2011 aralık anneleri kız bebişlerinin isimleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi srrl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim prensesimin ismi de HiFA MiRAY olacak son dakika değişikliği olmazsa :) sizce nasılllll

ceren su olacak;:)Ek olarak belkı su'yu koymayız o tam bellı degıl ama ceren kesın:)

herkes kız bebek bekliyo. benim kızımın adı da nasip olursa ayşe olucak.

deryacım HiFA;hayatından çok fazla etkilendiğim bi sahabenin ismi.. Google a hifa hatun yazıp hayatı hakkında bilgi sahibi olabilirsin..
Herkese hayırlı doğumlar inş..

TEYZEleri kizimin adi nasil
ilk isimden faz gecdi babasi bizde bunu dusundukkkkk
ama kim sorarsa daha belli degil diyouzzzzzz

kızımın adını BUKET BADE...BUKET isimin rüyamda gördüm..BADE babamız ekledi..:26:

biz MİRA koyacağız.annem mira diye sevmeye başladı bile.etraftan bu nasıl isim değiştirin diyenler olsa da umursamıyorum artık hiçbirini.

Resmen kizimin gelmesine 1 ay kaldi ve hala ismi yok cocugumun yaa gicik olurdum son ana birakanlara ama galiba bizimde oyle olucak

Resmen kizimin gelmesine 1 ay kaldi ve hala ismi yok cocugumun yaa gicik olurdum son ana birakanlara ama galiba bizimde oyle olucak

bizim kuzunun belli, ama ben sevdiğim isimleri yazayım belki beğenirsin, bunlardan biri olacaktı hep eşim veto etti , verda, neva, derin, duru, yağmur, gülce

oglusumun adı kuzey insallah deistirmeiz bi bebegimiz olcak her ay bi ismi oldu yavrumun neyse cinsiyetini ogrendigimizde ki isme donduk

biz de kızımıza mısra ismini koyacağız. çok fikir değiştirdik denemez, eylülle mısra arasında kalmıştık. eylül dediğimizde herkes eylülde doğmuyorki dediler. mısra son kararımızdır

eşimin ısrarları ile öykü olacak.. kısmet olur da sağ salim alabilirsek kucağımıza... insallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…