slm kızlar bügün benimde test günüm aşırı derecede stresliyim :18: 3 kere idrar tahlili yaptım üçündede pozitif çıktı ama sanki kanda negatif sonuc alacak gibiyim tahlil yaptırmaya gitmek bile istemiyorum
slm kızlar bügün benimde test günüm aşırı derecede stresliyim :18: 3 kere idrar tahlili yaptım üçündede pozitif çıktı ama sanki kanda negatif sonuc alacak gibiyim tahlil yaptırmaya gitmek bile istemiyorum
aa olur mu öle şey kıvılcım...sen gerçekten uzaksın bize antalya...ama olmadı partiyi antalyada yaparız...daha olmadı biz tatile geliriz...oda olmadı sen atlayıp gelirsin....
ben izmiri görmemiştim kısmetse bayramdan sonra eşim götürecek biraz tatil yapacağız tavsiyelerini bekliyorum cnm nereleri gezeyim eşim termal bi otelden bahsetti orada kalıp çevreyi gezeceğiz ordanda kuşadası bodrum filan yaparız diyor her sene antalyaya gidiyorduk bende izmiri görmek istiyorum diye senin memlekete geleceğiz
ben izmiri görmemiştim kısmetse bayramdan sonra eşim götürecek biraz tatil yapacağız tavsiyelerini bekliyorum cnm nereleri gezeyim eşim termal bi otelden bahsetti orada kalıp çevreyi gezeceğiz ordanda kuşadası bodrum filan yaparız diyor her sene antalyaya gidiyorduk bende izmiri görmek istiyorum diye senin memlekete geleceğiz
aa hiç merak etmiyor musun canım?stres yapma sakin ol yaptırmadan bilemezsin daha şimdiden üzüntü yapıyorsun...hem hamileysen çok stres ii değil bunuda düşün..hemen git ve yaptır..hayırlı haberlerle inşallah...hadi hemen hemen...bizede haber ver olur mu?
İnşallah öyle olur,sen neler yapıyosun, evden hiç çıkmadan yatiyomusun yoksa çıktınmi,yapıyorum,bir de hiç belirti filan var mı cnm.....acaba bugün idrarda baksak çıkar mi
kızlar yapacak o kadar çok işim var ki!temizlik yapmam lazım ama hiç yapasım yok yaa....((
bekliyorum ilham gelsin diye...
sabah sabah ne alaka dedim kendi kendime...eşimde rüyasını anlattı tesadüfe bakki ne alaka bastık kahkahayı...:)))ama durun size rüyamı anlatayım..:hiçte sevmem ikisinide ibrahim tatlısesi gördüm yaaabide yanında demet akalın oynaşıyorlardı..rüyamda da diyorum ki ne alaka...:))) eşimde sabah uyandı dedi ibrahim tatlısesi gördüm rüyamda bi de hülya avşarı...pes dedim olur olurda bu kadar olur....
slm kızlaç sonuç ne yazıkki negatif
sırayı bozmak istemiyordum ama kısmet değimiş
3.denemeye artık
3.denemeye artık
3.denemeye artık
çeşme çok güzeell ben çok beğenmiştim denizi harikaaa turkuazın bütün tonları var denizinde...foça da güzel...çandarlıda sakin...gerçi ben buralara gideli 10 yılı geçti sanırım...:))
alaçatıyı merak ediyorum bi oraya gidemedim...kuşadasını hiç beğenmedim...kuşadasında aquaparka gitmiştik çok eğlenmiştik o zaman...
ay süpper olur kızlar yha , o günleri görces mii:97:
bende izmir deyim hangi merkezde devam ediyorsun canım
evet canım, Balçovada var çok güzel bir termal otel, tedavi programları var, fiyatları da çok uygun, otel baya bi lüks ya da en azından bana lüks gelmişti...
Vaktiniz varsa İzmirde gezecek yer çok...
Çeşme Kuşadası Bodrum birbirine çok benzeyen yerler, 3ü de çok güzel, gelmişken mutlaka gez derim canım, memleketime gelmene çok sevindm canım ne zaman kesin tarih, fırsat olursa görüşebiliris...
cnm kaya balçova termal otelmiş gitmek isteğimiz.sanırım bayramdan sonraki bir tarihte otelin durumuna göre ayarlacağız.bakalım görelim izmirin kızları gerçekten güzelmiymişşşşşş
3.denemeye artık
evet canım, Balçovada var çok güzel bir termal otel, tedavi programları var, fiyatları da çok uygun, otel baya bi lüks ya da en azından bana lüks gelmişti...
Vaktiniz varsa İzmirde gezecek yer çok...
Çeşme Kuşadası Bodrum birbirine çok benzeyen yerler, 3ü de çok güzel, gelmişken mutlaka gez derim canım, memleketime gelmene çok sevindm canım ne zaman kesin tarih, fırsat olursa görüşebiliris...
cnm kaya balçova termal otelmiş gitmek isteğimiz.sanırım bayramdan sonraki bir tarihte otelin durumuna göre ayarlacağız.bakalım görelim izmirin kızları gerçekten güzelmiymişşşşşş
Canım İzmirde göçmen aile çok, her gördüğün kız İzmirli olmayabilir. Şööle Çeşme, Konak, Karşıyaka , Alsancak... vb. yerlerde gezersen, farkı farkedebilirsin. Bak kıskanç biriysen kocanı getirme derim , kendin gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?