2011 annelerine tecrübeli mart annelerinden yardım lütfen

Handecim şu bastonlar daha kullanışlı diye onu düşünüyorum ama yatanları var mı onların. Bbebk uyuduğunda yatırılabilir mi?

Eylülcüm, yatabilen baston araba chicco nun var, ben hauck'un ürettiği esprit marka aldım, bildiğin baston gibi, hem konforlu hem de kullanıslı... Tavsiye ederim..

bende böyle bir topik açmak için baktım sağolsun arkadaşım açmış..bilgiler için çok tşk ederiz..

2010 mart anneleri hadi bizimle paylaşın deneyimlerinizi bekliyoruz 2011 mart anneleri olarak..

hepinize çok tşk ederiz peşinen..

merhabalar öncelikle eylül sana çok ederim böyle bir topikle bizi 2010mart annelerinin tecrübeleriyle buluşturdugun için ve tabiki tecrübeli 2010mart annelerine çok teşekkür ediyorum sağolun

Bende baby2go aldım şimdilik memnunum ama seneye galiba bende baston araba alıcam.Eşim chıcco dan alacak muhntemelen.Ablaım 2 yaşındaki oğluna markasını bilmediğimiz bir baston araba aldı hemen tekeri kırılmış.Onu duyunca hak verdim eşime.Hiç değilse bir sorun olursa veririz chıcco ya versin yedek parçasını.

Birde kıyafet olrak bol bol alttan çıtçıtlı baid alın.Penye battaniye en az 2 tane olsun.En az 2 tane minik örgü yelek olsun.Çorapları alırken lastiklerinin ne çok sıkı nede çok gevşek olmamasına dikkat edin.Pişik kremi olarak doktorumuzun verdiği hametan kullanıyorum doğduğundan beri.Çok şükür sıkıntı olmadı şu ana kadar.Kendimde göğsüm için daha doğum yaptığım gün lansınoh sürdüm ve çok şükür canım acısada(emerken) çatlamadan yara olmadan atlattım o dönemi.

Ayaklı pantolonlardan en az 5-6 tane,üst zıbın en az 5-6 tane.Çok kusan bir bebeğiniz olabilir.(Benim kız hala kusar)Bu nedenle bol önlük ve bez alın ağzını silmek için.En çok aldığım şey önlük ve bez olmuştur benim.Boy boy şapka alın.Özellikle penye geniş kenarlı alınki yazın sokağa çıktığınızda hm güneşten yüzünü korusun hemde başını fazla sıkmasın.

2010 Mart kuzularından biri de benim, bol bol penye battaniye tavsiye ediyorum hatta 7-8 tane, çok kusuyorlar işiyorlar ve her yerde her şeyde battaniye lazım oluyor, sonra bol bol çıtçıtlı body, 0-3 aylıkları uzun kollu olun, yeni doğdukları için üşürler, 3-6 aylık alacaksınız da kısa kollu veya kolsuz olsun yazı sadece çıtçıtlı body ile geçirdik, tulum sakın almayın herbirini en fazla 2 defa giydik ve küçüldüler, altı ayaklı pijamalardan alın bolca bir de beyaz tişört çok alın uzun kollu, herşeyin üstüne güzel oluyor, bolca çorap alın, en az 30 tane mendil alın ve tülbent yaptırın banyo sonrası kurulamak için, bebek kozmetiği olarak sebamedden şaşmayın, tüm ürünlerini güvenle kullanabilirsiniz, bebek arabasını biz pierre cardin aldık hem hafif hem kullanışlı çok da memnunuz.

evet ben 2010 mart annesiyim..babu arkadaşımız bebek arabası tavsiyesi sormuş...
ben bebeconfort loola up kullanıyorum...güzel ve sağlam ama ağır birde ana kuçağı monte edilip kullanılala biliyor ilk 6 aya kadar,güzel ben memunum...

birde kıyafet falan çok almayın ilk aylar için...ben aldıklarımın çoçuğunu kullanamdım...tahmin ettiğimden büyük oldu bebiş...1 ay ancak giydirebildim çoğunu...bebek doğduktan sonra bir ara çıkıp üstüne ve mevsime göre bişeyler alabilirsiniz...4-5 tane tulum..10 adet bady,2 penye battaniye,1 adet kalın battaniye yeterli olur ilk zamanlarda...en lazım ola.ak şeyler bunlar.ufak tefek şeyleri bahsetmiyorum..

kzılar hepinize cok teşekkür ederim paylaşımlarınız için...araba konusunda cok kararsızım umarım kısa zamanda içime sinen bir marka bulurum...

merhabalar öncelikle eylül sana çok ederim böyle bir topikle bizi 2010mart annelerinin tecrübeleriyle buluşturdugun için ve tabiki tecrübeli 2010mart annelerine çok teşekkür ediyorum sağolun

Rica ederim goncacım.

