2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

selam kızlar
lucrini 13 gündür kullanıyorum
menogonda 4 toz 1 su olarak 3 iğnem olacak bugün

ilaçların etkisinden galiba hasta gibiyim heryerim ağrıyor kemiklerim sizce ilaçlardan mıdır bide baş ağrısı var
cevap yazarsanız sevinirm

Allah sabır versin o kadar zor geçiyor ki 12gun anlatamam,benim son 2gunum kaldı, nolcak bakalim

kesinlikle öyle....geçmek bilmiyor günler...benimde c.tesi test günüm ...ben dayanamayıp idrar dan yaptım...ikinci çizgi silik çıktı....hemde 3 kere...kendime kızıyorum ama elimde değil...

bende lucrin ve gonal f kullanmıştım evet bana olmuştu başağrısı bide yumurtalar oluştukca sabahları mide bulantım oluyordu biraz dr normal olduğunu söylemişti.tedavinde bol şanslar cnm.

İyi dilekleriniz için çok teşekkürler kızlar,bakalım emeklerimizin karşılığını alabilecek miyiz.ben artık kafamı başka şeylere odaklayıp biraz rahatlamak istiyorum.
Bu arada transferden önce embriyomuzun resmini gösterdiler.İnsan çok değişik duygular hissediyor.

kesinlikle öyle....geçmek bilmiyor günler...benimde c.tesi test günüm ...ben dayanamayıp idrar dan yaptım...ikinci çizgi silik çıktı....hemde 3 kere...kendime kızıyorum ama elimde değil...

Ayyyy ne güzel,idrarda pozitif çıktıysa Kanda da çıkar kesin,şimdiden tebrik ederim,ben cesaret edemiyorum.....sabah ilk idrarlami yaptın,gün içindemi yaptın testi.bende cumayı bekliyorum,hiç belirti var mı sende benim göğüslerim şişti sızlıyor dokununca,inşallah iyiye isaretttir

valla canım...ben pazartesi yaptım ikinçi çizgi baya belirgin çıktı...inanamadım salı tekrar yaptım....salı sabahı olan bellimi belli değilmi anlamadım...fakat sonra düşündüm gece çok tuvalete çıktım...ama yinede içimi bir endişe sarmıştı...çılgın gibi dün gece hiç tuvalete çıkmadan sabahı bekledim...yine ikinci çizgi silik ama belli olacak şekilde çıktı....inşallah pozitiftir...benim gögüslerim ilaç tedavisine başladığımdan beri ağroyor....ve çok halsizim...özellikle akşamları...birde cuma günü vede pazartesi günü sağ kasığıma acayip sancı girdi....sanki içime birşey oturdu her ikisindede....nerdeyse ağlıycaktım ağrıdan o anda...ama kısmet tatlım.....inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.....

evet benimde elime anesteziden önce tutuşturdular....bebeğinizin resmi buyrun diye...sonra ben anestezinin etkisinde olduğum için odaya aldıklarında hasta bakıcılar eşime bebeğinizin ilk resmi buyrun beyefendi demişler.....

Meraklı meraklı biraz çok sordum galiba ama sizin sebep neydi bebis olmamasının,ben dış gebelik geçirdim tüpler tikali kaldı ondan olmuyo...

Meraklı meraklı biraz çok sordum galiba ama sizin sebep neydi bebis olmamasının,ben dış gebelik geçirdim tüpler tikali kaldı ondan olmuyo...

kızlarrrrrr benim kanamam var şu anda napacam bilmiyorum. işyerindeyim ve tekim(( acaba tutunma kanaması mı çok korkuyorum ya başka bişeyse....

canım bizim sebepsiz kısırlık....iki aşılama ve daha öncesi uygulanan diğer prosüdürler derken....binkere pişman oldum direk tüp bebek yaptırmadığıma....ama kısmet bugüneymiş....

vişne rengi gibi biraz koyu ama adet kanı gibi değil rengi. tuvalet kağıdına baya bi geldi zaten gidene kadar pantolonuma da bulaşmış biraz şimdi ped koydum bekliyorum(((

doktorunu bir ara sor canım....ama panik yapma ne olur...belki yerleşme kanamasıdır....sakin ol lütfen...doktorunu muhakkak ara...

vişne rengi gibi biraz koyu ama adet kanı gibi değil rengi. tuvalet kağıdına baya bi geldi zaten gidene kadar pantolonuma da bulaşmış biraz şimdi ped koydum bekliyorum(((

doktorunu bir ara sor canım....ama panik yapma ne olur...belki yerleşme kanamasıdır....sakin ol lütfen...doktorunu muhakkak ara...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…