2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

Ya kızlar gonal f 450 elinde fazla olan yokmu valla 7. Kutu olacak artık cevap vermiyo yumişler....

ee tedavi olduğun yer vermiyor mu?sen nerde tedavi oluyorsun?bu arada isyan etme sen çok nadir girebiliyorsun nete heralde....:))))...sen nerde kalıyorsun eşin nerlerde...çok zor oluyordur...allah kolaylık versin...

valla bu işte bende yeniyim o yüzden yardımcı olamıcam.ama yumurta rezervi için doktorları bilmem ama incir kürünü dene...ari sütü ve polenide dene...

allah bi dahakine inşallahh nasip eder...allah kolaylık versin...

sağol cnm, rezervdense kaliteli olması önemliymiş...benim kaliteyi artırmam lazım...şimdi dinlenmeye alındım...doktorum önümüzdeki ay tekrar yumurta kalitesi için ilaç vericekmiş...sonraki ay tekrar tüp denemesi...Allahım o zamana kadar inşallah hayırlısıyla nasip eder de gerek kalmaz..
şuan da hala adet olamamak beni gerdi...doktorum 10 gün içinde olacaksın demişti...

önce adet olmayalım diye dua ediyoruz...sonrada adet olalım diye dua ediyoruz....

öyle doktorlarıda ALLAH bildiği gibi yapsın inşallah. sen morelini yüksek tut içinide ferah orası hiç belli olmaz... ama bir doktorla kalma araştır derim..
ALLAH yardımcın olsun...

şimdi benide stres bastı.yarın randevum var hasta hasta nasıl olucak bu iş bilmiyorum....((((((((17::78::78::78:

şimdi benide stres bastı.yarın randevum var hasta hasta nasıl olucak bu iş bilmiyorum....((((((((17::78::78::78:
Hbyiron sana biberon diyesim geliyo yahuuu ..
muayne olayına gelince stres yapma alışırsın zamanla.. ahanda bu ikon gibi donunu çıkarmış sallıyo baksana

selam canlar nevar ne yok.... ben sıkıntılardayım depresif oldum yineee... :):) sebep yok hiç bişi :):):):)

kızlar bısey sorumcam bugun lucrın'ın 3. dozunu vurdum. arı sutu bal polen gunde bırtatlı kasıgı yıyorum. ıncır kurune bugun baslayacagım ac karnına ıcılecekmıs.. aynı anda sogan kurunu de yapmam gerekır mı acaba? ne dersınız tedavıyle bırlıkte hangı kurlerı tavsıye edıyorsunuz?

ben polen aldım ayrıca.soğuk sütle karıştırıyorum.nasıl yapılacağını internetten araştır istersen.

Selam kızlar.
Bugün tedaviye başlayacağım bir aksilik olmazsa. Çooookkk heyecanlıyım çokkk..... :18::18::18:

Valla sorma fatmacığım,ben hergün girdiğim halde yetişemiyorum buranın hızına,inşallah bu topiğin veletleride hızlı olur bekletmezler annelerini çok:))Sabret şekerim eminim çok zor ama ne yapacaksın,hepimiz bir sürü fedakarlık yapıyoruz evlat sahibi olmak için.Allah tez vakitte verir evlatlarımızı kucağımızada unuturuz bütün çektiklerimizi inşallah.

daisy iyi haberler alacaksın inşallah,ilk deneme üçüncü deneme hepsi hikaye bunların şekerim Allah nasib etsin yeterki,olacağı varsa ilkindede olur beşincisindede..
Amin amin üç çocuk yapın diye ortalarda çığırmayı biliyorlarda dişinden tırnağından artırarak tedavi parası denkleştiren,belki ancak bir kez tedavi olabilecek insanların hayalleriyle,umutlarıyla oynamaktan geri kalmıyorlar. Allah'a havale ediyorum...
Hayırlı olsun tedavin canım,transfer işlemi canını yakacak bir işlem değil,için rahat olsun.
Hasretbebem hoşgeldin,hayırlı olsun tedavin,inşallah tez vakitte kavuşursun evladına.

