Sağol canım. Evet dün başladım iğnelere. Bende aslında bi terslik çıkacak ve tedaviye başlayamayacağız diye korkuyordum. Çok şükür şimdilik bir sorun çıkmadı. 300 mg fostimon diye bir iğne ile başladık. Cumartesi'ye kadar devam edeceğim. Cumartesi günü kontrolüm var. :18::18:
Kıslar, listemizin güncel halini yükledim, yeni arkadaşlar bilgilerini ve süreçlerini bizimle paylaşmak isterseniz buyrun, yerimiz müsait
Eki Görüntüle 241590 Eki Görüntüle 241591
Kıslar, listemizin güncel halini yükledim, yeni arkadaşlar bilgilerini ve süreçlerini bizimle paylaşmak isterseniz buyrun, yerimiz müsait
Eki Görüntüle 241590 Eki Görüntüle 241591
beni de ekleyebilir misin listeye evlilik süresi 3 yıl sorun endometriozis merkez Memorial 2. deneme transferin 4. günü
Ekledim canım , fakat yaşını belirtmemişsin. Bir de ilk BHCG test gününü de yaz da birlikte heyecanlanalım ...
canım süper olmuş...
bu arada canını sıkma eylülde olsun en sağlıklısı olsun. vardır bir hayır. ben toplam 1,5 sene tedaviler raporlar v.s. uğraştım, sadece eşimin üroloji raporunu yenilemek için 3 ay bekledim bu ay oldu sonunda. sık dişini canım şunun şurasında eylüle ne kaldı (aklıma rahmetli kemal sunal geldi şimdi:)))
Maybecim liste çok güzel olmuş eline sağlık..
üzerindeki olumsuzluğu at lütfenneden ilk denemede olmasınki bence hikayenin sonu güzel biticek uğraştırmadan gelicek bebeişin .. olumsuzluğu düşünüp kendine çekme sakın ihtimal bile verme olur mu
uzun protokol senin için daha hayırlıdır belki.. acele etme bak ben 3 aydır transfer olucak diye bekliyorum ama hala umutluyumbak yarın kontrolum var ne çabuk geçti .. seninde geçicek
Selam kızlar.
Bugün tedaviye başlayacağım bir aksilik olmazsa. Çooookkk heyecanlıyım çokkk..... :18::18::18:
antalya tüp bebek merk. tedaviye başlayanlar varmı ? ben eylül de başlıcam
kızlar deneyimli arkadaslarım bişey sormak istiyorum size.ben bugun lucrinin 8. gunundeyim. iğnenin 7. ile 14. günleri arasında adet göreceksin dediler daha olmadım.adetliyken gidicem ve gonal f başlayacakmısız sanırım.sormak istediğim gonal f kaç gün kullanılacak?yanlış bilmiyorsam lucrinle birlikte devam edilecek dimi?bide sabah mı akşam mı karından mı koldan mı bunları soyleyebilirmisiniz bana
kızlar ben eskı vajınusmusluyum
toplama işlemınde anaztezı oluyoda sanırım transferde olmuyo
eğer anaztesızı transfer olursam kendımı çok kasıcam bılıyorum strese gırıcem bu benım için iyi değil onuda bılıyorum
dr bunu sormayı unuttum
ben ıstersem bu durumu anlatırsam anaztezili olurmu transferım
kendımı bılıyorum çünki kasacağım
merhaba kızlar uzun zamandır giremedim.maşallah topik gayet hareketli ve kalabalık olmuş.benim bilgileride ekleyin bari listeye yaşım 26.erkek infer.,ilk deneme olacak.
ya bizim işler iyice karıştı.doktordan randevuyu ayın 22sine aldık.ama seminere katılmadan tedaviye başlarmı bilemiyorum.ayrıca istenen bu testler kaç gününüzü alıyor.rahim filmi adetin bitimine yapılırmış öyle olursa zaten biz yaptıramayız çünkü okul başlıyor.urfada çalışıyoruz.ya napcaz bilemiyorum kafam karışık başkent işi olmayacak gibi ama hayırlısı.öyle olursa zaten diyarbakır jinoferilde yaptırmayı düşünüyoruz.en azından oturduğumuz yere yakın gidip gelmesi kolay olur.işte böyle.kızlar siz dr gittiğinizde hemen işleriniz halloldumu ya bu başkenin çok istekleri var.siz kaç günde hallettiniz tahlilleri felan.rahim filmini ne zaman çektirdiniz.benim adetim daha yeni bitti yani ancak eylül adetimde tahlilleri yaptırıp ekim adetimde tüpe başlayacam gibi ooooooffffff ne karışık işler bunlar
ben de çok sıkıldım canım , BEKLEMEKTEN nefret ediyorum, sanırım sen de beklemedesin ondan sıkılıyosun...
