ii geceler şekerler benim çoook uykum gelldiii
Rashel cim yarın heyecanla ve dualarla seni bekliyor olacağız canım, geç kalma , olur mu?
rashel yarın hayırlı haberlerle gel inşallah.birde çok beklletme bizi. dualarım seninle bu gece canım.
inşallah bende çok istiyorum ama nedense içimde kötü bir his var inşallah kuruntudan ibarettir yinede iyi düşünmek idtiyorum ama kendimi alamıyorum olumsuz düşüncelerden yaa
seni çok iyi anlaya biliyorum canım. pozitif düşün ne olur ama bunu yaparkende olumlu olumsuz sonuçlara hazırlıklı ol. dualarım seninle inşallah sende sevindirceksin bizi inşallah canımmmm
elifce kuden canlarım çok tebrik ederim yeni baktım biraz biraz sayfalara sizi gördü0m çok mutlu oldum inanın sizler güç ve umut veriyorsunuz.inşallah rabbim kuağınıza almayı nasip eder.kuden senin de ilk denemenmiş hem de erkek inf benim de aynı.inşallah benim de ilk de olur.senin eşinin değerleri nasıldı.
21 Ağustos pazar: elifcePOZİTİF
23 Ağustos salı: kuden80POZİTİF
24 Ağustos çarşamba: rashelGÜN SAYIYORUZ
25 Ağustos perşembe: mine1987GÜN SAYIYORUZ
26 Ağustos cuma: daisy3434GÜN SAYIYORUZ
27 Ağustos cumartesi:aşkböceğiGÜN SAYIYORUZ
28 Ağustos pazar: KıvılcımvGÜN SAYIYORUZ
29 Ağustos pazartesi: jakobiGÜN SAYIYORUZ
31 Ağustos çarşamba: hafiyeGÜN SAYIYORUZ
1 Eylül Perşembe : McloudGÜN SAYIYORUZ
3 Eylül Cumartesi : FatmaözkanGÜN SAYIYORUZ
:92::92::92::92::92::92::92::92:
kızlar liste çok ii gidiyor Allah bozmasın bu güsell listeyi hepsi pozitif olur inşallah Kudencim tebrik ederim Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah....[/QUOTE
Kudencim bende kutlarım allah kucağına da alıp sevmeyi nasip etsin inşallah, lütfen sende topicdeki bekleyenler için dua et :)))
bu topic ve sinerjisi hepimize pozitif sonuçlar ve uğur getirir inşallah
Bu arada herkese günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?