2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

merhaba kızlar uzun zamandır giremedim.maşallah topik gayet hareketli ve kalabalık olmuş.benim bilgileride ekleyin bari listeye yaşım 26.erkek infer.,ilk deneme olacak.
ya bizim işler iyice karıştı.doktordan randevuyu ayın 22sine aldık.ama seminere katılmadan tedaviye başlarmı bilemiyorum.ayrıca istenen bu testler kaç gününüzü alıyor.rahim filmi adetin bitimine yapılırmış öyle olursa zaten biz yaptıramayız çünkü okul başlıyor.urfada çalışıyoruz.ya napcaz bilemiyorum kafam karışık başkent işi olmayacak gibi ama hayırlısı.öyle olursa zaten diyarbakır jinoferilde yaptırmayı düşünüyoruz.en azından oturduğumuz yere yakın gidip gelmesi kolay olur.işte böyle.kızlar siz dr gittiğinizde hemen işleriniz halloldumu ya bu başkenin çok istekleri var.siz kaç günde hallettiniz tahlilleri felan.rahim filmini ne zaman çektirdiniz.benim adetim daha yeni bitti yani ancak eylül adetimde tahlilleri yaptırıp ekim adetimde tüpe başlayacam gibi ooooooffffff ne karışık işler bunlar

cnm bende urfada yaşıyorum işimiz nedenıyle
bende antepte yaptıracagım tup bebeği
diyarbakırla görustunmu cnm?
fıyatını falan nasıl dr nasıl?

bu arada 2,5 yıllık evliyim.yazmayı unutmuşum.

tubaerkanım anladığım kadarıyla sonuç negaif olmuş.ben senden ümitliyim hala.sonuç kesinleştimi.herşeyde bir hayır var.bu olmazsa diğerine kesin olacak.hatta doğal yolla beklemediğin anda ile olma ihtimali yüksek.hayatından stresi atıp rahatlarsan olur bence.çok pkon hastası var doğal yolla olan

tubaerkanım anladığım kadarıyla sonuç negaif olmuş.ben senden ümitliyim hala.sonuç kesinleştimi.herşeyde bir hayır var.bu olmazsa diğerine kesin olacak.hatta doğal yolla beklemediğin anda ile olma ihtimali yüksek.hayatından stresi atıp rahatlarsan olur bence.çok pkon hastası var doğal yolla olan

şimdi benide stres bastı.yarın randevum var hasta hasta nasıl olucak bu iş bilmiyorum....((((((((17::78::78::78:

canım senin yerinde olsam stres yerine bol bol keyif yapardım, bebeğine ulaşmak için önemli bir adım atıyosun öyle değil mi?

selam canlar nevar ne yok.... ben sıkıntılardayım depresif oldum yineee... :):) sebep yok hiç bişi :):):):)

ben de çok sıkıldım canım , BEKLEMEKTEN nefret ediyorum, sanırım sen de beklemedesin ondan sıkılıyosun...

cnm bende urfada yaşıyorum işimiz nedenıyle
bende antepte yaptıracagım tup bebeği
diyarbakırla görustunmu cnm?
fıyatını falan nasıl dr nasıl?

ya ben vınnla bağlanıyorum çok yavaş klavyemin tuşlarıda bozuk ondan biraz zor oluyor yazmak ve gönd.a ne güzel yakından birini görmek iz siverekte çalışıyoruz ama canım diyarbakır daha yakın oluyor mesafe olarak.görüşmedik daha.gidine görüşeez.doktoru diyarbakırda bir numara diyorlar.geçen sene bir arkadaş orada tüp yaptırdı ekipten çok memnun kaldı sonuş negaif olmasına rağmen.dr alman hastanesinde çalışıyor ismi zeki akkum.inernetten bak istersen.ben bir kere muayene olmuştum kendisine.iyi birine benziyor.fiyatı da hiç bilmiyorum inanki.geçen ekim ayında 5 milyara malolmuşu arkadaışnki

antalya tüp bebek merk. tedaviye başlayanlar varmı ? ben eylül de başlıcam

slm canım tedavin hayırlı olsun ben de Eylül'de başlayacağım nasipse... Listemizden takip edebilirsin topiğimize yazanları...

