Elifce günaydın canım,
tekrar test yaptın mı sen?
yaptım canım 893 olmuş değerim problem oladığını 3 hafta kese ve kalp atışını dıyabileceğimi sölediler onu bekliorum artık heyecan 9ay hiç bitmicek sanırım hep bişi için beklicz...
yaptım canım 893 olmuş değerim problem oladığını 3 hafta kese ve kalp atışını dıyabileceğimi sölediler onu bekliorum artık heyecan 9ay hiç bitmicek sanırım hep bişi için beklicz...
Valla ben düne nazaran bugün daha iyiyim. Dün korktuğum şey başıma geldi, kabız oldum, kabusum oldu, doktorun önerdiği duphalac şurup içtim öğünlerden önce oda inanılmaz gaz sancısı yaptı.
Dün kıvrandım bütün gün.Sizler neler yaptınız.
Bu arada bende ilk üç gün seyreden belirtilerden sadece gögüslerdeki hassasiyet kaldı , özellikle pozitif sonuç alan kızlar size de soruyorum, hissettiğiniz belirtiler neler yazın lütfen.
Beklemek çok zor
Günaydın herkese.test gunüm yaklaştıkça ümitsizliğe kapılıyorum,dün çok yoruldum ondan dolayı vicdan azabı çekiyorum herhalde.transferin 10.gunü bugün fazla ayakta kalmaktan filan düşermi ki embriyolar
canım çok sağol rahatlıyorum valla sayenizde çok enteresan değilmi gerçekten sizlerle yazışmak rahatlatıyor
çok istiyorum pozitif olsun diye ama ilk denemedeki negatif sonuçtan dolayı sanki hepsi negatif olacak giib geliyo ama inşallah pozitif sonuç vereceğim yarın hayırlısıyla
daha öncede yazdım ya sırayı bozmak istemiyorum ama kısmet tabi dediğin giib olumlu ve olumsuz sonuca hazırlıklı olmak lazım
neyse öpüyorum sizleri ve iyi geceleer diliyorum yarın büyükgün benim için erken kalkmam lazım ki biran önce sonucu öğreneyim
merhaba gece kuşları.uzun aradan sonra ancak girebildim.ben pazartesi ilk görüşmemi yaptım.ucundan başladık bakalım.perşembe jinokolojik muayene olacam doktor gerek görürse rahim filmi iseyecek.daha önce histerrskopi yapırmıştım aynı hastanede ona da baktı iyi durumda dedi.eşim de kan verdi periferik kan da genetik test yapaaklar ama sonuç bizim işlerden çok daha sonra çıkacak tam bir ay sonra yani.inşallah iyi haberler veririm sizlere.bu arada ancak eylülün 10 u gibi başlarız çünkü o zamana adeim.
bu arada sayfalar çok ilerlemiş neler oldu bilemiyorum sevinenler de üzülenlerde var.sonucu negatif olan arkadaşlar pes emeyin rabbim bir gün vereek o vereeği zamanı biliyor bize düşen efekkürle beklemek ona güvenmektir.biliyorum çok zor ama imkansız değil.sonucu poziif olanlaaaaar gözünüz aydın.inşallah sıkı sıkı tutunurlar bebişler annelerine.
hbyiron canım sabah sabah umut oldun bana. inşallah görümcen gibi benim de ilk denemede tutar. geçen tv de izlemiştim 35 yaş üstü kadınlarda tüp bebek şansı en fazla %15 demişti dr. o günden beri bi tuhafım. bende bi sorun yok çok şükür ama yaş ileri. senin mesajı okudum ve kuden80 in sonucunu öğrendim inan şu an umutluyum. Gün sayarken sevinçli habere o kadar ihtiyaç duyuyorki insan. Her pozitif sonuç biraz daha güç veriyor. Allahım hepimizin yüzünü güldürsün.
günaydın benim de 10. günüm. aynı gün alacaz sonuçları demekki:))) umarım hepimiz de seviniriz.
kızlar günaydınnnnn.....
rashel güzel haberlerini almak istiyoruz inşallah..rabbim seninde yüzünü güldürsün...
merhaba hoşgeldin...hayırlı uğurlu olsun tedavi sürecin....
çok sevindim daisycim mutlu olmana... en başlarda yazmıştım görümcemle ilgili ama sanırım gözünden kaçmış...yaşa takılma lütfen rabbim yeter ki ol desin olur...hatta bi örnek daha vereyim...eşimin teyzesi geç evlendi...tüp bebek yapmaya karar vermişlerdi...66 doğumlu olması lazım normal yolla oldu...şimdi onunda bi oğlu var...1 yaşına yaklaştı maşallah...
o yüzden diyorum yaşını takma bu kadar allah'ım nasip kısmet ettikten sonra gerisi boooş gerisi hikayeee...
canım benim çok doğru söylüyorsun Allahın takdiri. inşallah beni de anlatırsınız bir gün, bi daisy vardı 37 yaşında tüp bebekle ilk denemesinde tutturdu şimdi bebişi var diye:)))) Allahım sen hepimizin yüzüne bak ya rabbim. cuma günü yaklaştıkça ateş basıyor her tarafımı...
İnşallah öyle olur,sen neler yapıyosun, evden hiç çıkmadan yatiyomusun yoksa çıktınmi,yapıyorum,bir de hiç belirti filan var mı cnm.....acaba bugün idrarda baksak çıkar mi
canım benim çok doğru söylüyorsun Allahın takdiri. inşallah beni de anlatırsınız bir gün, bi daisy vardı 37 yaşında tüp bebekle ilk denemesinde tutturdu şimdi bebişi var diye:)))) Allahım sen hepimizin yüzüne bak ya rabbim. cuma günü yaklaştıkça ateş basıyor her tarafımı...
canım yaa inşallahhhh amin...yani bu arada aramızda sadece 4 yaş var...
vardı derken geçmiş zamandan konuşmayalım lütfen ben görüşmeye devam etmek isterim...:)))ben şöle anlatırım:'' bizim daisy var onun şu anda ikizleri var nasıl güzeller nasıl güzeller anlatamam''....:)))))
Valla ben düne nazaran bugün daha iyiyim. Dün korktuğum şey başıma geldi, kabız oldum, kabusum oldu, doktorun önerdiği duphalac şurup içtim öğünlerden önce oda inanılmaz gaz sancısı yaptı.
Dün kıvrandım bütün gün.Sizler neler yaptınız.
Bu arada bende ilk üç gün seyreden belirtilerden sadece gögüslerdeki hassasiyet kaldı , özellikle pozitif sonuç alan kızlar size de soruyorum, hissettiğiniz belirtiler neler yazın lütfen.
Beklemek çok zor
canım benimmmmm inşallah ikisi de olur da, ayyyy ağlıcam şimdi "ikizleri var" ne güzel bir cümle:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?