2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

canini sikma sen herseyde bi hayir vardir .......nasil giderse moralin hersey ole olur...bak mevlam bu aylara hurmet ellerimizi bos birakmayacakkk.....

mrb kızlar görmeyeli yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz arkadaşlar.aynıyolda ilerleyen birçok kişi varmış meğersem ben yarın dr gidiyorum bakalım neler olacak.tüp bebekle ilgilenen dr tatildeymiş.bende başka başka bir dr randevu aldım eğer bu dr kabul edrse diğer dr glene kadar gereken tahlil hsg vs gibi işlemleri halledelm girişimizi yapalım raporumuz çıksın vs inşallah kaul eder de olur.
tuaerkancım senin şikayelerin karnının şişliğinden olmasın.bir dha giiğinde dr sor iyice canım.moralini yüksek tut nolur sen bizim topiğin ilk hamişi olacaksın inş.

ah canım hem üzülmüş hem de teselli olmuşun.rabbim herşeyi görüyor sıkma canını herşey iyi olaak inşallah.

mrb canım hoşgeldin aramıza senin hikayende ekiledi beni allah yardımcımız olsun inş.

hoşgeldin canım aramıza sen nerede yapırıyorsun.

mrb canım hayırlı olsun şimdiden.bizimkide eylüle sarkıyor malesef dr tatildeymiş.ist hangi hast gidiceksin.biz acıbademe gidecekik tayfun bağışa ama erteleyince memlekette başkente karar verdik.hayırlısıyla kucağımızı doldursun rabbim

bende bundan korkuyorum hersyi dr.un seyahatine gore yaptik duzenlemeyi ama bakalim......

canım bizde gaziantep de denedik daha önce olmadı şimdi bir tanıdık vasıtasıyla gayrettepe florance night. dr bülent baysal a gideceğiz nasıl bilmiyorum ama burda boş durmaktansa birde orada yaptıralım dedik ben tamamen kısmet olduğuna inanıyorum ne zaman nasipse o zaman gelecek bunu biliyorum ama dyanamıyoruz işte Allah sabrımızı atttırsın şu güzel günler hürmetine herkese o güzel duyguyu yaşatsın inşallah.........

aminnnnnnnnnnn..............

her akşam özel polikliniğe gidip iğne yaptırıyoruz. eşime dedim iyi bak boşuna gitmeyelim öğrende sen yap diye yapamıyo cesaret edemedi . bende kendime yapamıyorum göbekten. keşke hemşire komşum olsaydı.

Öncelikle Rabbim bu zorlu sınavdan hepimizin başarıyla geçmesini dileyerek , hepinize merhaba diyorum kader arkadaşlarım ...

Kendimi ve durumumu özetlemek gerekirse;

3 yıllık evliyim , 29 yaşımdayım. 2 yıldır bebek istiyoruz. Bunun son 1 yılı tahlil tetkik ve araştırmalarla geçti. Sorun hsg çekilmeden önce PKO (polikistikover) gibi gözüküyordu.

Gittiğim bir çok sıradan kadın doğumcu hiç bir belirtisini taşımama rağmen yumurtalıklarımda Pko görüntüsü olduğunu söyledi.

Bu sebeple 3 kez yumurtlama tedavisi denendi. Bu denemeler son bir yıllık süreçte oldu. Nisan ayında HSG çekildi ve 2 tüpümün de kapalı olduğu gözüktü.

Bu sebeple hemen ege ünv araştırma hastanesinde Prof. Erol Tavmergene gittim. Kendisi muayene ettiğinde Pko olmadığımı yumurtalıklarımın iyi durumda olduğunu

söyledi. Ancak bir çok kadında olabilen ve kısırlığa sebep olmayan multikistik overli olduğumu söyledi. Ancak tüplerimin tıkalı olması sebebiyle aynı hastanede Laparoskopi

yapıldı. Sonuç yine aynı. Tüpler açılamadı , rahim içi ve yumurtalıkların durumunun iyi olduğu daha iyi gözlemlendi Laparoskopide. Ve direk Tüp Bebek önerildi.

Şu an adet olmayı bekliyorum tedaviye başlamak için. Bugün hastaneden aradılar Tüp Bebek Raporumuz da onaylanmış. Adetimin ilk günü aramamı istediler. Eğer gecikmezse

bu ayın ortasında başlayabilirz . Hayırlısıyla biz de ilk denememizi yapıcaz bakalım. Eşimde bir sorun yok şükür, inş sorunumuz sadece tüplerin tıkanıklığıyla kalır. Dualarınıza

beni de ekleyin arkadaşlar. Hepinize İzmir den kucak dolusu sevgi ve selamlar...

ah be arkadaşım biraz cesaret etmeye çalış,yaparsın aslında,ilk kez batırana kadar zor.ondan sonrası geliyor zaten.ha gayret dene bir daha istersen.

Hayırlı uğurlu olsun tedavin şekerim,inşallah ilk ve son tedavin olur,sağlıkla bebeğini alırsın kucağına.

sanırım çoğumuz senin gibi ilk denemesini yapıyor. inşallah ilk denemede bebeğimize kavuşuruz. neden tıkanmış tüpler bunu söyledilermi peki. bir enfeksiyon falanmı olmuş?

ah be arkadaşım biraz cesaret etmeye çalış,yaparsın aslında,ilk kez batırana kadar zor.ondan sonrası geliyor zaten.ha gayret dene bir daha istersen.

göbekten olmasa yapardımda göbekten cesaret edemiyorum zaten koldan yaptırıyorum. :) bakalım dr yarın ne dicek inşallah iyidir sayısı foliküllerin

ah canım çok teşekkür ederim inşallah bana moral verdin çok istiyorum bende öyle olmasını ilk haberi versem sizde arkamdan gelseniz nolur Allah ım noluuuur

canım hikayemizde çok benzer yer var inşallah hayırlı uğurlu olur senin içinde benimde ilk denemem bakalım nolacak

göbekten olmasa yapardımda göbekten cesaret edemiyorum zaten koldan yaptırıyorum. :) bakalım dr yarın ne dicek inşallah iyidir sayısı foliküllerin

ya canım hiç korkma küçücük iğneden inşallah bebişlerimiz tutarsa daha ne acı sancılara katlancaz benim göbeğim kolumdan az acırdı
kendin yapmaya başla bence hayatım sıkma kendini bile en fazla 5 saniye sürüyo biliyosun.

kesinlikle katılıyorum size bende bu gün başladım iğnelere puregon ve menopur kullanmaya başladım kendim yapamam zannediyordum cesaretli değilimdir bu konularda ama insan çok istedigi şey için öyle cesaret kazanıyorki allahım herkezin gölüne göre versin herkezin kucaklarını doldursun yüreklerimizi bebek sevgisi anne sevgisi doldursun inşallah... tedavi gören arkadaşlara herkeze bol şans diliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…