Kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim ilginiz için,bu gün daha iyiyim,ağlama krizlerimin arası baya bi azaldı,zamanla daha da iyi olacağım mutlaka.
Aslında hazır olmalıydım böyle bir sonuca belki çok kaliteli değildi embriyonun biri zaten pgt yapılamamıştı ama insan ne olursa olsun umutlanıyor,hevesleniyor,hayal kurmaya başlıyor işte.Ki bence olması gerekeni de bu çünkü kendini harab etmenin kimseye bir faydası yok.
Rica ediyorum benim yaşadıklarımla kendinizi üzmeyin şu aşamada bu sizin için hiç doğru olmaz.Benim durumum çoğunuzdan farklı,bir çoğunuz benimle kıyaslandığında çok daha şanslısınız,inşallah sırayla müjdeler alacağız sizlerden, hepbirlikte sevineceğiz.
Hepinizi öpüyorum,sevgiler.
canım benim kendini biraz da olsa toplamana çok sevindim. senin sonuçtan sonra ben çok umutsuzluğa düştüm. burda herkesten pozitif sonuç alacağız hep sevineceğiz diye düşünüyordum. biliyorsun benim yaşım 37 ve ilk deneme. ilk günler kesin tutmuştur diye düşünürken şimdi karamsarlaştım nedense. ve 2 gündür gece çok tuvalete kalktım neredeyse her yarım saatte bir. alakası varmı bilmiyorum. ama yine de dua ediyorum bende duruyorlardır inşallah diye.
inşallah ilk zamanlar düşündüğüm gibi yine herkesten pozitif sonuçlar gelir ve senden de canım. olana kadar uğraşacağız ve inşallah olacak. bende çok öpüyorum seni.
canım benim ne güzel toparlanmışsın. çok sevindim. bi umudumuz bi hayalımız olmasa buralara gelemezdik. onlarla yaşıyoruz... herkezin duaları hekezin hayalı gerçek olur inşallah
hadi hayırlısı bakalaım umudunu kaybetme bebişin seninle sıkı sıkı tutundular sana inşallah canım... umarım seninle yüzümüz gülecek. nushu için çok üzüldük...
kızlar benım de bugun 7 gunum aynı belırtıler bende var am kasıgımdan cok belım agrıyo ya cok dıkkatsızım bu arada bırazda sakar
inşallah canım inşallah bize tutunmuşlardır. sen nasılsın bu arada?
bu arada beta hcg sonuç sıralaması böyle dimi önümüzdeki hafta:
21 ağustos pazar: Elifce
25 ağustos perşembe: Mine1987
26 ağustos cuma: Daisy3434
28 ağustos pazar: Kıvılcımv
29 ağustos pazartesi: Jakobi
Allahım sen yüzümüzü güldür, umutlarımızı boşa çıkarma, hakkımızda hayırlısı neyse onu ver...
bende iyiyim ama bu gün biraz belim ağrıyor regli belirtisi gibi canım sıkılıyor böyle olunca.
merhaba arkadaşlar aranızda yeni sayılırım 6 yıllık evlıyım bir tane başarısız aşılamam oldu aralık 2010 .daha sonra uzun bir muddet hastaneye gitmemeye karar vermiştim ama temmuz ayında eşimin isteği üzerine tüpbebek tedavisine başladık bende pko sendromu vardı 2 yıl oncesıne kadar regl olamıyordum ama ıkıyıldır duzenlı oluyorum temmuz ayında tekrar bu işlere kalkıştım herşey çok güzel gelişti agustos 7de yumurta toplama işlemim yapıldı toplanda 15 yumurta toplandı bunlardan 10 tanesi döllendi fakat 6 tanesi 5 gun transferı için ayrıldı agustos 12 de tek embrıyo 5 gun transferı yapıldı ve dıger 5 embrıyo donduruldu bugun transferımın 8 gunu ılk tupbebek denemem oldugu ıcın endişelerim var transferın 3 gununden berı arada cok sık olmasada adet sancısına benzer sancılar yasıyorum ve bel agrım oluyor transferımın 4 gunu asırı akıntı problemı yasadım ve transferden buyana hiç üşümeyen ayaklarım üşüyor.. benım gıbı bu durumları yaşayan oldumu aranızda bıraz uzun oldu ama kusura bakmayın merak işte:18::18:
merhaba hoş geldin aramıza. tedavin hayırlı olsun canm. umarım bebişin sana sıkı sıkı tutunur. ağrılara gelince evet bende de var çogunlukla herkezde olan şeyler benimde ilk tüp bebek denemem ama böyle beriltilerin olduğu söyleniyor. artık hayırlısı.umarım güzel pozitif sonuç alırsın.
kızlar ne sorucam ya kafama takıldı 2 gündür.
bana doktor lucrinin içindeki iğneler bitince insülin iğnesi alıp devam et dedi.
