2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

benımkinı aslında dr 24 dedii.ama benım transfer 12 sınde yapıldıı.üzerine 12 sayınca gün gün 23 oluyoo.transferden sonra 12günn.salı bence ama..dr dediği gibi çarsamba yapıcagımm.meraktann çatlamazsammmm..benıde eklersenızz sevinirimmm..sakıncası yok ise:)

Garslan çok gençsin canım,şansın çok büyük,inşallah hayırlısıyla sonuçlanır tedavin,bebeğine kavuşursun en kısa zamanda,stres olmana gerek yok,kendini hırpalama boşyere,sen elinden geleni yapacaksın zaten Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın,hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü evlat versin inşallah.[/QUOTE]

tşk ederim canım böyle şeyleri duymaya o kadar ihtiyacım varki..

kızlar merhabalar...nasılsınız..nasıl gidiyor...!!
ben bugün doktora gittim yumoşların bazıları olmuş 11mm(milim deniyordu...:))))...bazıları daha ufakmış...çarşamba gene gidicem bakıcak ona hafta sonuna doğru opu olucak çok heyecanlıyım çookkk.....

hoşgeldin...yaşın çok genç bu çok büyük avantaj...hayırlı olsun tedaviniz...

canım eczanede lucrın ıynesıde var ondan alabılırsın

çok saol hacer bunu bilmiyordum ii oldu...
lucrin iğnesi diye mi isteniyor?

nushucum çok sevindim toparlanmana...zaten bizi bırakıp gitme bir yerlere...

inşallah bu tuvalete sık sık gitmelerin güzellikle sonuçların...allah ımda tamamına erdirir inşallahhh....

hoşbulduk inşallah bu yola çıkan kimsenin eli boş dönmez zaman gectıkce stres artıyor bide bu lekenmem oldu falan yazılarını gorunce bende nıye olmadı dıye endişelenıyorum

hoşgeldin hayırlı olsun...yani böle endişelere kapılma herkezin yapısı çok farklı bazılarında oldu diye sendede olması gerekmiyorum...

hayırlı uğurlu olsun inşallahhh...2 yumoşlarında sana sıkı sıkı tutunur inşallah...nasıl geçti nasılsın şimdi???

tşk ederim canım böyle şeyleri duymaya o kadar ihtiyacım varki..[/QUOTE]

doğru adrestesin burda herkez birbirine destek oluyor...dualarımızı hepimiz için yapıyoruz...hoşgeldin aramıza...

Hayırlı olsun mcloud,inşallah tutunur ikiside annelerine.Keşke bana da iki tane koyabilseler.1 tane koyuyor olmaları beni umutsuzlandırıyor.

Hayırlı olsun mcloud,inşallah tutunur ikiside annelerine.Keşke bana da iki tane koyabilseler.1 tane koyuyor olmaları beni umutsuzlandırıyor.

umudunu yitirme can veren rabbim bi taneyede can verir...bende kızıyorum bu yeni yasaya..bu kadar zahmet çekiyoruz...en azından 1 kerede 2 tane şansımız olsa dahada güzel olurdu...ben birden fazla çocuk istiyorum rabbim nasip ederse...birde 3 tane çocuk yapın diyor recep bey...nasıl olucaksa...

canım , ben daha tedaviye başlayamadığımdan , sordukların hakkında en ufak bir fikir oluşmadı henüz. Fakat embriologlar hangi gün embriosu olması gerektiğine karar vermelidir diye düşünüyorum, sen niçin 5. gün embriosunda ısrarlısın?

canım transferin olmuş, hayırlı olsun, Rabbim sımsıkı tutan minik eller bağışlasın sana , sakın umutsuzluğa kapılma, çok umutlu da olma... herşeyin ortası karar derler ya, çok umutlanmak bile sorun olabilir bizim gibiler için... BHCG ne zaman?