Ayrıca yardımcı olan annelerimize çok çok teşekkürler. İnanılmaz faydalı oluyor bu bilgiler bizler için. Gerekli gereksiz herşeyi alıp yazık etmeyeceğim hiç olmazsa.

selam aday anneler
ben bebek arabamı oldukça uyguna almıştım markası maxima öncelikle arabanın kullanışlılığı çok önemli marka değil arabanın kendi ağırlığına, taşıyabileceği ağırlığa bakın. çünkü tek başınıza dışarı çıkmanız gerektiğinde arabayı (özellikle apartmandaysanız) tek başınıza rahatlıkla kaldırabilmelisiniz, ilk aylarda rahatça kullanabilmeniz için tam yatabilenlerden seçerseniz ayrıca içine yerleştirilecek bir başka parçasya yüksek miktarlar ödemezsiniz, bir de arabanın tamamen katlanabilir olması işinizi fazlasıyla kolaylaştırır biz bebek arabamızı yazın urfa çanakkale izmir manisa dörtlüsü arasında kolaylıkla yanımızda taşıyabildik, bebekleriniz bahar bebeği olacak arabaya çok ihtiyacınız olacaktır.giyeceklere gelince 0-3 ay pek fazla almayın çünkü 1 ay ancak giyebiliyorlar, daha çok 3-6 ayy seçin, ben yaz gelene kadar tulum giydirmeyi tercih ettim çünkü kucağa alırken ya da altını değiştirirken çok daha rahat oluyor belleri açılmıyor, çıtçıtlı badiler hayat kurtarıcınız olacak 7 aylık olmasına rağmen hala onları kullanıyoruz ve çok da menunuz diğerlerini arkadaşlar yazmıştır mutlaka her şeyi almak şart değil aralarından elemeler yapın listelerin; basit olacak ama mesela ben bebeyağı hiç kullanmadım onun yerine mustelanın bebek losyonunu kullandım harikaydı öneririm

kızlar peki uyku tulumunu tavsiye ediyo musunuz? bir de hava nemlendirici cihazlardan kullananınız oldu mu hangi marka önerirsiniz?

kızlar peki uyku tulumunu tavsiye ediyo musunuz? bir de hava nemlendirici cihazlardan kullananınız oldu mu hangi marka önerirsiniz?

ilk aylar uyku tulumuna ihityaç yok ben şimdilik kullanmadım ama sanırım alınabilir 5. aydan sonra genellikle çok dönüyorlar ve battaniyelerin içne düğümlenip gece çığlıklarla uyanıyorlar, buhar makinesi doktor önermediği sürece gereksiz benim hiç ihtiyacım olmadı

ben yeni kullanmaya başladım daha ..oda sürekli üstünü açtığı için..ilk zamanlar gerek yok uyku tulumuna....buhar makinasıda büyük oğlum için almıştım daha önceden sinbonun..pek işimizi görmedi makina iyi lmadığı için...ama kaliferli evlere gerekli..hava kuruyunca içerde öksürük oluyor..özelli,kle alerjik astımlı bir çoçuğunuz varsa gerekli..ben şimdi chicconunkine bakaçağım..ondan memnun olanlar çok...

kızlar ben kurban bayramı tatilinde memleketimde bebeğim için alışveriş yapıcam annemde yanıomda olcak tabi oda bilir ama bana liste halinde neler almam lazım kaçar aylık ve kaçar adet yazabilen olursa çok dua ederim..burda çok çeşit yok o yüzden alışverişimin büyük kısmını hatta tamamını annemle yapmayı düşünüyorum

canım nerde yaşadığına göre değişir...nemliyse havası hiç gerek yok...ben Erzurumdayım hiç nem yok kaloriferleri açınca hepten kupkuru oluyor ben aldım daha kızım doğmadan hala kullanıyoruz...çok elektrik yakıyorlar...ben fakir aldım soğuk buhar veriyor bir kez arıza yaptı ama diğer mak.lerde ki gibi buhar yapıp ortalığı ıslatmıyor...

canım tam bir liste olur mu bilmem ama

3 takım hastane çıkışı
5 tane uzun kollu çıtçıtlı badi(0-3 ay)
5 tane patikli alt (0-3 ay)
2-3 tane kısa kollu ya da kolsuz çıtçıtlı badi (3-6ay)
2-3 tane patikli alt (3-6 ay)
5-6 tane penye battaniye (hastane çıkışlarında oluyor zaten ayrıca da birkaç tane alabilirsin)
bir polar battaniye
eldiven şapka (genelde takımlarda oluyor)
önlük ve mendil bol bol (beyaz tülbentten güzel oluyor) tabii çok kusmayabilir de...kzım pek kusmazdı...
bebek çantası portbebe vs.
çorap (lastikleri çok sıkı olmasın)
alt açma

giysi dışında tırnak makası
ne olur ne olmaz bir emzik,biberon...gibi şeyler

çok almamaya çalış canım büyüdükçe alırsın bebeğinin gelişimine ya da havalara göre...tulum tavsiye etmem...ben hiç almamıştım Allahtan... hediye gelen bir kaç taneyi de en fazla 2şer kez giymiştir....

aklıma bunla geldi...fazla bile olabilir...
Sağlıcakla gelsin meleğin....

cnm çok tşk ederim ben tecrübesiz bir anne adayı olarak birşey daha sormak istiyorum şimdi bu çıtçıtlı bADİLERİ iç çamaşırı niyetine giydircez dimi iç çamaşırı almaya gerek yok yani

tesekkür ederiz kızlar verdiginiz bilgiler önemli cidden...tecrübesi olmayan anne adaylarına büyük yardımınız dokunacaka.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…