Ya kızlar gonal f 450 elinde fazla olan yokmu valla 7. Kutu olacak artık cevap vermiyo yumişler....
arkadaşlar merhaba, ben de tüp bebek tedavisi oldum ve sonuç negatif...Allah büyüktür sabrın sonu selamettir bebeğinde zamanı var heralde...ama inşallah e kısa sürede kavuşmak en büyük dileğim..
test günümün üstünden 5 gün geçti am hala adet olamadım ...sizinde bu kadar uzun sürmüşmüydü...test sonucum 1.2 çıkmıştı acaba yükselirmi ki...acaba diyorum ondan mı adet olmadım...
birde arkadaşlar bizde sorun benim yumurta rezervimiz az ve kalitesiz olmasıymış....kalitesiz yumurta için ne yapılabilir...doktorlarınız ne tavsiye etti..
valla bu işte bende yeniyim o yüzden yardımcı olamıcam.ama yumurta rezervi için doktorları bilmem ama incir kürünü dene...ari sütü ve polenide dene...
allah bi dahakine inşallahh nasip eder...allah kolaylık versin...
merhaba kızlar
yasım 41 bu nedenle, ben 40 yas ustu anne olanlar forumana yazıyorum.
ben gecen sene evlendım ve maalesef yumurta rezervım cok 2 kez baslanan tedavım yumurta gelısmemesı nedenıyle ıptal oldu 3 kez basladıgım tedavıde 2 yumurta oldu bırı onceden catladı dıgerıde kalıtesız olması nedenıyle transfer edılemedı yanı transfer asamasına hıc gelemedım. doktorumu degıstırdım. yapılan son hormon testlerımle yıkıldım. fsh 18,50 cıktıyıkılmıstım. doktorum uzun prtokol denemek ıstedıgını soyledıgı.aslında uzun protokol yumurtası cok olan kısılere uygulanırmıs am doktorum 1 tane yumurta bıle versen kalıtelı olmasını uzun protokol saglar dedı. dun yanı 13 agustos da lucrıne basladım. ama cuma gunu cevremdekı bır cok kısı bahcecı'ye gıtmemı soyledı. bende tesadufen randevu saatı yakaldım.aslında yakalamaz olsaydım.tum dosyamı hazırladım ve gttım. sevgılı bahcecı dosyama bakmadan muayene edeyım bakmama gerek yok dedı. muayene sonucu ıse bosuna ugrasmayın sız anne olamazsınız dedı. ınanın dunya basıma yıkıldı.doktorun agzından o kadar kolay ve acımazsızca cıktı kı beynıme cıvı gıbı ısledı. muayene yatagından ınanın nasıl kalktım bılemıyorum. oda da tekrar o sozlerı tekrarladı. UGRASMAYIN ANNE OLAMAZSINIZ BOSUNA DEDI.UZUN PROTOKOL FALAN HAYATTA OLMAZ dedı. ben oradan cıktım ama nereye gıttıgımı bılmeden caddelerde saatlerce agladım. ınsanlar bana acıyarak bakıyordu. ama umrum degıldı kımseyı gormuyordum. denız kenarında bır bankta oturup allaha yalvardım.. Ama doktorun dedıklerı aklımdan cıkmıyordu BOSUNA UGRASMA ANNE OLAMAZSIN sızlere bunları yazarken bıle aglıyorum.. elımden hıc bırsey gelmıyor cunku..eve geldım esım sagolsun cok destek veren ve cocugumuz olursa sevınırız ama olmazsa da dunyanın sonu degıl dıyen bırı ama ben hayatım boyunca bır cocugum olmasını ıstedım. ama maalesef sevebılecegım kısıyı gec buldum.. sonucta dun baslamam gereken tedavıye baslamanın bır anlamı yok derken eşimde asıl doktorumun deneyecegı uzun protokole baslamamı ıstedı. olursa surprız olur olmazsada canın sagolsun dedı cuma gecesı hıc uyumadım. ve cumartesı sabahı ıgnemı yapmaya karar verdım. bugun 2.lucrınımı yaptım. 25 agustostan doktor kontrolum var Allahım su mubarek ayda bı mucıze yaratsa ve yüzüme baksa.. bu yolda mucadele veren herkese dua edıyorum.LUTFEN kızlar sızzlerde dualarınıza benı de katın sevgılerımle
Hbyiron sana biberon diyesim geliyo yahuuu ..şimdi benide stres bastı.yarın randevum var hasta hasta nasıl olucak bu iş bilmiyorum....(((((((( 17: :78::78::78:
Ya kızlar gonal f 450 elinde fazla olan yokmu valla 7. Kutu olacak artık cevap vermiyo yumişler....