bende geçen gün aldım.iki gündür onunla yapıyorum.ama iğnenin ucu lucrindeki iğnelerin ucundan biraz kısa bişiy farkeder mi:97::97::97::97:?????
canım hayırlı olsun yumişlerin inş. sıkı sıkı tutunurlar sana
bisey sorucamm tgranfer edilen gün 1 ci gün olarakmı sayacağızzz.yoksa ertesi günümüüüü.benim geçen hafta cuma günü yanı 12 sınde transfer oldumm....yanı bugunn 8 miiiçok az kahverengi bi leke vardıı 1 damala kadar moralimm cok bozukkk acaba yarınn kan versem cıkarmııı ((((( 5:
Kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim ilginiz için,bu gün daha iyiyim,ağlama krizlerimin arası baya bi azaldı,zamanla daha da iyi olacağım mutlaka.
Aslında hazır olmalıydım böyle bir sonuca belki çok kaliteli değildi embriyonun biri zaten pgt yapılamamıştı ama insan ne olursa olsun umutlanıyor,hevesleniyor,hayal kurmaya başlıyor işte.Ki bence olması gerekeni de bu çünkü kendini harab etmenin kimseye bir faydası yok.
Rica ediyorum benim yaşadıklarımla kendinizi üzmeyin şu aşamada bu sizin için hiç doğru olmaz.Benim durumum çoğunuzdan farklı,bir çoğunuz benimle kıyaslandığında çok daha şanslısınız,inşallah sırayla müjdeler alacağız sizlerden, hepbirlikte sevineceğiz.
Hepinizi öpüyorum,sevgiler.
21 Ağustos pazar: elifce
25 Ağustos perşembe: mine1987
26 Ağustos cuma: daisy3434
28 Ağustos pazar: Kıvılcımv
29 Ağustos pazartesi: jakobi
Allahım sen yüzümüzü güldür, umutlarımızı boşa çıkarma, hakkımızda hayırlısı neyse onu ver...
merhaba arkadaşlar aranızda yeni sayılırım 6 yıllık evlıyım bir tane başarısız aşılamam oldu aralık 2010 .daha sonra uzun bir muddet hastaneye gitmemeye karar vermiştim ama temmuz ayında eşimin isteği üzerine tüpbebek tedavisine başladık bende pko sendromu vardı 2 yıl oncesıne kadar regl olamıyordum ama ıkıyıldır duzenlı oluyorum temmuz ayında tekrar bu işlere kalkıştım herşey çok güzel gelişti agustos 7de yumurta toplama işlemim yapıldı toplanda 15 yumurta toplandı bunlardan 10 tanesi döllendi fakat 6 tanesi 5 gun transferı için ayrıldı agustos 12 de tek embrıyo 5 gun transferı yapıldı ve dıger 5 embrıyo donduruldu bugun transferımın 8 gunu ılk tupbebek denemem oldugu ıcın endişelerim var transferın 3 gununden berı arada cok sık olmasada adet sancısına benzer sancılar yasıyorum ve bel agrım oluyor transferımın 4 gunu asırı akıntı problemı yasadım ve transferden buyana hiç üşümeyen ayaklarım üşüyor.. benım gıbı bu durumları yaşayan oldumu aranızda bıraz uzun oldu ama kusura bakmayın merak işte:18::18:
hoşbulduk inşallah bu yola çıkan kimsenin eli boş dönmez zaman gectıkce stres artıyor bide bu lekenmem oldu falan yazılarını gorunce bende nıye olmadı dıye endişelenıyorum
bişey olmaz canım benim önemli olan cilt altı olması....
inşallah tutunma kanamsıdır oooo....
sen sakin ol gücünü kuvvetini topla gel emiii.....
inşallah yaradan mevlam güler üzümüze....
hiçççç bişey olmaz canım sen gönlünü ferah tutu hayırlara yor......
kızlarrrrrr beni bu gün aradı embriyolog 9 tane yumurtadan 8 i döllelnmiş...p.tesi arıcaklarmışşşş tekrar artık hayırlsı.....
Selam kızlar. Bu sabah kontrole gittim. Doktor yumurtalıklar ilaçlara iyi cevap vermiş. Muhtemelen haftaya Cuma günü yumurtaları toplarız dedi. Korkuyorum, heyecanlıyım ....
21 Ağustos pazar: elifce
25 Ağustos perşembe: mine1987
26 Ağustos cuma: daisy3434
28 Ağustos pazar: Kıvılcımv
29 Ağustos pazartesi: jakobi
Selam kızlar benimde bugün transferim yapıldı 2 adet emrio transfer edildi 9 tane 1. kalita vardı kalanlarıda buzluğa attırdık bakalım Allahtan hayırlısı DR %70 şanş verdi inşallah bakalım nasıl haberler alacağız Allah buyuk
canım senin hangi merkezdi merak ettim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?