2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

akıntı pembemsi oldu, hafif ağrım da var sanırım adet oluyorum ama normal zamanı 29 uydu.

daisy belki yerleşme kanamasıda bu şekildedir...ağrı verebilir...bekle biraz lütfen...ve sen yinede ilaçlarına fala ndevam et canım....

sağol canım inşallah yerleşmedir. ağrı olması canımı sıktı biraz ya adet oluyorsam ya da gidiyorlarsa(((

Cnm panik yok lütfen :)) ben hiç 5 gün önceden regli kanaması yaşayan görmedim hatta ilaçlar bazı kişilerde regliyi geciktiriyor bile onun için yat çok fazla gezinme kafanada takma hemen doktoruna ulaş durumu anlat belki iğne falan verir ama panik yok :))
eğer kafan çok takıldıysa hemen topik aç arkadaşlara sor bu durumu yaşayanlar sana yardımcı olacaktır dualarım seninle

elıfce ılk hcg testı 12 gun mu yaptın bu arada kac cıkmıstı cvp yazarsan sevınırım

elıfce ılk hcg testı 12 gun mu yaptın bu arada kac cıkmıstı cvp yazarsan sevınırım

minecim benim 5. gün embriyosu idi ilk testi yumurta toplamadan sonra 14. gün yani transferden sonra 9.gün yaptım 2.yi de 11. gün yaptım. 9. gün değerim 374- 11. gün değerim 893 çıktı dr test tekrarına gerek duymadı.

akıntı pembemsi oldu, hafif ağrım da var sanırım adet oluyorum ama normal zamanı 29 uydu.

daisy çok iyi bilmiorum ama mutlaka yatman gerek benim ilk denememde benzer bi durum olmuştu o gün işim çok olduğu için dru arayamamıştım akşama gittiğimde senin yatman gerek bu saate kadar nerdeydin demişti ve gerçekten yatınca kanama falan olmamıştı. mutlaka druna ulaş ve bol bol dinlen ama panik yapma moralini bozma ilaçlarına da devam et.

kızlarrrrrr benim kanamam var şu anda napacam bilmiyorum. işyerindeyim ve tekim(( acaba tutunma kanaması mı çok korkuyorum ya başka bişeyse....

canım çok erken adet kanaması için telaş yapma ne olur hemen doktoruna ulaş. bu konuda hiç bir fikre sahip değilim. umarım normal bişidir. aklım sende kaldı şimdi ya ne olur durumundan haberdar et bizleri..

kızlar eve geldim yatıyorum şimdi. gelene kadar gözlerim şişti. daha düne kadar tutunma kanamasını soruyordum. şimdi ne olduğunu bilemiyorum. hafif bi kanama ama içinde minik minik parçamsı koyu renkli şeyler var. umarım korkmam gereken bişey yoktur.

peki doktorunla konuştunmu canım?

yok kanama gibi değil şu an. tuvalet kağıdyla siliyorum hafif pmbelik geliyor. pede bişey gelmedi.

canım geçmiş olsunn, adet sancısı gibi sancın var mı, yoksa - ki inş yoktur- kesin yerleşio bebişlerin canım benm, üzülme, yat ooohhh keyfini çıkarr

güle güle git gel canım, bakalım senin yumoşlar bir koli olmuş mu?

ben de çıkıyorum, alışveriş yapmamıs lasım, taaa iftardan sonra yazışırıs kıslar , hadi öpüldünüs...

yok bi koli değil..aman zaten bi koli olamasın..bi koliyi taşıyamam sonra düşerler...:)))

Maybebaby cim transferim problemsiz geçti.Test tarihim 2 eylül.

ooo hadi hayırlısıııı....allah tamamına erdirsin inşallahh...nasıl geçti ağrın sızın var mı?

aynen bende öleyim...altüst oldum resmen...

kızlarrrrrr benim kanamam var şu anda napacam bilmiyorum. işyerindeyim ve tekim(( acaba tutunma kanaması mı çok korkuyorum ya başka bişeyse....

daisycim noldu iyi misin şimdi...bak tutunma kanaması diye diye getirdin tutunma kanamasını...inşallah iyisindir canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…