bu arada beta hcg sonuç sıralaması böyle dimi önümüzdeki hafta:
21 Ağustos pazar: elifce
25 Ağustos perşembe: mine1987
26 Ağustos cuma: daisy3434
28 Ağustos pazar: Kıvılcımv
29 Ağustos pazartesi: jakobi
Allahım sen yüzümüzü güldür, umutlarımızı boşa çıkarma, hakkımızda hayırlısı neyse onu ver...
gen-art ankara'da
arkadaşlar bende yarın başlıyorum tedaviye..ama çok stresliyim..eşimde yeterli sperm olmadığı için tüp bebek yaptırmaya karar verdik.bende bi sıkıntı yokmuş.en azından doktor öyle söledi.yaşımda 24 buda avantaj dedi..ama sizinde dediğiniz gibi Allah nasip ettiyse o günleri göreceğiz inşallah..
canım eczanede lucrın ıynesıde var ondan alabılırsın
Kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim ilginiz için,bu gün daha iyiyim,ağlama krizlerimin arası baya bi azaldı,zamanla daha da iyi olacağım mutlaka.
Aslında hazır olmalıydım böyle bir sonuca belki çok kaliteli değildi embriyonun biri zaten pgt yapılamamıştı ama insan ne olursa olsun umutlanıyor,hevesleniyor,hayal kurmaya başlıyor işte.Ki bence olması gerekeni de bu çünkü kendini harab etmenin kimseye bir faydası yok.
Rica ediyorum benim yaşadıklarımla kendinizi üzmeyin şu aşamada bu sizin için hiç doğru olmaz.Benim durumum çoğunuzdan farklı,bir çoğunuz benimle kıyaslandığında çok daha şanslısınız,inşallah sırayla müjdeler alacağız sizlerden, hepbirlikte sevineceğiz.
Hepinizi öpüyorum,sevgiler.
canım benim kendini biraz da olsa toplamana çok sevindim. senin sonuçtan sonra ben çok umutsuzluğa düştüm. burda herkesten pozitif sonuç alacağız hep sevineceğiz diye düşünüyordum. biliyorsun benim yaşım 37 ve ilk deneme. ilk günler kesin tutmuştur diye düşünürken şimdi karamsarlaştım nedense. ve 2 gündür gece çok tuvalete kalktım neredeyse her yarım saatte bir. alakası varmı bilmiyorum. ama yine de dua ediyorum bende duruyorlardır inşallah diye.
inşallah ilk zamanlar düşündüğüm gibi yine herkesten pozitif sonuçlar gelir ve senden de canım. olana kadar uğraşacağız ve inşallah olacak. bende çok öpüyorum seni.
hoşbulduk inşallah bu yola çıkan kimsenin eli boş dönmez zaman gectıkce stres artıyor bide bu lekenmem oldu falan yazılarını gorunce bende nıye olmadı dıye endişelenıyorum
Selam kızlar benimde bugün transferim yapıldı 2 adet emrio transfer edildi 9 tane 1. kalita vardı kalanlarıda buzluğa attırdık bakalım Allahtan hayırlısı DR %70 şanş verdi inşallah bakalım nasıl haberler alacağız Allah buyuk
Garslan çok gençsin canım,şansın çok büyük,inşallah hayırlısıyla sonuçlanır tedavin,bebeğine kavuşursun en kısa zamanda,stres olmana gerek yok,kendini hırpalama boşyere,sen elinden geleni yapacaksın zaten Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın,hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü evlat versin inşallah.
Selam kızlar benimde bugün transferim yapıldı 2 adet emrio transfer edildi 9 tane 1. kalita vardı kalanlarıda buzluğa attırdık bakalım Allahtan hayırlısı DR %70 şanş verdi inşallah bakalım nasıl haberler alacağız Allah buyuk
Hayırlı olsun mcloud,inşallah tutunur ikiside annelerine.Keşke bana da iki tane koyabilseler.1 tane koyuyor olmaları beni umutsuzlandırıyor.
maybebaby
bu 3. ve 5. gün embriyosu hakkında sen ne düşünüyorsun. gerçi egede genelde 3. gün embriyosu transferi yapıyorlar ama.
sormamın nedeni ben bu sefer 5. gün embriyosu istediğimi söyledim onlarda embrilogla görüşüp kabul ettiler. 3 adet dondurulmuşum var ve üçüde 3. gün embriyosu olarak dondurulmuştu, eğer çözüldükten sonra dayanırlarsa blast transferi olacak ama ben doğrumu yapıyorum emin değilim.
