2011 aralık anneleri kız bebişlerinin isimleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi srrl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

srrl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2011
75
0
36
Ankara
şu hamilelik serüvenimde başlık açmadan hamileliği bitirdim demeyeyim bizim kuzu kızımız ayşe nihal

kızmın adı melek olcak(yanına bı ısım daha dusunuyorum ıkı ısımı olsn ) ama dun ruyamda bırıs dalga gectı melekmı koycan felan dıe bılomıorum nıcın ole bı ruya gördm

kızmın adı melek olcak(yanına bı ısım daha dusunuyorum ıkı ısımı olsn ) ama dun ruyamda bırıs dalga gectı melekmı koycan felan dıe bılomıorum nıcın ole bı ruya gördm

ya isim söz konusu olunca böyle şeyler oluyo, hayra yor boşver bence, kayınvalidem nihal ismini duyunca hmmm bence biraz daha bakın dedi

canim benim ruyamdada erguva diye bir isim soylediler
ben erguvan cicegimi diye soruyorum hayir erguva ben bu nedemek diyorum
belki senin icin bir sinav arastir ve kizinin adi erguva olacak dediler ama bende koymak istemiyorum erguvan degisik hos bir isim .kizimin ismi azbucuk belli oldugu icin takmadim kafama

ya isim söz konusu olunca böyle şeyler oluyo, hayra yor boşver bence, kayınvalidem nihal ismini duyunca hmmm bence biraz daha bakın dedi

kendı adını ıstıyorsa kayınvalıdenız ondan ole demiştir hayırlısı olsn wardır ya hayır güsel bi isim ama bılmıorum neden ole bı ruya gordum

kendı adını ıstıyorsa kayınvalıdenız ondan ole demiştir hayırlısı olsn wardır ya hayır güsel bi isim ama bılmıorum neden ole bı ruya gordum

dediğim gibi hayra yormak lazım, bence de güzel bi isim melek :78: yok direk beğenmediği için yoksa benim adımı koyun gibi şeyler hiç söylemedi hissettirmedi de; ama beğenmediğini direk hissettirdi

ben ipek olsun istiyorum kociş melis diyor çoookkk kararsısız yaaa çocuk isimsiz kaldı

bizim prensesimizin adıda ZEYNEP HİLAL olacak inş
ZEYNEP ismini ısrarla oglum istedi Hilali de babamız istedi bende tamam dedim

''RabiaNur'' olacak sanırım.kesinleşmemekle beraber...hayırlısıyla....Rabia ben söylerdim hep ,eşimde nuru olsun istedi..böyle düşündük bakalım Mevlam neyler,neylerse güzel eyler....Rabbim salih evlatlar eylesin yavrularımızı..

hanımlar günaydın, genelde iki isim koyuyoruz her bebiş ismiyle yaşasın :90::90::90:

günaydın ben meleğime hala bi isim bulamadım irem nisa yada nisanur ve nursena sizce bana yardımcı olurmusunuz başka isimlerede acıgım

şu hamilelik serüvenimde başlık açmadan hamileliği bitirdim demeyeyim bizim kuzu kızımız ayşe nihal

benim adımda nihal.... kendi ismim nihal olmasaydı bende kızıma nihal adını koyardım.... nilal e yakın olsun diye kızımın adı NİL SU olacakDD

Son düzenleme:
kızlar bende isim bulamadım daha.....
ne zor şeymiş isim bulmak

eşim azra olsun diyo sizce nasıl?

benim adımda nihal.... kendi ismim nihal olmasaydı bende kızıma nihal adını koyardım.... nilal e yakın olsun diye kızımın adı NİL SU olacakDD

ben nihal ismini çok seviyorum, çevremdeki herkes nötr kalsa da ayrıca nil de benim doktorumun bana önerdiği bi isim, nil olsun demişti, benim de hoşuma gidiyor :79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…