2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

rashel yarın hayırlı haberlerle gel inşallah.birde çok beklletme bizi. dualarım seninle bu gece canım.

inşallah bende çok istiyorum ama nedense içimde kötü bir his var inşallah kuruntudan ibarettir yinede iyi düşünmek idtiyorum ama kendimi alamıyorum olumsuz düşüncelerden yaa

inşallah bende çok istiyorum ama nedense içimde kötü bir his var inşallah kuruntudan ibarettir yinede iyi düşünmek idtiyorum ama kendimi alamıyorum olumsuz düşüncelerden yaa

seni çok iyi anlaya biliyorum canım. pozitif düşün ne olur ama bunu yaparkende olumlu olumsuz sonuçlara hazırlıklı ol. dualarım seninle inşallah sende sevindirceksin bizi inşallah canımmmm

seni çok iyi anlaya biliyorum canım. pozitif düşün ne olur ama bunu yaparkende olumlu olumsuz sonuçlara hazırlıklı ol. dualarım seninle inşallah sende sevindirceksin bizi inşallah canımmmm

canım çok sağol rahatlıyorum valla sayenizde çok enteresan değilmi gerçekten sizlerle yazışmak rahatlatıyor
çok istiyorum pozitif olsun diye ama ilk denemedeki negatif sonuçtan dolayı sanki hepsi negatif olacak giib geliyo ama inşallah pozitif sonuç vereceğim yarın hayırlısıyla
daha öncede yazdım ya sırayı bozmak istemiyorum ama kısmet tabi dediğin giib olumlu ve olumsuz sonuca hazırlıklı olmak lazım
neyse öpüyorum sizleri ve iyi geceleer diliyorum yarın büyükgün benim için erken kalkmam lazım ki biran önce sonucu öğreneyim

merhaba gece kuşları.uzun aradan sonra ancak girebildim.ben pazartesi ilk görüşmemi yaptım.ucundan başladık bakalım.perşembe jinokolojik muayene olacam doktor gerek görürse rahim filmi iseyecek.daha önce histerrskopi yapırmıştım aynı hastanede ona da baktı iyi durumda dedi.eşim de kan verdi periferik kan da genetik test yapaaklar ama sonuç bizim işlerden çok daha sonra çıkacak tam bir ay sonra yani.inşallah iyi haberler veririm sizlere.bu arada ancak eylülün 10 u gibi başlarız çünkü o zamana adeim.
bu arada sayfalar çok ilerlemiş neler oldu bilemiyorum sevinenler de üzülenlerde var.sonucu negatif olan arkadaşlar pes emeyin rabbim bir gün vereek o vereeği zamanı biliyor bize düşen efekkürle beklemek ona güvenmektir.biliyorum çok zor ama imkansız değil.sonucu poziif olanlaaaaar gözünüz aydın.inşallah sıkı sıkı tutunurlar bebişler annelerine.

iyi geceler kızlar yarın rashelden mi güzel sonuçlar alacağız? hadi bakalım inşallah...şöyle uyandığımda bilgisayarımı açıp bir arkadaşımdan hamişimmm sözünü okumak ne kadar mutlu ediyor insanı...bir gün bende yazacağım demek geçiyor insanın içinden ve bir adım daha yaklaşıyorum sanki...sevgi ve duayla...rashel çok bekletme bizi..........herkesin böyle olması dileğiyle....

kızlaaaar bu arada ben başkentte yaptırıyorum listeye ekleyin bir de bahar da mı başkentte yaptırıyor acaba/

elifce kuden canlarım çok tebrik ederim yeni baktım biraz biraz sayfalara sizi gördü0m çok mutlu oldum inanın sizler güç ve umut veriyorsunuz.inşallah rabbim kuağınıza almayı nasip eder.kuden senin de ilk denemenmiş hem de erkek inf benim de aynı.inşallah benim de ilk de olur.senin eşinin değerleri nasıldı.

hilka nusha canlarım pesemek yok üzücü bir sonuç ama haktan hayırlısı diyelim ve sabredelim.eminim gelecek bebişleriniz ama zamanını bekliyor en güzel zamanda gelecekler.yüzlerinizi güldüreekler/bu günler geride kalacak hiç yaşanmamış gibi sanki.ben inanıyorum olacak.

günaydınnnnnn.eşimin değerlerını bılmıyorummmm hiçç.çünküüü cerrahi yöntemle alındı ondannn aslındaa.uyusturuppp bişeyler yaptılarr.tesa veya tese mi ne deniyorrr.inannnn hiçç sormadımmm.

kuden80 canım dün akşam giremedim sürpriz yapmışsın çokkkkkkkkkk sevindim inan gözlerm dolu dolu şu an. Allahım kucağına almayı nasip etsin.

hbyiron canım sabah sabah umut oldun bana. inşallah görümcen gibi benim de ilk denemede tutar. geçen tv de izlemiştim 35 yaş üstü kadınlarda tüp bebek şansı en fazla %15 demişti dr. o günden beri bi tuhafım. bende bi sorun yok çok şükür ama yaş ileri. senin mesajı okudum ve kuden80 in sonucunu öğrendim inan şu an umutluyum. Gün sayarken sevinçli habere o kadar ihtiyaç duyuyorki insan. Her pozitif sonuç biraz daha güç veriyor. Allahım hepimizin yüzünü güldürsün.

kızlar liste çok ii gidiyor Allah bozmasın bu güsell listeyi hepsi pozitif olur inşallah Kudencim tebrik ederim Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah....

Günaydın HAFIYE,

dün neler olmuş haberim olmamış benim. ilk kez bi akşam girmedim nete onda da erken test yapacağı tutmuş kudenin:))))) acaip sevindim ya sabah sabah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…