2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

yaptım canım 893 olmuş değerim problem oladığını 3 hafta kese ve kalp atışını dıyabileceğimi sölediler onu bekliorum artık heyecan 9ay hiç bitmicek sanırım hep bişi için beklicz...

çok güzel canım yaaa...Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah sağlıkla... Allahım rashel ne yaptı acaba bi an önce gelip güzel haber verse.

Valla ben düne nazaran bugün daha iyiyim. Dün korktuğum şey başıma geldi, kabız oldum, kabusum oldu, doktorun önerdiği duphalac şurup içtim öğünlerden önce oda inanılmaz gaz sancısı yaptı.
Dün kıvrandım bütün gün.Sizler neler yaptınız.
Bu arada bende ilk üç gün seyreden belirtilerden sadece gögüslerdeki hassasiyet kaldı , özellikle pozitif sonuç alan kızlar size de soruyorum, hissettiğiniz belirtiler neler yazın lütfen.
Beklemek çok zor

yaptım canım 893 olmuş değerim problem oladığını 3 hafta kese ve kalp atışını dıyabileceğimi sölediler onu bekliorum artık heyecan 9ay hiç bitmicek sanırım hep bişi için beklicz...

Güzelim sen şöyle düşün ve içini ferah tut, sen engelli koşunun en yüksek aşamasını başarıyla geçtin. Bundan sonrakiler daha basit allahın izniyle , güzel düşün güzel yaşa :)

ben hergün 3 tane kayısı yedim kabız olmamak için ama dünden akşamdan itibaren wc ye gitmedim. bugün de ağrı sancı bel ağrısı falan bişey yok. dünden beridir göğüslerim dikkatimi çekiyor sanki biraz büyümüşler gibi. normalde de iridirler ama biraz daha fark var sanki. başka da bişey yok. en iyisi pozitif sonuç alanlar anlatsın:)))

Günaydın herkese.test gunüm yaklaştıkça ümitsizliğe kapılıyorum,dün çok yoruldum ondan dolayı vicdan azabı çekiyorum herhalde.transferin 10.gunü bugün fazla ayakta kalmaktan filan düşermi ki embriyolar

günaydın benim de 10. günüm. aynı gün alacaz sonuçları demekki:))) umarım hepimiz de seviniriz.

kızlar günaydınnnnn.....

rashel güzel haberlerini almak istiyoruz inşallah..rabbim seninde yüzünü güldürsün...

merhaba hoşgeldin...hayırlı uğurlu olsun tedavi sürecin....

çok sevindim daisycim mutlu olmana... en başlarda yazmıştım görümcemle ilgili ama sanırım gözünden kaçmış...yaşa takılma lütfen rabbim yeter ki ol desin olur...hatta bi örnek daha vereyim...eşimin teyzesi geç evlendi...tüp bebek yapmaya karar vermişlerdi...66 doğumlu olması lazım normal yolla oldu...şimdi onunda bi oğlu var...1 yaşına yaklaştı maşallah...

o yüzden diyorum yaşını takma bu kadar allah'ım nasip kısmet ettikten sonra gerisi boooş gerisi hikayeee...

günaydın benim de 10. günüm. aynı gün alacaz sonuçları demekki:))) umarım hepimiz de seviniriz.

İnşallah öyle olur,sen neler yapıyosun, evden hiç çıkmadan yatiyomusun yoksa çıktınmi,yapıyorum,bir de hiç belirti filan var mı cnm.....acaba bugün idrarda baksak çıkar mi

kolay mı güzelim bi can büyüyor karnında..insan düşündükçe kafayı yicek gibi oluyor..güzel rabbim herşeyi o kadar ii ayarlamışki...göz açıp kapaya kadar geçer...en zorlu kısmını atlattın..sen hamilesinnnnnnnnnnn.....

canım benim çok doğru söylüyorsun Allahın takdiri. inşallah beni de anlatırsınız bir gün, bi daisy vardı 37 yaşında tüp bebekle ilk denemesinde tutturdu şimdi bebişi var diye:)))) Allahım sen hepimizin yüzüne bak ya rabbim. cuma günü yaklaştıkça ateş basıyor her tarafımı...

