2011 Anneleri Şafak Topiği:))

hayırlı olsun canııııım:) allah analı babalı büyütsün... nasıl oldu canım sezaryan mı oldun kaçıncı haftada doğdu bebeiş

gözünaydın canım nasılsın sen ve bebeğin iyidir umarım allah analı babalı büyütsün

teşekkür ederim kızlar.. ikimizde iyiyiz çok şükür erken oldu ama bir sıkıntı olmadı herşey normal şimdilik... 35. haftada doğum yaptım 34+3 'dü. suyum geldi gittik hemen sezeryana aldılar. epidural sezeryan oldum tavsiye ederim eğer sezeryan düşünüyorsanız genel anestezi yaptırmayın bence o anı kaçırmamak gerekir bebeğin çıkışını hissettim resmen... allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsn

hayırlı uğurlu olsun.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Rabbim bebeğini sana bağışlasın...darısı bizlere...

sanada hayırlı doğumlar canım bi avazda olur inşallah...

sağ sağlım bı kucaklarımıza alsaydık bebişlerimizi. günler azaldıkça heyecanlanıyor insan

iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim. evet gunler azaldikca dahada heyecanlaniyoruz:) insallah aliriz sag salim bebeklerimizi kucagimiza hepimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…