2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

kızlar elinde lucrin olan var mı yardımcı olursanız çok sevinirm ..

hoşgeldin aramıza...insan sadece kendi varmış gibi hisseder çoğu zaman ya...burda yazılanları okuyunca aslında yanlız olmadığını anlıyor insan...allah yardımcın olsun...

kızlar bende yarın doktora gidicem.eşime spermiyografi yapılacak.benimde bu ayki yumurtam çatlamış mı diye bakılacak...ondan sonra ilaç vericem dedi doktor yumurtalarını baskılamak için...bakalım bizi neler bekliyor...

hoşgeldin aramıza...insan sadece kendi varmış gibi hisseder çoğu zaman ya...burda yazılanları okuyunca aslında yanlız olmadığını anlıyor insan...allah yardımcın olsun...

canım allah yardımcın olsun seninde hikayen uzun ve zorlu olmuş inşallah allah gönlüne göre verir arkadaşım. Eşimde diyoruz ki hayatımızda hiç bişeyi şimdiye kadar zahmetsiz elde etmedik bu da öğle olacak demikki diyoruz sabır diliyoruz allah hepimize sabır ve güç versin.

Kızlar bede iğnemi göbekten iş yerinde arkadaşıma yaptıruyorum kendim cesaret edemedim bugün 4. iğnem olacak gonal f yarın 5. günüm kan testi ve usg var bakalım nasıl olmuşlar büyüyorlar mı dr gideceğim. yalnız bende normalde 7 güne kadar sarkan kanamam 5 günde bitti iğneler 3. günümde başlamıştım sizdede oldumu böğle bişy ilk denememiz bizim aşılama olmadı direk tüp bebeğe geçtik bide zaman zaman yumurtalıklarımda biraz ağrı hissediyorum dr yarın soracağım bakalım ne diyecek.Sizdede oluyor mu?

mrb öncelikle rabbim sabır versiin hepimize
bende cocuk sahibi olamayanlardanım bekarken 2 kez cikolata kisti yüzünden acık ameliyat oldum
evlenince hemen calsımalara basladık olmadı rahim filminde tüplerde yapısıklık olduğu cıktı doktorum tüp bebek dedi bizde 1 yıl dolmasını bekliyoruz ekim gibi baslıcaz cnm ben gaziantepteyim acaba sen nerde yaptırmıstın bana biraz yardımcı olur musum sanko yu düsünüyoruz ama tecrübelerinden yararlanmak isterim

demek göbek daha az acıyor. bu akşam denesemmiki göbüşten

amin canım amin hepimizin gönlüne göre verir inşallah...
aslında bizde eşimle bunları konuşuyoruz hep...eşimde babasını 20 yaşında kaybetmiş bende babamı kanserden kaybettim 2006 da...hayat büyüdükçe acımasızlaşıyor...ne bilim ya keşke daha erken bulsaydık birbirimizi diyoruz hep ama kısmet böleymiş...hayatta hiçbirşeyi kolay elde etmedik hep bi mücadele hep bi savaş vermişiz diyoruz demek ki buda öle olacak...

demek göbek daha az acıyor. bu akşam denesemmiki göbüşten

ya jakobi inşallah en kısa zamanda hamile kalıcaksın...amin...nasıl doğuracaksın...:))))

ben bi kere kolumdan ovitrelle yapmıştım kendim kendim...kısacık incecik bi iğne idi sanırsam
senin yaptırdığının boyutuda öledir.

yap gitsin göbüşten...:)))

evet tatlım aynen bizde öle düşünüyoruz ama halimize binlerce kez şükür eşlerimiz çok anlayışlı bize destekler maddiyatı sıkıntı yapmıyolar nazik davranıyolarbu sürecide inşallah atlatacağız ve 2012 mayıs anneleri olacağız ben çok umutluyum hepimiz adına yani öle olmak istiyorum:)

jakobi arkadaşım yap gitsin göbekten korkma bana ayakta iken yapıyolar ama ben c.tesi kendim yapıcam mesela otur sandalyeye tut göbüşü 90 derece paralel bi şekilde vur iğneni anne alacağız inşallah dayanmalıyız dimi? sen yaparsın inan bu arada kaçıncı iğnen gonal f dimi?

jakobi , papatya26, hybiron , nushu ve tubaerkan ....

cvplarınız için teşekkürler...

daha tedaviye başlamadığımız için şu iğneler nasıl oluyor, kaç gün sürüyor, hergün belli bir saatte mi yapılıyor?
iğneler biter bitmez hastaneye mi gidiyoruz yumurta toplama için? bunları hiç bilmiyorum.
tüm bu tecrübelerinizi paylaşın olur mu ?

bir de topiğimize yazan tüm arkadaşların durumlarını da içeren bir liste oluşturalım olmaz mı?
durumumuzu daha iyi takip edebiliriz bu sayede... konu sahibi arkadaşım ilgilenirse daha uygun olur.
ilgilenemem yeterli vaktim yok diyorsan ben de ilgilenebilirim liste işiyle...

tubaerkan cım seninle durumlarımız benzioyormuş... senin hikayen nasıl? umarım hepimiz hamiş çıkarız bu topikten...

papatya , jakobi arkadaşlarım şu an iğne yaptırıosunuz sanırım, Allah yardımcınız olsun...

