2011 Aralık Anneleri

cnm bende çok üzüldüm ya hemde arabayla gitmiş ya bide üstelik hamilesin sen ya alabildinmi peki market filan yokmu yakınlarda

cnm neden yanlış anlayalım hatta yüzümüz tutarsa bizde bişeyler sorucaz ama bıkarsınız die sormuyorum ben :78::78::78: da benm burda dikkatimi çeken bişey var yanlış bilinen şeyler hakkında düz mantık kuran arkadaşlar var , ben açıkça sölim beni rahatsız ediyo , hepimizin bünyesi yada geçirdiği bu süreç birebir aynı değil , ben rica ediyorum bilmediğimiz şeyler hakkında yönlendirme de dahil yorum yapmasak lütfen

canım ben o teste inanmıyorum benim 160 çıktı 50 mg yüklemesinde,100 mg da kustum komaya giriyodm sanki,bir hafta tatlı yemedim,yemektn sonra yemek derken tam teşekküllü akşam yemeği,yuvalama,pilav,köfte,et,salata,ayran vs..ölçtüm 108 çıktı,normal çıktı diye çok sevindim o gün büssürü kurabiye revani yedim bi gün sonra ölçtüm 98 çıktı,açken 70,herzamanki gibi normal yani,2 hafta boyunca eğitimde meyve,sütlü tatlılardn,şerbetlilerden yedim,sabahları hergün bal,reçel,pekmez yedim,antebe döndüm,akşam yemek yedim balık ama yağda düşün,büssürü yedim yine,1 ssat sonra misafirliğe gittik yaş pasta ve kola ikram ettiler,pasta çok kremalı çok şekerli ve kocaman,dedim şekeri ölçelim,eşimin yeğeni şeker hastası otomatik aleti var,dediler bu kadar tatlıdn sonra kesin yüksek çıkar,1 saat sonra ölç,yok dedim sonuç kaç çıktı biliyomusn 89,şaka gibi,normal bi adam yese benim yediğimi o anda 150 den aşağı çıkmaz,askeri dr. la konuştuk tel. da çok çok güzel bebek annesinin şekerini kullanıyo karın da çok sağlıklı,saçma sapan testleri yaptırmayın bi daha gikoz bebeğe de anneye de çok zararlı dedi,böyle işte hiç perhiz yapmıyom,çünkü deli gibi meyve yiyom,tatlı da yiyom,aç kalmıyom,açlık 70,tokluk 90 civarı

amin canım rabbim hepimizi kurtarsın sağ salim yavrularımızla. gerçekten zor bi dönem ancak yaşayanlar anlar. hamile olupta diet yapmak çok kötü bişey.canım tatlı yemek istio rabbim sabır versin

ben de farkettım onu .. soyledıgın ıyı oldu :)

demettuba83 kullanıcısından alıntı

cnm ya çıktı gibi ama şöle sanki çok yemişimde midem çıkmış gibi oldu hani böle toparlak yuvarlak değil sizin gibi,hatta iki katım var nedense

Kimse bana cvp vermemiş ((

cnm bakliyatta dahil fazlası olan herşey etkiliyo gebelik şekeriyle alakalı değil ben tip 2 diyabetim ve eğer yediklerime dikkat etmezsem bu ilerde tip 1 e yani ilerlemeye geçebilir gebe kaldığımdan dolayı ilacımı bıraktım zaten önemli olanda ne yediğimizden çok vücudun aldığı şekeri nasıl kullandığı ve teknik kelimeyi tam bilmiyorum vücudun nasıl emdiği diyeyim bu önemli :) ve bazen şekerin yükselmesi için stres bile yeterli olabiliyo cnm burda önemli olan gebelik için veya değil ölçülü yemek sadece sonuçta şeker ciddi bi durum :) ama korkmaya hiç gerek yok tamamen bu konuda oto kontrolü sağlaman gerek :)

sevindim cnm fark etmene :)

cevap verilmişti diye hatırlıyom canım,hiç sorma biz sırf şu örümceklerin yorumları yüzünden kocişle tartıştık,eşime dedim,git o cadının yanına hesap sor,niye böyle konuşuyo diye,gitmiş azarlamış ta içim rahatladı

supersiniz kizlar
:16

cnm sorma dostlarmı düşmanlarmı bilemedim,hamileyim diyemi alıngan oldum bilmem ki

uvv ben bunlara ıdkkat etmıyorum hıc ,doktorum dıyet vermıyorum ama unlu ve sekerlı seylerden kacın dedı tamam dedim..
sadece dıkkat edıyorum ıste ama oyle ara ogun fılan degıl hep yanı ..
ara ogun kendımce yapıyorum mesela süt ıcıyorum veya bır elma yıyorum yada ne bıleyım bu tarz seyler sayılır mı kı ..

