2011 Aralık Anneleri

canım çok çok geçmiş olsun kendimi senin yerine koydum ve çok üzüldüm.. ben de bazen yalnız çıkıyorum. yalnız gezmememiz lazım artık...

annis, doğum hikayen okuduğum en güzel hikayeydi, hem çok güldüm, hem çok duygulandım.. Allah evladını sana bağışlasın..

Ankara hamişleri

mesa hastanesinde 8 ekimde doğum ve emzirme süreci ile ilgili seminer var.. Saat 10-15.00 arası bilginize... Dilerim bu sefer kaçırmam ve gidebilirim:)

ben de inşallah gidebilirim...

kızlar bu arada, ben bikaç tokayı taçlarla beraber almıştım. taçların ikisi heralde toplam 5 tlye maloldu. hamile olduğumu görünce lohusa tacı mı dediler, bizden hediye gibi olsun dediler ve iyi dilekleriyle yolladılar :) kesinlikle internet ortamından çok çok iyi. taçlarım da çok şeker. çıkın gezin, hem yürüyüş hem moral olur :)

luveylacım sen haklısın boşver takma komşunu böylece gerçek yüzünü görmüş oldun sen canını sıkma...

Luneciğim üzülme canım diyeceğim ama etkilenmemek mümkün değil. Kısa zamanda kötü şeyler görmüşsün gerçekten... Takdiri ilahi. hepimiz bir süreçten geçiyoruz işte iyi kötü. Allah ölenlere Rahmet etsin... yakınlarına sabır versin...
2011 kötü geçti diyorsun canım ama bebişin bereketiyle ve uğuruyla gelir sana üzüntülerini unutturur inşallah canım...

merhaba arkadaslar bugun 50 lik seker yuklemesı yaptrdım sonuclar soyle:

normal deger
aclık kan sekerı 74 (74-106)

50 yukleme 188 (140)

haftaya 100 luk yaptrcam.canım cok sıkıldı.aclık sekerım dusuk cıktı ama nıye 50 lik yuksek cıktıkı.

Sağol canım. Forum sayfalarında size ağlarım artık o günler geldiğinde. :)

Lunecimm başın sag olsun dediğin gibi olaylar bu ara üstüste gelmiş Allah büyüktür önemli olan şimdi senin ve bebeğinin sağlığı kendini çok üzmemeye çalış Allah yardımcınız olsun herşeyin başı sağlık gerçekten sende bebişini düşünn cok yıpratma kendını

Ben bu sitede yeniyim. forumları okuyunca çooook rahatlıyorum iyiki de bu siteye üye olmuşum. ben sizim gibi aralıkta anne olamayacağım mayısta bekliyorum bir sorun omazsa. arkadaşlar kafama taktığım bir soyun var ben riskli bir gebelik geçiriyordum gebeliğimin 5. haftası proluton depot günde 2 kere bir hafta boyunca daha sonra 2 hafta boyunca günde bir kere vuruldum. bu gün bir öğrenci velim ilk ay kendisinde bu iğneyi olduğunu ve çocuğunun otistik olduğunu söyledi. normalde böyle şeyleri takmam ama şimdi nedense çok canım sıkılıyor. benim gibi bu iğneyi ilk ay bu sklıkta olanınız var mı? Lütfen bana yardımcı olun

Canım ben söylediğin iğneyi ilk defa duyuyorum malesef bir fikrim yok Ancak şöyle düşünüyorum eğer bir riski olsaydı dr onermezdi iğneyi velinin çocuğunun tamamen tesadüf olabilir bu konuda bilgim olmadığı için fazla yorum yapmakda istemiyorum zamanla testlerinde yapılacaktır zaten şimdiden karamsarlığa kapılma druna danış bu durumu

Deryam; özel mesaj atayım dedim ama mesaj kutun dolmuş. Benim gerçek ismimi yazma lütfen topiğe. Hiç tercih ettiğim birşey değil. Bana bu hatmin sevabını göndermek isteyen Balmond diye düşünerek göndersin. Yerini bulması için gerçek ismime gerek yok canım, "O" yerimi biliyor nasıl olsa. :)

