- 13 Ağustos 2009
- 1.404
- 5
- 116
Handecim şu bastonlar daha kullanışlı diye onu düşünüyorum ama yatanları var mı onların. Bbebk uyuduğunda yatırılabilir mi?
merhabalar öncelikle eylül sana çok ederim böyle bir topikle bizi 2010mart annelerinin tecrübeleriyle buluşturdugun için ve tabiki tecrübeli 2010mart annelerine çok teşekkür ediyorum sağolun
kızlar peki uyku tulumunu tavsiye ediyo musunuz? bir de hava nemlendirici cihazlardan kullananınız oldu mu hangi marka önerirsiniz?
kızlar peki uyku tulumunu tavsiye ediyo musunuz? bir de hava nemlendirici cihazlardan kullananınız oldu mu hangi marka önerirsiniz?
kızlar ben kurban bayramı tatilinde memleketimde bebeğim için alışveriş yapıcam annemde yanıomda olcak tabi oda bilir ama bana liste halinde neler almam lazım kaçar aylık ve kaçar adet yazabilen olursa çok dua ederim..burda çok çeşit yok o yüzden alışverişimin büyük kısmını hatta tamamını annemle yapmayı düşünüyorum
canım tam bir liste olur mu bilmem ama
3 takım hastane çıkışı
5 tane uzun kollu çıtçıtlı badi(0-3 ay)
5 tane patikli alt (0-3 ay)
2-3 tane kısa kollu ya da kolsuz çıtçıtlı badi (3-6ay)
2-3 tane patikli alt (3-6 ay)
5-6 tane penye battaniye (hastane çıkışlarında oluyor zaten ayrıca da birkaç tane alabilirsin)
bir polar battaniye
eldiven şapka (genelde takımlarda oluyor)
önlük ve mendil bol bol (beyaz tülbentten güzel oluyor) tabii çok kusmayabilir de...kzım pek kusmazdı...
bebek çantası portbebe vs.
çorap (lastikleri çok sıkı olmasın)
alt açma
giysi dışında tırnak makası
ne olur ne olmaz bir emzik,biberon...gibi şeyler
çok almamaya çalış canım büyüdükçe alırsın bebeğinin gelişimine ya da havalara göre...tulum tavsiye etmem...ben hiç almamıştım Allahtan... hediye gelen bir kaç taneyi de en fazla 2şer kez giymiştir....
aklıma bunla geldi...fazla bile olabilir...
Sağlıcakla gelsin meleğin....
cnm çok tşk ederim ben tecrübesiz bir anne adayı olarak birşey daha sormak istiyorum şimdi bu çıtçıtlı bADİLERİ iç çamaşırı niyetine giydircez dimi iç çamaşırı almaya gerek yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?