mısır patlagına bayılırım ben sık tuketırım o da mı sekerı yukseltır kı ..

pılavı unuttum mesela bulgur yıyorum hem kan yapsın dıye fılan ..

aboww bakalım 15 gun sonra gıdecegım doktor ne dıyecek ..

1 kılo aldım dıye sevınıyordum ben de bak dıkkat ettım guzel cıktı dıye off.

Son düzenleme:

tatlım ben görmedim yazdığını kusura bakma ama üzülmede tek değilsin ben tam 6 aylık oldum daha yeni bi şekil oluşmaya başladı bende bana da çok söyleyen oldu yok karnın yok , yok yanların hiç çıkmamış ilk zamanlarda eminmisin diyenlere zaten ultrason resmiyle gezicem diyodum 5 aya kadar yüzümün üstüne yatabiliyodum eski eteklerimi kıyafetlerimi de giyebiliyodum ama sen takıntı yapma arkadaşlarını ben şu an bebeğimi hissediyorum ya karnm çıkmış çıkmamış umrumda değil sağlıklı olsunda yeter bana

önemli değil cnm,eşimle tartıştuım geçen,
oda diyoki neden takıyosun onları,ne var kendilerince kızdırmışlar seni
onları savununca iyice deli oldum,uzun süre görüşmicem onlarla,
nişanlı olan arakadaşım zaten kilolu bi kız,bana yuvarlak olursun sen doğuma kadar,birden kilo alırsın felan demeye başladı,
çok kızdım kendime kendi kilosuna bakmıyor benimle alay ediyor diyemedim diye,of sanırım bi tek bende var böyle kendini bilmez arkadaşlar

aşkolsun yakışıklı oğlumu kız yapmışsın bu arada ben de avrupa yakasında oturuyorum ve bu mobilyacıyı kk da birisinin önerisiyle bulmuştum sağolsun bizi mobilyacı dolaşmaktan kurtardı :)

AAAAA PARDON cnm yaaa heheheheh doru erkeğede gider o mobillya senin takımda çok şık beğendim onuda kocamda bunu alsak bjk sticker yapıştırsak dedi hehehehe ben hep denizcili istiyodum ama valla ii oldu önerin çok yol geldim ama değdi ben taaaa b.düzünden gittim bi de ama çok ekonomi yaptık hemde çooookkk beyendik tekrar teşekkürler

cnm ya sen baya hassassın ya ben hiç umursamıyorum geöen eşimde bana kilo aldığım için duba dedi bende bak kızım baba bize hakaret etti bize duba dedi dedim :) eşim hemen ben kızıma bişey demedim afedersin diye özür diledi ama benm hiç umrumda değil ki bence çok gereksiz takıntılar bunlar , hamilelik gösteriş değilki illa karnımızı birilerinin gözlerine sokmak zorunda değiliz önemli olan bebeklerimiz değilmi ? arkadaşlarına gelince çok yakın olduklarını söylüyosun bence yakın oldukları için seninle ilgilenmeleri güzel bi durum değilmi :26:

sana duba demıs benım kocam bana fil yavrusu dıyor

benı tanımayanlar aa nasıl hamılesın sen sadece gobegın var dıyor ,

tanıyanlar hanı hıc kılo almadın dıyor ..dogumdan snra cok fıt olucaksın yıne dıyor

ama esımın bır teyzesı var her gordugunde bu ne hal ıkız mı doguracaksın sen dıyor..

aman hıc takmıyorum alınmıyorum da ben de onlarla bırlıkte dalga gecıyorum napıyım..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…