ceylin şekerim belki bana kızacaksın ama dur bir sakinleş önce,kendini böyle hissetmekte son derece haklısın,etrafındaki kimsede seni anlamıyor onuda biliyorum ama lütfen sinirini büyütüp besleme içinde inanki bunun sana zararı çok,bu durumda bağırıp çağırıp deşarj olamıyorsun çünkü kızgınlığın arttıkça artıyor mutlaka ama mutlaka sakinleşmenin bir yolunu bul çünkü bu stres tedavi sürecinide etkileyebilir,kaç yaşındasın bilmiyorum abla tavsiyesi diye düşün,yıllarca yaşadığı her olumsuzluğun faturasını ödetmeye çalışan ama en ağır bedelleri kendi ödeyen biri olarak söylüyorum bunları...
Papatyacığım ne diyeyim bilemedim ama doğal yollarla hamile kalabilecek bir kadın olarak benden daha şanslı olduğunu hatırlatmak istedim sana.İnşallah bebişin çok vakit kaybetmeden sürpriz yaparak gelir,seni daha çok üzmez arkadaşım...
şimdilik hoşçakalın canlarım, yarın büyük gün benim için. dualarınızı eksik etmeyin. hepinizi çok öpüyorum. yarın akşam haberleşiriz yine.
Allaha emanet olun.
Daisyciğim hayırlı haberlerini bekliyoruz canım...

Kıvılcım bir olsun üç olsun hiç önemli değil şekerim yeterki sonunda sağlıklı evlat olsun bizim olsun inşalllaaaaaahhhhh...
Fatmacığım kontrolden gelince habersiz bırakma bizi,fena mı dolaşıp duruyorsun bahaneyle istanbul'u işte,arada böyle özlemler iyidir,keşke benimkide bir yerlere gitse şu aralar,çok gözüme batıyor birkaç gündür ya neysee...
Lenova Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın bu doktorları ne diyeyim ki anacığım,ama içini ferah tut Rabbim yazdıysa bir evlat asla olmaz diyen bin tane doktor olsa da alıverirsin kucağına,o kadar çok şahit oldum ki ben mucize bu bebek nasıl oldu ki dediklerine doktorların ben işime gelmeyen söylemleri kale almıyorum şahsen,pek iyi geliyor,sana da tavsiye ederim şekerim,tedavini ol gerektiği gibi,inşallah evlat sahibi olacağım de,dua et,ot kök ne gerekiyorsa ye iç,elinden geleni yap,gerisini Rabbime bırak,inşallah O en iyiyisini,hayırlısını verecektir...
Oluyor olyor takma bunları hbyiron,yokmuş gibi düşün,hatta masadayken kendini başka yerde hayal et belki bir nebze rahatlatır seni,başa gelen çekiliyor şekerim,ne yapalım artık ...

Son düzenleme:
kızlar deneyimli arkadaslarım bişey sormak istiyorum size.ben bugun lucrinin 8. gunundeyim. iğnenin 7. ile 14. günleri arasında adet göreceksin dediler daha olmadım.adetliyken gidicem ve gonal f başlayacakmısız sanırım.sormak istediğim gonal f kaç gün kullanılacak?yanlış bilmiyorsam lucrinle birlikte devam edilecek dimi?bide sabah mı akşam mı karından mı koldan mı bunları soyleyebilirmisiniz bana

kızlar ben eskı vajınusmusluyum
toplama işlemınde anaztezı oluyoda sanırım transferde olmuyo
eğer anaztesızı transfer olursam kendımı çok kasıcam bılıyorum strese gırıcem bu benım için iyi değil onuda bılıyorum
dr bunu sormayı unuttum
ben ıstersem bu durumu anlatırsam anaztezili olurmu transferım
kendımı bılıyorum çünki kasacağım

