Güzel haberlerimizi vermek hepimize nasip olsun inşallah,hepimizin ihtiyacı var iyi şeyler duymaya,bir umudun peşine takıldık,gidiyoruz,yolun sonu aydınlık olsun inşallah....Allah yardımcın olsun , gönlünü ferah tut ve güzel haberlerini bize ilet olur mu?
Selam kızlar benimde bugün transferim yapıldı 2 adet emrio transfer edildi 9 tane 1. kalita vardı kalanlarıda buzluğa attırdık bakalım Allahtan hayırlısı DR %70 şanş verdi inşallah bakalım nasıl haberler alacağız Allah buyuk
Hayırlı olsun mcloud,inşallah tutunur ikiside annelerine.Keşke bana da iki tane koyabilseler.1 tane koyuyor olmaları beni umutsuzlandırıyor.
Selam herkese şekerler,transferi yapılan herkesten hayırlı ve güzel haberler alalım inşallah.Mcloud cnm,kaç yumurta toplandı ki bu kadar sıkıntı yarattı merak ettim,inş bebeciğin sıkı sıkı tutunsun da acıların hepsini unut.Kızlar benimde pazartesi OPU var,çok korkuyorum.İnşallah hayılrısıyla iyi geçer,dua edin ne olur
bu arada beta hcg sonuç sıralaması böyle dimi önümüzdeki hafta:
21 Ağustos pazar: elifce
24 Ağustos çarşamba: kuden80
25 Ağustos perşembe: mine1987
26 Ağustos cuma: daisy3434
28 Ağustos pazar: Kıvılcımv
29 Ağustos pazartesi: jakobi
evettttt sen böyle yaptıkca banada heycan basıyor nedense :)) ALLAHIM hepimizin sırayla pozitif sonuçlarla karşılaştırır inşallah..
ah canım sorma.... nasıl heyecan hemde... inşallah tatlım 1 hafta sonra sevinç çığlıklarımız olur, mutluluktan ne yazacağımızı şaşırırız... inan hepimize tüm kalbimle dua ediyorum...
canım , ben daha tedaviye başlayamadığımdan , sordukların hakkında en ufak bir fikir oluşmadı henüz. Fakat embriologlar hangi gün embriosu olması gerektiğine karar vermelidir diye düşünüyorum, sen niçin 5. gün embriosunda ısrarlısın?
canım transferin olmuş, hayırlı olsun, Rabbim sımsıkı tutan minik eller bağışlasın sana , sakın umutsuzluğa kapılma, çok umutlu da olma... herşeyin ortası karar derler ya, çok umutlanmak bile sorun olabilir bizim gibiler için... BHCG ne zaman?
Selam canım, nasılsın. Bak bu sefer karşılaştık... Maşallah yumoşların emin adımlarla ilerliyo gözüküolar, Rabbim daim etsin canım. Bu arada "OPU" ne demekkk?
embriyonun rahime tutunmadan önceki geldiği en son aşama olduğundan, transferle tutunma arasındaki zamanı kısaltıyor. ayrıca en önemliside benim 3 embriyom var ve bunların arasında en kalitelisinin seçilebilmesini istediğim için blast embriyo düşünüyorum. gerçi rabbim ol dedikten sonra 3 ün 5 in önemi yok biliyorum ama yinede benim içim böyle daha rahat edecek.
merhaba, ben de şu aralar tüp bebek tedavisi oluyorum. henüz iğnelere devam etmekteyim. bizim problemimiz morfoloji. herkese bol şans. allah yardımcımız olsun.
merhaba, ben de şu aralar tüp bebek tedavisi oluyorum. henüz iğnelere devam etmekteyim. bizim problemimiz morfoloji. herkese bol şans. allah yardımcımız olsun.
canım hep öyleyiz sanırım bende çok dikkat edemiyorum. Allah hepimizi bebeklerimizle birlikte korusun inşallah.
