2011 annelerine tecrübeli mart annelerinden yardım lütfen

kızlar peki uyku tulumunu tavsiye ediyo musunuz? bir de hava nemlendirici cihazlardan kullananınız oldu mu hangi marka önerirsiniz?

Merhaba kızlar,
İlk zamanlar bebekler hareketsiz oldukları için üzerlerini açamıyorlar bu sebeple uyku tulumuna ihtiyacınız yok ve şahsen ben kullanmadım, zaten Mart'da doğdukları için kara kışa denk gelmeyecekler, hareketlendikleri zaman yaza gelecek o yüzden gerek yok bence...
Buhar makinası geçen sene ihtiyaç duymadık ama bu sene doktorumuz alın dedi, çünkü burnu tıkalı ve öksürük oluyor ve buhar makinası iyi geliyormuş.
Biz sipariş verdik Premier buhar makinası, 44 tl'ye aldık, cok kullanışlı birşeye benziyor, üzerinde dijital göstergesi var ve nem derecesini, sıcaklığı gösteriyor ve iyonizerli...

beşikmi kullanışlı park yataklarmı
Benim yerim olmadığı için Mothercare beşik almıştım, yanımda yatırıyordum, ve o beşik portatif olduğu için evin her yerinde gezdirebiliyorduk, çok kullanışlı bir şey, hem de küçücük hiç yer kaplamıyor. Park yataklar çok büyük oluyor...
Ben beşikte de pek fazla yatırmadım zaten, 1. ayını doldurduktan sonra odasında yatırmaya başladım...

merhaba kızlar sadece park yatak mı alacaksınız bebek odası takımı almayı düşünenler varmı 2010 annelerinden bebek odası takımı alan varmı almışlarsa paylaşırlarsa sevinirim

merhaba kızlar sadece park yatak mı alacaksınız bebek odası takımı almayı düşünenler varmı 2010 annelerinden bebek odası takımı alan varmı almışlarsa paylaşırlarsa sevinirim

Ben her ikisini de aldım.. Şu anda daha park yataktan kendi karyolasına geçiremedik odaları ayırmadığımız için...
Bebek odası alacak arkadaşlara tavsiyem eğer açıldığında büyüyüp de genç yatağı olarak da kullanacağı modellere bakıyorsanız mutlaka ebatları 90x190 olsun.. 80x180 olanları kullanan arkadaşlarım hiç memnun kalmadılar ve yeni yatak almak zorunda kaldılar..
Bizim yatak odamız burda...
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...-odasi-doguma-dair-butun-hazirliklarimiz.html

:

Handecim şu bastonlar daha kullanışlı diye onu düşünüyorum ama yatanları var mı onların. Bbebk uyuduğunda yatırılabilir mi?

canımbenım ben hem araba hem baston almak ıstemedıgımden ınglesınanın bastonunu aldım bu yatadabılıyoo ayrıca arabadakı tum ozellıkler var ayrıca ellenın yanları kayıslı ana kucagını aldım ana kucagı bastona monte edılıyoo ilk 4 ay boyle kullandım yuzu bana donuk olsun dıye daha sonra zaten etrafı fark edıyo yalnızca bastona koyuyorum baston cok hafıf ayrıca tekerleklerı her yone done bıldıgı ıcın takılmıyo hıc bır yere buyuk kolaylık oldu benım ıcın araba almaktan kurtuldum ana kucagına gelınce cok kullanıslı bısey oto koltuguda olabılıyoo bır yere gıttıgın zaman oraya buraya koymaktansa ıcın de yatabılıyoo tavsıye ederım canım

mart anneleri alışveriş için listeleriniz yokmu geçen seneden eğer varsa yazarsanız çok memnun olurum bayram tatilinde bebişimin alışverişini memleketten yapıcam çünkü..

