yanlis kisiye cevap vermisim..starimu canim sana bu cevap kusura bakma tatlim boyle oldu..bu arada en son asilamam 11marti ogun tutmus kan testlerine gore arti dusun dogum yapacagim tarihi bile en son adet oldugumdan degil 11martdan hesaplaniyor
hani başka hamile kalannnn yokmuuuuu..
aralık ayında anne olacakların SAT'leri 24 şubattan itibaren başlıyor sanırım , o yüzden biraz daha bekleyeceğiz kalabalıklaşmak için sanırım
canım harika bir haber buAllah tamamına erdirsin .. kaçıncı denemenizde tuttu ?
teşekkür ederim canımm evet hamileyimm..allahım dileyen isteyen herkeze nasip etsin...aminnn inşallahhh..
Kızlar merhaba,beni de aranıza alır mısınız?
Ben de iki gün önce öğrendim hamile olduğumu,sabah idrar testinde çift çizgiyi gördüm,öğlen de kan testi yaptırdım değerim 78.8 çıktı.Yani hamileyimmm :81: :81:
Kasıklarım hala ağrıyor kızlar sizde durumlar nasıl???Bir de çok ağzım kuruyor
ben de nerde kaldı bu topik diyordum, hayırlı olsun yeni annelerimiz. sorunsuz, rahat bir hamilelik ve sonunda da kolay bir doğum yaşarsınız inşallah.
hani başka hamile kalannnn yokmuuuuu..
hayatim ben 4+4dum ama daha test yapmadim bekliyorum bakalim ayin 3nisana kadarrr hayirlisi haktan diyorum herkese bebislerini saglikli sihhatli kucaklarina almayi temenni ediyorum guzel ve iyi hamilelikler diliyorumm
Ne çabuk geçmiş zaman.Şimdi 4. ayımıza girdik.Oysaki daha geçen sene bu ayda hamile olduğumu bile bilmiyordum : )
Allah hepinizin bebişlerini sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.Hamilelik çok ama çok güzel bir süreç, keyfini doya doya çıkarın.Bol bol dinlenin ve uyuyun : ) Zira doğum sonrası uykuya hasret bir dönem başlayacak : )
bende varım burda..muhtemel doğum tarihi 3 aralık..benimde daha önce bi kürtaj bide düşüğüm var..kan pıhtılaşması sorunum var..ama inşallah bu sefer sorunsuz olurr...
bende varım burda..muhtemel doğum tarihi 3 aralık..benimde daha önce bi kürtaj bide düşüğüm var..kan pıhtılaşması sorunum var..ama inşallah bu sefer sorunsuz olurr...
aynı durumdaymışız canım allah yardımcımız olsun inşallah bebeğimizi kucağımıza sağ salim alırız:)))
iğne verdiimi doktor???
bende birazdan doktora gitcem inşalalh herşey yolundadır..
selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
işte bende geldim
muhtemel doğum
tarihi 6 aralık:)))
inşallah bu sefer bebeğimi kucağıma alabilirim
6 ay önce bi kürtajım oldu bebğimin kalbi atmadı
zaten çok zor hamile kalıyorum
bide kan pıhtılaşması var bende
inşallah bişi olmaz bebeğime sağlıcakla kucağıma alırım inşallahhhh
dua edin bana nolur birlikte hamileliğimizi sürdürelim
bebeğimizi kucağımıza alalım inşallhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
alah hepimizin bebeğini kucağımıza almayı nasip etsin inşalahhhhhhhh
aynı durumdaymışız canım allah yardımcımız olsun inşallah bebeğimizi kucağımıza sağ salim alırız:)))
iğne verdiimi doktor???
bende birazdan doktora gitcem inşalalh herşey yolundadır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?