Canım çok mu etkili bu iğneler, mesela ne gibi yan etkileri var?
ben bu sefer kendi annemlerdeyim , pazartesi dönücem evime. burda da girebiliorum nete ama evimdeki gibi rahat olmuo, geri kalıorum topiğimizin gelişmelerinden.
5. gün embriosunun düşük riski daha az oluo heralde , ondan tercih edilio olabilir mi?
amaaannn 3-5 farketmez , sağlıkla gelsinler de
iyi dile3kleriniz için çok teşekkürler inşallah hepimizin gönlünün muradı en kısa zamanda olur. test günün 1 eylül bayram günü :)) ya çok güzel bi bayram olacak yada zehir olacak bayram Hayırlısı artık kısmetimizde ne varsa.
Transferde sıkıntı yoktu ama benim yumurtalar çok çoşkulu çıktı çok fazla gelişti yumurtalar toplandığından beri yatıyorum nasıl bir kasık ağrısı anlatamam nefes alamıyorum yürüyemiyorum yumurtalar toplanmasına rağmen hala gelişme devam ediyor şimdi ilaç verdiler ama bakalım pek geçecek gibi değil çok ağrım var yatıyorum Doktorum daha bir hafta sürer dedi hele hamile kalırsan 15 - 20 bile devam edebilir dedi Allahım çektiğimiz çileleri boşa çıkarmasın inşallah
Selam herkese şekerler,transferi yapılan herkesten hayırlı ve güzel haberler alalım inşallah.Mcloud cnm,kaç yumurta toplandı ki bu kadar sıkıntı yarattı merak ettim,inş bebeciğin sıkı sıkı tutunsun da acıların hepsini unut.Kızlar benimde pazartesi OPU var,çok korkuyorum.İnşallah hayılrısıyla iyi geçer,dua edin ne olur
bu arada beta hcg sonuç sıralaması böyle dimi önümüzdeki hafta:
21 Ağustos pazar: elifce
24 Ağustos çarşamba: kuden80
25 Ağustos perşembe: mine1987
26 Ağustos cuma: daisy3434
28 Ağustos pazar: Kıvılcımv
29 Ağustos pazartesi: jakobi
olabilir belki şansı daha fazla artırıyordur.güzel bir açıklama yapmıştı doktorcum ama unuttum öle bişeyler demişti.
vallahi bir gün girme hoopp 10 sayfa ilerlemiş hatta daha fazla.tut tutabilrsen ucunu...
valla hormon fazlası vücuda sıkıntı yapıyor bide çatlamasın diye baskılanıyor başka ilaçla.yani ben baya hissediyorum sıkıntıyı.mesela başım ağrıyor.kasıklarım batıyor ağrı oluyor.bugünde belim ağrımaya başladı.ne bilim canım hiçbirşey yapmak istemiyor.bende böle ama başkalarında nasıldır bilmiyorum.bide yumoşlar her geçen gün daha daha büyüyor.kasıktaki ağrılar dahada artıyor.bugün altta bakınca canım yandı.doktorda bana sen hep böle asık suratlımısın diyor yaa...yoo dedim ama süreklide gülmem...yani içimden dedim seninde bi tarafına bişey sokup baksalar sen naparsın acaba ala ala öle demem lazımdıda terbiyem müsade etmedi...
Ben geldimm
nasılsıız kızlar..sayfalar nekadar ilerlemiş öylee.. hbyiron canım daha yumurtalar toplanmadan drun nasıl 5.gün embriyosu olacağına karar verdiki? biraz karışık bi cümle oldu ama şöyle anlatayım yumurtalar toplandıktan sonra ve embriyolar döllendikten sonra embriyolg karar veriyor 5.güne gidilsin mi yoksa 3.gün mü olsun yada 2.gün mü diye..Hayırlısı olsun hangi gün hayırlısıysa o gün konulsun ve bebiş olsun inşallahhhhhh
Yok bebeem hala donuyolarr yavrularım:)) eylül ortasına denk geliyor nasipse..Sabolicim nerelerdesin yauww, donmuş bebeeeen transfer yapıldı mı yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?