Hayırlı olsun mcloud,inşallah tutunur ikiside annelerine.Keşke bana da iki tane koyabilseler.1 tane koyuyor olmaları beni umutsuzlandırıyor.
kızlar merhabalar...nasılsınız..nasıl gidiyor...!!
ben bugün doktora gittim yumoşların bazıları olmuş 11mm(milim deniyordu...:))))...bazıları daha ufakmış...çarşamba gene gidicem bakıcak ona hafta sonuna doğru opu olucak çok heyecanlıyım çookkk.....
canım , ben daha tedaviye başlayamadığımdan , sordukların hakkında en ufak bir fikir oluşmadı henüz. Fakat embriologlar hangi gün embriosu olması gerektiğine karar vermelidir diye düşünüyorum, sen niçin 5. gün embriosunda ısrarlısın?
canım transferin olmuş, hayırlı olsun, Rabbim sımsıkı tutan minik eller bağışlasın sana , sakın umutsuzluğa kapılma, çok umutlu da olma... herşeyin ortası karar derler ya, çok umutlanmak bile sorun olabilir bizim gibiler için... BHCG ne zaman?
Selam canım, nasılsın. Bak bu sefer karşılaştık... Maşallah yumoşların emin adımlarla ilerliyo gözüküolar, Rabbim daim etsin canım. Bu arada "OPU" ne demekkk?
evet nihayet...:))))ben iiyim..ya da ii diyelim ii olsun modundayım...bu kadar hormondan sonra...:44:..sen neler yapıyorsun..??aminnn saol maybecim...allah sonunuda hayır etsin..zaten kasıklarımda oynaşmaya başladılar biz burdayız diye...:)))bende burda öğrendim OPU yu...YUMURTALARIN TOPLANMASI (Oocyte pick-up, OPU)..:))))
5. gün embriyosu olucak benimde.artık öle yapılıyormuş benim hocam öle dedi..daha iimiş o zaman açıklamıştı ama unuttum...
kızlar merhabalar...nasılsınız..nasıl gidiyor...!!
ben bugün doktora gittim yumoşların bazıları olmuş 11mm(milim deniyordu...:))))...bazıları daha ufakmış...çarşamba gene gidicem bakıcak ona hafta sonuna doğru opu olucak çok heyecanlıyım çookkk.....
hoşgeldin...yaşın çok genç bu çok büyük avantaj...hayırlı olsun tedaviniz...
çok saol hacer bunu bilmiyordum ii oldu...
lucrin iğnesi diye mi isteniyor?
nushucum çok sevindim toparlanmana...zaten bizi bırakıp gitme bir yerlere...
inşallah bu tuvalete sık sık gitmelerin güzellikle sonuçların...allah ımda tamamına erdirir inşallahhh....
hoşgeldin hayırlı olsun...yani böle endişelere kapılma herkezin yapısı çok farklı bazılarında oldu diye sendede olması gerekmiyorum...
hayırlı uğurlu olsun inşallahhh...2 yumoşlarında sana sıkı sıkı tutunur inşallah...nasıl geçti nasılsın şimdi???
tşk ederim canım böyle şeyleri duymaya o kadar ihtiyacım varki..
çıkmak zorundayım yemeğe gidiyoruz...gece burda olursan görüşmek üzere öperim seni maybe...
Selam herkese şekerler,transferi yapılan herkesten hayırlı ve güzel haberler alalım inşallah.Mcloud cnm,kaç yumurta toplandı ki bu kadar sıkıntı yarattı merak ettim,inş bebeciğin sıkı sıkı tutunsun da acıların hepsini unut.Kızlar benimde pazartesi OPU var,çok korkuyorum.İnşallah hayılrısıyla iyi geçer,dua edin ne olur
Selam herkese şekerler,transferi yapılan herkesten hayırlı ve güzel haberler alalım inşallah.Mcloud cnm,kaç yumurta toplandı ki bu kadar sıkıntı yarattı merak ettim,inş bebeciğin sıkı sıkı tutunsun da acıların hepsini unut.Kızlar benimde pazartesi OPU var,çok korkuyorum.İnşallah hayılrısıyla iyi geçer,dua edin ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?