canım , bulduğun her fırsatta tüm evraklarını hazırla derim, sen hızlı davran ki, uzadıkça uzamasın işler... ama bazen ne kadar didinsen de uzayacaksa uzuyo , ona da Hayırlısı deyip geçiyorus işte, avuntu dünyası

Selam kızlar.
Bugün tedaviye başlayacağım bir aksilik olmazsa. Çooookkk heyecanlıyım çokkk..... :18::18::18:

Hayırlı olsun tedavin canım, iğnelere başlıyorsun değil mi? Gelişmeleri bildir olur mu listemize ekleyelim. Aslında bugün benim de adetimin 3. günü ve tedaviye başlamayı bekliyordum ancak, doktorum yıllık izindeymiş ve başlarsak bile bayrama denk gelebileceğinden, Eylül'e kaldı tedavim.Malesef.

yedi tane yumurta topladılar 7 side gelişmemiş laborutuvarda geliştirebilirsek geliştiricez. beklediğimiz sonuccu alamadık dedi dr

teşekkür ederim canım öyle negatif sonuç ama evet vardır herşeyde bir hayır dediğin gibi bu olmazsa diğerine olur yada bende umuyorum doğal yolla olmasını inşallah hiç beklemediğim anda gelir.
canım bide soru sormuşun rahim filmini adet bitiminden 10 gün sonra yaptırmıştım ben.bu ay yaptıramasanda inşallah gerek kalmaz ama geri kalan tahliller uzun sürmüyo zaten bi ultrason sonra kan verirsin hormonlar falan okadar yani.ama senin gideceğin yerde farklı prosedürler varsa bilemiyorum.nerde yaptırman hayılıysa orda olsun canım olacaksa heryerde olur merak etme sen

slm canım bende sendenim bende negatif sonucu aldım geçen hafta bende test günümden 4 gün sonra adet oldum benim değerim 8.3 tü ama yükselmedi düştü.bidaha ki sefere diyorum artık

kızlaaaaaar ben soğan kürü yapacam karar verdim bugün adetimin 2.günü nezaman başlıcam peki bugün yapmaya başlıyımmı

slm canım bende sendenim bende negatif sonucu aldım geçen hafta bende test günümden 4 gün sonra adet oldum benim değerim 8.3 tü ama yükselmedi düştü.bidaha ki sefere diyorum artık

cnm benim hayırlısı olsun...ne yapalım herşey kısmet...istemeye devam..inşallahhh tedaviye başlamadan bebiş gelir...

soğan kürü demişsin , benim doktorum hiç bişi yapma demişti...bu ayda ilaçlar etkiliymiş....eğer sorun olmuyorsa bende denemek isterim...bide ben hala adet olmadım sadece biraz kahverengi leke var...kiste dönmesinden korkuyorum...bitkisel ne kullansamda tam adet olabilirim

ben ankarada genart ta aysun hnm da tüp yaptırmıştım...burda yaptıran var mı , pozitif sonuç alan var mı ,merkez hakkında ne düşünüyosun...

ben ankarada genart ta aysun hnm da tüp yaptırmıştım...burda yaptıran var mı , pozitif sonuç alan var mı ,merkez hakkında ne düşünüyosun...

ismini duymuştum canım.ama sen bir tüp bebek merkezleri başlıklı topiklere bir bak.orada mutlaka vardır

kızlaaaaaar ben soğan kürü yapacam karar verdim bugün adetimin 2.günü nezaman başlıcam peki bugün yapmaya başlıyımmı

tubiş internetten baktın mı nasıl yapıldığına.başka poiklerde yapan arkadaşlar vardı ama hiç dikkatimi çekmedi ne zaman yaptıkları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…