kızlar bısey sorumcam bugun lucrın'ın 3. dozunu vurdum. arı sutu bal polen gunde bırtatlı kasıgı yıyorum. ıncır kurune bugun baslayacagım ac karnına ıcılecekmıs.. aynı anda sogan kurunu de yapmam gerekır mı acaba? ne dersınız tedavıyle bırlıkte hangı kurlerı tavsıye edıyorsunuz?
Valla sorma fatmacığım,ben hergün girdiğim halde yetişemiyorum buranın hızına,inşallah bu topiğin veletleride hızlı olur bekletmezler annelerini çok:))Sabret şekerim eminim çok zor ama ne yapacaksın,hepimiz bir sürü fedakarlık yapıyoruz evlat sahibi olmak için.Allah tez vakitte verir evlatlarımızı kucağımızada unuturuz bütün çektiklerimizi inşallah.kızlarrrrr her zaman nete giremiyorum giridiğim zaman da cok ilerlemiş oluyosunuz yaffff
ben ilaçların 8 . günün deyim bakıyorum da ilişkiler baya bi ilerlemiş valla ben naltopluyorum geriden galibaaaaa..
amannnn ne zormuş başkaların evinde kalmak yaaa bide kocişim yok
amannnnn kaldım gurbet ellerde yafff....
.......
daisy iyi haberler alacaksın inşallah,ilk deneme üçüncü deneme hepsi hikaye bunların şekerim Allah nasib etsin yeterki,olacağı varsa ilkindede olur beşincisindede..sağol canım, 10 un üstünde dediler sadece sonra bayılmışım:) ayıldığımda da pek bişey konuşamadık. haftasonuna denk geldiği içinde olumsuz bişey olursa biz sizi ararız zaten aramazsak herşey yolunda demektir dediler. henüz kimse aramadı. yarın final yani:)) ilk deneme olduğu için biraz huzursuzluk var tabi ilk denemede tutanı duymadım henüzinşallah olur diye dua ediyorum.
Amin amin üç çocuk yapın diye ortalarda çığırmayı biliyorlarda dişinden tırnağından artırarak tedavi parası denkleştiren,belki ancak bir kez tedavi olabilecek insanların hayalleriyle,umutlarıyla oynamaktan geri kalmıyorlar. Allah'a havale ediyorum...baka gene çok sinirlendim..ya sen ne karışırsın milletin çocuk yapma uğraşlarına hangi akla hizmet hangi densizin fikridir kimin aklına gelmiş bu yeni yasaya göre tek embriyo yüklenmesi anlamam yani...allah onları bildiği gibi yapsın...inşallah....
Hayırlı olsun tedavin canım,transfer işlemi canını yakacak bir işlem değil,için rahat olsun.arkadaslar bende 2 sinde basladım tedaviye yarın transferım olacak korkuda yok ama okadar cok varmıskı böle tutmayan tüptede durgunum yani.yumurtam cuma toplandı ama adet agrısı gıbı agrım oluyor cok az hala.acaba transferde agrılı oluyor muu ne dersiniz.ayrıca benım dr um sadece spermıyograma ve benım horman testlerıme baktı sebepsız ınfertılıte olabılır 9 aydır korunmadıkzaman kaybetmeyelım tüpe gecelim dedi.özelde yaptırıyorum.bakalım hayırlısı inş.
