2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

Aksine idrarda pozitif çıkarsa kanda kesin çıkar allahın izniyle ben senin yerinde olsam koşa koşa giderdim ve Beta HCG min kaç olduğunu öğrenirdim

aa hiç merak etmiyor musun canım?stres yapma sakin ol yaptırmadan bilemezsin daha şimdiden üzüntü yapıyorsun...hem hamileysen çok stres ii değil bunuda düşün..hemen git ve yaptır..hayırlı haberlerle inşallah...hadi hemen hemen...bizede haber ver olur mu?

aa olur mu öle şey kıvılcım...sen gerçekten uzaksın bize antalya...ama olmadı partiyi antalyada yaparız...daha olmadı biz tatile geliriz...oda olmadı sen atlayıp gelirsin....

bizler kan bağımız olmadı halde birbirimize okadar destek oldukki. bu çok güzel bişi. kızlar kapım herkeze açık. şaka maka gelirseniz butaraflara burda da bi arkadaşınız oldugunu unutmayın

evet canım, Balçovada var çok güzel bir termal otel, tedavi programları var, fiyatları da çok uygun, otel baya bi lüks ya da en azından bana lüks gelmişti...

Vaktiniz varsa İzmirde gezecek yer çok...
Çeşme Kuşadası Bodrum birbirine çok benzeyen yerler, 3ü de çok güzel, gelmişken mutlaka gez derim canım, memleketime gelmene çok sevindm canım ne zaman kesin tarih, fırsat olursa görüşebiliris...

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 0 ziyaretçi)

maybeBaby
rashel
joyful58
thorbank
garslan55
KIVILCIMV+
hbyiron+
HAFIYE
daisy3434

Ahhhaaa Rashel gellmiiişşşş

Son düzenleme:
kızlar yapacak o kadar çok işim var ki!temizlik yapmam lazım ama hiç yapasım yok yaa....((
bekliyorum ilham gelsin diye...

sabah sabah ne alaka dedim kendi kendime...eşimde rüyasını anlattı tesadüfe bakki ne alaka bastık kahkahayı...:)))ama durun size rüyamı anlatayım..:hiçte sevmem ikisinide ibrahim tatlısesi gördüm yaaa bide yanında demet akalın oynaşıyorlardı..rüyamda da diyorum ki ne alaka...:))) eşimde sabah uyandı dedi ibrahim tatlısesi gördüm rüyamda bi de hülya avşarı...pes dedim olur olurda bu kadar olur....

çeşme çok güzeell ben çok beğenmiştim denizi harikaaa turkuazın bütün tonları var denizinde...foça da güzel...çandarlıda sakin...gerçi ben buralara gideli 10 yılı geçti sanırım...:))
alaçatıyı merak ediyorum bi oraya gidemedim...kuşadasını hiç beğenmedim...kuşadasında aquaparka gitmiştik çok eğlenmiştik o zaman...

önce bi kendime geliyim ondan sonra gidip yaptırıcam ama ne bılıyım ayaklarım gerı gerı gıdıyo sankı ıdrar testı yanılttı heran hasta olucam

İnşallah öyle olur,sen neler yapıyosun, evden hiç çıkmadan yatiyomusun yoksa çıktınmi,yapıyorum,bir de hiç belirti filan var mı cnm.....acaba bugün idrarda baksak çıkar mi

kızlar benimde c.tesi günü kan testim...
pazartesi vede bugün idrardan baktım...ikisindede ikinci çizgi silik bir şekilde çıktı...bende şaşkınlık içindeyim....
ama yinede en güveniliri kan testi tabiiki...

slm kızlaç sonuç ne yazıkki negatif

sırayı bozmak istemiyordum ama kısmet değimiş

3.denemeye artık

canım birlikte çok fazla magazin programı izlemekten olabilir mi?

ben de geçenlerde gördüm bir rüya , hep size soracağım ama unutuyorum...

Rüyamda karnım az şişmiş, belki 4-5 aylık hamileyim, ultrasonda doktor bebişimi gösterio ve erkek olduğunu bizzat görüyorum. Uyandığımda çoookk mutluydum, rüya olduğunu anlayınca çok üzüldüm, bi de ben bebek düşünmeye başlamamıza rağmen rüyamda hiç hamile olduğumu ya da bebeğim olduğunu görmez ve üzülürdüm. 3 yıldır ilk defa gördüm. Çok şaşırdım. Rüyamı yorumlar mısınız kızlaarr?

rashel kullanıcısından alıntı

3.denemeye artık
canım hayırlısı buymuş demek...ne kadar üzülme desek boş biliyorum..ama inşallah en kısa zamanda olur...ümidini sakın kaybeyme....

Son düzenleme:

Alaçatı harika bir yer canım, keşke gidebilseydin. Kuşadası da 10 yıl öncesine göre baya bir gelişmiş, eskiden sıradan bir sahil kasabası gibiydi , ama şimdi Çeşmeyi yakalamıştır.

bende izmir deyim hangi merkezde devam ediyorsun canım

Biliyorum canım İzmirde olduğunu, listemizde 30. sıradasın. Hatta kaderimiz de aynı gibi, benim de sorunum tüplerin tıkanıklığı. Ben Ege Ünv. hastanesine gidiyorum. Önce devlette denemek istedim, olmazsa Smyrna ya da Kent Hastanelerini araştırıcam. Sen Smyrna dan memnun musun canım. Tedaviye ne zaman başlıosunuz. Benmki eylülün 10-15 gibi başlar heralde.

3.denemeye artık

cnmmmmmmmmmmm seni çok iyi anlayabiliyorum şu anda berbatsındır.ama allahın dediği oluyor demekten başka bi şey gelmiyor elden inan cmt den beri kendimi toparlamaya çalışıyorum çok zor ya allah sanada sabiır versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…