2011 mart annesi olarak ufak tefek alışverişlere başladım. Yanlız evime gereksiz yere, çocuğumun kullanamayacağı fazladan bişeyler almak istemiyorum. Malum ucuz şeyler almıyoruz hepimiz. Hep markalı olsun istiyoruz.:2: Bu durumda gereksiz yere bir sürü eşyayı eve doldurmayalım. Bunun için diğer şubat-mart annelerinden (şubat-mart anneleri diyorum mevsim sebebiyle en çok onlar anlar bizi) öneriler gelirse çok sevinirim.:CüvCüv:
Teşekkürler.
canım şimdiden hayırlı olsun rabbim sana ve bebişine sağlık versin kucağına almayı nasip etsin sana şöyle diyeyim çok abartı şeyler alma çıt çıtlı badi al onlar işe yarıyo tulum sakın fazla alma bir yada iki tane al çünkü okadar çabuk büyüyyolar ki giydiremiyosun bile ben çok aldım bak şimid hiç giyinmemiş bi dünya duruyo paçalı olan altlardan al sıcak tutsun ayaklarını ama ondan da fazla alma boyları çabuk uzadığı için ayaklarını rahat hareket ettiremiyolar ben bi iki ay giydirdim sonra kilotlu çorab aldım havlulu olanlardan onlar sıkmıyo gevşek tutuyo üzerinede paçasız altlardan ohh sıcacık oldu ayakları gazını da rahat rahat çıkardı şuanda aklıma bunlar gelio ha bak bu chicchonun çantası ve içinde ürünler var ben hiç beğenmedim kullanamdım da ii gelmedi benim oğluma öyle bi çanta almak ii değilmiş bebkle bi yere gidince çantayımı tutcan bebişimi olmuyo sırt çantası en iyiysi aklıma geldikçe yazarım sende sor ben bakarım burdan canım
Allah sağlıkla ve kolaylıkla bebeğine kavuşmayı nasip etsin.
Bizim için hayat kurtarıcı ana kucağı oldu. Hani şu şezlong gibi olanlar var ya, onlardan... Ben Fisher Price'ın yağmur ormanı modelini almıştım, hala kullanıyoruz.
Bol bol penye battaniye alabilirsin, özellikle erkek bebeklere hiç dayanmıyor ilk aylarda :) Alt açma minderleri de kullanışlı... Tülbent çok lazım oldu bize, kucağımıza alırken omzumuza koyduk, salya, kusmuk, ter sildik. İlk aylar banyo havlusunun içine büyük tülbentler yaptırmıştı annem, kuzunun cildi tahriş olmasın diye...
Arabanız varsa, oto koltuğu şart zaten, biz travel sistem aldık, ilk günden itibaren çok kullandık.
Yatak olarak park yatak kullanıyoruz, bizim oda için. Memnunum ama kuduruk sıpa rahat edemiyor artık orada..
Lansinoh krem, bepanthen merhem, göğüs kalkanı senin için ilk aklıma gelenler...
Hayatım sorsana bana:lepi:
Mothercare in tulumlarından al derim 3-6 ay arası al ki çabuk büyüyorlar birde dizleri rahat etsin.Böyle havlu gibi olanları var.Onlarıöneririm.Ama bol al,kusabiliyorlar çünkü sürekli.
Çıtçıtlı badilerde çok güzel birde organik zaten.
Önlük yine bol bol alman gerek.
Polar ince battaniye alabilirsin.
Emzik,biberon da mutlaka bulunmalı.Göğüs kremi,göğüs pedi aynı şekilde.
Süt sağmayı alma şimdi eğer bir sorun yaşarsanız medikallerden hemen temin edebilirsin odada Medela önerebilirim.
Bebek arabası biz pierre cardin aldık ama görümcemlerinki maxi cosi onlarda çok raha.Ana kucağını evde kullanıyorlar çıkarkende bebek arabasına monte ediyorlardı.
Oto koltuğu için daha çok erken,ana kucağı şimdidilik işinizi görür.Bizim oto koltuğumuz Kraft Omega.
Chicconun tulumlarıda çok rahat oluyor bebek için.Pişik kremi,sabunu,şampuanı bebe yağı chicco tavsiye ediyorum.Mis gibi kokuyor.Islak mendildede nivea baby.
Bebek için küvet,doğal sünger,filesi yine şart olanlardan.İlk zamanlar çok kullanacaksınız.
Ateş ölçer oda termometresi de gerekli.
Aklıma gelenler bunlar şu anda,ama bebek giyiminde ben sadece mothercarei öneririm canımcım..Gidip tulumlarına bakınca farkı göreceksin.
gerçekten çok güzel bi başlık açmışsın eyylül.2009 annelerine yardımları için teşekkürler
Merhaba kızlar, öncelikle hayırlı doğumlar diliyorum hepinize...6
Ben de deneyimlerimi sizlerle paylaşmak istedim...
En çok beğendim ve kullandığım marka Mothercare, özellikle yarım kollu çıtçıtlı bodyleri, inanılmaz kullanışlı, 6lı paketlerde satılıyor ben bir tane aldım, işe yaradı...
Yine Mothercare in ayaklı tulumları, hastane çıkışları çok güzel, zaten bir tane hastane çıkışı alsanız yeterli oluyor...
Sakın çok fazla birşey almayın, eğer indirimlerden yararlanmak istiyorsanız da, büyük beden alın atıyorum
6-9 ay ve ya 9-12 ay , şahsen ben indirim diye geçen sene kıştan bu sene kışın kıyafetlerini almıştım, eksiğim o yüzden çok az...
Ben bebeğimin yanımda yatabilmesi için yine Mothercare den beşik almıştım çok kullanışlı ama en fazla 3 ay kullanabilirsiniz, zaten ben 25 günlükken odasını ayırdım...
Gündüzleri ve de uyumadığı zamanlarda , huysuz olduğu zamanlarda oyalanması için Fisher Price ın yağmur ormanı ana kucağını aldım, iyi ki almışım bebeğimi çok güzel oyaladı ve hala kullanıyorum.
Sizin için de mutlaka Lansinoh göğüs kremini ve de göğüs pedini öneriyorum.
Süt sağmak için ise Medelanın elektrikli pompasını kullandım.
Bebek arabası olarak Maxima moov aldım, ama ck yer kaplıyor, bu travel sistemler, o yüzden tavsiye etmem. 0 yaştan itibaren kullanılabilen baston arabalar çok rahat chicco da var onları tavsiye ederim...
Benden şimdilik bu kadar aklıma geldikçe yazarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?