beşikmi kullanışlı park yataklarmı
kızlar peki uyku tulumunu tavsiye ediyo musunuz? bir de hava nemlendirici cihazlardan kullananınız oldu mu hangi marka önerirsiniz?
Benim yerim olmadığı için Mothercare beşik almıştım, yanımda yatırıyordum, ve o beşik portatif olduğu için evin her yerinde gezdirebiliyorduk, çok kullanışlı bir şey, hem de küçücük hiç yer kaplamıyor. Park yataklar çok büyük oluyor...beşikmi kullanışlı park yataklarmı
Ben de park yatak diyorum..Park yatak daha kullanışlı bence
merhaba kızlar sadece park yatak mı alacaksınız bebek odası takımı almayı düşünenler varmı 2010 annelerinden bebek odası takımı alan varmı almışlarsa paylaşırlarsa sevinirim
Handecim şu bastonlar daha kullanışlı diye onu düşünüyorum ama yatanları var mı onların. Bbebk uyuduğunda yatırılabilir mi?
tecrübeli Mart anneleri yardımlarınızdan dolayı öncelikle çok teşekkürler. Benimde merak ettiğim bir konu daha var. Bebişler mart ayında doğacaklar. 0-3 ay çıtçıtlı badileri uzun kollumu, kısa kollumu yoksa askılımı almak lazım. Kafam çok karıştı. Ben İzmirdeyim burası pek soğuk olmuyor ama hangisi daha kullanışlı bilemedim:26:İkinci sorum ise küvet içine file mi sünger mi almak lazım?
slm bayanlar bende bebişimin yatağı konusunda kararsız kaldım park yatak mı alsam diyorum oda takımı alsam odamda yatsın istiyorum bi dönem hangisi daha iyi olur birde park yataklar ne kadar süre kullanılabiliyor yardım ederseniz sevinirim bayramda annemle bakacağz ananede benden heycanlı hemen almak istiyor :) fikirleriniz benim için çok öenml bekliyorum şimdiden teşekkürler
tecrübeli mart annelerine teşekkür ederim.benim aklıma takılan martta doğum yapacağım için fazla sayıda örgü ceket ve yelek yaptır diyolar.ortalama kaç tane yaptırmam lazım.ve örgüde en çok ne kullanılıyor.
tecrübeli mart annelerine teşekkür ederim.benim aklıma takılan martta doğum yapacağım için fazla sayıda örgü ceket ve yelek yaptır diyolar.ortalama kaç tane yaptırmam lazım.ve örgüde en çok ne kullanılıyor.
slm bayanlar bende bebişimin yatağı konusunda kararsız kaldım park yatak mı alsam diyorum oda takımı alsam odamda yatsın istiyorum bi dönem hangisi daha iyi olur birde park yataklar ne kadar süre kullanılabiliyor yardım ederseniz sevinirim bayramda annemle bakacağz ananede benden heycanlı hemen almak istiyor :) fikirleriniz benim için çok öenml bekliyorum şimdiden teşekkürler
tecrübeli Mart anneleri yardımlarınızdan dolayı öncelikle çok teşekkürler. Benimde merak ettiğim bir konu daha var. Bebişler mart ayında doğacaklar. 0-3 ay çıtçıtlı badileri uzun kollumu, kısa kollumu yoksa askılımı almak lazım. Kafam çok karıştı. Ben İzmirdeyim burası pek soğuk olmuyor ama hangisi daha kullanışlı bilemedim:26:İkinci sorum ise küvet içine file mi sünger mi almak lazım?
slm hera özelden mesaj hakkım olmadığından buraya yazıyorum
sen diyarbakırda aşılama yaptırdın galiba hangi hastane doktorun kim şanlıurfa da tavsiye edebileceğin bir yer varmı
özelden mesaj atarsan sevinirim
Canım askılı için erken.
Ben ilk aylar iki kat uzun kollu giydirdim hep, üzerine de bazen penye yelek.
Oğlum doğduğundan beri Chicco park yatağında yatıyor, ben çok memnunum.
Canım bize koliler dolusu örgü geldi, ben hiçbirini giydiremedim. Bebek çok küçük, kucakta o örgüler toplanıyor, bebek tüylerini yalıyor, ayrıca çok kalın olduğu için içinde rahat hareket edemiyorlar. O yüzden hatıra amaçlı birkaç tane örgü yeter diye düşünüyorum, çok kalın ve tüylü olmayan triko ya da kalın penyeden yapılmış üstler daha kullanışlı bence...
Tekrar sağlıklı doğumlar dilerim hepinize...
peki bu zıbın takımlarından kaçar tane almalı ve kaçarlılarından olmalı o büyük 10 ludan 1 tane yeter heralde 5li lerdende almak lazım sanırım sayı olarak ne kdr gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?