Hasretbebem hoşgeldin,hayırlı olsun tedavin,inşallah tez vakitte kavuşursun evladına.inşallah tedavilerimiz hayırlı olur canım.Allah haepimizin yardımcısı olsun bende 6 yıllık evliyim 2008 den beri uğraşıyorum 1 başarısız tüp bebek denemem var bundan önceki yerde 3 sene oyalandık ve ben mahvoldum ileri evre endometriozis hastasıyım ocak ayında bi açık ameliyat geçirdim eşimde sperm problemide var daha biryığın problem gücüm hiç yok ama artık çok oyalandım paraydı moraldi derken çok zmn geçiyor doktorlar elini çabuk tut diyorlar adetim başlamak üzere salıya filan giderim.DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN ARKADAŞLAR HEPİMİZİN TEDAVİLERİ HAYIRLI OLSUN KOLAYLIKLA GEÇSİN VE SEVİNÇLE TAMAMLANSIN İNŞALLAH.
ceylin şekerim belki bana kızacaksın ama dur bir sakinleş önce,kendini böyle hissetmekte son derece haklısın,etrafındaki kimsede seni anlamıyor onuda biliyorum ama lütfen sinirini büyütüp besleme içinde inanki bunun sana zararı çok,bu durumda bağırıp çağırıp deşarj olamıyorsun çünkü kızgınlığın arttıkça artıyor mutlaka ama mutlaka sakinleşmenin bir yolunu bul çünkü bu stres tedavi sürecinide etkileyebilir,kaç yaşındasın bilmiyorum abla tavsiyesi diye düşün,yıllarca yaşadığı her olumsuzluğun faturasını ödetmeye çalışan ama en ağır bedelleri kendi ödeyen biri olarak söylüyorum bunları...selam kızlar bende bayram sonu ılk tup tedavıme başlıyorum
ama kafam çok karısık psıkolojım alt ust ıstemeden herkezı kırıyorum acayıp sınırlıyım
elımde değil kafamdan atamıyorum
allahım yardım etsın hepımıze gönlumuzdekını hakkımızda hayırlısı eylesın....
Papatyacığım ne diyeyim bilemedim ama doğal yollarla hamile kalabilecek bir kadın olarak benden daha şanslı olduğunu hatırlatmak istedim sana.İnşallah bebişin çok vakit kaybetmeden sürpriz yaparak gelir,seni daha çok üzmez arkadaşım...kızlar merhabalar bugün beklenen haber geldi embiryologla görştüm toplann yumurtalarımın hiçbiri döllenmmiş taransfer işlmide olmayacak sebep açıklayamadı yumurtalarım ve sperm mikroskopik olark incelediğinde uygunmuş şekil bozükluğu yokmuş laboratuvar ortamında bir sorun yokmuş döllenmemelri için çok nadir bu şekilde olabiliyormuş yarın öğleden sonra dr la görüşeceğim bide beni muayne etmelerini isteyueceğim acaba o kadar iğneden sonra ne halde vucudum. Neden bana bi neden söğleyemediler çok üzüldüm ama ben dua ederken hep hayırlısını dilemiştim kendimi bu şekilde teslli etmeye çalışıyorum ben sanırım 2-3 ay daha denyemem bu işe yeni başlamış veya başlayacak olan arkadaşlara bol şans diliyoum çünkü benimki şansızlıkmış ne komik demi allah hepinizin yardımcısı olsun topiği gene takip edeceğim görüşmek üzere...
Daisyciğim hayırlı haberlerini bekliyoruz canım...şimdilik hoşçakalın canlarım, yarın büyük gün benim için. dualarınızı eksik etmeyin. hepinizi çok öpüyorum. yarın akşam haberleşiriz yine.
