Allah sabır versin o kadar zor geçiyor ki 12gun anlatamam,benim son 2gunum kaldı, nolcak bakalim
selam kızlar
lucrini 13 gündür kullanıyorum
menogonda 4 toz 1 su olarak 3 iğnem olacak bugün
ilaçların etkisinden galiba hasta gibiyim heryerim ağrıyor kemiklerim sizce ilaçlardan mıdır bide baş ağrısı var
cevap yazarsanız sevinirm
kesinlikle öyle....geçmek bilmiyor günler...benimde c.tesi test günüm ...ben dayanamayıp idrar dan yaptım...ikinci çizgi silik çıktı....hemde 3 kere...kendime kızıyorum ama elimde değil...
Ayyyy ne güzel,idrarda pozitif çıktıysa Kanda da çıkar kesin,şimdiden tebrik ederim,ben cesaret edemiyorum.....sabah ilk idrarlami yaptın,gün içindemi yaptın testi.bende cumayı bekliyorum,hiç belirti var mı sende benim göğüslerim şişti sızlıyor dokununca,inşallah iyiye isaretttir
Askbocegi. Senin kacinci denemen ve kaç embriyo transfer ettiler ,,,,,,tekrar tepriklerrrr
İyi dilekleriniz için çok teşekkürler kızlar,bakalım emeklerimizin karşılığını alabilecek miyiz.ben artık kafamı başka şeylere odaklayıp biraz rahatlamak istiyorum.
Bu arada transferden önce embriyomuzun resmini gösterdiler.İnsan çok değişik duygular hissediyor.
evet benimde elime anesteziden önce tutuşturdular....bebeğinizin resmi buyrun diye...sonra ben anestezinin etkisinde olduğum için odaya aldıklarında hasta bakıcılar eşime bebeğinizin ilk resmi buyrun beyefendi demişler.....
evet benimde elime anesteziden önce tutuşturdular....bebeğinizin resmi buyrun diye...sonra ben anestezinin etkisinde olduğum için odaya aldıklarında hasta bakıcılar eşime bebeğinizin ilk resmi buyrun beyefendi demişler.....
Meraklı meraklı biraz çok sordum galiba ama sizin sebep neydi bebis olmamasının,ben dış gebelik geçirdim tüpler tikali kaldı ondan olmuyo...
kızlarrrrrr benim kanamam var şu andanapacam bilmiyorum. işyerindeyim ve tekim (( acaba tutunma kanaması mı çok korkuyorum ya başka bişeyse....
canım sakin ol....kanaman kahverengi mi....yoksa normal kanamamı...
vişne rengi gibi biraz koyu ama adet kanı gibi değil rengi. tuvalet kağıdına baya bi geldi zaten gidene kadar pantolonuma da bulaşmış biraz şimdi ped koydum bekliyorum(((
vişne rengi gibi biraz koyu ama adet kanı gibi değil rengi. tuvalet kağıdına baya bi geldi zaten gidene kadar pantolonuma da bulaşmış biraz şimdi ped koydum bekliyorum(((
doktorunu bir ara sor canım....ama panik yapma ne olur...belki yerleşme kanamasıdır....sakin ol lütfen...doktorunu muhakkak ara...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?