canım yaa inşallahhhh amin...yani bu arada aramızda sadece 4 yaş var...

vardı derken geçmiş zamandan konuşmayalım lütfen ben görüşmeye devam etmek isterim...:)))ben şöle anlatırım:'' bizim daisy var onun şu anda ikizleri var nasıl güzeller nasıl güzeller anlatamam''....:)))))

Son düzenleme:
İnşallah öyle olur,sen neler yapıyosun, evden hiç çıkmadan yatiyomusun yoksa çıktınmi,yapıyorum,bir de hiç belirti filan var mı cnm.....acaba bugün idrarda baksak çıkar mi

ben çalışıyorum canım. ilk 3 gün izin almıştım 4. günden itibaren çalışıyorum. çok dikkat edemiyorum 2 minibüsle gidip 2 minibüsle geliyorum. sadece akşam eve gidince evde hafif bişeyler yapıp tv karşısında uzanıyorum. idrarda çıkmayabiliyormuş ben korkuyorum açıkçası cumayı beklicem herhalükarda. ne olacaksa o gün olsun.

Cuma gunü,mübarek Kadir gecesi hepimize hayırlı haberler getirir inşallah,bayağı bı kisi var cumayı bekleyen.

canım benimmmmm inşallah ikisi de olur da, ayyyy ağlıcam şimdi "ikizleri var" ne güzel bir cümle:)))

:86: günaydın arkideşlerrrr:86:

hadi Rashel, bak kaç kişi seni beklios, bugün hepümüs Rashel olucas Allah'ın izniyle

hbyiron canım ağlamaya duygulanma nöbeti geçti şimdi yazabilirim:)))
lafın gelişi vardı dedim tabiki bende görüşmek isterim. bu arada bebişlerimiz olursa bi toplantı yapıp canlı canlı da görüşebiliriz bence bursa, kocaeli, istanbul yakın mesafedekiler en azından. bebişleri yakından görürüz.

ben de kabız olmamak için hergün 3 tane kuru kayısı yiorum bol su içip kısa yürüyüşler yapıorum. bi de belirti falan aramayın kendinizi fazla dinlemeyin ben ilk denememde ööle olmuştum sonuç negatifti bu sefer hiç belirti aramadım zaten belirti de yktu ne tutunma kanaması ne ağrı biraz göğüslerim acıdı o da kesin progestan iğnedendir die düşünmüştüm . şu anki tek sıkıntım karnımın şişliği. benim tedaviden dolayı karnım şişti bazen ohss mi die düşünüorum ama bulantı ağrı falan yk zaten transferden önce baktılar ohss var mı die yktu acaba hormonlar mı şişirio bööle şuan son adet tarihime göre 4haftalık hamileyim ama karnım 4 aylık gibi sizlerde de şişkinlik var mı,bu iner mi,yoksa 3-4ay sabit kalıp sonra mı büyümeye devam etcek?? :)) bilen,yaşayan arkadaşlar varsa bilgi verirse sevinirim.

canım benimmmmm inşallah ikisi de olur da, ayyyy ağlıcam şimdi "ikizleri var" ne güzel bir cümle:)))

Daisy'nin ikizleri vaaar ikizleri vaaar :) 40 kere söyleyelim :)

Canım inşallah güzel olur herşey, aslında hayırlısını dilemeliyiz allahtan, bende zaman zaman karamsarlaşıyorum ilk denemede gaza gelip çok üzülmüştüm sonuca,
bu tecrübeden dolayı sanırım ara ara korku basıyor ama genel olarak pozitif düşünmeye şartlandırdım kendimi.
Sende mümkün olduğunca pozitif düşünmeye çalış
ve olumsuzlukları arka plana at zaten sonuç olumsuz olursa sonunda yeterince üzüleceğiz.
Bence olumsuz düşüncelere şimdiden yer verme inşallah herşey gönlümüzce olur
ikiz ikiz bebişlerimiz olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…