- Konu Sahibi madamcocomo
-
burda da 28+5 günlüğüz. huzurlarınızda kızım ve ben:))Eki Görüntüle 274679
yeni resimlerim hafta sonu çektim,32+5
sağol canım,kız evde sütyen giymiyom zaten gıcık durdu diye giydim mor olanda,diğerinde yok,saldım çayıra mevlam kayıra90 numara tellilerle idare ediyom dışarda penye yumuşak bişey aldım yarım atlet tarzı şimdilik biraz geniş hızla büyürken sonradan durdu,inş. Doğumdan sonra takabilirim,büyük gelirse anneme vercem onları,ben emzirme sütyeni alırım 2 tane olmazsa,bundan 3 tane aldım inş. Biraz büyürler
sağol canım,kız evde sütyen giymiyom zaten gıcık durdu diye giydim mor olanda,diğerinde yok,saldım çayıra mevlam kayıra90 numara tellilerle idare ediyom dışarda penye yumuşak bişey aldım yarım atlet tarzı şimdilik biraz geniş hızla büyürken sonradan durdu,inş. Doğumdan sonra takabilirim,büyük gelirse anneme vercem onları,ben emzirme sütyeni alırım 2 tane olmazsa,bundan 3 tane aldım inş. Biraz büyürler
bende gıymıyorum evde ,salıyorum inek gibi :))
emzırme sütyenlerı cok rahat bende 3 tane aldım bır de atletler var emzırme atletlerı kendınden sütyenlı 2 tane de onlardan aldım ..
benımkılerde durdu ,büyük almıstım ben de,süt dolsun gıyerım ınsallah ..sımdılık gögüs ucunu gostermeyecek bı sutyen buldum sonunda kendıme onla ıdare edıyorum
gögüs ucları küçülmez herhalde artık ,:)
maşallah deryacım göbüşüne haftasına göre cok normal buyuklugu
benim önceki dogumlarımdan kalan emzirme südyenlerim vardı ben uzun zamandır onları kullanıyorum hatta bır tanede yeni aldım şimdiden kullanıyorum rahat oluyor tavsiye ederim zaten dogum sonrası cok lazım olacak
deryacım maşallah cnm göbüşüne çok tatlı duruyo.yeni resimlerim hafta sonu çektim,32+5
seninkide haftasına göre bayağı büyümüşburda da 28+5 günlüğüz. huzurlarınızda kızım ve ben:))Eki Görüntüle 274679
Eki Görüntüle 274746
göbüşümü şişirdim şişirdim en son halini çektim ama şişirmekten patlıyodum az kalsın göğüs hizamla karnım bir
deryacım maşallah cnm göbüşüne çok tatlı duruyo.
sağol canım senin de öyle
derya,adasim ve neslihannnnn
kocaman masallahhhhhhhh gobuslerinizeeeeeeeee
adasim gobusun cok guzel yaaaaaa dogurunca fit bir anne olacaksin ne guzellllllll
neslihan seker ani tisortden benimde varrrrrr
yeni resimlerim hafta sonu çektim,32+5
Eki Görüntüle 275590 kızlar buda benim göbeğim 31+0 günlük----karnıma herkes erkek karnı diyor :) ama benim kızım olacak...
Eki Görüntüle 275586
Eki Görüntüle 275590 kızlar buda benim göbeğim 31+0 günlük----karnıma herkes erkek karnı diyor :) ama benim kızım olacak...
Eki Görüntüle 275586
wors ,masallah valla ..
İzmir'in kızları erkek gıbı mı olucak ne ,bana da sureklı erkek dıyıp duruyorlar
canımcım sanada maşallah da..senin karnına da dikkat ettim kocakarı tabişrleriyle evet erkek karnı.... :) acaba diyorum bazen erkekte göstermiyor mu ::)
Eki Görüntüle 275586
ayy gerçektin erkek göbüşü gibi olmuş.bendedışardan görsem kız olduğuna inanma valla.çok tatlıymş
teşekkür ederiz teyzesi..
ben şüphelenmeye başladım..salı günü gidicem tekrar baktırayım :)
maşallah göbüşüne deryayeni resimlerim hafta sonu çektim,32+5
Eki Görüntüle 275586
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?