canım benimmmmm inşallah ikisi de olur da, ayyyy ağlıcam şimdi "ikizleri var" ne güzel bir cümle:)))
hbyiron canım ağlamaya duygulanma nöbeti geçti şimdi yazabilirim:)))
lafın gelişi vardı dedim tabiki bende görüşmek isterim. bu arada bebişlerimiz olursa bi toplantı yapıp canlı canlı da görüşebiliriz bence bursa, kocaeli, istanbul yakın mesafedekiler en azından. bebişleri yakından görürüz.
Daisy'nin ikizleri vaaar ikizleri vaaar :) 40 kere söyleyelim :)
Canım inşallah güzel olur herşey, aslında hayırlısını dilemeliyiz allahtan, bende zaman zaman karamsarlaşıyorum ilk denemede gaza gelip çok üzülmüştüm sonuca,
bu tecrübeden dolayı sanırım ara ara korku basıyor ama genel olarak pozitif düşünmeye şartlandırdım kendimi.
Sende mümkün olduğunca pozitif düşünmeye çalış
ve olumsuzlukları arka plana at zaten sonuç olumsuz olursa sonunda yeterince üzüleceğiz.
Bence olumsuz düşüncelere şimdiden yer verme inşallah herşey gönlümüzce olur
ikiz ikiz bebişlerimiz olur:)
hbyiron canım ağlamaya duygulanma nöbeti geçti şimdi yazabilirim:)))
lafın gelişi vardı dedim tabiki bende görüşmek isterim. bu arada bebişlerimiz olursa bi toplantı yapıp canlı canlı da görüşebiliriz bence bursa, kocaeli, istanbul yakın mesafedekiler en azından. bebişleri yakından görürüz.
ben de kabız olmamak için hergün 3 tane kuru kayısı yiorum bol su içip kısa yürüyüşler yapıorum. bi de belirti falan aramayın kendinizi fazla dinlemeyin ben ilk denememde ööle olmuştum sonuç negatifti bu sefer hiç belirti aramadım zaten belirti de yktu ne tutunma kanaması ne ağrı biraz göğüslerim acıdı o da kesin progestan iğnedendir die düşünmüştüm . şu anki tek sıkıntım karnımın şişliği. benim tedaviden dolayı karnım şişti bazen ohss mi die düşünüorum ama bulantı ağrı falan yk zaten transferden önce baktılar ohss var mı die yktu acaba hormonlar mı şişirio bööle şuan son adet tarihime göre 4haftalık hamileyim ama karnım 4 aylık gibi sizlerde de şişkinlik var mı,bu iner mi,yoksa 3-4ay sabit kalıp sonra mı büyümeye devam etcek?? :)) bilen,yaşayan arkadaşlar varsa bilgi verirse sevinirim.
ama ama benn uzağım die sizi göremicemm miii
günaydınnn kıslarrr!!!
doktoruma gidip geldim hemencecik 30 olmuş yumuoşlar kolim tamamlanmış şimdi onları büyütcezzz her gün görmek istedi doktorum yarın ine doktorda olucam 2-3 güne çatlatma iğnesi vururuz dedi bakalım
elifcee en güzel heyecanlar bunlarrrrr ne güzelllllllllllllllll
kızlar ya hep rachel yazmışsınız kafam karıştı kuden aldımı sonucu??
Bende hiç sislik filan kalmadı,sadece biraz hızlı dokununca agriyor icim,yoksa tutmadı mı bebislerim,
günaydınnn kıslarrr!!!
doktoruma gidip geldim hemencecik 30 olmuş yumuoşlar kolim tamamlanmış şimdi onları büyütcezzz her gün görmek istedi doktorum yarın ine doktorda olucam 2-3 güne çatlatma iğnesi vururuz dedi bakalım
elifcee en güzel heyecanlar bunlarrrrr ne güzelllllllllllllllll
kızlar ya hep rachel yazmışsınız kafam karıştı kuden aldımı sonucu??
maybecimm sensiz olur mu yaa.....hem neresi uzak ayol izmir mi?
ben uzagım diye beni almamışlar aralarına unutuluyorum yani öylemi:2::113:
en kötü ihtimal biz yakındakiler dedik canım ya. sen izmirdeydin dimi. ben atlar gelirim senin yanına ya da toplaşır geliriz sen gelemezsen:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?