2011 Aralık Anneleri Göbek Show Başlıyooorrrrrr :)

kız fıstık gibisin maşallah sana ne güzel başka hiçbir yerin kilo almamış sadece karnın cıkmış dogumdan sonra hemen eski haline dönersin cnm sen

ay cok mutlu oldum ,ben kendımı fil yavrusu gıbı hısettıgımden ılac gıbı geldı yorumlarınız valla..

aslında 13 kılo aldım ama bellı olmuyor dmeek kı ınsalalh eskı formuma dönerım..

cok tesekkur ederım

şöyle bi baktım da şimdi de aynıyım. daha da büyüyecek mi acep karnım? bana daha büyüyecek yeri yok gibi geliyo:))

SEN BU HALDE BİDE MİSAFİRMİ AĞIRLADINNNSADECE MAŞALLAH MAŞALLAH MAŞALLAH DİYORUM BİDE TÜKÜRÜYORUM

burda da 28+5 günlüğüz. huzurlarınızda kızım ve ben:))Eki Görüntüle 274679
SANADA KOCAMAN MAŞALLAH CNM
YOK YOK BU BÖLE OLMIYCAK BENM ACİLEN YASTIK TAKVİYESİNE BAŞLAMAM LAZIM HEM KENDİM İNANAYIM HEMDE ETRAFIMDAKİLERİ BENDE RESİM KOYUCAM AMA İNANMAZSINIZ DİYE KOYMUYORUM HİÇ YOK YAA

evet ,hem de ilk degıl..

kızım benı yormuyor abartılacak bı agrım sıızım olmuyor hıc garıp bır sekılde,

koy sende ,keske benımde cok cıkmasaydı karnım

göbüşümü şişirdim şişirdim en son halini çektim ama şişirmekten patlıyodum az kalsın göğüs hizamla karnım bir

Eki Görüntüle 274746

göbüşümü şişirdim şişirdim en son halini çektim ama şişirmekten patlıyodum az kalsın göğüs hizamla karnım bir

demetcim seninki ne güzel ufak. önemli olan kızın içerde nasıl. o iyiyse boşver çıkmasın. benim hiçbir kıyafetim olmuyo. hırkalarım kapanmıyo. doğum aralıkta olunca ben kara kara düşünüyorum, masraf da yapmak istemiyorum 2 ay için. bakalım napcaz.

cnm ya hiç yok deil seninkide var işte göbüşünsenin iç karnın geniştir ondan enlemesine yayılıyrdur dert etme maşallah bu arada cnm sanada prensesinede
teşekkür ederiz topiğimizin en taşş annesi (nazarım değmez hee)diyorumya görenler kilo almışsın göbüş yapmışsın diyolar geçen günde annem ben 5 tane doğurdum da sen acaba yanlışmı hesaplıyosun 5 aylık filan olmayasın dedi yaa
ben vereyım bırazını sana ,şişmiş hali 4-5 aylık gıbı..

olsun catlamayacaksın ne guzel butun kıyafetlerınde oluyordur hala sana

maşallah
ayyy cnm alırım hayır demem valla aynen her kıyafetimi giyebiliyorum çok şükür içimde uhde kalıcak bi hamile elbisesi giyemedim diye

ben sabah kabanımı giydim normal oldu idarede ederriz

yeni resimlerim hafta sonu çektim,32+5

Eklentiler

• $Görüntü0140[1].webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 54
  • $Görüntü0143[1].webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 57
  • $Görüntü0145[1].webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 61
  • $Görüntü0146[1].webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleme:
masallah gobegıne derya,

senın yanları dolu dolu masallah ,bırde tellı sütyenle rahat edebılıyor musun ,ben göbegım azıcık büyüyünce hıc rahat edemedım rahat edebılecegım sütyen alana kadar da o kadar cok aradım kı ,pentıden buldum sonunda..

maşallah

sağol canım,kız evde sütyen giymiyom zaten gıcık durdu diye giydim mor olanda,diğerinde yok,saldım çayıra mevlam kayıra90 numara tellilerle idare ediyom dışarda penye yumuşak bişey aldım yarım atlet tarzı şimdilik biraz geniş hızla büyürken sonradan durdu,inş. Doğumdan sonra takabilirim,büyük gelirse anneme vercem onları,ben emzirme sütyeni alırım 2 tane olmazsa,bundan 3 tane aldım inş. Biraz büyürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…