2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

İyi geceler kızlar,ben de haftaya çarşamba için drdan randevu aldım.İzmirdeyim.4 yıldır bebek istiyoruz.İki aşılamam başarısız.Şimdi İsrael Aruhta karar kıldık ama her an vazgeçebilirim.Çünkü bu tedaviden çok korkuyorum.Anesteziden falan.Ama bebek özlemi gitgide ağır basıyor.Allahım yolumuzu hayırlı kılsın...

hiç korkma cnm.. allah gücünü sabrını veriyor... korktuğuna deymiyor... heleki narkoz.. hafif veriyorlar zaten... inş. hakkında hayırlısı olur...

kısmetse bende eylülde 2.denememi yapıcam donmuşlarla...

bende de kist var.. laparoskopi oldum aldılar derken tekrar çıktı. bnm dr. gebelik oluşursa onlar küçülcek yada yok olcak olmazsada amelyatta alırız demişti çikolata kisti... acaba tutunmasına engel olabiliyormuymuş..

bnm de ilk denemem kimyasal gebelik oldu... 0 ı görmedik çok şükür ama nasipte olmadı... dondurulmuş 3 tüppüm daha var eylülde olcak transfer inş. bnm transferimde zor olmuştu.. acaba histereskopi olsammı... bi dr yapalım dedi biri gerek yok dedi
aslında olsam daha iyi ne olduğun u biliriz.. ama korkuyorum y hiç şansım kalmazsa rahim içi çok yapışık ve kötü durumdaysa... kötü bişiler duymak istemiyorum... reglm geçsin dr gidip muayne olucam... ona göre karar veririz artık.. hepimiz için hayırlısı artık...

Sevgili; maybebaby sorularını ceavpalamaya çalışayım arkadaşım ben ankarada anatolia da yaptımaya karar verdim eskişehirde yaşıyorum iğneler evet hergün aynı saatte yapılması gerekiyor bana ilk olarak gonal f ile başladı adetimin 3. günü başladı ilk e2 değerim 35 sanırım 500 civarına gelinveye kadar bu iğneden vurulacağım ve follikül takibi yapılacak 21 tane yumurta bulmuşlardı bende şimdi bu iğnelerle büyütmeye çalışıyolar elimde 9 tane var bugün 5. olacağım daha sonra sanırım 6 günlük daha bir iğnem var soadını hatırlamıyorum evde iğneler sonra 1 tanede toplamadan önce ovirella idi sanırımonu yaptıracağım ertesi gün toplayacaklar aynı anda eşimdednde sperm alacaklar ve alındığı günde dahil 3. gün transfer edecekler transfer günü dahil 3 gül boyunca ankaradan ayrılmamam izin vermiyorlar tutunması içinmiş sonra kanda beta hcg tahlilleri ile devam edecek kabaca anlattım ama umarım yardımcı olmuştur benimde ilk denemem hayırlısı ile olur inşallah benim yaşım 28 eşim 32 yaşında allah kısmet ederse inşallah başaracağımıza inanıyorum. allah özlem çeken herkezin özlemini dindirir inşallah evet bi liste yaparsanız çok sevinirim jakobi yada sen takibimiz daha iyi olur görüşmek üzere.
y

canım hiç korkma bende aşılamadan önce aşılamadan korkuyodum yaptırınca korkulacak bişey olmadığını anladım, HSG çekiminden çok korktum ondada uyutuyolar diye çok çekinmiştim. ama o da geçti gitti. cesaret et erteledikçe yumurtalarımız boşa kaybolup gidiyo.

nushu canım aklım sende inşallah hayırlı haberlerini bekliyorz. moralini bozma kendine dikkat et arkadaşım bizlerede haber ver sen bende yaklaşık 2 hafta önce ilerliyorsun allah işlerini klolaylaştırsın nasıl gelişmeler olduğunu bizlerede bildir allaha emanet olasın görüşmek üzere...

merhaba bende şuan yumurta takibindeyim dün 13mm olmuştuu sanırımm pazar günü yeterli büyüklüğe gelir,bende istanbulda acımademde yaptıracam 12-13 saat yol gidicem :26: herşey bebeğimize kavuşmak için... ben daha öncede 3 aşılama geçirdim 1 tuttu kalp atımı olmadı kürtajla sonlandı troid ve kan pıhtılaşması var bende de...haftaya benımde ne olduğu orttaya çıkar tarnsver mı olur yoksa tedavi durdurulurmu bilmiyorum,,,bu arada anesteziden korkmayın ben kendi adıma inş anestezi verirler die dua ediyorum ücret farkı verim anestezi yapın diyorum merkezzlere anestezii iğne yaptırmak gibi uyanıyosun herşey bıtmış o utancı yaşamak ne bılım ben fazla geriliyorum da

ikinci iğnemi sabah kendim kendime göbüşe vurarak milli olmuş bulunuyorum...:))
haydi bakalım hayırlısı...

merhaba papatya26...

kişiye göre değişiyor heralde..ben geçen ay 12 tem. adet oldum 4 ağustos doktora gittim dün itibariyle lucrın e başladım.adet oluncada hem lucrın e devam hemde başka bi ilaç daha vericekmiş...
sen lucrın hiç kullanmadın mı???

Cnm lucrin i adetinin 21 günü kullanmaya başlamıyor musun 3-4 gün geç başlamışsın neden acaba ? :26:

Cnm lucrin i adetinin 21 günü kullanmaya başlamıyor musun 3-4 gün geç başlamışsın neden acaba ? :26:

ben doktora temmuzun 27 sinde gittim geçen ay...o zaman yumurtalara baktı sağ tarafta 19mm bi yumurtam vardı.sonra dedi perşembeye gel bakalım ona göre başlarız dedi.geç çatladı heralde ondan.başka bi doktor kontrolünde haziranda klomenle+ovitrelle olmuştum.onun etkisiyle 29 haziranda ve 12 tem adet oldum iki kere.

tupbaby seninde mi dondurulmuş tedavisi olucakk eylülde? sanki öyle kalmış aklımda

Kızlar hepiniz melek gibisiniz,Allah hepimizin yardımcısı olsun bu mübarek günlerde....

kıslar bende ilk denemem düşük yaptım
adet olmayı beklıyorum eylül gibi ekimde dondurulmuşlarla devam edicem kısmetse

tupbaby seninde mi dondurulmuş tedavisi olucakk eylülde? sanki öyle kalmış aklımda

Yok cnm benim 3. denemem olacak uzun protokolle :))
Ben dondurulmuş tedavisi olmuştum inanılmaz rahat , stressiz , az maliyetli herkese tavsiye ediyorum ve sonuç genelde pozitif oluyor benim olmuştu =))
İnşş herkesin dondurulacak embriyosu olur :))

Kızlar hepiniz melek gibisiniz,Allah hepimizin yardımcısı olsun bu mübarek günlerde....

amin amin inşallahhh...

bu sabah ilk iğnemi yaparken düşündüm.dedim normal hamile kalanlara göre bizim gibi tüp bebek için uğraşan anne adaylarının (kulağa çok hoş geldi anne adayları...:))))....) sevabı daha fazla olur mu acaba diye...

hani cennet annelerin ayakları altındadır ya...o bakımdan......:))))))))

Anladım cnm banada adetin 21. günü lucrine başla adetinin 2. günü gel dedilerde ondan sordum :)) tedavin hayırlı olsun halaylar çekeriz inşş :)

Benim bitürlü transferim olamadı 3 aydır bekliyorum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…