akıntı pembemsi oldu, hafif ağrım da var sanırım adet oluyorum ama normal zamanı 29 uydu.
daisy belki yerleşme kanamasıda bu şekildedir...ağrı verebilir...bekle biraz lütfen...ve sen yinede ilaçlarına fala ndevam et canım....
sağol canım inşallah yerleşmedir. ağrı olması canımı sıktı biraz ya adet oluyorsam ya da gidiyorlarsa(((
ben de kabız olmamak için hergün 3 tane kuru kayısı yiorum bol su içip kısa yürüyüşler yapıorum. bi de belirti falan aramayın kendinizi fazla dinlemeyin ben ilk denememde ööle olmuştum sonuç negatifti bu sefer hiç belirti aramadım zaten belirti de yktu ne tutunma kanaması ne ağrı biraz göğüslerim acıdı o da kesin progestan iğnedendir die düşünmüştüm . şu anki tek sıkıntım karnımın şişliği. benim tedaviden dolayı karnım şişti bazen ohss mi die düşünüorum ama bulantı ağrı falan yk zaten transferden önce baktılar ohss var mı die yktu acaba hormonlar mı şişirio bööle şuan son adet tarihime göre 4haftalık hamileyim ama karnım 4 aylık gibi sizlerde de şişkinlik var mı,bu iner mi,yoksa 3-4ay sabit kalıp sonra mı büyümeye devam etcek?? :)) bilen,yaşayan arkadaşlar varsa bilgi verirse sevinirim.
elıfce ılk hcg testı 12 gun mu yaptın bu arada kac cıkmıstı cvp yazarsan sevınırım
akıntı pembemsi oldu, hafif ağrım da var sanırım adet oluyorum ama normal zamanı 29 uydu.
kızlarrrrrr benim kanamam var şu andanapacam bilmiyorum. işyerindeyim ve tekim (( acaba tutunma kanaması mı çok korkuyorum ya başka bişeyse....
kızlar eve geldim yatıyorum şimdi. gelene kadar gözlerim şişti. daha düne kadar tutunma kanamasını soruyordum. şimdi ne olduğunu bilemiyorum. hafif bi kanama ama içinde minik minik parçamsı koyu renkli şeyler var. umarım korkmam gereken bişey yoktur.
peki doktorunla konuştunmu canım?
ulaşamadım hastane olunca gitmişler sanırım
peki şimdi nasılsın devam ediyormu kanama?
yok kanama gibi değil şu an. tuvalet kağıdyla siliyorum hafif pmbelik geliyor. pede bişey gelmedi.
yok kanama gibi değil şu an. tuvalet kağıdyla siliyorum hafif pmbelik geliyor. pede bişey gelmedi.
canım geçmiş olsunn, adet sancısı gibi sancın var mı, yoksa - ki inş yoktur- kesin yerleşio bebişlerin canım benm, üzülme, yat ooohhh keyfini çıkarr
güle güle git gel canım, bakalım senin yumoşlar bir koli olmuş mu?
ben de çıkıyorum, alışveriş yapmamıs lasım, taaa iftardan sonra yazışırıs kıslar , hadi öpüldünüs...
Maybebaby cim transferim problemsiz geçti.Test tarihim 2 eylül.
selam kızlar
lucrini 13 gündür kullanıyorum
menogonda 4 toz 1 su olarak 3 iğnem olacak bugün
ilaçların etkisinden galiba hasta gibiyim heryerim ağrıyor kemiklerim sizce ilaçlardan mıdır bide baş ağrısı var
cevap yazarsanız sevinirm
kızlarrrrrr benim kanamam var şu andanapacam bilmiyorum. işyerindeyim ve tekim (( acaba tutunma kanaması mı çok korkuyorum ya başka bişeyse....
sağol canım, hafif bi sancı var. umarım yerleşiyordur. dua edin lütfen... ben yatıyorum. ara ara gelirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?