2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

İnşallah bu denememiz hepimizin son olur canım hayırlısyla... Peki ilk tüp bebeğe niçin gerek duyuldu? O zaman sebepsiz infertilite miydi?

hayırlısı olsun...inşallah pozitif çıkarda bayrama tam bir bayram şekeri olur sizin için...

daisycim, canım nasıl oldun, aklımız hep sende, dua da ediyoruz...

canım nasıl geçti muayenen, yumoşlar ne durumdaymış?

gittim işte baktı yumoşlara..en büyüğü olmuş 19 mm teyzesiii....:)))...daha bugün ve yarın için iğneye devam cumaya tekrar kontrol ve kan tahlili yapıcaz..sonra çatlama iğnesi karar vericez...ya pazar ya pazartesi opu olucak kısmetse...:)))

ii daisyicim sevindim aklım sende kalmıştı...yat ama ayakta dolaşma emi...:)))
çağıra çağıra getirdin inşallah tutunma kanamasını ilahii....

Merhaba kızlar , geceniz iyi olsun ..
Ben tüp bebekten önceki önümdeki son engel olan histeroskopiyi çekilemedim .. Adetim cmt günü bitiyor ve araya bayram gidiyor , kısmetse bayramdan sonra halledeceğim..
Güzel sonuç alanlar var mı? Tüp bebek yaptırıp..

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 3 ziyaretçi)

maybeBaby
KK Pro ÜyeBilgemmm
hilka
jakobi
hbyiron+

Jakobi caanım nerdesin yaf, bhcg yaklaştı, hiç ses vermion, küsces bak

hayırlısı olsun...elif ve kudenin pozitif çıktı şükür...

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 3 ziyaretçi)

maybeBaby
KK Pro ÜyeBilgemmm
hilka
jakobi
hbyiron+

Jakobi caanım nerdesin yaf, bhcg yaklaştı, hiç ses vermion, küsces bak

vallahi haklısın...eşimi kızıyor acaba dicem ama..ben bişey anlamadım...??????

selam hayırlı tedaviler olsun.cnm bişey sorcam pro üye ne demek????ki ben güzel bi sonuç alamadım ama güzel sonuç alanlarda çokk.sende ankaradanmışsın nerede başlıyoesun tedaviye.bol şanslar

hamilelik sıkıntıdır. bir sıkıntın var ama mutlulukla biticek inşallah. bebek güzeldir. erkek bebekte müjdeli haberdir. hayır olsun inşallah.

merhaba kızlar maşallah yine kaynatmışsınız oku oku bitiremedim.rashelim üzüldüm bu sonuca çok zor rabbim sabrını verir inş.herşey insanoğlu için sevinç de hüzün de senin için de son hüzün olur inş.

kıvılcım naber canım sen ne aşamadaydın ya tpik kalabalık olunca takip çok zor oluyor.

BEBEĞİM BENİ DUYUYOR MU, NELER HİSSETTİĞİMİ BİLİYOR MU?
Sevgili Anneler, bebekler anne karnında yaklaşık 16. haftadan itibaren tüm sesleri duyar. Özellikle ince sesleri çok daha iyi algılayan bebeğiniz, kalın sesleri de duyar fakat algılayamaz. Bu sebeple bebek, annesinin sesini çok daha iyi algılayacaktır. 32. haftadan itibaren ise duyduğu tüm sesleri tanımaya, hatırlamaya ve anlamlandırmaya başlayacaktır.

Yani bebeğiniz sizin sesinizdeki üzüntüyü de neşeyi de anlıyor. En önemlisi de salgıladığınız hormonlar sayesinde tüm gerginliklerinizi ve mutluluklarınızı hissediyor! Bu sebeple hamilelik döneminde anne adaylarının kendilerini iyi hissetmesi gerekiyor. Doktorlar, anne adayının stresli ortamlardan uzak durmasını ve ona mutluluk verecek ortamlarda bulunmasını tavsiye ediyorlar.

iyilik canım snden nbr. evet birde yeni gelenler oldu takip dahada zorlaştı ben bu gün 9. günümdeyim kader anına yaklıştım yani:97:
sen ne yaptın?

ayyyy canım ya geçmek bilmez zaman allah kolaylık versin.az kalmış ama inş güzel haberler verirsin.ben dahayolun başındayım.yarın ilk muayeneyi olacam.eşimde sperm tesi vereek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…