bende şimdi doktordan geldim kızlar keseyi gördük 3mm
ayrıca iğne yazdı bakalım hayırlsıı
yine beta istedi yarın sonucu göstercem
zaten kese normal şuanda görünmeyebilirdi
allah yardımcımız olsun
ayy canim iyi dayanabiliyorsun test yapmamaya ben cok meraklanirdim...rabbim gonlune gore versin...ben asilama ile hamile kaldim normalde dr.um bana 15.gunu yap dedi asilamadan sonra ama ben dayanamaip 12.gunumde yapmistim ustelik idrar testiydi sukurler olsun ki pozitif cikti 16.gunumdede asilamadan sonra dr.a gittim 16gunluk dedi kan testi yapti ve bebisimide gordum pirinc tanesi kadardi..asilama oldugum icin uc tane gelismis yumurtam vardi simdilik bir tane dedi varsa cogum gebelik saklanmisda olabilir dedi kismetse nisanin8inde tekrar randevu ozamman 27gunluk olacak ozaman cogul mu tekmi belli olacak...tebrik ediyorum seni bu zamana kadar bekleyebildigin icin...
canim test yapdim hamileyim dogum tarihi 4 aralik olacak hayirlisiylaaaaaaaa
ve birisi dogum listemizi 2011aralik annesi listesini yapsinnnnnnn:)))))))
jaynı durumdaymışız canım allah yardımcımız olsun inşallah bebeğimizi kucağımıza sağ salim alırız:)))
iğne verdiimi doktor???
bende birazdan doktora gitcem inşalalh herşey yolundadır..
canim test yapdim hamileyim dogum tarihi 4 aralik olacak hayirlisiylaaaaaaaa
ve birisi dogum listemizi 2011aralik annesi listesini yapsinnnnnnn:)))))))
Günaydin arkadaslar ben dün yeni üye olmustum hcg degerlerimi yazmistim hamile olup olmadigimdan emin degildim.
Hamile oldugumu ögrendim ve muhtemelen dogum tarihi 6 aralik olacakmis.
Burdan hamile olmayi cok isteyipde olamayanlara sabir diliyorum. Bende cok bekledim 2 sene sonra oldu umudunuzu yitirmeyin.
yok canım alttan baktıj
insallah ı:))
evet hemen igne basladim...senin ultrasona karindanmi baktı...
hayırlı olsun..saglikli büyüsün.
hayırlı olsun , inşallah haftaya da pıtpıtları duyarsın , süppper olur o zaman
Kızlar merhaba,beni de aranıza alır mısınız?
Ben de iki gün önce öğrendim hamile olduğumu,sabah idrar testinde çift çizgiyi gördüm,öğlen de kan testi yaptırdım değerim 78.8 çıktı.Yani hamileyimmm :81: :81:
Kasıklarım hala ağrıyor kızlar sizde durumlar nasıl???Bir de çok ağzım kuruyor
kizlar tesekkurler goz aydinliginiz icin ama bende 1 sorun var ben hala emziriyorum oglum birakmiyor emmeyi gunde 1kez cabucak birakmaliyim biliyorum amaaa nasil Starimu yardi lutfen seninde 2.bebegin sekerrrr..
Canım hayırlı olsun bebeğin bende senin gibi emzirirken hamile kaldım ve 2010 Aralık annesi oldum kızım 1.5 yaşındaydı ve memeyi çok seviyordu bende baktım olmayacak memenin ucunu bantladım hani sarı flasterler varya hastanede kullanılan iyice bırakana kadar bantladım yara olmuş dedim zamanla daha sormadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?