Selam kızlar.
Bugün tedaviye başlayacağım bir aksilik olmazsa. Çooookkk heyecanlıyım çokkk..... :18::18::18:

antalya tüp bebek merk. tedaviye başlayanlar varmı ? ben eylül de başlıcam
Kızlar hayırlı olsun tedavileriniz.Sağlıkla kavuşursunuz inşallah evlatlarınıza...
Ebrucuğum seninde tedavin hayırlı olsun şekerim bu konuyla ilgili hiç bilgim yok o sebepten yardımcı olamayacağım şeker.
Ceylin evet yumurta toplama işlemi anesteziyle oluyor,transfer için sanırım anestezi değilde belki hafif doz sakinleştirici verebilirler.Doktorun yardımcı olacaktır mutlaka,şimdiden bunun için strese girme şekerim.

Ceylin evet yumurta toplama işlemi anesteziyle oluyor,transfer için sanırım anestezi değilde belki hafif doz sakinleştirici verebilirler.Doktorun yardımcı olacaktır mutlaka,şimdiden bunun için strese girme şekerim.[/QUOTE]

cnm çok çok sağol cevapların için umarımoyle olur gerçi ilk gittiğim gun eskı vajılı oldugumu soylemıstım ama transferı konusmak aklıma gelmedı adetın 2,gunu gıttıgımde ılk once onu soyleyeceğim

merhaba kızlar uzun zamandır giremedim.maşallah topik gayet hareketli ve kalabalık olmuş.benim bilgileride ekleyin bari listeye yaşım 26.erkek infer.,ilk deneme olacak.
ya bizim işler iyice karıştı.doktordan randevuyu ayın 22sine aldık.ama seminere katılmadan tedaviye başlarmı bilemiyorum.ayrıca istenen bu testler kaç gününüzü alıyor.rahim filmi adetin bitimine yapılırmış öyle olursa zaten biz yaptıramayız çünkü okul başlıyor.urfada çalışıyoruz.ya napcaz bilemiyorum kafam karışık başkent işi olmayacak gibi ama hayırlısı.öyle olursa zaten diyarbakır jinoferilde yaptırmayı düşünüyoruz.en azından oturduğumuz yere yakın gidip gelmesi kolay olur.işte böyle.kızlar siz dr gittiğinizde hemen işleriniz halloldumu ya bu başkenin çok istekleri var.siz kaç günde hallettiniz tahlilleri felan.rahim filmini ne zaman çektirdiniz.benim adetim daha yeni bitti yani ancak eylül adetimde tahlilleri yaptırıp ekim adetimde tüpe başlayacam gibi ooooooffffff ne karışık işler bunlar

merhaba kızlar uzun zamandır giremedim.maşallah topik gayet hareketli ve kalabalık olmuş.benim bilgileride ekleyin bari listeye yaşım 26.erkek infer.,ilk deneme olacak.
ya bizim işler iyice karıştı.doktordan randevuyu ayın 22sine aldık.ama seminere katılmadan tedaviye başlarmı bilemiyorum.ayrıca istenen bu testler kaç gününüzü alıyor.rahim filmi adetin bitimine yapılırmış öyle olursa zaten biz yaptıramayız çünkü okul başlıyor.urfada çalışıyoruz.ya napcaz bilemiyorum kafam karışık başkent işi olmayacak gibi ama hayırlısı.öyle olursa zaten diyarbakır jinoferilde yaptırmayı düşünüyoruz.en azından oturduğumuz yere yakın gidip gelmesi kolay olur.işte böyle.kızlar siz dr gittiğinizde hemen işleriniz halloldumu ya bu başkenin çok istekleri var.siz kaç günde hallettiniz tahlilleri felan.rahim filmini ne zaman çektirdiniz.benim adetim daha yeni bitti yani ancak eylül adetimde tahlilleri yaptırıp ekim adetimde tüpe başlayacam gibi ooooooffffff ne karışık işler bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…