2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

Mcloud cnm,peki en son yapılan e2 değerin kaçtı hatırlıyor musun,pcolularda hafif ohss olabiliyormuş.

Allah yardımcın olsun , gönlünü ferah tut ve güzel haberlerini bize ilet olur mu?
Güzel haberlerimizi vermek hepimize nasip olsun inşallah,hepimizin ihtiyacı var iyi şeyler duymaya,bir umudun peşine takıldık,gidiyoruz,yolun sonu aydınlık olsun inşallah....

hayırlı olsun çok sevindim canım senin adına... bebiş yada bebişler geliyor inşallah canım...

Hayırlı olsun mcloud,inşallah tutunur ikiside annelerine.Keşke bana da iki tane koyabilseler.1 tane koyuyor olmaları beni umutsuzlandırıyor.

bende seninle aynı durumdayım lareine banada 1 tane kondu. ama umudumuzu kaybetmiyelim canım olurmu.bu olmazsa 2. de olcak inşallah

bu arada beta hcg sonuç sıralaması böyle dimi önümüzdeki hafta:

21 Ağustos pazar: elifce

24 Ağustos çarşamba: kuden80

25 Ağustos perşembe: mine1987

26 Ağustos cuma: daisy3434

28 Ağustos pazar: Kıvılcımv

29 Ağustos pazartesi: jakobi

dualarımız seninle canım Allah yardımcın olsun.

evettttt sen böyle yaptıkca banada heycan basıyor nedense :)) ALLAHIM hepimizin sırayla pozitif sonuçlarla karşılaştırır inşallah..

evettttt sen böyle yaptıkca banada heycan basıyor nedense :)) ALLAHIM hepimizin sırayla pozitif sonuçlarla karşılaştırır inşallah..

ah canım sorma.... nasıl heyecan hemde... inşallah tatlım 1 hafta sonra sevinç çığlıklarımız olur, mutluluktan ne yazacağımızı şaşırırız... inan hepimize tüm kalbimle dua ediyorum...

embriyonun rahime tutunmadan önceki geldiği en son aşama olduğundan, transferle tutunma arasındaki zamanı kısaltıyor. ayrıca en önemliside benim 3 embriyom var ve bunların arasında en kalitelisinin seçilebilmesini istediğim için blast embriyo düşünüyorum. gerçi rabbim ol dedikten sonra 3 ün 5 in önemi yok biliyorum ama yinede benim içim böyle daha rahat edecek.

anladım canım, inşallah en sağlıklısı, en hayırlısı , en blastını transfer ederler ve tutar...

merhaba, ben de şu aralar tüp bebek tedavisi oluyorum. henüz iğnelere devam etmekteyim. bizim problemimiz morfoloji. herkese bol şans. allah yardımcımız olsun.

olabilir belki şansı daha fazla artırıyordur.güzel bir açıklama yapmıştı doktorcum ama unuttum öle bişeyler demişti.

vallahi bir gün girme hoopp 10 sayfa ilerlemiş hatta daha fazla.tut tutabilrsen ucunu...

valla hormon fazlası vücuda sıkıntı yapıyor bide çatlamasın diye baskılanıyor başka ilaçla.yani ben baya hissediyorum sıkıntıyı.mesela başım ağrıyor.kasıklarım batıyor ağrı oluyor.bugünde belim ağrımaya başladı.ne bilim canım hiçbirşey yapmak istemiyor.bende böle ama başkalarında nasıldır bilmiyorum.bide yumoşlar her geçen gün daha daha büyüyor.kasıktaki ağrılar dahada artıyor.bugün altta bakınca canım yandı.doktorda bana sen hep böle asık suratlımısın diyor yaa...yoo dedim ama süreklide gülmem...yani içimden dedim seninde bi tarafına bişey sokup baksalar sen naparsın acaba ala ala öle demem lazımdıda terbiyem müsade etmedi...

aminnn...valla güzel sonuç alırsan sabolicimin dediği gibi bayram şekeri olur annesine inşallahh...

geçmiş olsun...maşallahhh...en kısa zamanda toparlarsın inşallahh zordur allah yardımcın olsun...

allah yardımcın olsun...1.kalite yumoşların olsun inşallahh...

merhaba, ben de şu aralar tüp bebek tedavisi oluyorum. henüz iğnelere devam etmekteyim. bizim problemimiz morfoloji. herkese bol şans. allah yardımcımız olsun.

hayırlı olsun tedavi sürecin...sanada bol şanslar allah hepimizin yardımcısı olsun...

Ben geldimm
nasılsıız kızlar..sayfalar nekadar ilerlemiş öylee.. hbyiron canım daha yumurtalar toplanmadan drun nasıl 5.gün embriyosu olacağına karar verdiki? biraz karışık bi cümle oldu ama şöyle anlatayım yumurtalar toplandıktan sonra ve embriyolar döllendikten sonra embriyolg karar veriyor 5.güne gidilsin mi yoksa 3.gün mü olsun yada 2.gün mü diye..Hayırlısı olsun hangi gün hayırlısıysa o gün konulsun ve bebiş olsun inşallahhhhhh

kızlar listenize benide ekleyin bende hamile kızlar gurubuna eklenmek istiyorum beniimde kuden80 le aynı 24 ağustos kısmetse inşallah hepime çifte bayram olacak :81::81:

Son düzenleme:

Hbyiron cum gelmişsin ama yetişemedim canım, misafiri vardı annemlerin, anca gittiler, vakit ne zaman geceyarısını geçmiş anlamadım.

Canım Allah yardımcın olsun, bu kadar sıkıntı yaratabilceğini bilmiyordum, inş vücudun bir an evvel alışır iğnelre de rahatlarsın.

Sabolicim nerelerdesin yauww, donmuş bebeeeen transfer yapıldı mı yoksa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…