2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

canım benim ne güzel toparlanmışsın. çok sevindim. bi umudumuz bi hayalımız olmasa buralara gelemezdik. onlarla yaşıyoruz... herkezin duaları hekezin hayalı gerçek olur inşallah

hadi hayırlısı bakalaım umudunu kaybetme bebişin seninle sıkı sıkı tutundular sana inşallah canım... umarım seninle yüzümüz gülecek. nushu için çok üzüldük...

inşallah canım inşallah bize tutunmuşlardır. sen nasılsın bu arada?

bu arada beta hcg sonuç sıralaması böyle dimi önümüzdeki hafta:

21 Ağustos pazar: elifce

25 Ağustos perşembe: mine1987

26 Ağustos cuma: daisy3434

28 Ağustos pazar: Kıvılcımv

29 Ağustos pazartesi: jakobi

Allahım sen yüzümüzü güldür, umutlarımızı boşa çıkarma, hakkımızda hayırlısı neyse onu ver...

aminnnnnnnnnn.......

merhaba arkadaşlar aranızda yeni sayılırım 6 yıllık evlıyım bir tane başarısız aşılamam oldu aralık 2010 .daha sonra uzun bir muddet hastaneye gitmemeye karar vermiştim ama temmuz ayında eşimin isteği üzerine tüpbebek tedavisine başladık bende pko sendromu vardı 2 yıl oncesıne kadar regl olamıyordum ama ıkıyıldır duzenlı oluyorum temmuz ayında tekrar bu işlere kalkıştım herşey çok güzel gelişti agustos 7de yumurta toplama işlemim yapıldı toplanda 15 yumurta toplandı bunlardan 10 tanesi döllendi fakat 6 tanesi 5 gun transferı için ayrıldı agustos 12 de tek embrıyo 5 gun transferı yapıldı ve dıger 5 embrıyo donduruldu bugun transferımın 8 gunu ılk tupbebek denemem oldugu ıcın endişelerim var transferın 3 gununden berı arada cok sık olmasada adet sancısına benzer sancılar yasıyorum ve bel agrım oluyor transferımın 4 gunu asırı akıntı problemı yasadım ve transferden buyana hiç üşümeyen ayaklarım üşüyor.. benım gıbı bu durumları yaşayan oldumu aranızda bıraz uzun oldu ama kusura bakmayın merak işte:18::18:

merhaba hoş geldin aramıza. tedavin hayırlı olsun canm. umarım bebişin sana sıkı sıkı tutunur. ağrılara gelince evet bende de var çogunlukla herkezde olan şeyler benimde ilk tüp bebek denemem ama böyle beriltilerin olduğu söyleniyor. artık hayırlısı.umarım güzel pozitif sonuç alırsın.

hoşbulduk inşallah bu yola çıkan kimsenin eli boş dönmez zaman gectıkce stres artıyor bide bu lekenmem oldu falan yazılarını gorunce bende nıye olmadı dıye endişelenıyorum

bişey olmaz canım benim önemli olan cilt altı olması....

canım hayırlı olsun yumişlerin inş. sıkı sıkı tutunurlar sana

inşallah tutunma kanamsıdır oooo....

sen sakin ol gücünü kuvvetini topla gel emiii.....

inşallah yaradan mevlam güler üzümüze....

hiçççç bişey olmaz canım sen gönlünü ferah tutu hayırlara yor......

hoşbulduk inşallah bu yola çıkan kimsenin eli boş dönmez zaman gectıkce stres artıyor bide bu lekenmem oldu falan yazılarını gorunce bende nıye olmadı dıye endişelenıyorum

kızlarrrrrr beni bu gün aradı embriyolog 9 tane yumurtadan 8 i döllelnmiş...p.tesi arıcaklarmışşşş tekrar artık hayırlsı.....

Selam kızlar. Bu sabah kontrole gittim. Doktor yumurtalıklar ilaçlara iyi cevap vermiş. Muhtemelen haftaya Cuma günü yumurtaları toplarız dedi. Korkuyorum, heyecanlıyım ....

hadi hayırlısı canım, güzel haberler bekliyoruz.

Selam kızlar. Bu sabah kontrole gittim. Doktor yumurtalıklar ilaçlara iyi cevap vermiş. Muhtemelen haftaya Cuma günü yumurtaları toplarız dedi. Korkuyorum, heyecanlıyım ....

çok sevindim canım, korkacak bişey kalmadı çok şükür, bundan sonrası kolay artık. en zoru sonucu beklemek:)))

ayy inşallah allahım önce sırayla sizin sonrada bizim yüzümüzü güldürür inşallah.

test gününü bekleyen arkadaşlar.

hamile olduğunuza dair en büyük belirtilerden biri; vucudunuz hcg hormonu salgılamaya başladığı andan itibaren idrarınızın rengi baya bi sararıyor özellikle sabah ki idrarınız sapsarı ve kokulu oluyor. en azından benim 2 dış gebeliğimde ve normal yolla hamile kalan bütün arkadaşarımda öyle olmuştu.

hani siz kendinizde sürekli belirti arıyorsunuz yaa bende bildiğim en büyük belirti o olduğu için sizinle paylaşmak istedim.

maybebaby

bu 3. ve 5. gün embriyosu hakkında sen ne düşünüyorsun. gerçi egede genelde 3. gün embriyosu transferi yapıyorlar ama.

sormamın nedeni ben bu sefer 5. gün embriyosu istediğimi söyledim onlarda embrilogla görüşüp kabul ettiler. 3 adet dondurulmuşum var ve üçüde 3. gün embriyosu olarak dondurulmuştu, eğer çözüldükten sonra dayanırlarsa blast transferi olacak ama ben doğrumu yapıyorum emin değilim.

Selam kızlar benimde bugün transferim yapıldı 2 adet emrio transfer edildi 9 tane 1. kalita vardı kalanlarıda buzluğa attırdık bakalım Allahtan hayırlısı DR %70 şanş verdi inşallah bakalım nasıl haberler alacağız Allah buyuk

canım senin hangi merkezdi merak ettim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…