merhaba hanımlar...
bende eylül annesiyim inşallah...beklenen tarihimiz 19 eylül...doktorumuz gelişimi 1 hafta önde daha erkende olabilir demişti...
ama son günlerde çok kötü bir şey oldu ve bebeğimin sağlığından endişe duyuyorum...
idrar yolu enfeksiyonu olmuşum ve sanırım böbreklerimde rahatsız,cumartesi günü yoğun bel ve kasık ağrısıyla dr'a gittik...
ağrıların bebekle ilgili olmadığını ve enfeksiyon kaptığımı söyledi,halbuki hijyene çok dikkat ederdim nasıl ve nerden kaptım anlamadım...
verilen ilaçları düzenli kullanıyor olmama rağmen dün gece ateşim 39.9'a kadar çıktı soğuk duşla falan 1 saate düşürdük ama bebeğim uzun zaman hareket etmedi
çok korktum...
gebelikte yüksek ateş ilk aylarda bebekte kalıcı hasarla zarar veriyor buna bizzat kendi yeğenimde şahit oldum...
yaşasaydı şimdi 12 yaşında olcak bir kız yeğenimi gelinimizin hamileliğinde ateşli hastalık geçirmesi sebebiyle doğduktan 21 gün sonra kalp anomalisi hastalığından kaybettik...
ve ben şimdi çok endişeliyim...dr herşeyin yolunda göründüğünü söylüyor ama içim hiç rahat değil...ne olur dua edin...
inşaallah hepimiz yavrularımızı sağlıklı sıhhatli dünyaya getiririz...Allah (cc) yar ve yardımcımız olsun....
geçmiş olsun ama üzülme aklına da getirme öyle şeyler. doktor herşey normal diyosa öyledir stres yapıpda bebeğini üzme.. inşallah bir sorun olmaz
selam bayanlar...
bende geldim..
bende eylül annesiyim inşallah.bebişimi görmeme 44 gün kaldı bi sürpriz yapmazsa:)))
Hoşgellldinnn
bugün kaldı52 :84::84:
:79::79::79::79::79::79::79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?