cnm bende urfada yaşıyorum işimiz nedenıylemerhaba kızlar uzun zamandır giremedim.maşallah topik gayet hareketli ve kalabalık olmuş.benim bilgileride ekleyin bari listeye yaşım 26.erkek infer.,ilk deneme olacak.
ya bizim işler iyice karıştı.doktordan randevuyu ayın 22sine aldık.ama seminere katılmadan tedaviye başlarmı bilemiyorum.ayrıca istenen bu testler kaç gününüzü alıyor.rahim filmi adetin bitimine yapılırmış öyle olursa zaten biz yaptıramayız çünkü okul başlıyor.urfada çalışıyoruz.ya napcaz bilemiyorum kafam karışık başkent işi olmayacak gibi ama hayırlısı.öyle olursa zaten diyarbakır jinoferilde yaptırmayı düşünüyoruz.en azından oturduğumuz yere yakın gidip gelmesi kolay olur.işte böyle.kızlar siz dr gittiğinizde hemen işleriniz halloldumu ya bu başkenin çok istekleri var.siz kaç günde hallettiniz tahlilleri felan.rahim filmini ne zaman çektirdiniz.benim adetim daha yeni bitti yani ancak eylül adetimde tahlilleri yaptırıp ekim adetimde tüpe başlayacam gibi ooooooffffff ne karışık işler bunlar
şimdi benide stres bastı.yarın randevum var hasta hasta nasıl olucak bu iş bilmiyorum....(((((((( 17: :78::78::78:
selam canlar nevar ne yok.... ben sıkıntılardayım depresif oldum yineee...:):) sebep yok hiç bişi :):):):)
cnm bende urfada yaşıyorum işimiz nedenıyle
bende antepte yaptıracagım tup bebeği
diyarbakırla görustunmu cnm?
fıyatını falan nasıl dr nasıl?
merhaba kızlar uzun zamandır giremedim.maşallah topik gayet hareketli ve kalabalık olmuş.benim bilgileride ekleyin bari listeye yaşım 26.erkek infer.,ilk deneme olacak.
ya bizim işler iyice karıştı.doktordan randevuyu ayın 22sine aldık.ama seminere katılmadan tedaviye başlarmı bilemiyorum.ayrıca istenen bu testler kaç gününüzü alıyor.rahim filmi adetin bitimine yapılırmış öyle olursa zaten biz yaptıramayız çünkü okul başlıyor.urfada çalışıyoruz.ya napcaz bilemiyorum kafam karışık başkent işi olmayacak gibi ama hayırlısı.öyle olursa zaten diyarbakır jinoferilde yaptırmayı düşünüyoruz.en azından oturduğumuz yere yakın gidip gelmesi kolay olur.işte böyle.kızlar siz dr gittiğinizde hemen işleriniz halloldumu ya bu başkenin çok istekleri var.siz kaç günde hallettiniz tahlilleri felan.rahim filmini ne zaman çektirdiniz.benim adetim daha yeni bitti yani ancak eylül adetimde tahlilleri yaptırıp ekim adetimde tüpe başlayacam gibi ooooooffffff ne karışık işler bunlar
Selam kızlar.
Bugün tedaviye başlayacağım bir aksilik olmazsa. Çooookkk heyecanlıyım çokkk..... :18::18::18:
bu arada 2,5 yıllık evliyim.yazmayı unutmuşum.
tubaerkanım anladığım kadarıyla sonuç negaif olmuş.ben senden ümitliyim hala.sonuç kesinleştimi.herşeyde bir hayır var.bu olmazsa diğerine kesin olacak.hatta doğal yolla beklemediğin anda ile olma ihtimali yüksek.hayatından stresi atıp rahatlarsan olur bence.çok pkon hastası var doğal yolla olan
arkadaşlar merhaba, ben de tüp bebek tedavisi oldum ve sonuç negatif...Allah büyüktür sabrın sonu selamettir bebeğinde zamanı var heralde...ama inşallah e kısa sürede kavuşmak en büyük dileğim..
test günümün üstünden 5 gün geçti am hala adet olamadım ...sizinde bu kadar uzun sürmüşmüydü...test sonucum 1.2 çıkmıştı acaba yükselirmi ki...acaba diyorum ondan mı adet olmadım...
birde arkadaşlar bizde sorun benim yumurta rezervimiz az ve kalitesiz olmasıymış....kalitesiz yumurta için ne yapılabilir...doktorlarınız ne tavsiye etti..
slm canım bende sendenim bende negatif sonucu aldım geçen hafta bende test günümden 4 gün sonra adet oldum benim değerim 8.3 tü ama yükselmedi düştü.bidaha ki sefere diyorum artık
ben ankarada genart ta aysun hnm da tüp yaptırmıştım...burda yaptıran var mı , pozitif sonuç alan var mı ,merkez hakkında ne düşünüyosun...
şimdiden hayırlı olsun canım kendini sıkmadan stressiz vakit geçrmeye çalış.merhaba kızlar bugun benım transferın 3 gunu heyecanla beklıyorum bakalım hayırlısı sız neler yapıyosunuz
kızlaaaaaar ben soğan kürü yapacam karar verdim bugün adetimin 2.günü nezaman başlıcam peki bugün yapmaya başlıyımmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?