2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

canııım , alınma sakın, hbyironla anlaşmıştık, buluşcaktık ta ondan ööle yasdım ...

yatacaksan ii geceler canım, çıkarken ışıkları kapatma, korkarım
Canım sıkkın biraz uyku tutmuyor ailevi meseleler canımı sıkıyor bazen kayınvaldemle alt üst oturuyoruz çok iyi anlaşırız aslında ama bazen oluyor işte böyle ufak tefek sorunlar..
karanlıkta uyuyamayanlardan mısını sende ..kıyamam

Canım kayınvalide ile bir arada uzun süre yaşamak zordur, keşke ayrı, uzak olsanız, sorunlar azalabilir ve ya hiç olmayabilirdi... Umarım ciddi bir sorun yoktur... Zaten yeterince bunalmışız, bir de onlar sorun yapmasa olmaz mı dimi ama?

neyse, kıslar ben yatiim, uyku girdi gözüme:93: , 2 saat soora sahura kalkıcam, Allah hepinise rahatlık versin...

Biz ayrı oturuyorduk zaten.. buraya taşınalı 1 yıl oldu.. kriz onlarıda vurdu hiç anımsanamayacak zararla dibe vurdular ... şuan eşim maaşının tamamını krediye ödüyor ve onların emekli maaşlarıda krediye gidiyor.. 1 yıl önce çok çok iyi olan hayatım şuan yerlerde.. olsun vardır bunda bir hikmet .. ite kaka geçiniyoruz işte.. hayatımızdan verdiğimiz ödünün farkında olup teşekkür etseler oda yok.. sağlık olsun buda benim 2.sınavım.. 1.sınavım olan bebeğimin hasretimin yanında hiç kalır ama ..işte öyle.. gece gece nasılda bunalım takıldım ama dimi..

Son düzenleme:
önümüzdeki hafta beta hcg sonuç sıralaması:

21 Ağustos pazar: elifce

24 Ağustos çarşamba: kuden80

24 Ağustos çarşamba: rashel

25 Ağustos perşembe: mine1987

26 Ağustos cuma: daisy3434

28 Ağustos pazar: Kıvılcımv

29 Ağustos pazartesi: jakobi

amın canım sagol sen napıyosun bu arada

beklemek çok zor, beynimi meşgul etmeye çalışıyorum ama ne mümkün, hep tedirginim ya bi hata yaptımsa ya bişey olduysa.... tabi yapmam gerekenleri ihmal etmiyorum sabah 3 kayısı, 3 hurma, 1 yumurta, 1 bardak süt, akşamları da ananas ve kabak çekirdeği mutlaka. elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama çalışan insan olunca pek dikkat edemiyorum. evim 3. katta hergün in çık, 2 minibüs giderken 2 gelirken langur lungur... Allaha emanet artık, bundan sonrası onun takdiri. işte böyle canım.

günaydınn herkeeee.ben senin yediklerini yemedım hiçç.hurma kayısııkabak çekirdeğideee.sormaa sarımsakk soğann yemekten basımı alamıyorummm:)en sevdıklerımm.yaa dolmus ve otobuss faciasıyımm ben okdarr tedirginn oluyorum kı..ama olmamak mümkün değill.artık geçen dolmusla giderken tüm çukurlara girdii.hanı bizemı ööle geliyo bilmemm ama sinirden 3 kere yer değiştirdimm sonrada ayakta geldimm evee:):86::86::86:

kızlar listenize benide ekleyin bende hamile kızlar gurubuna eklenmek istiyorum beniimde kuden80 le aynı 24 ağustos kısmetse inşallah hepime çifte bayram olacak :81::81:

umarımm hepimizin kide tutarrr.böleee beklemek cokk zorrr.valla ben bu gidişleee salı vermezsemmm iiiii.bayramdann önceee hepimizzz anne olalımm sonrada neler yapacağımızı konusuruzz hep beraberr inşallahhhhhhhhhhhhh AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

kayısıyı kabız olmamak için yemek gerekiyormuş. aman canım işte yaş ileri olunca keşke yapsaydım dememek için yapıyorum hepsini. sonuçta kısmet işte...

merhaba, ben de şu aralar tüp bebek tedavisi oluyorum. henüz iğnelere devam etmekteyim. bizim problemimiz morfoloji. herkese bol şans. allah yardımcımız olsun.

baharb sana hayırlıs olsun..
günaydın kızlar nasılınız bakıyorumda su an 5 kişiyiz kurden8o tupbaby ben dahasıda var tabiiii.....
nasılsınız pazar sabahı....

kudencim bu arada soğan özellikle de sarımsağa bayılırım. ayyyy bugün ne yemek yapsam:44:

mutfakta ne varsa yiyorumm zatenn kılomm yeterince varr.valla söylee bol soğanlıı acılı menemenn ile basla aksama allah kerimmm.ben makarna yedimm dünn bol sarımsaklı yoğurluu salça veya kıyma sosu ileeeeeeeee.ayyyyyyyy bide patlıcan biber kızartmasıda domates sosu ileee....ne yapcam ben bu iştahlaaazatenn vardııı.şimdi tavandaaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…