümlemize nasip etsin, yokluğunda da çektitmesin varlığındada çektirmesin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere, inanıyorum allahıma bizlerede nasip edecek birgün başkalarının çocuklarını değil kendi çocuğumuzu sevdirmeyi nasip edecek bizlere...

arkadaşlar Allah hepimize şu mübarek ramazan günlerinin yüzü suyu hürmetine hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.Allahım annelik özlemiyle yanıp tutuşan bizlerin kucaklarımızı boş bırakmasın.bende 6 yıllık evliyim,ha oldu ha olucak derken 3,5 senedir boş işlerle zaman kaybettik.1 aşılama denedik,klomen tedavisi,rahim filmi,bitkisel macunlar,keçi boynuzları,ayakları havaya dikmeler,vs.vs.uğraştık durduk.sonuç negatif tabi.hiç hamile kalmadım.eşimin ufak bi morfoloji sorunu var,başkada Allahıma şükür bişeyimiz yok.nihayet eşimi ikna edip (hala bekleyelim olur diyor) bu ay alman hastanesinde başlıyoruz.adetimin 21.günümde bant kullanmaya başladım.25 ağustos gibi adet olucam şimdilik sabırsızlıkla beklemedeyim adet günümü.Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar,zorlu bir süreçten geçiyoruz çünkü,emeklerimizi boşa çıkarma yarabbim..

canlarım günaydın,

dün transferim yapıldı. ne ilginç değilmi 10 un üstünde yumurtalardan 2 si oluşmuş ikisi de bende şu an. transfer çok kolay geçti ilk yaptıracaklar merak etmesin. bu arada çiş muhabetine geri döneyimmi:))) 2 küçük pet şişe su içtim 2 defa da tuvalete gittim (azıcık geldi ikisinde de ama) sorun olmadı. görmek için karnıma bastırdıklarında eyvah ya kaçarsa dedim doktor sorun değil bişey olmaz deyip güldü. ama bişey olmadı neyseki:))) işlem bitince doktor ve hemşire gülümseyerek 2 si de iyi merak etme dediklerinde gözyaşlarımı tutamadım. ama çok çok çok korkuyorum, dünden beridir belimde ve karnımda ağrım var hemşire ağrım olabileceğini söylemişti ama psikolojim bozuluyor.

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz bu arada, hepinize iyi dilekleriniz dualarınız desteğiniz için çok teşekkür ederim. Allahım hepimize hayırlısıyla bebişlerimizi kucaklamayı nasip etsin.

cnm benim sen ve bebişlerinde allaha emanet olun. rabbim yar ve yardımcınız olsun emeklerinizi boşa çıkarmasın inş.

iyi haberlerini bekliyoruz canım dalarımız seinle,,,

KIVILCIM söyle bakim haberler sende nasıldı önlükmü giydiriyolar alt kattamı topluyolar yumurtaları geçmiş olsun canım

sende allaha emanet ol...allah yardımcın olsun...çok kolay başarılı bir transferin olur inşallahhhhhhh...bebişin sana sıkı sıkı tutunur inşallahhhhhhhh...dualarım seninle...:))

canlarım hepiniz sağolun, Allahım burdaki herkese nasip etsin isteyen herkese versin.

Bu arada ben onlara tutunuyorum inşallah onlar da bana tutunurlar... ikisini de istiyorum.

kıvılcım canım senin tranfer ne zaman bugün mü? Senin de güzel haberlerini bekliyoruz.

canım sakın üzülme, ağlattın beni de. sakın pes etme herşeyi dene. ben de 37 yaşındayım. yaşını kafana takma ben çok insan gördüm kırkından sonra çocuk sahibi olan. Doktorun çok acımasızmış böylebir cümleyi kurmakla eline ne geçmişki. boşver sen onu tıp çok ilerledi. nerdeyse herkesi anne baba yapıyorlar, biz sadece biraz daha uğraşmak ve zaman harcamak zorundayız. benim yengem 25 yıl önce tedavilerle 40 yaşında anne oldu düşünsene o zaman tüp bebek bile yoktu. sakın umudunu yitirme.

canım nasıl geçti?...şimdi nasılsın? ağrın sızın varmı?...
saol canım biraz ağrım var karınkaslarım mı ağrıyor yoksa bağırsaklarımmı bilmiyorum. önemli olan bebiş olsunda diyorum. bakalım laboratuvardan ne haber gelecek hayırlısı. seninde transferin iyi geçer inşallahiyi haberlerle gelirsin.