Maşallah maşallah topik hareketlendi,mübarek ayların yüzü suyu hürmetine hepimiz güzel haberler paylaşırız buradan,teker teker bebek haberleri okunur inşallah.Herkesin tedavisi hayırlı,uğurlu olsun.
Kızlar yarın sabah 9.30'da yumurta toplama işlemi yapılacak hastanede,dualarınızı eksik etmeyin olur mu?
İki yumurtam oluştu görünüyor tabii yarın daha net olacak,inşallah embriyo olacaklar,bebiş olacaklar.
Hakkımızda hayırlısı,artık bıraktım bir tane iki tane diye üzülmeye,Rabbim verecekse bir evlat nasip ettiyse bunlarlada olur.

Slm Nushu cum,

Allah yardımcın olsun canım, az olsun öz olsun hayırlısı olsun inş... Dualarımız seninle...

2 hafta sonra hamiş haberlerini alabilmek dileğiyle...

Merhaba,

Ben 34 yaşındayım.4 yıllık evliyim.İstanbul anadolu yakasındayım.Bana geçirdiğiniz süreçten bahsedermisiniz?Henüz kafamda netleşmedi.Kşeke doğal yolla olsa diye hayal ediyorum.Çünkü vajinismusla ugraştım, birkaç yıldır ve hala terapiye gidiyorum, seksten zevk almıyorum, birşey hissetmiyorum sadece fiziksel olarak ilişkiye rahat girebiliyorum artık..eşimde muhtemelen TESE ile sperm aranacak. Ve tüp bebek deneyeceğiz.yaş faktörü gözüme sokuluyor, zaten erkekte sperm sayısı sıkıntılıysa,kadında da yaş faktörü sıkıntı yaratıyor..
Hangi merkezlere gittiniz, neler istendi, neler yapıldı, doktorlar ile ilgili yorumunuz? tedavide yapılan yanlışlar? ihmaller?
Merkezleri neye göre değerlendiriyorsunuz?
yorumlarınızı acilen bekliyorumm

evvet bugün doktora gittim kızlar...bana lucrın verdi.
''gel bakalım dedi yanıma''
kuzu kuzu gittim tabi...:)
''bak böle şırıngayı çekiyorsun''
hmm
''sonra göbeğini açıyorsun''
evet açtım...
''al eline''
aldım
''batır''kendiside eliyle itiyor.

ve ve batırdım şırıngayıda hüpp diye birden it dedi.

ohh çok güzel oldu...:))) yani yaptım gitti göbüşten....:)))yarın sabah aynısını yapabilirmiyim görücez...(((

amanın ya nedir bu hatunların çektiği...ne varsa bizde...

allahım yüce rabbim bu çektiklerimizi gör ve bize en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar ver...

bravo budur işte...rabbim vericekse yazmışsa olur...

dualarım seninle arkadaşım...allah yardımcın olsun...

hoşgeldin canım aramıza sen nerede yapırıyorsun.

Benim tedavim izmirde Israel Aruh diye bir doktor ...dun doktra gittim regli3.gunu muayne oldum bilmiyorum size daha once yazmismiydim ama yumrutalik rezervimde problem var igneler olan yumurtalariminda kalitesini bozuyir yeni bir yontem olna MIni IVF tup bebek yontemini kullanacak minimum ilac maksimum kalitede yumurtalar elde etmek amac...bakalim yeni bir yontem umarim ise yarar...

herkese bol sanslar

ben bugün başladım kızlar...ilk denemem...öncelikle tüp bebek merkezi seçmemden önce doktorumu seçtim ve ona güvendim...çok falza araştırma yapmadım.ben bursa dayım doktorum prof. osman h. develioğlu.bursa a.r.t. yaptırıyoruz.bundan önce çok doktorlar gezdim daha önce yazmıştım.boş vakit harcadım.doktor çok önemli.tabi önce allahım hayırlısını nasip edicek.mesela benim bi tanıdığım yalova da oturuyor istanbula bahçeci tüp bebek merkezine gidiyor en iyisi orasıymış diye geçen 4. deneme yapıldı.inşallah bu sefer tutucak.
benim görümcem gaziosmanpaşa hastanesinde ilk denemesinde tuttu yaşıda 39 du.şimdi 1,5 yaşını geçti oğlu var çookk tatlı maşallah...ben dış gebelik ameliyatı oldum oda iki gün sonra doğurdu.

yani kader kısmet...yaş önemli tabi ama kişiden kişiye yumurtalık rezervi değişiyor.

süreç şöle anlattı doktor...bugün lucrın başladık.sabahları göbekten yapıcaksın dedi.adet olunca beni ara dedi.heralde adetin 3 günü çağırıcak.o zaman başka bi iğne vericekmiş hem lucrın devam edicem hemde o iğneye sonrasını bilmiyorum...???toplamda dedi 25 günlük bi zaman sürüyormuş.

umarım yardımcı olabilmişimdir.allah kolaylık versin...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…