Çok çok geçmiş olsun canım. İnşallah sonuçların iyi çıkar. Normalde arada yürüme, bir yerlere gitme, gözümüzün önünde bir yerde otur, bayılma vs. olabilir diyorlar. Sana hiç dememişlereşekler, inip arada işlerini falan halletmişsin. Bir de yürüdüğün zaman falan şeker düşmesi-yükselmesi gibi şeyler olacaksa bunu hızlandırmış oluyorsun. Neyse, tekrar geçmiş olsun.

Kızlar bende kacıyorum cok durdum bugun pc basında hepınızı opuyorum ıyı aksamlar dılıyorum kendınıze ve bebıslerınıze cıcı bakınnn

Annisciğim Doğum hikayeni okudum hikayene de anlatış şekline de bayıldım canım.. Çok keyifli ve duygulu anlatmışsın. Keşke kamera görüntülerini gönderseydin biz de gülseydik... Şaka tabi sizn mahreminiz... Görmüş kadar olduk zaten..
Allah hepimize böyle güzel doğumlar ve doğumlarımızı hikayelendirmeler nasibetsin...

nusyacığım çok sevindim canım. Şeker sonuzun iyi çıkmış canım. İnşallah şeker sorunu yaşayan tüm arkadaşların da değerleri normale döner canım...

Firuzeciğim teşekkür ederim canım. Sanada iyi akşamlar...

Hazelciğim Tasalanma canım inşallah haftaya yapacağın yüklemen iyi çıkar canım... Güzel haberlerini bekliyoruz...

Tükmengelini iyi akşamlar canım sana da....

Ephoneciğim hoşgeldin canım.. Diğer aylardan da arkadaşlara sor canım mutlaka soruna cevap bulursun. Buradaki arkadaşlardan var mı bu iğneyi yaptıran varsa cevap verecektir canım
İçini ferah tutu canım. Birinin başına geldi diye herkesin başına gelecek değil. Herkes birbirnden farklı sonuçta teknikte aynı da görünse... Sıkma canını...

canım çok çok geçmiş olsun kendimi senin yerine koydum ve çok üzüldüm.. ben de bazen yalnız çıkıyorum. yalnız gezmememiz lazım artık...

teşekkürler canım
atlattık geçti çok şükür.. hiç birimizin başına böyle şeyler gelmesin bir daha..

iyi çıktı canım çok şükür herşey yolunda şeker çıkmadı
bana kimse bişey demedi.. bi de ayakta beklettiler glikoz hazırlanırken.. gıcıklar, düşündükçe sinirleniyorum bak o hemşirelere..
bende bi uyarı almayınca yürüdüm tabi ohh.. ne güzel.. hızlandırmışım yani..
teşekkür ederim ilgine..

teşekkürler canım,

kızlar bizde çıkıyoruz artık, hepiniz kendinize dikkat edin

Annis; çok güzel bir hikaye. İnşallah bu bebeğini de böyle kolayca kucağına alırsın canım.

Yaa, işte bu forumu bu yüzden çok seviyorum. Şimdi senin hikayeni okuduğum için bu hızlı ıkınma, bir defada bebeği çıkarma ile ilgili bir fikrim oldu. Dikiş çok olmasın diye buna dikkat etmek gerektiğini öğrendim sayende. Teşekkür ederim.

Sevgili Renkgelsinhayata canım çok geçmiş olsun çok sıkıntılı bir süreç geçirmişsin sen de şeker yüklemende. İnşallah canım çok iyi çıkar sonucun... Bende kötü olmuştum birşey çıkmayınca Annem çok kızdı bir şey çıkmayacaktı madem niye bu kadar çektirdiler sana diye Anne Allaha şükür çıkmadı birşey işte dedim.
Haklısın kınıyoruz ama tedbirimiz de alalım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…