Allaha emanet olun.
Kıvılcım bir olsun üç olsun hiç önemli değil şekerim yeterki sonunda sağlıklı evlat olsun bizim olsun inşalllaaaaaahhhhh...merhaba arkadaşlar 6 tane yumoş toplandı.bunlardan 1 tanesi olgunlaşmış 3 tanesi laboraur ortamında olgunlaştırcaklarmış.diğer 2 de döllenme yeteneği olmayan yumurtaymış imha yani... hakkımızda hayırlısı artık
jakobi yanına günlük al :) az bişey kanaman oluyor ayılınca koyarsın :) allah yardımcın olsun canım yarın için başarolar sorunsuz atlatırsın sende inşallah...
Fatmacığım kontrolden gelince habersiz bırakma bizi,fena mı dolaşıp duruyorsun bahaneyle istanbul'u işte,arada böyle özlemler iyidir,keşke benimkide bir yerlere gitse şu aralar,çok gözüme batıyor birkaç gündür ya neysee...kızlar yaaaa bende varım diyom size valla yine isyan cıkarıcam o olacak haaaaaaa.......
hımmmmmm....bu arada diyeyeim benim yine yarın kontrolüm var ilgilenenlere duyurulur....ataşehir memorialdeyim......
aman pek bi zor oluyo oaralara gitmekkkkkkk....
tam 2,5 saat sürüyo küçük bi İstanbul turu yapıyom.....
ayrıca evimide coook özledim....
haaa kocamıda.........
neyese herkese selam öptümmmm sizleri.....
opusu olan arkadaşların tizzz zamanda embriyoları olsun...
transveri olanlarıda bebeişleri olduğu yerde durup büyüsün.......
Lenova Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın bu doktorları ne diyeyim ki anacığım,ama içini ferah tut Rabbim yazdıysa bir evlat asla olmaz diyen bin tane doktor olsa da alıverirsin kucağına,o kadar çok şahit oldum ki ben mucize bu bebek nasıl oldu ki dediklerine doktorların ben işime gelmeyen söylemleri kale almıyorum şahsen,pek iyi geliyor,sana da tavsiye ederim şekerim,tedavini ol gerektiği gibi,inşallah evlat sahibi olacağım de,dua et,ot kök ne gerekiyorsa ye iç,elinden geleni yap,gerisini Rabbime bırak,inşallah O en iyiyisini,hayırlısını verecektir...merhaba kızlar
yasım 41 bu nedenle, ben 40 yas ustu anne olanlar forumana yazıyorum.
ben gecen sene evlendım ve maalesef yumurta rezervım cok 2 kez baslanan tedavım yumurta gelısmemesı nedenıyle ıptal oldu 3 kez basladıgım tedavıde 2 yumurta oldu bırı onceden catladı dıgerıde kalıtesız olması nedenıyle transfer edılemedı yanı transfer asamasına hıc gelemedım. doktorumu degıstırdım. yapılan son hormon testlerımle yıkıldım. fsh 18,50 cıktıyıkılmıstım. doktorum uzun prtokol denemek ıstedıgını soyledıgı.aslında uzun protokol yumurtası cok olan kısılere uygulanırmıs am doktorum 1 tane yumurta bıle versen kalıtelı olmasını uzun protokol saglar dedı. dun yanı 13 agustos da lucrıne basladım. ama cuma gunu cevremdekı bır cok kısı bahcecı'ye gıtmemı soyledı. bende tesadufen randevu saatı yakaldım.aslında yakalamaz olsaydım.tum dosyamı hazırladım ve gttım. sevgılı bahcecı dosyama bakmadan muayene edeyım bakmama gerek yok dedı. muayene sonucu ıse bosuna ugrasmayın sız anne olamazsınız dedı. ınanın dunya basıma yıkıldı.doktorun agzından o kadar kolay ve acımazsızca cıktı kı beynıme