MERHABA..
YEMEK TARİFLERİ YARIŞMASINA KATILDIM SİZDEN OY BEKLİYORUM ,TEŞEKKÜR EDERİM..
BU LİNK DEN OY KULLANABİLİRSİNİZ... KABURGA DOLMASI ~ Tarif | Yemek Tarifleri
merhabalar bu liste aldıklarım
1 adet 10lu hastane çıkışı
2 adet 5li set
1 adet penye tulum 56 beden
1 adet kadife tulum 56 beden
3 adet kısa kollu çıtçıtlı body 68 beden
1 adet kısa kollu çıtçıtlı body 56 beden
2 adet uzun kollu çıtçıtlı body 62 beden
3 adet sıfır kollu çıtçıtlı body 68 beden
2 adet patikli alt 62 beden
1 adet penye yelek
1 adet iç dış zıbın takımı
12 tane ağız mendili
2 adet patiksiz alt
merhabalar bu liste aldıklarım
1 adet 10lu hastane çıkışı
2 adet 5li set
1 adet penye tulum 56 beden
1 adet kadife tulum 56 beden
3 adet kısa kollu çıtçıtlı body 68 beden
1 adet kısa kollu çıtçıtlı body 56 beden
2 adet uzun kollu çıtçıtlı body 62 beden
3 adet sıfır kollu çıtçıtlı body 68 beden
2 adet patikli alt 62 beden
1 adet penye yelek
1 adet iç dış zıbın takımı
12 tane ağız mendili
2 adet patiksiz alt
Ben banyo küveti almadım.. Bebeği hep kucağımızda yıkadık.. Gereksiz masraf gibi düşündüm...
Patiksiz pantolon da hiç kullanmadım. Patikliler çok kullanışlı ama.. Hala da kullanıyorum. Bi de tulum çok kullandım. Ayrıca baştan geçmeli çıtçıtlı bodylerin yerine önden çıtçıtlı takımlar aldım.. Bebek çok küçük olduğu için önden çıtçıtlılıarı giydirip çıkarması çok daha kolay oluyo. Baştan geçmesi gereken atlet gibi şeylerin de ya her iki omzında çıtçıt olmasına ya da mothercare, marks and spencer gibi markaların atletlerinde olduğu gibi hiç çıtçıtsız olmasına dikkat ettim.. Bebekler başlarından geçirilen şeylerden pek hoşlanmıyolar çünkü..
Bunların dışında kendin için mutlaka emzirme atleti almanı tavsiye ederim.. Benim kızım 9 aylık oldu.Ben hala emzirme atleti kullanıyorum. Süper rahatlık..
Hayırlı doğumlar..
Ben banyo küveti ve filesi aldım hala kullanıyorum ayşenur suyla oynamayı seviyor onun içindeyken hem banyodan korkmuyor.İlk doğduklarında yıkanmaktan çok korkar ağlar bebekler zamanla alışırlar.Fazla suda tutmayın ilk zamanlar ve hemen giydirin üşümeden....
2010 mart anneleri emzik ve biberon konusunda ne tavsiye ediyorsunuz acaba
bide bakım ürünleri konusunda karasız kaldım sebamed düşünüyorum ama kullanan varmı aranızda memnunmusunuz
bence en bastan alınmamalı bıberon, sütün oldugu surece emzırıyorsun zaten az olup mama takvıyesı yapıldıgında da kasıkla verılmesı önerılıyor memeyı bırakmasın dıye. emzık de ben en basta vermedım, 2 aylıkken denedım, parmagını emmeye baslamıstı ama almadı, sonrada kendılıgınden bıraktı zaten. bıberonu 6 aylıkta aldım ek gıdalara gecınde 9 aylık oldu hala bardaktan ıcmeyı sevıyor oyuncak nıyetıne oynuyor simdi bıberonlarıyla.
2010 mart anneleri emzik ve biberon konusunda ne tavsiye ediyorsunuz acaba
bide bakım ürünleri konusunda karasız kaldım sebamed düşünüyorum ama kullanan varmı aranızda memnunmusunuz
Sebamed dr ların da tavsiye ettiği bir marka zaten cnm.. Yoksa chicco da alabilirsin. Zaten o bakım ürünlerinin de hepsini kullanmıyor bebecik. Biz en çok pişik kremi ve şampuanı kullandık. Oysa bir sürü ürün almıştık..
bence en bastan alınmamalı bıberon, sütün oldugu surece emzırıyorsun zaten az olup mama takvıyesı yapıldıgında da kasıkla verılmesı önerılıyor memeyı bırakmasın dıye. emzık de ben en basta vermedım, 2 aylıkken denedım, parmagını emmeye baslamıstı ama almadı, sonrada kendılıgınden bıraktı zaten. bıberonu 6 aylıkta aldım ek gıdalara gecınde 9 aylık oldu hala bardaktan ıcmeyı sevıyor oyuncak nıyetıne oynuyor simdi bıberonlarıyla.
Bak buna kesinlikle katılıyorum. Biz doğumdan sonra fırsatımız olmaz diye biberon, emzik falan doldurduk. Hem de en kalitelisinden. Dünyanın da parasını verdik. Doğumdan sonra benim sütüm bebeğe yettiği için mamaya gerek kalmadı. Zaten senin de dediğin gibi drlar bebek anne memesini unutmasın diye mamaların da kaşıkla verilmesini öneriyolar.
Emzik olayına gelince her çeşit emzikten aldık ama bebeğimiz hiç birini almadı. Çok denedik. Çok ısrarla ve sabırla çabaladık ama almadı.. Bizim de şu anda kızımızın çeyizine koyabileceğimiz bi biberon ve emzik koleksiyonumuz oldu..
bilgilerini bizimle paylasan tum mart annelerine tesekkurler.. inanin isimize okadar yariyorki paylasimlariniz.. ilk zamanlarla ilgili her turlu bilgilerinizi ve onerilerinizi bekliyoruz..