İlkinde bir embriyo konuldu,bir embriyoda danna çok düşüldü zaten dediler,ikincisi dondurulmuslarla iki taneydi o da olmadı.ondan sonra da genetik ve pihtilasmayla ilgili kan tahlilleri istediler hepside normal çıktı,başka da bir araştırma yapmadılar,rahim temiz görünüyor,yumurtalik kapasitesi de iyi dediler,tüplerde sıvı birikmiş olursa tutmasını engellermis,sordum öyle görünmüyor dediler ultrasonda.bu sefer çok kaliteli ve çok sayıda embriyo oluştu 3tane koydular,bakalım şansım biraz daha yuksekmi bilmiyorum.biraz da kısmet ısı gibi geliyor bana.seninki inşallah ilkinde olur.....
İnşallah bu denememiz hepimizin son olur canım hayırlısyla... Peki ilk tüp bebeğe niçin gerek duyuldu? O zaman sebepsiz infertilite miydi?
canım evet ben lısteyı sonradan fark ettım ,suan transferımın 4.gunundeyım memorılade tedavı oldum bayramın ucuncu gunu kısmetse sonuc alacagım ınsallh ben ve bekleyen herkes saglıklı hayırlı evlatlarla mujdelenırız...
daisycim, canım nasıl oldun, aklımız hep sende, dua da ediyoruz...
canım nasıl geçti muayenen, yumoşlar ne durumdaymış?
canlarım biraz daha rahatım şu an. çok hafif bi sancı gelipgidiyor. son yazdığımdan beri pek bişey gelmedi. tuvalete gidince tuvalet kagıdına pembelik geliyor. doktor bi arkadaşım var nörolog, aradım ben anlamıyorum onu dedi kadın doğumcu tanıdığı da yokmuşsabahı beklicem. ilgilendiğiniz için hepiniz sağolun. çok korkmuştum ama şimdi moralim biraz daha iyi. öptüm hepinizi...
Merhaba kızlar , geceniz iyi olsun ..
Ben tüp bebekten önceki önümdeki son engel olan histeroskopiyi çekilemedim .. Adetim cmt günü bitiyor ve araya bayram gidiyor , kısmetse bayramdan sonra halledeceğim..
Güzel sonuç alanlar var mı? Tüp bebek yaptırıp..
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 3 ziyaretçi)
maybeBaby
KK Pro ÜyeBilgemmm
hilka
jakobi
hbyiron+
Jakobi caanım nerdesin yaf, bhcg yaklaştı, hiç ses vermion, küsces bak
Merhaba kızlar , geceniz iyi olsun ..
Ben tüp bebekten önceki önümdeki son engel olan histeroskopiyi çekilemedim .. Adetim cmt günü bitiyor ve araya bayram gidiyor , kısmetse bayramdan sonra halledeceğim..
Güzel sonuç alanlar var mı? Tüp bebek yaptırıp..
canım birlikte çok fazla magazin programı izlemekten olabilir mi?
ben de geçenlerde gördüm bir rüya , hep size soracağım ama unutuyorum...
Rüyamda karnım az şişmiş, belki 4-5 aylık hamileyim, ultrasonda doktor bebişimi gösterio ve erkek olduğunu bizzat görüyorum. Uyandığımda çoookk mutluydum, rüya olduğunu anlayınca çok üzüldüm, bi de ben bebek düşünmeye başlamamıza rağmen rüyamda hiç hamile olduğumu ya da bebeğim olduğunu görmez ve üzülürdüm. 3 yıldır ilk defa gördüm. Çok şaşırdım. Rüyamı yorumlar mısınız kızlaarr?
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 3 ziyaretçi)
maybeBaby
KK Pro ÜyeBilgemmm
hilka
jakobi
hbyiron+
Jakobi caanım nerdesin yaf, bhcg yaklaştı, hiç ses vermion, küsces bak
kıvılcım naber canım sen ne aşamadaydın ya tpik kalabalık olunca takip çok zor oluyor.
kızlar allah rahatlık versin..iyigecelerr...
iyilik canım snden nbr. evet birde yeni gelenler oldu takip dahada zorlaştı ben bu gün 9. günümdeyim kader anına yaklıştım yani:97:
sen ne yaptın?
kızlar allah rahatlık versin..iyigecelerr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?