Bizimde 67 gunumuz kaldi ama tabi daha erkende olabilir. Allahim hepimize yavrularimizi saglikli, sihhatli bir sekilde almak ve cok rahat kolay dogumlar nasip etsin. Amin...
Evet canım hamilesin tebrikler.ben yurtdışında yaşıyorum bu yüzden burada hastane işleri pek türkiyedeki gibi değil. gece 12 de acile gttik kocişle. sağ kasık ağrım var ve başım dönüyor deedim çat pat ingilizcemle.
adetime de 3 gün var dedim. asıl merakımız hamilelik testi idi. dr lar benim ağrıma kafayı taktılar muayene üzreni muayene. dokunulmadık yerim kalmadı. basit bir kasık ağrısı aslında (( ya da ben öle zannediyorum)) ama çok şükür birşeyim çıkmadı ondan da :))
sonuç beta_HCG 145.5 çıktı. hamilesin demediler daha çok erken dediler .hele bir adet zamanın gelsin. ozamana kadar dayan dediler.ama verdikleri sonuç kağıdında 1-2 haftalık gözküyorum.
szice hamile miyim
Evet canım hamilesin tebrikler.Adetine kaç gün var?
Evet canım bir kadının adet günü geçmeden ve kese ile bebeği görmeden hamilesin demiyorlar.Ama hiçççç korkma ben adetime 7 gün varken hamile olduğumu öğrenmiştim,üstelik kan sonucum sadece 7 idiayyy inşallahhhh hamişimdir. drlar artışa göre kesin konuşacaklar sanırm. ... adetime 3 gün var 26 temmuz yani ve değerim 145.5.....yaaa netten okudum dış gebelik,mol gebelik, erken gebelik falan bir sürü gebelik varmış ve acaba dr lar bundan mı hamilesin demediler. bu sonucum nasıl yani....
ben yurtdışında yaşıyorum bu yüzden burada hastane işleri pek türkiyedeki gibi değil. gece 12 de acile gttik kocişle. sağ kasık ağrım var ve başım dönüyor deedim çat pat ingilizcemle.
adetime de 3 gün var dedim. asıl merakımız hamilelik testi idi. dr lar benim ağrıma kafayı taktılar muayene üzreni muayene. dokunulmadık yerim kalmadı. basit bir kasık ağrısı aslında (( ya da ben öle zannediyorum)) ama çok şükür birşeyim çıkmadı ondan da :))
sonuç beta_HCG 145.5 çıktı. hamilesin demediler daha çok erken dediler .hele bir adet zamanın gelsin. ozamana kadar dayan dediler.ama verdikleri sonuç kağıdında 1-2 haftalık gözküyorum.
szice hamile miyim
ben yurtdışında yaşıyorum bu yüzden burada hastane işleri pek türkiyedeki gibi değil. gece 12 de acile gttik kocişle. sağ kasık ağrım var ve başım dönüyor deedim çat pat ingilizcemle.
szice hamile miyim
kızlar bende 2011 eylül annesi olacagım inşallah..
yanlız bişey sorcam size doktorlar hep doğumu 40hafta olarak hesaplıyorlar ona göre bana hep eylül 22 diyorlar
AMA herkes 40haftada mı doğum yapıyor. 9 ay 10 gün 37. haftada doluyor ben bişey anlamıyorum bu durumdan niye 3 hafta fark koyuyorlar.. bilenler anlatabilir mi lütfen
içinizde en erken benimki olacak sanırım. Şafak 39. 3 eylül doğum tarihi olarak görünüyor.
kuzumu görmeye kaldı 58
bi yandan da acaba günler hiç geçmeye hep içimdemi kalsa diyorum. Şimdi işe geliyorum benimle, duşa giriyorum benimle... Herdaim yanımda,içimdee. acaba karnı açmı , altı pismi huzurlumu gazı varmı derdi yok ama doğunca böyle olamayacake bide onu başkalarıyla paylaşmak varki offff. böyle bencilce düşünen bitek benmiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?