yedi tane yumurta topladılar 7 side gelişmemiş laborutuvarda geliştirebilirsek geliştiricez. beklediğimiz sonuccu alamadık dedi dr
kızlaaaaaar ben soğan kürü yapacam karar verdim bugün adetimin 2.günü nezaman başlıcam peki bugün yapmaya başlıyımmı
merhaba kızlar bugun benım transferın 3 gunu heyecanla beklıyorum bakalım hayırlısı sız neler yapıyosunuz
slm kızlar.allah inşallah cümlemizin emeğini boşa cikarmasın.bende 3.cü tüp bebeği denicem dondurulmuşlarla bu sefer 2 tane embiryo tıransferi edilicek,
eylül sonu ekim başı tedaviye başlıcağım 2.ci tüp bebeği 7.ci ayda denemiştim ama bu sefer ara vermeden 3.cüyü istiyorum tedaviye hazır olduğumu düşünüyorum allahı hepimizin yardımcısı olsun bir birimizi tanımasakta duallarımızı eksik etmeyelim birbirimizde,aramızda ank.maya tüp bebeğe giden varmı
arkadaşlar Allah hepimize şu mübarek ramazan günlerinin yüzü suyu hürmetine hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.Allahım annelik özlemiyle yanıp tutuşan bizlerin kucaklarımızı boş bırakmasın.bende 6 yıllık evliyim,ha oldu ha olucak derken 3,5 senedir boş işlerle zaman kaybettik.1 aşılama denedik,klomen tedavisi,rahim filmi,bitkisel macunlar,keçi boynuzları,ayakları havaya dikmeler,vs.vs.uğraştık durduk.sonuç negatif tabi.hiç hamile kalmadım.eşimin ufak bi morfoloji sorunu var,başkada Allahıma şükür bişeyimiz yok.nihayet eşimi ikna edip (hala bekleyelim olur diyor) bu ay alman hastanesinde başlıyoruz.adetimin 21.günümde bant kullanmaya başladım.25 ağustos gibi adet olucam şimdilik sabırsızlıkla beklemedeyim adet günümü.Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar,zorlu bir süreçten geçiyoruz çünkü,emeklerimizi boşa çıkarma yarabbim..
canlarım günaydın,
dün transferim yapıldı. ne ilginç değilmi 10 un üstünde yumurtalardan 2 si oluşmuş ikisi de bende şu an. transfer çok kolay geçti ilk yaptıracaklar merak etmesin. bu arada çiş muhabetine geri döneyimmi:))) 2 küçük pet şişe su içtim 2 defa da tuvalete gittim (azıcık geldi ikisinde de ama) sorun olmadı. görmek için karnıma bastırdıklarında eyvah ya kaçarsa dedim doktor sorun değil bişey olmaz deyip güldü. ama bişey olmadı neyseki:))) işlem bitince doktor ve hemşire gülümseyerek 2 si de iyi merak etme dediklerinde gözyaşlarımı tutamadım. ama çok çok çok korkuyorum, dünden beridir belimde ve karnımda ağrım var hemşire ağrım olabileceğini söylemişti ama psikolojim bozuluyor.
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz bu arada, hepinize iyi dilekleriniz dualarınız desteğiniz için çok teşekkür ederim. Allahım hepimize hayırlısıyla bebişlerimizi kucaklamayı nasip etsin.
AMİN inşallah. evet canım ransferim bu gün saat 11 de orda olcam çok heycanlıyım... tedavinin son aşamasına geldim hayırlı olur inşallah.. bu arada herkese günaydınnnn
merhaba arkadaşlar forumda yeniyim. benim de transferimin 4. günü. çok şükür bi sıkıntım yok ama sürekli acıkıyorum siz de aynı durumu yaşıo musunuz hiç doymuorum sanki... test günüm pazar Allah'ım hepimize hayırlısın versin..
uzuzn protokol adetin 21.günü başlanıyor adet olduktan sonra yumurta geliştirici iğnelelere geçiliyor yumurta toplanıyor ve transfer..Haklısın canım, hayırlısı olsun tabiki, Eylülde tedavim başlarsa, bi de tutarsa ve bi de KIZ olursaaa, anaaammm, EYLÜL mü koysam adını
canım sizler de çok beklemişsiniz, gerçekten beklemek bazen çok kolay, bazen çok zor, Rabbim hepimizinkini daha da kolaylaştırsın inş...
Sabolicim uzun protokol neden ve nasıl oluyor, bilgin var mı canım?
İkinisi de
Görüyormusun şekerim kalp kalbe karşıymış,içim pır pır arkadaşım,dünden beri hiç iyi hissetmiyorum kendimi,bir çabucak geçsin vakit test yaptırayım diyorum bir böyle daha iyi azda olsa umudum var hiç olmazsa diyorum,kafayı yedim sanırım.Konu Bilgileri
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 0 ziyaretçi)
maybeBaby
nushu
daisy3434
hbyiron+
ceylinbaharfatih
Saboli
elifce
lareine
Oh ohh ooohhh pek kalabalığız ne güzel, selam güzelHAMİŞ adaylarııı
beni de ekleyebilir misin listeye evlilik süresi 3 yıl sorun endometriozis merkez Memorial 2. deneme transferin 4. günü
selamlarrr gunaydın kızlar nasılsınız?Konu Bilgileri
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 0 ziyaretçi)
maybeBaby
nushu
daisy3434
hbyiron+
ceylinbaharfatih
Saboli
elifce
lareine
Oh ohh ooohhh pek kalabalığız ne güzel, selam güzelHAMİŞ adaylarııı
canım ne yaptın, başladın mı tedaviye? Beni başlatmadılar malesef, doktorum yıllık izindeymiş te. Bi de uzun protokol olabilirmiş benim, o nasıl ve neden tercih edilir acaba, bilgin var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?