mrb canım hoşgeldin aramıza senin hikayende ekiledi beni allah yardımcımız olsun inş.
Öncelikle Rabbim bu zorlu sınavdan hepimizin başarıyla geçmesini dileyerek , hepinize merhaba diyorum kader arkadaşlarım ...
Kendimi ve durumumu özetlemek gerekirse;
3 yıllık evliyim , 29 yaşımdayım. 2 yıldır bebek istiyoruz. Bunun son 1 yılı tahlil tetkik ve araştırmalarla geçti. Sorun hsg çekilmeden önce PKO (polikistikover) gibi gözüküyordu.
Gittiğim bir çok sıradan kadın doğumcu hiç bir belirtisini taşımama rağmen yumurtalıklarımda Pko görüntüsü olduğunu söyledi.
Bu sebeple 3 kez yumurtlama tedavisi denendi. Bu denemeler son bir yıllık süreçte oldu. Nisan ayında HSG çekildi ve 2 tüpümün de kapalı olduğu gözüktü.
Bu sebeple hemen ege ünv araştırma hastanesinde Prof. Erol Tavmergene gittim. Kendisi muayene ettiğinde Pko olmadığımı yumurtalıklarımın iyi durumda olduğunu
söyledi. Ancak bir çok kadında olabilen ve kısırlığa sebep olmayan multikistik overli olduğumu söyledi. Ancak tüplerimin tıkalı olması sebebiyle aynı hastanede Laparoskopi
yapıldı. Sonuç yine aynı. Tüpler açılamadı , rahim içi ve yumurtalıkların durumunun iyi olduğu daha iyi gözlemlendi Laparoskopide. Ve direk Tüp Bebek önerildi.
Şu an adet olmayı bekliyorum tedaviye başlamak için. Bugün hastaneden aradılar Tüp Bebek Raporumuz da onaylanmış. Adetimin ilk günü aramamı istediler. Eğer gecikmezse
bu ayın ortasında başlayabilirz . Hayırlısıyla biz de ilk denememizi yapıcaz bakalım. Eşimde bir sorun yok şükür, inş sorunumuz sadece tüplerin tıkanıklığıyla kalır. Dualarınıza
beni de ekleyin arkadaşlar. Hepinize İzmir den kucak dolusu sevgi ve selamlar...
hoşgeldin aramıza...insan sadece kendi varmış gibi hisseder çoğu zaman ya...burda yazılanları okuyunca aslında yanlız olmadığını anlıyor insan...allah yardımcın olsun...
canım bizde gaziantep de denedik daha önce olmadı şimdi bir tanıdık vasıtasıyla gayrettepe florance night. dr bülent baysal a gideceğiz nasıl bilmiyorum ama burda boş durmaktansa birde orada yaptıralım dedik ben tamamen kısmet olduğuna inanıyorum ne zaman nasipse o zaman gelecek bunu biliyorum ama dyanamıyoruz işte Allah sabrımızı atttırsın şu güzel günler hürmetine herkese o güzel duyguyu yaşatsın inşallah.........
ya canım hiç korkma küçücük iğneden inşallah bebişlerimiz tutarsa daha ne acı sancılara katlancaz benim göbeğim kolumdan az acırdı
kendin yapmaya başla bence hayatım sıkma kendini bile en fazla 5 saniye sürüyo biliyosun.
canım allah yardımcın olsun seninde hikayen uzun ve zorlu olmuş inşallah allah gönlüne göre verir arkadaşım. Eşimde diyoruz ki hayatımızda hiç bişeyi şimdiye kadar zahmetsiz elde etmedik bu da öğle olacak demikki diyoruz sabır diliyoruz allah hepimize sabır ve güç versin.
demek göbek daha az acıyor. bu akşam denesemmiki göbüşten
amin canım amin hepimizin gönlüne göre verir inşallah...
aslında bizde eşimle bunları konuşuyoruz hep...eşimde babasını 20 yaşında kaybetmiş bende babamı kanserden kaybettim 2006 da...hayat büyüdükçe acımasızlaşıyor...ne bilim ya keşke daha erken bulsaydık birbirimizi diyoruz hep ama kısmet böleymiş...hayatta hiçbirşeyi kolay elde etmedik hep bi mücadele hep bi savaş vermişiz diyoruz demek ki buda öle olacak...
ya jakobi inşallah en kısa zamanda hamile kalıcaksın...amin...nasıl doğuracaksın...:))))
ben bi kere kolumdan ovitrelle yapmıştım kendim kendim...kısacık incecik bi iğne idi sanırsam
senin yaptırdığının boyutuda öledir.
yap gitsin göbüşten...:)))
Maşallah maşallah topik hareketlendi,mübarek ayların yüzü suyu hürmetine hepimiz güzel haberler paylaşırız buradan,teker teker bebek haberleri okunur inşallah.Herkesin tedavisi hayırlı,uğurlu olsun.
Kızlar yarın sabah 9.30'da yumurta toplama işlemi yapılacak hastanede,dualarınızı eksik etmeyin olur mu?
İki yumurtam oluştu görünüyor tabii yarın daha net olacak,inşallah embriyo olacaklar,bebiş olacaklar.
Hakkımızda hayırlısı,artık bıraktım bir tane iki tane diye üzülmeye,Rabbim verecekse bir evlat nasip ettiyse bunlarlada olur.
hoşgeldin canım aramıza sen nerede yapırıyorsun.
jakobi , papatya26, hybiron , nushu ve tubaerkan ....
cvplarınız için teşekkürler...
daha tedaviye başlamadığımız için şu iğneler nasıl oluyor, kaç gün sürüyor, hergün belli bir saatte mi yapılıyor?
iğneler biter bitmez hastaneye mi gidiyoruz yumurta toplama için? bunları hiç bilmiyorum.
tüm bu tecrübelerinizi paylaşın olur mu ?
bir de topiğimize yazan tüm arkadaşların durumlarını da içeren bir liste oluşturalım olmaz mı?
durumumuzu daha iyi takip edebiliriz bu sayede... konu sahibi arkadaşım ilgilenirse daha uygun olur.
ilgilenemem yeterli vaktim yok diyorsan ben de ilgilenebilirim liste işiyle...
tubaerkan cım seninle durumlarımız benzioyormuş... senin hikayen nasıl? umarım hepimiz hamişçıkarız bu topikten...
papatya , jakobi arkadaşlarım şu an iğne yaptırıosunuz sanırım, Allah yardımcınız olsun...
Merhaba,
Ben 34 yaşındayım.4 yıllık evliyim.İstanbul anadolu yakasındayım.Bana geçirdiğiniz süreçten bahsedermisiniz?Henüz kafamda netleşmedi.Kşeke doğal yolla olsa diye hayal ediyorum.Çünkü vajinismusla ugraştım, birkaç yıldır ve hala terapiye gidiyorum, seksten zevk almıyorum, birşey hissetmiyorum sadece fiziksel olarak ilişkiye rahat girebiliyorum artık..eşimde muhtemelen TESE ile sperm aranacak. Ve tüp bebek deneyeceğiz.yaş faktörü gözüme sokuluyor, zaten erkekte sperm sayısı sıkıntılıysa,kadında da yaş faktörü sıkıntı yaratıyor..
Hangi merkezlere gittiniz, neler istendi, neler yapıldı, doktorlar ile ilgili yorumunuz? tedavide yapılan yanlışlar? ihmaller?
Merkezleri neye göre değerlendiriyorsunuz?
yorumlarınızı acilen bekliyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?