Yok cnm benim 3. denemem olacak uzun protokolle :))
Ben dondurulmuş tedavisi olmuştum inanılmaz rahat , stressiz , az maliyetli herkese tavsiye ediyorum ve sonuç genelde pozitif oluyor benim olmuştu =))
İnşş herkesin dondurulacak embriyosu olur :))
Benim bitürlü transferim olamadı 3 aydır bekliyorum :26:
Benim bitürlü transferim olamadı 3 aydır bekliyorum :26:
nasıl oluyor?yumurta toplandığı için tekrar tekrar iğne yapmak zorunda kalmıyorsun heralde dimi...???
Neden cnm? Rahim mi kalınlaşmıyor yoksa kist mi var ?
merhaba saboli...neden???
hbyiron senindemi donmuş bebe transferi olucak??
yok benim ilk denemem zaten herşey yeni başladı.tutmazsa öle olur heralde...
ama inşallah rabbim en kısa zamanda hepimize aratmadan verir hayırlı evlatlar...bu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine...
yok canım ikiside değil..
geçen ay başlamıştık estrofem kullanıyodum rahim kalınlığı çok güzel dedi dr transferi hemen yarın yapalım dedi öğlenden sonra çıkan tahlillerde LH yüksek çıktı iptal oldu sanırım yumurtlama olmuş..
bu ay d.kontrol hapıyla başladık lucrinle baskılancıkmş yumurta oluşmaması için.. bakalım bi problem olmazsa transfer olucak.. biraz yorucu geldi bana..
ama tabi fazla iğne ilaç yok o açıdan çok rahat ..Allahım herkesin yardımcısı olsun
Zor olacak ama güzel olacak inşş :)) senin donmuşlar birazcık nazlı annesi :))
kızlar adetin 3 günü çağırdıklarında yumurtalıklara bakıyorlar mı?yani hastayken alttan ultrasonla bakmıyorlardır heralde!
yani nasıl bi muayene oluyor bilgilendirir misiniz lütfen????
Hem nasıl nazlı :))
Embriyo kalitesi hakkında bilgin var mı canım senin?
Benim embriyolarım 5.gün donduruldu ama compact(morula) aşamasındalar.. blast olamadılar.. çözüldükten sonra blasta ulaşırlarsa transfer olucak..
3.gün gayet iyilerdi 8 hücreli ve 1. kaliteydi ama 3.gnden sonra biraz yavaşlama olmuş.. bunun gerginliğide var üzerimde.. inşallah bir aksilik çıkmaz.. benim için dua edin nolurr ..hepimiz için..
kızlar adetin 3 günü çağırdıklarında yumurtalıklara bakıyorlar mı?yani hastayken alttan ultrasonla bakmıyorlardır heralde!
yani nasıl bi muayene oluyor bilgilendirir misiniz lütfen????
Hayatım ben dünde yazmıştım :)) bu topiğe mi yazdım bilmiyorum ama her 5. güne giden embriyo süper diye birşey yok benimde 5. gündü ama kalitesi iyi değildi 3cc ilk transfer edilen 5. gün 4bb ama tutmamıştı negatifti
2. tedavinde dondurulmuş embriyo mu kullandık 5. gün kalitesi 3cc olan ama tuttu :)) yani sen takılma 5. gün embriyo olayına rahat ol kafanı bulandırma :))
Tatlım adetliyken alttan bakıyorlar :))
ayy aman yaaa...çok huzursuz oluyorum alttan ultrasonla bakılmasına...
bi de epilasyon derdi var.nasıl yapıcam bilmiyorum şimdi stres oldum.
Hayatım doktorlar saana bakmıyor ki :)) neden rahatsız oluyorsun ben artık o kadar alıştım ki :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?