Selam canım, nasılsın. Bak bu sefer karşılaştık... Maşallah yumoşların emin adımlarla ilerliyo gözüküolar, Rabbim daim etsin canım. Bu arada "OPU" ne demekkk?

Bebişlerin hayırlısıyla tutunsunlar inşallah canım, BHCG ne zaman?

evet nihayet...:))))ben iiyim..ya da ii diyelim ii olsun modundayım...bu kadar hormondan sonra...:44:..sen neler yapıyorsun..??aminnn saol maybecim...allah sonunuda hayır etsin..zaten kasıklarımda oynaşmaya başladılar biz burdayız diye...:)))bende burda öğrendim OPU yu...YUMURTALARIN TOPLANMASI (Oocyte pick-up, OPU)..:))))

5. gün embriyosu olucak benimde.artık öle yapılıyormuş benim hocam öle dedi..daha iimiş o zaman açıklamıştı ama unuttum...

Canım çok mu etkili bu iğneler, mesela ne gibi yan etkileri var?

ben bu sefer kendi annemlerdeyim , pazartesi dönücem evime. burda da girebiliorum nete ama evimdeki gibi rahat olmuo, geri kalıorum topiğimizin gelişmelerinden.

5. gün embriosunun düşük riski daha az oluo heralde , ondan tercih edilio olabilir mi?

amaaannn 3-5 farketmez , sağlıkla gelsinler de

iyi dile3kleriniz için çok teşekkürler inşallah hepimizin gönlünün muradı en kısa zamanda olur. test günün 1 eylül bayram günü :)) ya çok güzel bi bayram olacak yada zehir olacak bayram Hayırlısı artık kısmetimizde ne varsa.

doğru adrestesin burda herkez birbirine destek oluyor...dualarımızı hepimiz için yapıyoruz...hoşgeldin aramıza...[/QUOTE]

Transferde sıkıntı yoktu ama benim yumurtalar çok çoşkulu çıktı çok fazla gelişti yumurtalar toplandığından beri yatıyorum nasıl bir kasık ağrısı anlatamam nefes alamıyorum yürüyemiyorum yumurtalar toplanmasına rağmen hala gelişme devam ediyor şimdi ilaç verdiler ama bakalım pek geçecek gibi değil çok ağrım var yatıyorum Doktorum daha bir hafta sürer dedi hele hamile kalırsan 15 - 20 bile devam edebilir dedi Allahım çektiğimiz çileleri boşa çıkarmasın inşallah

Selam herkese şekerler,transferi yapılan herkesten hayırlı ve güzel haberler alalım inşallah.Mcloud cnm,kaç yumurta toplandı ki bu kadar sıkıntı yarattı merak ettim,inş bebeciğin sıkı sıkı tutunsun da acıların hepsini unut.Kızlar benimde pazartesi OPU var,çok korkuyorum.İnşallah hayılrısıyla iyi geçer,dua edin ne olur

Nushucum,canım arkadaşım,umarım Rabbim tez zamanda yüzünde güller açtırsın,bütün sıkıntını unuttursun inşallah...

benim 18 toplandı ama ilaçların dozu çok düşüktü buna rağmen çok gelişti yumurta toplamadan öncede 2 gün bastırması için iğne yapıldı. bugun gene bakıldığında bi okadar daha yumurta olmuş karnım küp gibi

Allah yardımcın olsun , gönlünü ferah tut ve güzel haberlerini bize ilet olur mu?

mchould cuuuuuuummm canım benım cok sevındım cok merak edıyodum senın transferı duada ettım ınsallah sonu ıyı olur bebeişin sıkı sıkı tutunur sana
genartta hangı dr cnm bende maya anatolıa genart arasındayım ama genart brzdaha agır basıyo gıbı senın merkez hakkında dusuncelerın neler???
benımde ıcımden gecen hamiş olacakmıssın gıbıme gelıyo böyle hersey 1.kalıte drda 70 sans vermıs super yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…