2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

kurden ve mine transferleriniz hayırlı olsun kızlar kaçıncı denemeniz nereye yaptırdınız hakkınızda hayırlısı olsun :97:

canım pozitif olmaya çalış umutsuzluğa kapılma...rabbim emeklerini boşa çıkarmaz inşallah...
İnşallah canım hiçbirimizin emekleri boşa çıkmasın,sağlıkla,hayırla alalım evlatlarımızı kucaklarımıza,tek duam bu.

Allah razı olsun maybebabyciğim ne güzel demişsin.Düşünmemeye çalışıyorum ama çok mümkün olmuyor,kitap okuyorum,internette dolaşıyorum,dua ediyorum,akşamları iğnemi yaptırmaya giderken yürüyorum yavaş yavaş böyle vakit geçirmeye çalışıyorum ama test günü yaklaştıkça stres olmaya başladım.Allah hepimizin yüzünü güldürsün tez vakitte canım inşallah sevindirdiği kullarından eylesin hepimizi.
Alkan59 bence bu densiz doktorları hiç kaale almamak lazım,fsh değerin güzel,eşinin spermlerindede sorun yoksa niye olmasın ki tüp bebek,en iyisini yapıyorsun arkadaşım,tez vakitte evladına kavuşursun inşallah.

benı de lısteye ekleyın kızlar bıde elıfce senın test gunun erken degılmı benım 25 de hcg onucum ve ıkıkmızın 4 gunu senınkı neden erken test sonucun

hayırlı uğurlu olsun canımm korkma neden korkuyosun bebeklerin artık benimle diye düşünn inşallah tutnurlar.psikolojini de bozma ya sanki kötü bişey var ortada.ben transferden sonra çok hastalanmıştım yataktan kalkamadım maşallah sen iyisin sadece biraz ağrın var heralde oda geçer merak etme.

canım bende ilaçların etkili olmasından korkuyorum zaten yumurtalarım büyür gelişir kist olursa diye korkuyorum nettende araştırdım engeç adet bitiminden 7 gün içinde başlanmalı diye okudum biyerde.bide 15 günden fazla yapılmamalıymış.
benimde ilk gün kahverengi lekeler geldi hatta siyah diyim ben ona ama bugün 3.günümdeyim ben böyle bişey görmedim ped yarım saat ancak dayanıyo ağrımda var ama aşırı çok değil.gecikirse aedetin merak etme ilaçların çok etkisi var

Hiç öyle şeyler düşünme canım. Bende 2 yıldır - çok şükür maddi hiç bir sorun olmamasına rağmen - başlayamadım bile. Ama çook umutluyum. Hatta dün eşimle çocuğunun annesi ile nasıl böyle konuşuyorsun diye şakalaşmaya bile başladım

kızlar tüp bebek için hastaneden rapor çıkarmak ne kadar sürüyor!

canım baya uzun suruyor cok ugrastırıyorlar asılamaları yoksa tup bebek raporo vermıyolar dırek vermelerı ıcın esının sperm degerlerının 5 mılyonun altında olması gerekıyor oyle olsa bıle en az 4 5 ay suruyor cıkarcaksan allah yardımcın olsun

canım doktorlar bır yolunu bulup yapıyorlar yapan var yanı

ıstersen transferdede anestezı yapıyorlar bende ayın sonunda baslıyorum gene tedavıye gorustugumde doktorum oluyor dedı sen doktoruna sor ucretını verınce hepsını yapıyorlar

hayırlısı olsun de gec canım bende senın gıbı gecen ay baslıcaktım aksılık cıkıyo bızde bu ay sonuna erteledık senı cooook ıyı anlıyorum zor dostum zor allah yardımcımız olsun

merhaba alkan59!

yazdıklarını okudum.gözlerime inanamadım.bu insanlar nasıl doktorluk yapıyor.böle bişey yapmak bence çok yanlış.fakat yumurtayı veren ki veriyorsa zannetmiyorum gönüllü verdiğini izinsiz yapıyorlardır eminim.ne demek sadece erkeğin spermi etkili.ee çocuk annesindende bidünya gen alıyor babasındada.kimi insan annesine benzer kimisi babasına benzer fizik olarakta huy olarak böle bir saçmalık olamaz...o doktorun gözünü para bürümüş resmen...iyi bir karar vermişsin gitmemekle tüp bebek için bile...bi de o denilen tüp bebek merkezi çok çok ii bir yer güya...inanamıyorum ya...

ama şunu da belirteyim.bu işi yapan karıkoca razı ise veren diğer yumurta sahibi hanım razı ise ona denecek bişey yok...genede benim aklım ermiyor hayret verici...

daha önce eşimle konuştuk böle bir konuyu ya dedik senin spermin yada benim yumurtam başkalarınkiyle karışırsa yada işte böle anlattığınız gibi bi olay yaşanırsa.yok dedik sonra kim böle bir riske girer.ay içime bir kurt düştü şimdi....

kızzlaarrr hurma yiyin, belki siz biliyorsunuzdur ama ben bugün öğrendim. hamilelere çok faydalıymış. içeriğinde bir sürü vitamin var folikasit te dahil buna. hem meryem suresinde bile geçiyor. hurmanın hamilelikte faydaları diye yazıp ayrıntılı bir şekilde bilgi alabilirsiniz.

inşallah canım, şimdiye kadar hep koşturduk, beklemek gerçekten çok zormuş... iyi sonucu görmeden içim rahat etmicek...umarım bir aksilik olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…