2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

1) Tutunma kanaması; Gebeliğinizin ilk dönemlerinde çok az miktarda lekelenme veya kanama saptayabilirsiniz. Bu, döllenmeden yaklaşık 10-14 gün sonraya denk gelir. Yerleşme veya tutunma kanaması şeklinde de ifade edilir. Döllenen yumurtanın rahiminize tutunması sırasında oluşur. Normal adet kanamanıza göre daha erken, damla damla ve daha açık renkte görülür. Uzun da sürmez. Bazı kadınlar bu hafif kanamayı adet kanaması olarak düşünüp hamile olduklarının farkına bile varmazlar...

=alıntıdır=

inşallah budur sebebi daisycim ağrın var mı?kramp gibi keskin?

Son düzenleme:
kızlarrrr masallah yaa 2 gunde kac sayfa ılerlemısız yaa okumaya üsendım valla şimdi konuya gecıyorum
bugun ankarada 2 tane tup bebek merkezıne gıttım bırı maya tup bebek dıgerı genart
mayadakı ızlenımlerım : ılk olarak ultrasonla baktı ve rahımde polik var sen pcoslusun dedı onu amelıyatla alıcaz dedı daha yumurtalar ıyı tup bebek yaparken ıgne ve ılaclarla gelıstırıp alıcaz dedı
eşimde 12.8milyon sperm var hareket %40 ama morfolojı bozuk bu sekıldeyken TESE yapmaya gerek yok dedı
bıde sıze kesınle PGT onerıyorum dedı bızde hem normal hemde PGT li fıyatı sorduk duysanız dudagınız ucuklar :)
ılgı alaka güzeldi sıra beklerken ordakı kadınlarla sohbet ettım hamıle olanda var olmaya kımı 2.3. denemede kalmıs kımı hala beklıyo. fıyat ıse normal tup bebek 6000.6500 arası PGT olursa 11.800 tl ınanmayan olursa hasta kayıt formunu gosterebılırım dr ılgılıydı fakat fıyat yuksek.

daha sonra genart a gıttık drlar ılgılıydı memnun kaldık burdada muane oldum fakat polık falan yok dedı ıyıce baktı banada gosterdı hatta bıde onceden cekılmıs rahım fılmımıde gosterdım polık olsa bu fılmde de zaten cıkardı ama burdada yok dedi neysekı amelıyattan kurtuldum dedım.ürolojıde esıme yarın sabah ıcın hormon tahlılı verdı kesınlıkle sıgara yasak ıcme dedı ve aktardan KECIBOYNUZU PEKMEZI alın gunde 5 kasık mutlaka ıcsın dedı yanı ıkımızde tup bebek ıcın uygunuz suan ıcın.

benım ıcıme sınense kesınlıkle genart oldu bunu gıdıp gorunce dahada ıyı anladım aklımda anaolıa ve centrum vardı oraya gıtmeme bıle gerek kalmadı kesınlıkle GENART dıyorum ınsallah hakkımızda hayırlısı olur

o ne öle ya 11,800tl napıyomuş altın mı kaplıcakmış...öle bile olsa bu kadar fiyat olur mu ya..bunlar kafayı yemiş gözleri para para bakıyor heralde...bu dediğin para maya da sanıırım dimi...

şimdi genarta mı karar kıldınız...hayırlı olsunnn...

evet canım genart dıyorum kesınlıkle genartın fıyatı ıse 4.800 ılaclar dahıl fakat PGT olursa 6000 tl ama drlar cok hosuma gıttı cok ıcıme sindi gercekten özlellıkle eşim cok memnun kaldı arkadaslar cok mutluyum umutluyum daha once esıme azosperm dedıler boyle olsa tese ıle sperm bulacaklardı ama sımdı 12.8 mılyon bunada cok cok cok sukurler olsun Allah tedavımızın sonunu hayretsın yardımcımız olsun

canım birşey merak ettim eşinin sperm sayısı 12.8 milyon cıkması ilaçlamı yoksa kendiliğindenmi? benim eşimnde 1.3 milyon bizimde yükseltme şansımız varmı merak ettimde