Amin iyi haberlerle gel inşallah
canım üzme sen kendini bekleyelim bakalım ne olacak. umudunu kaybetme.

hayırlısı diyorum napalım böylesi nasipmiş beklicez Allah tan ümit kesilmez. şaştım kaldım ben hayırlısı

AMİN inşallah. evet canım ransferim bu gün saat 11 de orda olcam çok heycanlıyım... tedavinin son aşamasına geldim hayırlı olur inşallah.. bu arada herkese günaydınnnn

Günaydın şekerler nasılsınız?
Bir kaç gündür iyi hissediyordum ben kendimi çok da umutluydum ama dünden beri içim daralıyor,olmamış,boşuna hayal kuruyormuşum gibi geliyor.Neden böyle bilmiyorum...

yedi tane yumurta topladılar 7 side gelişmemiş laborutuvarda geliştirebilirsek geliştiricez. beklediğimiz sonuccu alamadık dedi dr
Canım benim sen canını hiç sıkma,inşallah yeterli büyüklüğe ulaşacaklar,sağlıkla embriyo olacaklar,sanada tutunacaklar,iyi düşünelim iyi olsun değilmi?
merhaba kızlar bugun benım transferın 3 gunu heyecanla beklıyorum bakalım hayırlısı sız neler yapıyosunuz
Mineciğim hayırlı olsun tedavin,inşallah güzel sonuçlar alırsın.Beklemek çok zor benimde test günüme az kaldı,kendimi dinleyerek,abuk sabuk rüyalarımı hayra yormaya çalışarak vakit geçiriyorum.Allah yardımcımız olsun...

Aygüncüğüm hayırlı,uğurlu,bol bebişli olsun tedavin canım,inşallah güzel haberler paylaşırız buradan...
Doğru söylüyorsun arkadaşım zor bir süreç Rabbim hepimize güç kuvvet versin.Dualarımızı karşılıksız bırakmasın Rabbim tez vakitte evlatlarımıza kavuşalım inşallah...
Daisyciğim hayırlı sonuçlar alırsın inşallah.Rabbimin yardımıyla tutunur bebişlerin sana sıkı sıkı 11 gün sonra müjdeler paylaşırsın bizimle inşaaaalllllaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh...
AMİN inşallah. evet canım ransferim bu gün saat 11 de orda olcam çok heycanlıyım... tedavinin son aşamasına geldim hayırlı olur inşallah.. bu arada herkese günaydınnnn
Kıvılcımım içini ferah tut biz dua ediyor olacağız sana,bebeklerini alıp geleceksin öyle düşün şekerim.

Son düzenleme:

kıvılcımcıım, transferin sorunsuz geçer inş canım, güzel haberlerini bekliyoruuuz...

tedaviniz hayırlı olsun nesirmak , mine ve aycan,hoşgeldiniz topiğimize

maybebaby
sen buayda başlamıyormuydun tedaviye. hani adet olmuştun gidecektin hastaneye. eylülde başlıyorum diye yazmışsında ondan soruyorum merak ettim.

canım daha önce yazmıştım ama görmedin sanırım, benim doktor yıllık izindeymiş, zaten olsa da bayrama denk gelirmiş, sanırım uzun protokol yapılacakmış bana, bu sebeple hala BEKLEMEDEYİM canım, ne yapalım HAYIRLISI...

Senin tedavin ne durumda canım, lucrine mi başlayacaktın? Bu arada uzun protokol nasıl oluyor ve neden uzun protokol tercih ediyorlar, bilgin var mı?

Daisy cim heyecanını paylaşıyoruz canım, dualarla gönülden destekliyoruz, bak bööle ...

"ALLAH'ım şu mübarek günlerde, DEYZİ ablamıza ikiz BEYBİlerini bağışla ya RABBİM"

Hadi çoook öptm

merhaba arkadaşlar forumda yeniyim. benim de transferimin 4. günü. çok şükür bi sıkıntım yok ama sürekli acıkıyorum siz de aynı durumu yaşıo musunuz hiç doymuorum sanki... test günüm pazar Allah'ım hepimize hayırlısın versin..

canım benimmmm çok tatlısın öptüm bende seni.

Sağol canım. Evet dün başladım iğnelere. Bende aslında bi terslik çıkacak ve tedaviye başlayamayacağız diye korkuyordum. Çok şükür şimdilik bir sorun çıkmadı. 300 mg fostimon diye bir iğne ile başladık. Cumartesi'ye kadar devam edeceğim. Cumartesi günü kontrolüm var. :18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…