2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

ama ama benn uzağım die sizi göremicemm miii

günaydınnn kıslarrr!!!

doktoruma gidip geldim hemencecik 30 olmuş yumuoşlar kolim tamamlanmış şimdi onları büyütcezzz her gün görmek istedi doktorum yarın ine doktorda olucam 2-3 güne çatlatma iğnesi vururuz dedi bakalım

elifcee en güzel heyecanlar bunlarrrrr ne güzelllllllllllllllll

kızlar ya hep rachel yazmışsınız kafam karıştı kuden aldımı sonucu??

inşallah canım, hep sonuçlarımız pozitif olur. bende olumlu düşünüp sonradan dünyanın başıma yıkılmasından korkuyorum hiç düşünmemeye çalışıyorum o da olmuyor. gidip gelmeler yaşıyorum yani. Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah. umutlarımızı, emeklerimizi boşa çıkarmasın.

ay inşallahhhh o günleri bi görelimde...toplantıda yaparız...:))))partyyyde yaparız...

Bende hiç sislik filan kalmadı,sadece biraz hızlı dokununca agriyor icim,yoksa tutmadı mı bebislerim,

cnmmmm çok sevindim inşallah 9 ay 10 gün bebişinle güzel günler geçirirsin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbim.

hayırlı olsun kolin :)))) inşallah sonu da güsell olur.. kuden dün yaramazlık yapıp yaptırmış testi pozitif çıkmış

Bende hiç sislik filan kalmadı,sadece biraz hızlı dokununca agriyor icim,yoksa tutmadı mı bebislerim,

düşünme ööle bünyeden bünyeye değişir ne güsell senin bünyen atmış şişliği demek ki şimdi ben izinliyim gerçi işe başlayınca belki yavaş yavaş gider şu an çok hareketsizim annemin evindeyim o da tabağımı bile bulaşık makinesine koydurmuo bana bakalım önümüzdeki günler haftalar neler getircek hepimize...

21 Ağustos pazar: elifce POZİTİF

23 Ağustos salı: kuden80 POZİTİF

24 Ağustos çarşamba: rashel BUGÜN

25 Ağustos perşembe: mine1987 YARIN

26 Ağustos cuma: daisy3434 GÜN SAYIYORUZ

27 Ağustos cumartesi:aşkböceği GÜN SAYIYORUZ

28 Ağustos pazar: Kıvılcımv GÜN SAYIYORUZ

29 Ağustos pazartesi: jakobi GÜN SAYIYORUZ

31 Ağustos çarşamba: hafiye GÜN SAYIYORUZ

1 Eylül Perşembe : Mcloud GÜN SAYIYORUZ

3 Eylül Cumartesi : Fatmaözkan GÜN SAYIYORUZ

:92::92::92::92::92::92::92::92:

Son düzenleme:

oo maşşalllahhh...hayırlısı olsun...rachel bugün bekliyoruz...kuden pozitiff dün bize süpriz yaptı...

maybecimm sensiz olur mu yaa.....hem neresi uzak ayol izmir mi?

canım saol, inş o günleri görürüs de ortada buluşurus, Bursa da mesela, sonra İstanbul ,İzmir e de beklerim... Ooohh bebek gezdirmesi de ne güzel olur.

Son düzenleme:
ben izmiri görmemiştim kısmetse bayramdan sonra eşim götürecek biraz tatil yapacağız tavsiyelerini bekliyorum cnm nereleri gezeyim eşim termal bi otelden bahsetti orada kalıp çevreyi gezeceğiz ordanda kuşadası bodrum filan yaparız diyor her sene antalyaya gidiyorduk bende izmiri görmek istiyorum diye senin memlekete geleceğiz

slm kızlar bügün benimde test günüm aşırı derecede stresliyim :18: 3 kere idrar tahlili yaptım üçündede pozitif çıktı ama sanki kanda negatif sonuc alacak gibiyim tahlil yaptırmaya gitmek bile istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…