cıvı gıbı ısledı. muayene yatagından ınanın nasıl kalktım bılemıyorum. oda da tekrar o sozlerı tekrarladı. UGRASMAYIN ANNE OLAMAZSINIZ BOSUNA DEDI.UZUN PROTOKOL FALAN HAYATTA OLMAZ dedı. ben oradan cıktım ama nereye gıttıgımı bılmeden caddelerde saatlerce agladım. ınsanlar bana acıyarak bakıyordu. ama umrum degıldı kımseyı gormuyordum. denız kenarında bır bankta oturup allaha yalvardım.. Ama doktorun dedıklerı aklımdan cıkmıyordu BOSUNA UGRASMA ANNE OLAMAZSIN sızlere bunları yazarken bıle aglıyorum.. elımden hıc bırsey gelmıyor cunku..eve geldım esım sagolsun cok destek veren ve cocugumuz olursa sevınırız ama olmazsa da dunyanın sonu degıl dıyen bırı ama ben hayatım boyunca bır cocugum olmasını ıstedım. ama maalesef sevebılecegım kısıyı gec buldum.. sonucta dun baslamam gereken tedavıye baslamanın bır anlamı yok derken eşimde asıl doktorumun deneyecegı uzun protokole baslamamı ıstedı. olursa surprız olur olmazsada canın sagolsun dedı cuma gecesı hıc uyumadım. ve cumartesı sabahı ıgnemı yapmaya karar verdım. bugun 2.lucrınımı yaptım. 25 agustostan doktor kontrolum var Allahım su mubarek ayda bı mucıze yaratsa ve yüzüme baksa.. bu yolda mucadele veren herkese dua edıyorum.LUTFEN kızlar sızzlerde dualarınıza benı de katın sevgılerımle
Oluyor olyor takma bunları hbyiron,yokmuş gibi düşün,hatta masadayken kendini başka yerde hayal et belki bir nebze rahatlatır seni,başa gelen çekiliyor şekerim,ne yapalım artık ...şimdi benide stres bastı.yarın randevum var hasta hasta nasıl olucak bu iş bilmiyorum....(((((((( 17: :78::78::78:
Selam kızlar.
Bugün tedaviye başlayacağım bir aksilik olmazsa. Çooookkk heyecanlıyım çokkk..... :18::18::18:
Kızlar hayırlı olsun tedavileriniz.Sağlıkla kavuşursunuz inşallah evlatlarınıza...antalya tüp bebek merk. tedaviye başlayanlar varmı ? ben eylül de başlıcam
Ebrucuğum seninde tedavin hayırlı olsun şekerim bu konuyla ilgili hiç bilgim yok o sebepten yardımcı olamayacağım şeker.kızlar deneyimli arkadaslarım bişey sormak istiyorum size.ben bugun lucrinin 8. gunundeyim. iğnenin 7. ile 14. günleri arasında adet göreceksin dediler daha olmadım.adetliyken gidicem ve gonal f başlayacakmısız sanırım.sormak istediğim gonal f kaç gün kullanılacak?yanlış bilmiyorsam lucrinle birlikte devam edilecek dimi?bide sabah mı akşam mı karından mı koldan mı bunları soyleyebilirmisiniz bana
Ceylin evet yumurta toplama işlemi anesteziyle oluyor,transfer için sanırım anestezi değilde belki hafif doz sakinleştirici verebilirler.Doktorun yardımcı olacaktır mutlaka,şimdiden bunun için strese girme şekerim.kızlar ben eskı vajınusmusluyum
toplama işlemınde anaztezı oluyoda sanırım transferde olmuyo
eğer anaztesızı transfer olursam kendımı çok kasıcam bılıyorum strese gırıcem bu benım için iyi değil onuda bılıyorum
dr bunu sormayı unuttum
ben ıstersem bu durumu anlatırsam anaztezili olurmu transferım
kendımı bılıyorum çünki kasacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?