2011 Aralık Anneleri Göbek Show Başlıyooorrrrrr :)

yeni resimlerim hafta sonu çektim,32+5

maşallah deryacım göbüşüne haftasına göre cok normal buyuklugu

benim önceki dogumlarımdan kalan emzirme südyenlerim vardı ben uzun zamandır onları kullanıyorum hatta bır tanede yeni aldım şimdiden kullanıyorum rahat oluyor tavsiye ederim zaten dogum sonrası cok lazım olacak

bende gıymıyorum evde ,salıyorum inek gibi :))

emzırme sütyenlerı cok rahat bende 3 tane aldım bır de atletler var emzırme atletlerı kendınden sütyenlı 2 tane de onlardan aldım ..

benımkılerde durdu ,büyük almıstım ben de,süt dolsun gıyerım ınsallah ..sımdılık gögüs ucunu gostermeyecek bı sutyen buldum sonunda kendıme onla ıdare edıyorum

gögüs ucları küçülmez herhalde artık ,:)

benim aldıklarım da rahat penye lastikli kafandan geçiriyon kopçası falan yok çok rahat,yüksek dereceye attım küçüldü biraz yeni aldım toptancıdan 3 tane inş. boşa gitmez,2-3 cm büyüseler olcak,bakalım yaşayıp görcez nasıl olcaklarını

bana çok büyük geliyodu ilk hamişlik ya ondan olsa gerek,bi de kafası aşağıda olunca bebeğin daha az yer kaplıyo sanki

deryacım maşallah cnm göbüşüne çok tatlı duruyo.

burda da 28+5 günlüğüz. huzurlarınızda kızım ve ben:))Eki Görüntüle 274679
seninkide haftasına göre bayağı büyümüş

Eki Görüntüle 274746

göbüşümü şişirdim şişirdim en son halini çektim ama şişirmekten patlıyodum az kalsın göğüs hizamla karnım bir

demetcim senin iç karnın geniştir cnm.

derya,adasim ve neslihannnnn
kocaman masallahhhhhhhh gobuslerinizeeeeeeeee
adasim gobusun cok guzel yaaaaaa dogurunca fit bir anne olacaksin ne guzellllllll
neslihan seker ani tisortden benimde varrrrrr

Eki Görüntüle 275590 kızlar buda benim göbeğim 31+0 günlük----karnıma herkes erkek karnı diyor :) ama benim kızım olacak...

Eki Görüntüle 275586

maşallah ikinizede göbüşler top top derya senden daha büyük bir göbüş bekliyordum kız hep göbeğim kocaman kocaman diyip duruyordun bende iyice şiştin sanmıştım ama gayet normal bence bu haftalarında....

worss canım gerçekten seninkide önüne top kondurmuşsun gibi çok şeker erkek göbeği derler yaa gerçekten aynen öyle görünüyor...

maşallah ikinizede

wors ,masallah valla ..

İzmir'in kızları erkek gıbı mı olucak ne ,bana da sureklı erkek dıyıp duruyorlar

wors ,masallah valla ..

İzmir'in kızları erkek gıbı mı olucak ne ,bana da sureklı erkek dıyıp duruyorlar

canımcım sanada maşallah da..senin karnına da dikkat ettim kocakarı tabişrleriyle evet erkek karnı.... :) acaba diyorum bazen erkekte göstermiyor mu ::)

canımcım sanada maşallah da..senin karnına da dikkat ettim kocakarı tabişrleriyle evet erkek karnı.... :) acaba diyorum bazen erkekte göstermiyor mu ::)

tesekkur ederım..

yok ben en son cuma gunu gıttım bır daha bakar mısınız dedım baktık kesın kız dedı ..yoksa ben de dıyordum yoksa erkek mı dıye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…