slm bayanlar bende bebişimin yatağı konusunda kararsız kaldım park yatak mı alsam diyorum oda takımı alsam odamda yatsın istiyorum bi dönem hangisi daha iyi olur birde park yataklar ne kadar süre kullanılabiliyor yardım ederseniz sevinirim bayramda annemle bakacağz ananede benden heycanlı hemen almak istiyor :) fikirleriniz benim için çok öenml bekliyorum şimdiden teşekkürler

tecrübeli Mart anneleri yardımlarınızdan dolayı öncelikle çok teşekkürler. Benimde merak ettiğim bir konu daha var. Bebişler mart ayında doğacaklar. 0-3 ay çıtçıtlı badileri uzun kollumu, kısa kollumu yoksa askılımı almak lazım. Kafam çok karıştı. Ben İzmirdeyim burası pek soğuk olmuyor ama hangisi daha kullanışlı bilemedim:26:İkinci sorum ise küvet içine file mi sünger mi almak lazım?

tecrübeli mart annelerine teşekkür ederim.benim aklıma takılan martta doğum yapacağım için fazla sayıda örgü ceket ve yelek yaptır diyolar.ortalama kaç tane yaptırmam lazım.ve örgüde en çok ne kullanılıyor.

Canım askılı için erken.
Ben ilk aylar iki kat uzun kollu giydirdim hep, üzerine de bazen penye yelek.

Oğlum doğduğundan beri Chicco park yatağında yatıyor, ben çok memnunum.

Canım bize koliler dolusu örgü geldi, ben hiçbirini giydiremedim. Bebek çok küçük, kucakta o örgüler toplanıyor, bebek tüylerini yalıyor, ayrıca çok kalın olduğu için içinde rahat hareket edemiyorlar. O yüzden hatıra amaçlı birkaç tane örgü yeter diye düşünüyorum, çok kalın ve tüylü olmayan triko ya da kalın penyeden yapılmış üstler daha kullanışlı bence...

Tekrar sağlıklı doğumlar dilerim hepinize...

slm hera özelden mesaj hakkım olmadığından buraya yazıyorum
sen diyarbakırda aşılama yaptırdın galiba hangi hastane doktorun kim şanlıurfa da tavsiye edebileceğin bir yer varmı
özelden mesaj atarsan sevinirim

sen hiç bir şey yaptırma ilk aylar için ben hiçbirini giydiremedim nisanda yaz geliyor zaten buraya kalın penyeler yeter ben ceylanpınardayım.

part yatak biz hala asma katı kullanıyoruz, 2-3 yaşına kadar rahat kullanılır bence alt katı, hem büyüdüğünde uyanınca kendi kendine çıkabilir yatagın kapısından kendi başına, işi bitince de katla kaldır yayıntı yapmasın verdiğin paraya da acımazsın, hem onlara uygun ortapedik yatak da satılıyor

ben küvet almadım bir şey diyemem badilere gelince 0-3 ayları uzun kollu al 3-6 ayları askılı ve kısa kollu alırsın

Şanlıurfa OSM ortadoğu hastanesinde çok iyi bir tüp bebek uzmanı var zaten tek doktor ve herkes memnun gitmeni öneririm orada tedavi gören arkadaşlarım var

Bence hiç bir şey ördürme.Biz türk kadınları el işlerindeki marifetimizi sergilemeye bayılırız bilirsin.Mart bebeği olacağı için herkesten hatta 2 şer 3 er örgü kıyafet gelecek bebeğine.Eminim şimdiden yakınların başlamıştır örmeye.Bizde öyle çok varki çoğunu hiç giydirmedim duruyor öylece dolabında...

peki bu zıbın takımlarından kaçar tane almalı ve kaçarlılarından olmalı o büyük 10 ludan 1 tane yeter heralde 5li lerdende almak lazım sanırım sayı olarak ne kdr gerekir

kesinlikle örgüler pek kullanılmıyor....

peki bu zıbın takımlarından kaçar tane almalı ve kaçarlılarından olmalı o büyük 10 ludan 1 tane yeter heralde 5li lerdende almak lazım sanırım sayı olarak ne kdr gerekir

ben 10 ludan 2 tane 3 ntanede 5 li almıştım yeterli geldi...onluladan birni doğumdan sonra hemşireye verdim kullanması için...diğerinide yedek almıştım yanıma...onun haricinde 4-5 tanede tulumumuz vardı....hediye gelenlerde oluyor...

"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…