İyi geceler kızlar,ben de haftaya çarşamba için drdan randevu aldım.İzmirdeyim.4 yıldır bebek istiyoruz.İki aşılamam başarısız.Şimdi İsrael Aruhta karar kıldık ama her an vazgeçebilirim.Çünkü bu tedaviden çok korkuyorum.Anesteziden falan.Ama bebek özlemi gitgide ağır basıyor.Allahım yolumuzu hayırlı kılsın...
Temmuz 12..ilk negatıf sonucumu aldım..
Allah'ım bu yoldakı kımsenın kucagını bos bırakmasın..
kontrole gıttım kıstım varmıs..
ağustos adetımde yıne gıdıcem
kist gıtmedıyse ılaç verıcek
gittıyse başlayabılırız dıyo doktorum
dondurulmuslarla denıcem
ama gel gelelım kı tedavı surecım kısa protokol ve ılk 3 gunluk surec bayrama gelıyo
bu yuzden sımdılık kararsızım baslamak mı eylulu beklemek mı?
kızlar bende bugun tedavıye basladım ılk denemem de bebegım tuttu ama dusukle sonuclandı dondurulmus embıryolarımız var hepımız ıcın hayırlısı olsun ınsallah ıkıncı denemem olumsuz sonuclanmaz
jakobi , papatya26, hybiron , nushu ve tubaerkan ....
cvplarınız için teşekkürler...
daha tedaviye başlamadığımız için şu iğneler nasıl oluyor, kaç gün sürüyor, hergün belli bir saatte mi yapılıyor?
iğneler biter bitmez hastaneye mi gidiyoruz yumurta toplama için? bunları hiç bilmiyorum.
tüm bu tecrübelerinizi paylaşın olur mu ?
bir de topiğimize yazan tüm arkadaşların durumlarını da içeren bir liste oluşturalım olmaz mı?
durumumuzu daha iyi takip edebiliriz bu sayede... konu sahibi arkadaşım ilgilenirse daha uygun olur.
ilgilenemem yeterli vaktim yok diyorsan ben de ilgilenebilirim liste işiyle...
tubaerkan cım seninle durumlarımız benzioyormuş... senin hikayen nasıl? umarım hepimiz hamişçıkarız bu topikten...
papatya , jakobi arkadaşlarım şu an iğne yaptırıosunuz sanırım, Allah yardımcınız olsun...
İyi geceler kızlar,ben de haftaya çarşamba için drdan randevu aldım.İzmirdeyim.4 yıldır bebek istiyoruz.İki aşılamam başarısız.Şimdi İsrael Aruhta karar kıldık ama her an vazgeçebilirim.Çünkü bu tedaviden çok korkuyorum.Anesteziden falan.Ama bebek özlemi gitgide ağır basıyor.Allahım yolumuzu hayırlı kılsın...
Maşallah maşallah topik hareketlendi,mübarek ayların yüzü suyu hürmetine hepimiz güzel haberler paylaşırız buradan,teker teker bebek haberleri okunur inşallah.Herkesin tedavisi hayırlı,uğurlu olsun.
Kızlar yarın sabah 9.30'da yumurta toplama işlemi yapılacak hastanede,dualarınızı eksik etmeyin olur mu?
İki yumurtam oluştu görünüyor tabii yarın daha net olacak,inşallah embriyo olacaklar,bebiş olacaklar.
Hakkımızda hayırlısı,artık bıraktım bir tane iki tane diye üzülmeye,Rabbim verecekse bir evlat nasip ettiyse bunlarlada olur.
Günaydın fıstıklar
Sevgili; maybebaby sorularını ceavpalamaya çalışayım arkadaşım ben ankarada anatolia da yaptımaya karar verdim eskişehirde yaşıyorum iğneler evet hergün aynı saatte yapılması gerekiyor bana ilk olarak gonal f ile başladı adetimin 3. günü başladı ilk e2 değerim 35 sanırım 500 civarına gelinveye kadar bu iğneden vurulacağım ve follikül takibi yapılacak 21 tane yumurta bulmuşlardı bende şimdi bu iğnelerle büyütmeye çalışıyolar elimde 9 tane var bugün 5. olacağım daha sonra sanırım 6 günlük daha bir iğnem var soadını hatırlamıyorum evde iğneler sonra 1 tanede toplamadan önce ovirella idi sanırımonu yaptıracağım ertesi gün toplayacaklar aynı anda eşimdednde sperm alacaklar ve alındığı günde dahil 3. gün transfer edecekler transfer günü dahil 3 gül boyunca ankaradan ayrılmamam izin vermiyorlar tutunması içinmiş sonra kanda beta hcg tahlilleri ile devam edecek kabaca anlattım ama umarım yardımcı olmuştur benimde ilk denemem hayırlısı ile olur inşallah benim yaşım 28 eşim 32 yaşında allah kısmet ederse inşallah başaracağımıza inanıyorum. allah özlem çeken herkezin özlemini dindirir inşallah evet bi liste yaparsanız çok sevinirim jakobi yada sen takibimiz daha iyi olur görüşmek üzere.
y
merhaba papatya26...
kişiye göre değişiyor heralde..ben geçen ay 12 tem. adet oldum 4 ağustos doktora gittim dün itibariyle lucrın e başladım.adet oluncada hem lucrın e devam hemde başka bi ilaç daha vericekmiş...
sen lucrın hiç kullanmadın mı???
Cnm lucrin i adetinin 21 günü kullanmaya başlamıyor musun 3-4 gün geç başlamışsın neden acaba ? :26:
tupbaby seninde mi dondurulmuş tedavisi olucakk eylülde? sanki öyle kalmış aklımda
Kızlar hepiniz melek gibisiniz,Allah hepimizin yardımcısı olsun bu mübarek günlerde....
ben doktora temmuzun 27 sinde gittim geçen ay...o zaman yumurtalara baktı sağ tarafta 19mm bi yumurtam vardı.sonra dedi perşembeye gel bakalım ona göre başlarız dedi.geç çatladı heralde ondan.başka bi doktor kontrolünde haziranda klomenle+ovitrelle olmuştum.onun etkisiyle 29 haziranda ve 12 tem adet oldum iki kere.
Yok cnm benim 3. denemem olacak uzun protokolle :))
Ben dondurulmuş tedavisi olmuştum inanılmaz rahat , stressiz , az maliyetli herkese tavsiye ediyorum ve sonuç genelde pozitif oluyor benim olmuştu =))
İnşş herkesin dondurulacak embriyosu olur :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?