şule bizim listede yoksun sanırım...ya da ben görmedim!!!
şu an hangi aşamadasın???

canım evet ben lısteyı sonradan fark ettım ,suan transferımın 4.gunundeyım memorılade tedavı oldum bayramın ucuncu gunu kısmetse sonuc alacagım ınsallh ben ve bekleyen herkes saglıklı hayırlı evlatlarla mujdelenırız...

sağol canım, hafif bi sancı var. umarım yerleşiyordur. dua edin lütfen... ben yatıyorum. ara ara gelirim.

daisycim, canım nasıl oldun, aklımız hep sende, dua da ediyoruz...

yok bi koli değil..aman zaten bi koli olamasın..bi koliyi taşıyamam sonra düşerler...:)))

canım nasıl geçti muayenen, yumoşlar ne durumdaymış?

Şulecim, hayırlı olsun transferin canım, listeye ekliyorum seni de. Yaş, Evlilik süresi, İnfertilite sebebi , kaçıncı deneme ve Tedavi Merkezi bilgilerini de paylaşır mısın?

Meraklı meraklı biraz çok sordum galiba ama sizin sebep neydi bebis olmamasının,ben dış gebelik geçirdim tüpler tikali kaldı ondan olmuyo...

Şulecim, hayırlı olsun transferin canım, listeye ekliyorum seni de. Yaş, Evlilik süresi, İnfertilite sebebi , kaçıncı deneme ve Tedavi Merkezi bilgilerini de paylaşır mısın?

Beni de ekleyin listeye nolurrrrrr

canlarım biraz daha rahatım şu an. çok hafif bi sancı gelipgidiyor. son yazdığımdan beri pek bişey gelmedi. tuvalete gidince tuvalet kagıdına pembelik geliyor. doktor bi arkadaşım var nörolog, aradım ben anlamıyorum onu dedi kadın doğumcu tanıdığı da yokmuş sabahı beklicem. ilgilendiğiniz için hepiniz sağolun. çok korkmuştum ama şimdi moralim biraz daha iyi. öptüm hepinizi...

33yas,5yillik evliyim,3.deneme,tüplerim tikali,anatolia tüp bebek,test gunü 26.08......şimdiden sagol cnm...

Bişe deil canım , ekledim... Listeyi her sabah yüklüyorum topiğimize... İnşallah cuma günü daisy ve sen bizi çok u/mutlu edeceksiniz

Canım benim de tüpler tıkalı ve ilk defa deneyeceğim. Senin 3. denemenmiş, diğer 2 si niçin olmadı?

Son düzenleme:

iyi olduğuna sevindim canım.

İlkinde bir embriyo konuldu,bir embriyoda danna çok düşüldü zaten dediler,ikincisi dondurulmuslarla iki taneydi o da olmadı.ondan sonra da genetik ve pihtilasmayla ilgili kan tahlilleri istediler hepside normal çıktı,başka da bir araştırma yapmadılar,rahim temiz görünüyor,yumurtalik kapasitesi de iyi dediler,tüplerde sıvı birikmiş olursa tutmasını engellermis,sordum öyle görünmüyor dediler ultrasonda.bu sefer çok kaliteli ve çok sayıda embriyo oluştu 3tane koydular,bakalım şansım biraz daha yuksekmi bilmiyorum.biraz da kısmet ısı gibi geliyor bana.seninki inşallah ilkinde olur.....

İlkinde bir embriyo konuldu,bir embriyoda danna çok düşüldü zaten dediler,ikincisi dondurulmuslarla iki taneydi o da olmadı.ondan sonra da genetik ve pihtilasmayla ilgili kan tahlilleri istediler hepside normal çıktı,başka da bir araştırma yapmadılar,rahim temiz görünüyor,yumurtalik kapasitesi de iyi dediler,tüplerde sıvı birikmiş olursa tutmasını engellermis,sordum öyle görünmüyor dediler ultrasonda.bu sefer çok kaliteli ve çok sayıda embriyo oluştu 3tane koydular,bakalım şansım biraz daha yuksekmi bilmiyorum.biraz da kısmet ısı gibi geliyor bana.seninki inşallah ilkinde olur.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…